Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Környe,
3.5 millió Ft
Telekméret: 2 960 m2
ELADÓ Környe külterületén lévő zárt kerti ingatlan!
Az ELADÓ zárt kert Környe külterületén, Öreghegyen, hasonló zárt kerti ingatlanok környezetében található. Minősítését tekintve szántó és kert. A szántó 1.620, a kert 1.340 nm, összesen 2.960 nm. Két külön helyrajzi számon van bejegyezve, de egyben eladó. Hosszúsága közel 200 méter, és hozzávetőlegesen 16 méter széles.   Az ELADÓ zárt kert a területre vonatkozó szabályozási terv alapján Mk 1 jelű, kertes mezőgazdasági terület besorolású, melyre az építmény elhelyezés feltételei a következők: - kialakítható legkisebb telek területe: min. 720 nm, - beépítési mód: oldalhatáron álló, - épületmagasság: max. 3,5 m, - beépítettség mértéke: max. 3%, - zöldfelület legkisebb mértéke 60%   Környe Öreghegyen több nyaraló található, melyekben sok család életvitelszerűen éli mindennapjait. Kiválóan alkalmas panorámás, csendes környezetre vágyó családoknak otthona vagy nyaralója építésére.    Az ELADÓ telek jelenleg közmű nélküli, villany az utcában megtalálható, a vizet a szomszédságban ásott vagy fúrt kútból nyerik. Az ELADÓ telek sajátossága és ami az igazi varázsát adja, a rendkívüli panoráma, a biztonságos, nyugodt, természetközpontú környezet. Ne gondolkodjon sokat, mert lemarad erről a kiváló lehetőségről! Az ELADÓ zárt kerti ingatlan művelési ág alól nincs kivonva, kifüggesztéses eljárással vásárolható meg.   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Tatabánya,
6.5 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Almáskertben eladó egy zárt kert!
Fedezze fel ezt a bámulatos zárt kertet, mely az erdős részre néző panorámájával és csodálatos csendjével varázsol el! Itt, a kertben az ember úgy érezheti magát, mintha egy természeti oázisban lenne, ahol a madarak csicsergése kíséri az ébredést és a naplementét. Az út, mely itt halad el, a síkvölgyre vezető út, ahol az ember könnyedén elmerülhet a természet nyugalmában és szépségében. Az ingatlanon egy 12 négyzetméteres épület is helyet kapott, amely tökéletes lehetőséget kínál kikapcsolódásra vagy alkotásra a természet közelségében. Ha csendre és nyugalomra vágyik, és egy különleges helyet keres, ahol feltöltődhet és inspirálódhat, ne keressen tovább! Ez a zárt kert egy igazi gyöngyszem, amely várja, hogy felfedezze és megtapasztalja annak varázsát.   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Tápióbicske,
3.6 millió Ft
Telekméret: 2 230 m2
Tápióbicskén 2230 nm-es zártkerti telek eladó!
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona? Ezzel a telekkel most teljesülhet a vágya! Tápióbicskén kínálok eladásra zártkerti telket, mely összesen 2230 nm 3% beépíthetőséggel. Remek lehetőség lehet nyaralónak, de akár állandó lakhatásra is kiváló. Akár 2 szinten 133 nm- es ház is építhető rá. A telek méretéből és fekvéséből adódóan kitűnő választás családoknak, befektetőknek, hiszen még akár több generáció is együtt tud itt élni. Mindemellett lehetőséget biztosít arra, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségét csökkentheti. Jelenleg akácfák találhatók az ingatlanban, melyek kivághatóak téli tüzelőnek, vagy csak egy szabadtéri sütéshez-főzéshez nagyszerűen hasznosíthatóak. Villany az utcában be van vezetve, csatorna ugyan nincs kiépítve, de fúrt kútból biztosítható a víz a későbbiekben. Tápióbicske egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. A telek átmenő forgalomtól mentes utcában található, így kényelmesen élvezheti a csendet és nyugalmat, sőt a gyermekek is biztonságban kiengedhetőek az utcára. Általános iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség gyalog 30 percre, autóval 5 percre van. A közeli Nagykáta és Monor városokban pedig több középiskola közül választhatnak a továbbtanulók. A szomszédos nagykátai gyógyfürdő és strand közkedvelt nyáron a kikapcsolódásra. Tápióbicske tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így a szomszédos Nagykáta állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal, illetve Monor állomásról Budapest-Cegléd-Szolnok vonal. Autóval, illetve Volán busszal 1 óra alatt elérhető Budapest és az M0.   Egy üres vászon a saját otthonához - Itt a lehetőség arra, hogy az álmai épületét megvalósítsa! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bármikor!
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Lesencefalu,
14.99 millió Ft
Telekméret: 5 500 m2
Szobák: 1 szoba
Balaton közeli zártkert - csodás panorámával. CSEND-NYUGALOM-BÉKE-CSODA HELYEN.
Befektetésnek - nyári táboroknak - " elvonulások " helyszínéül - kis nyaralónak-hétvégi háznak ahol hátrahagyva a hétköznapi nyüzsgést és problémákat megnyugvást nyerhet.... ITT A TÖKÉLETES MEGOLDÁS! És nem utolsó sorban: CSEND-NYUGALOM-BÉKE-CSODA HELYEN!   Veszprém megyei LESENCEFALU-ban Tapolcai panorámával /10km/ Balatonedericsi strandtól 6 km-re ZÁRTKERTI INGATLAN ELADÓ.   Faluközponttól pár száz méterre, 4 helyrajzi számon szerepel a terület. Gyümölcsös-gazdasági épület Szőlő-gazdasági épület Szőlő besorolásúak.  Jelenleg művelés alatt van, vásárlás esetén ezért kifüggesztés szükséges. Áram - 3 fázissal elérhető. Víz és csatorna az utcában található.  . A terület egy része fákkal telepített. A legmagasabb pontjáról szép panoráma tárul elénk. Picuri kis menedék-kuckó is található rajta.   Hívjon, szívesen tájékoztatom.            
Eladó Zártkert, Neszmély,
8.5 millió Ft
Telekméret: 1 421 m2
Neszmélyen összközműves telek eladó!
A telek 1421 nm-es, teljesen körbe kerített. Az odavezető út murvával borított. A telken belül a víz, villany, valamint a csatorna is megtalálható.   Az ELADÓ külterületi kert művelési ág alól nincs kivonva, kifüggesztéses eljárással vásárolható meg. A telek MK-10 övezeti besorolású, melynek beépíthetősége 10%!  A megengedett építmény magasság 4,5 méter. A területen a beépítettség maximális mértéke telekmérettől függetlenül max.130nm lehet. Az övezetben az építési helyen kívül is elhelyezhető melléképítmények, létesítmények a következők: - közmű becsatlakozási műtárgy - közműpótló műtárgy - hulladéktartály-tároló (legfeljebb 2 méteres belmagassággal) - ömlesztett anyag, folyadék és gáztároló - kerti építmény   Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a fantasztikus telket, ami adottságai révén akár egy otthon létrehozására akár ipari, mezőgazdasági célra is alkalmas. A levegő a táj csodaszép, boldog perceket, emlékeket gyűjthetünk szerető családunk barátaink körében.   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Oroszlány,
8.5 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 2 szoba
Oroszlányon zárt kerti ingatlan ELADÓ!!
Az ELADÓ ingatlan csendes övezetben, hasonló zárt kerti ingatlanok környezetében található. Autóval könnyen megközelíthető, a környezet nyugodt, biztonságos. A környezet nem lakóövezeti, de mégis közeli a városhoz. Ezen a részen több nyaraló található, melyekben sok család életvitelszerűen éli mindennapjait.   Az ELADÓ zárt kerti ingatlan remek lehetőség pihenésre, de lakhatási célra is alkalmassá tehető. A telek 307 nm-es, téglalap alakú, sík, teljesen körbekerített. Két épület található a telken, az első egy faház, mely 1982-ben épült. 1985-ben egy részben alápincézett téglaépülettel bővítették a lakóteret. A faházban egy közlekedőből nyílik két kis szoba, egy konyha, és egy étkező. Az épület nettó alapterülete 30 nm. A ház folytatásában egy tágas fedett terasz van, mely akár bővíthető. A téglaházban egy tágas szoba, egy nagyobb konyha és egy mosdó található, nettó alapterülete 25 nm. Villany rendelkezésre áll.  Vízellátás a telken lévő ásott kútnak köszönhető, mely jól táplált, és elegendő vizet biztosít akár életvitelszerű lakhatás esetén is. Az ELADÓ zárt kerti ingatlanban jelenleg nincs fűtés, de megoldható.   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Eladó Zártkert, Esztergom,
39 millió Ft
Telekméret: 5 700 m2
Esztergom Galagonyás úton 5700 nm-es építési telek nagy, 24 méter hosszú pincével eladó
Esztergom Galagonyás úton 5700 nm-es építési telek nagy, 24 méter hosszú pincével eladó. A telek nagyobb része belterület LKE55382 besorolású 30 %-os beépíthetőséggel legkisebb kialakítható telekterület 1000 nm legkisebb zöldterületi fedettség 50 % legnagyobb épületmagasság 4,5 m A terület mérete és nagy utcafrontja lehetővé teszi két építési telek kialakítását. Az utca aszfaltos, csendes, természetközeli terület, a telek felső részről szép kilátás nyílik a városra. Közművek: víz, villany, csatorna, gáz az utcában. A 5700 sqm construction plot with a large, 24-meter-long cellar for sale on Galagonyás street in Esztergom. The majority of the plot is urban area with an LKE55382 classification allowing for 30% buildability, the minimum plot size that can be developed is 1000 sqm, minimum green area coverage is 50%, and the maximum building height is 4.5 m. The size of the area and its large street frontage make it possible to develop two construction plots. The street is paved, quiet, close to nature, and the upper part of the plot offers a beautiful view of the city. +4367763464690. Utilities: water, electricity, sewer, gas in the street. Ein 5700 qm großes Baugrundstück mit einem großen, 24 Meter langen Keller zum Verkauf in der Galagonyás Straße in Esztergom. Der größere Teil des Grundstücks ist Bauland mit einer LKE55382 Einstufung, die eine 30%ige Bebaubarkeit erlaubt, die kleinste entwickelbare Grundstücksgröße ist 1000 qm, die kleinste Grünflächenabdeckung ist 50%, und die maximale Gebäudehöhe ist 4,5 m. Die Größe des Bereichs und seine große Straßenfront ermöglichen die Entwicklung von zwei Baugrundstücken. Die Straße ist asphaltiert, ruhig, naturverbunden, und vom oberen Teil des Grundstücks bietet sich ein schöner Blick auf die Stadt. +4367763464690. Versorgungsleistungen: Wasser, Strom, Kanalisation, Gas in der Straße.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Sülysáp,
24.3 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Sülysápon eladó felújított 60 négyzetméteres ingatlan 904 nm-es telekkel eladó!
Kizárólagos lehetőség: eladó egy 904 nm-es telken emelkedő, hangulatos zártkerti tetőtéri ház Sülysápon! A 2000-ben épült otthon 35 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, melyből összesen 60 négyzetméter lakótér bontakozik ki. A nyílászárók és az ajtók friss cserét kaptak, a villanyvezetékek teljesen felújítva. A ház külső szigetelést kapott, így minden évszakban kényelmet biztosít. A bejutást követően az előtér fogad, ahonnan egy létrán keresztül jutunk fel a tetőtéri tágas szobába, mely könnyedén átalakítható két szobává. Az étkező a ház középpontjában helyezkedik el, jobbra a konyha, míg továbbhaladva egy további szoba nyílik. A ház vízellátását egy mélyfúrt kút biztosítja, meleg vizet pedig villanybojler szolgáltat. A fűtés kandallóval és légkondicionálóval megoldott, így mindig kellemes az otthon. Ezt az ingatlant kifejezetten ajánljuk gyermekes családoknak és azoknak, akik csendes, nyugodt környéken szeretnék eltölteni mindennapjaikat. Ideális választás mind továbbtanuló gyermekkel, mind munkahely szempontjából. Az ingatlan autóval mindössze 6 percre található a vasútállomástól, gyalogosan pedig 25 perc a helyi és helyközi buszállomás, illetve vásárlási lehetőségek és posta. Sülysáp Budapesttől mindössze 40 km-re helyezkedik el, így autóval és vonattal is könnyedén elérhető a főváros (45 perc alatt). Az ingatlanhoz közel, mindössze 15 km-re található a tófürdő, amely nyáron kiváló kikapcsolódást nyújt. Horgászoknak is ideális helyszín. Ha úgy érzi, hogy ez az otthon Öné lehet, ne habozzon! Hívjon minket bármikor, és szervezzen egy személyes megtekintést!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Tatabánya,
12.99 millió Ft
Telekméret: 1 120 m2
Szobák: 1 szoba
Zárt kert eladó Tatabányán!
Tatabányán kivett zárt kerti ingatlan eladó. Autóval könnyen megközelíthető, a telekhez vezető út aszfaltal borított. Közművek közül a víz és a villany rendelkezésre áll, a villanyóra teljesítménye 32 Amper. Az eladó telek 19,5 méter széles és 65 méter hosszú. Gyümölcsfákkal beültetett, melyek bő termést adnak. Teljesen körbe kerített, jobb oldalán csodás tuják pompáznak. A felső részén egy kis könnyű szerkezetes épület is található, melyben egy szoba, valamint egy kis főzőfülke van kialakítva, tágas terasszal. Az épület alatt egy téglából épült, boltíves borospince szép látványt nyújt, mindezek mellett a funkciójának megfelelő. A kertben egy kerti tusoló is kialakításra került. A levegő, a kilátás, és a csönd felülmúlhatatlan.   Az ELADÓ zárt kerti telek beépíthetősége 3%, hétvégi ház építésére alkalmas. Remek lehetőség pihenésre, gazdálkodásra.  A telek méretéből adódóan akár mobilházat vagy konténer házat is le lehet tenni. Művelési ág alól kivont, így kifizetés után azonnal birtokba vehető. Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás kertet, ahol már csak a tartalmas perceket kell együtt tölteni szerető családunk körében. Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Oroszlány,
13 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 + 1 szoba
Zártkert ingatlan kiváló helyen eladó
Eladó zártkert, kis hétvégi házzal Oroszlány csendes külterületén a régi falusi rész végében, ahonnan remek a panoráma. Kertészkedésre és állattartásra is kiváló a terület. Csendes, biztonságos környék néhányan életvitelszerűen laknak az utcában. Megközelítése két irányból lehetséges, az egyik út aszfaltozott szinte végig, kb. 20 m-t kell földúton megtenni. A telek hosszúkás elhelyezésű, körbekerített 1700m2-es. Osztatlan közös tulajdon-ként szerepel a tulajdoni lapon, így a jelenleg eladó tulajdonrész kb 900m2. A tulajdonosok között ügyvéddel ellenjegyzett használati megosztási szerződés jött létre, mely az örökösöket is köti a kialakított felosztás rendjéhez. A ház a telek első részén helyezkedik el, az udvaron egy picike kerti tó, tábori wc és kerti zuhany is található. A kertben az örökzöldek mellett több termő gyümölcsfa is található. A tégla építésű házba a városi vezetékes víz és a villany már bevezetésre került (ipari áram is).  Fürdőszoba még nem került kialakításra, a mosogatóból a szennyvíz egy kis emésztőbe folyik. A ház alapterülete 30 m2, mely 3 szintre lett építve. Az alsó szint fél szuterén, itt a pince és egyéb tárolók, spejz lett kialakítva. Az első emeleten egy konyha étkező helyiségbe érkezünk a fedett tornácról, innen nyílik a szoba. A szobából egy erkély nyílik, ahonnan csodálatos a panoráma. A legfelső szint egy jelenleg tárolásra használt padlástér, ami igény esetén beépíthető. Jelenleg létrával kívülről megközelíthető. A tetőszerkezet kiváló, hullámpala fedi. Ez a kert hétvégi kertként, illetve nyári lak-ként volt használva. További ráfordítás esetén akár egész évre is lakhatóvá tehető, komfortosítható. Illetve a város hosszútávú tervei között szerepel, hogy új utakat alakítanak ki, további belterületet csatolnak a városhoz. Tervek szerint ezen ingatlan irányába is történnek majd fejlesztések, így befektetésnek is kiváló lehet az ingatlan. Az ingatlan irányára: 13.000.000.-Ft
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»