Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Miskolc,
1.3 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Állapot: Felújítandó
Miskolci eladó zártkert,kis házzal
Eladó Miskolcon,a Bábonyibércen egy 746 m2 alapterületű,zárkerti ingatlan. A csendes,nyugodt környezetben megtalálható telken áll egy 15 m2 alapterületű,vasbeton panelekből épitett házikó,ami igény szerint felújítandó. Közművekkel nem rendelkezik,de az áram az könnyen bevezethető. Jelenlegi állapotában a telek füves,gyümölcsfákkal beültetett. 
Sürgős

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
19.9 millió Ft
Telekméret: 1 500 m2
Gödöllő Blahai részén található, 1500m2-es zártkerti telek Sürgősen eladó! A 19 méter széles telek utcafronti része enyhén emelkedik majd kiegyenesedik. Szomszéd telkek lakottak, víz, villany, gáz közmű az utcában megtalálható. A telken egy kis bontandó faház található, nagyrészt körbekerített terület. Irányár:19,9 MFt.   Hivatkozási szám: 2517533 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kazincbarcika,
6.5 millió Ft
Alapterület: 76 m2
Építési mód: Szilikát
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Zártkerti ingatlan közel a belvároshoz!
Kazincbarcikán a Veres-dűlőben eladó zártkerti ingatlan közel a belvároshoz. Az ingatlan jó állapotban van, de némi felújítást igényel. Főbb hiányosságai a közművek, amik közül csak az áram van bevezetve az ingatlanba.  Az ingatlan mindemellett rengeteg lehetőséget rejt magában. Érdemes kút fúráson és víztisztító berendezésen gondolkodni, valamint azokon a lehetőségeken amik által az ingatlan önfenntartóvá válhat.   Az 1918 m2-es telek ketté van osztva, az első részen sík terület különböző kerti tevékenységek otthona lehet, a hátsó részen jelenleg különböző gyümölcsfák találhatóak és művelésre alkalmas rész is.   Hitelre volna szüksége a vásárláshoz? Pénzügyi szakértőnk bank független egyedi ajánlatokkal tudja segíteni a vásárlást és díjmentesen végig késéri az egész folyamat során!   Amennyiben szeretné több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakemberekre bízni ingatlanügyeit vagy szüksége van pénzügyi tanácsadásra keressen ÖN is minket egyedi, személyre szabott ajánlatinkért!
Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Vértesszőlős,
5 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Eladó Zártkert
Vértesszőlős Baromállás dűlőben eladásra kínálunk egy 320 nm-es zárkerti ingatlant, melyen egy 25 nm-es könnyűszerkezetes félig kész épület található. Az építményben kialakításra került egy fürdőszoba zuhanykabinnal, ami szintén befejezetlen. A ház teljes befejezése az új tulajdonosra vár. A telken a villany és a vezetékes víz bevezetésre került. Az épület mögött szőlő és gyümölcsfák találhatóak. Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az eladó zárt kertet! Ha eladó ingatlant keres a környéken, ezt az ingatlant ajánlom figyelmébe. Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Várjuk hívását!
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Békéscsaba,
5 millió Ft
Alapterület: 808 m2
Békéscsabán (Kastélyszőlőkben) zártkert eladó
‼️ Zárkert eladó Békéscsabán ‼️ Ár: 5 000 000 Ft ☎️ 70/602 9679 ☎️   A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán (Kastélyszőlőkben) 808 nm-es zártkertet.   - A telekre be van vezetve az áram, a gázcsonk pedig a telekhatáron van. - Locsoláshoz fúrott kút biztosítja a vizet  - Továbbá több gazdasági épület is megtalálható, illetve termő gyümölcsfák is vannak. Részletekért hívjon bizalommal. ☎️ 70/602 9679 ☎️
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Lenti,
6.5 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Hatalmas zártkerti telek eladó Lentihegyen, felújítandó épülettel!
Ez a nagyszerű helyen fekvő telek Lenti lentihegyi városrészében, a Kecske-háton található. Autóval két perc alatt bent lehetünk a városban, gyalog pedig klassz túrákat tehetünk a környék csodás dombjain. Ideális választás mindenkinek, aki gazdálkodni szeretne (szőlőt, vagy más gyümölcsöket termeszteni, borászkodni), vagy csak hétvégékre elvonulni a nyüzsgéstől, és élvezni a jó levegőt, meseszép tájat. A telekre be lett húzva a víz, az árambekötés folyamatban van, a gáz pedig az utcában megtalálható.   A telken jelenleg egy erősen felújítandó, 45 m2-es épület áll, amiből hangulatos kis hétvégi ház alakítható ki. Mellette pedig egy fából készült, 13 m2-es tároló található. A telek alsó része erdő, akácfákkal. Az erdős részt leszámítva a teljes terület drótkerítéssel be van kerítve.   A helyi építési szabályzatról szóló 16/2018. (VII. 5.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertes mezőgazdasági övezet besorolású (Mk). Ez az övezet elsősorban kisüzemi jellegű, legfeljebb családi gazdaság méretű szőlő- és bortermelés, gyümölcstermesztés, valamint a szabadidő eltöltését szolgáló kertészeti tevékenység biztosítására szolgál.   Az övezetben önálló épületben, vagy vegyes rendeltetésű épületben az alábbi rendeltetés helyezhető el: a) szőlőművelést-, feldolgozást, tárolást szolgáló, (présház, borpince), b) lakó, legfeljebb 2 lakás, c) hétvégi ház, legfeljebb 2 egységgel, d) hitéleti, e) borturizmust szolgáló szállásjellegű, vendéglátó. Komposztáló telep és állattartó telep nem létesíthető az övezetben.   A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 10%   A megengedett legnagyobb épületmagasság: 4,5 m   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!
Eladó Zártkert, Tokod,
15.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Tokod Ürge völgy
Eladó Tokodon egy 170m2-es telken lévő felújított  kétszintes hétvégi ház,borospincével. Azonnal költözhető. A kert rész hátrafelé ,nyúlik meredek domb.   Műszaki leírás  -Tetőfedése cserép -Új villanyvezetékek -Víz az épületben, fúrt kútról bevezetve  -Teljesen új fürdőszoba  -3 m3-es derítő lett le ásva -szigetelve nincs, az épület -Melegvizet, villanybojler(teljesen új)  biztosítja  -Villany 16A Ár:15.500.000 ft  Érdeklődni 06203828911
Vízparti

Eladó Zártkert, Vámosszabadi,
19.5 millió Ft
Telekméret: 1 735 m2
Győr városához közel, Vámosszabadi Sárás 2-n 1735 nm-es, vízparti zártkert eladó
Győr városához közel, mégis nyugodt környezetben, tulajdonostól eladó Vámosszabadi Sárás 2-n 1735 nm-es vízparti zártkert, melyen gyümölcsfák találhatók. Kertészkedésre, építkezésre kiváló! Ha nyugodt környéken szeretne reggelente ébredni, ez Önre vár! Keressen bizalommal!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
14.4 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Szobák: 2 szoba
Győr- Pósdombon 810nm-es zártkert ,48nm.-es felépítménnyel eladó!
Prime Home Győr Ingatlan iroda eladásra kínálja Győr- Pósdombon ezt a csodaszép zártkertet!   Az ingatlan jellemzői:   - Győr belvárosától 5 percre - 811 nm-es művelési ág aló nem kivont zártkert. Jelenleg szántóként van nyilvántartva. Ez annyit takar, hogy lassabb az adásvétel. 60 napra ki kell függeszteni. - 48nm -es könnyűszerkezetes, lemez felépítmény található rajta, ami kisebb ráfordítással akár lakhatóvá is tehető. - Körbekerített a kert. elől lemez kerítéssel , toló kapuval - Rasztóval felszerelt ingatlan - Műanyag nyílászárókkal - 43 méteres utca front - 6 cm-es szigetelés az oldal falakon és 6 cm-es tetőszigetelés - 2 kút is van a telken. - Rengeteg gondozott szőlő és gyümölcsfa található a telken - További tároló és kerti wc is található a telken.   Amennyiben szeretné megnézni az ingatlant, hívjon! Kulcs nálam!   Németh Adrienn Prime Home Győr Ingatlan iroda Tökéletes otthon és pénzügyi megoldások személyre szabottan! Minden ami INGATLAN! 30 444 17 11 
CSAK NÁLUNK

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Győr,
17 millió Ft
Telekméret: 829 m2
Állapot:
Győr, Górédűlőben zártkerti művelés alól kivett terület eladó!
Győr, Górédűlőben zártkerti művelés alól kivett terület eladó!   A zártkert jellemzői: - 829 m2 - 3% beépíthetőség - besorolása: Mk/O/30/95-036-0008 - villany telken belül található - vízvételi lehetőség: vert kút - sík terület - termő gyümölcsfák   A telekre egy könnyűszerkezetes házat terveztek, melynek fém váza már elkészült (az árba beletartozik).   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás   Hívjon bizalommal, a további részletekért. Pityinger Ágnes +3670-663-3283 Aranypart ingatlan
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»