Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Hajdúszoboszló,
13.8 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: + 2 szoba
Zártkerti ingatlan eladó Hajdúszoboszlón!
Hajdúszoboszló külterületén zártkerti ingatlan eladó! Jól megközelíthető helyen, a vasútállomás közelében található a telek és rajta a 40 négyzetméter alapterületű lakóház.  A kis alapterület ellenére nagyon tetszik nekem a helyiségek ideális elosztása. Két félszoba, fürdőszoba , konyha, étkező, kamra szolgálja az ott élők kényelmét. A gázcsonk az udvaron belül megtalálható, arra az esetre, ha az új tulajdonos ezt a fűtési megoldást választja. Jelenleg az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A villany hálózat ki lett építve, a vízellátás fúrott kútról, hidroforral megoldott. Az udvaron még bőven van hely egy garázs és egy szerszámos helyiség kialakítására. Megnyerte a tetszésem a magasabban lévő hátsó terasz, ahol elfogyasztjuk reggel a finom kávénkat. Kevés ráfordítással barátságos otthonná alakítható! Ajánlom fiatal pároknak, akár első otthonnak, gazdálkodóknak. Itt minden adott az állattartásra és a nővénytermesztésre. Ne hagyja ki ezt a kedvező lehetőséget! Hívjon, nézze meg, vegye meg, legyen az Öné mielőbb!     
Eladó Zártkert, Baja,
6 millió Ft
Telekméret: 1 920 m2
Baján zártkerti telek eladó
Baján zártkerti telkek eladó, melyek egyenként 960 nm méretűek, de csak együtt vásárolhatók meg. Az ingatlanra bevezetésre került az elektromos áram és ivóvízre bevizsgált fúrt kút található rajta. A két telek jelenleg külön helyrajzi számon szerepel a nyilvántartásban, azonban ha összevonjuk őket, akkor ekkora területre 100 nm-ig, szinte kivétel nélkül minden építményre engedélyt kaphat új tulajdonosa.  Ha Ön is látja benne a fantáziát, hívjon, ne maradjon le róla! 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Baja,
8.6 millió Ft
Telekméret: 2 880 m2
Baján zártkerti telek eladó!
Ez a telek kiválóan alkalmas mezőgazdasági vállalkozáshoz, üzleti telephelynek.  A telek 3 960 nm parcellából áll, ami egy összevonás után lesz 2880 nm-es. Bár az ingatlan zártkertként van bejegyezve, az előzetes információkérés után azt mondták, hogy egy ekkora területre 100 nm-ig bárki megkapja az építési engedélyt arra, amit a telken építene. Mivel az ingatlan saroktelek, így a megközelítése is több irányból lehetséges, ami csak még kedvezőbbé teszi új tulajdonosának. Ha Ön is látja benne a fantáziát, hívjon, ne maradjon le róla!     
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Panorámás

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Balatonberény,
14.49 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 szoba
KIZÁRÓLAG IRODÁNKNÁL!   A City Cartel Ingatlaniroda ajánlatában Balatonberény szőlőhegyen eladó egy 4851 m2-es zártkert, gazdasági épület megnevezésű művelési ágból kivont ingatlan, egy 36 m2-es, felújított pincével, ami műemlék védelem alatt áll. Az ingatlanban található konyha, nappali és egy szoba.   A telek külterületen található, de kellő közelségben van a várostól, mégis csendes környéken, részpanorámával a Balatonra.   A telek nem közművesített, a villany viszont bevezetésre került. Jelenleg kb. 30 db gyümölcsfa található a telken. Hívjon mielőbb, hogy jó időben gyümölcsöztethesse a befektetést!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Zártkert, Győr,
26.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Kis házikó, búbos kemence és gondozott kert Szabadhegyen
Győr-Szabadhegy közelében eladó egy „zártkert, művelési ág alól kivett” besorolású 1284 nm-es telek, a rajta fekvő épülettel, szerszámtárolóval, gondozott kerttel, gyümölcsfákkal.   Az utca Tatai úttól távolabb eső szakaszán a forgalom zaja már nem zavarja az idelátogatót, valamint idilli környezet fogad, és ez így is marad, mivel a területet nem szánják beépítésre. A jó állapotú épített kerítés és kapu a felfuttatott növényekkel és virágos előkerttel szépen gondozott kert képét vetíti elénk, és ez a 91 méter hosszú területen végig haladva is érzékelhető. Banánfa, többféle gyümölcsfa, diófa, szőlő, valamint egy nagyobb veteményes is helyet kapott, a föld alatt pedig egy öntözőcső fut, több csatlakozási lehetőséggel, megkönnyítve a víz utánpótlást. A kert központi ékessége az épített búbos kemence, mely egy fedett részen áll rendelkezésre. Találunk még egy jó állapotú melléképületet is, amely kiválóan alkalmas a kerti szerszámok tárolására, és egy derítős mellékhelyiség is található benne.   A 80-as években épült téglaház 35 nm alapterületű, fatüzelésű kandallóval fűthető, a vizes blokk jelenleg nincs kiépítve, de a víz- és csatornahálózatát felújították, így a kamra sarkának kibővítésével kialakítható a fürdőszoba. Víz fúrt kútból, egy hidrofor szivattyú-berendezés segítségével érkezik a házba és az öntözőrendszerbe. A villanyhálózat a lakhatási igényeknek megfelelő. Gáz és csatorna nincs bekötve. Kisebb átalakítással, és akár egy felső szint ráépítéssel önálló lakóházként is használható a hullámpalával fedett, közepes állapotú víkendház. A közelmúltban az épülethez hozzáépítettek egy fagerendás fedett teraszt, melyre közvetlen kijáratot is nyithatunk a szobából.   További műszaki információk: -a terület 3%-ban beépíthető, mely kritériumnak a felépítmény jelenleg is megfelel -a belmagasság 2,2 méter -a telek 91 méter hosszú és 14 méter széles -a konyha és a kamra alápincézett, mely egy külső lépcsőn megközelíthető -a ház hátsó végében található egy öntöttvas víztároló -a kapu előtt térkövezett beálló és végig térkövezett járda található -az ablakok redőnnyel felszereltek   Ajánljuk Ajánlom a természetet kedvelőknek akár életvitelszerű berendezkedésre, de csak gazdálkodásra, vagy egy kézműves termékekkel foglalkozó vállalkozásnak is ideális!   További információkért keressen bizalommal!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Szatymaz,
6.9 millió Ft
Alapterület: 1 190 m2
Építkezzen Szatymazon!
Szegedtől 8 km távolságra Szatymazon a Neszürjhegyi soron  1192 m2.-es zártkertet kínálok megvásárlásra.    A terület jól megközelíthető helyen Szegedtől percekre található. A bejáró út homokos télen -nyáron jól járható.  A terület körbe kerített, gyümölcs fákkal telepített jelenleg faház található rajta. A sarki adottsága lévén több beépítési lehetőséget kínál.   A beépítési százaléka 7%.os, 3,5 méter magas szabadonálló építmény építhetó rá. Villany, vezetékes víz és fúrt kút rendelkezésre áll. A gázcsonk az utcában található. A zártkert művelési ág alatt van, ezért a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik.(kifüggesztős!)   Ha nem szeretné az építkezés terhét magára vállalni, akkor ajánlom a nagy népszerűségnek örvendő, téliesített modern mobilházakat.  Így rövid időn belül vállalható összegből nem csak kertje hanem háza, otthona  is lehet... ne habozzon   Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Zártkert, Mezőtúr,
10.5 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Mezőtúron a Peresi holtág partján, 800 nm Zártkert eladó, üdülőövezetben !
Mezőtúron a Peresi holtág partján, 800 nm Zártkert eladó, üdülőövezetben !   A vízparti telken egy fából épült tároló van jelenleg. Stég használat van. A túlpart nincs beépítve, horgászat szempontjából kiváló ! Elektromos vezeték a vízparti telek végén húzódik. Megközelíthető egész évben a Takács tanyától pár száz méterre. Beépíthetőség 15 % a vízparti telken.   Amennyiben, vízparti telekre vágyik kiváló  horgászati lehetőséggel, hívjon bátran ! 
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Sándorfalva,
7.99 millió Ft
Telekméret: 1 580 m2
Hétvégi kiskert
Szegedtől 15 km távolságra Sándorfalva Kővágó dülőben 1580m2.-es zártkertet kínálok megvásárlásra.    A terület jól megközelíthető helyen buszmegállótól 1000méterre található. A bejáró útat (a Harcsa utcát ebben az évben aszfaltozták) az ingatlan  utcája homokos télen -nyáron jól járható.  A terület körbe kerített, gyümölcs fákkal telepített jelenleg faház és szerszámos tároló található rajta.   A beépítési százaléka 7%.os, 3,5 méter magas szabadonálló építmény építhetó rá. Villany és fúrt kút rendelkezésre áll.A zártkert művelési ág alól ki van vonva, az adásvételi szerződést nem kell kifüggeszteni, rögtön tulajdonba kerülhet.    Ha nem szeretné az építkezés terhét magára vállalni, akkor ajánlom a nagy népszerűségnek örvendő, téliesített modern mobilházakat.  Így rövid időn belül vállalható összegből nem csak kertje hanem  hétvégi háza is lehet... ne habozzon   Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Zártkert, Eger,
4 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Szobák: 1 szoba
Bajusz völgyben 874 nm-es zárt kert kis házzal eladó.
-  Eger Északi városrészén  Cifrakapu   vasúti átjárótól  2,8 km-re -  vagy  a  Donát  útról  műúton megközelítve  4 km  távolságban -  zárt kert kis  gazdasági épülettel 12 nm-es  tégla  épülettel és  30 nm-es  pincével  eladó -  a  telek körbe  van kerítve,  villany  van  rajta,  -  kút  van  a szomszédban is, bármelyik szomszéd  fúrt  kutat  hamar  találtak vizet -  a  telken  gyümölcsfák, virágok is vannak: málna, szeder, piros ribizli,  5 meggyfa, őszibarack, -   sárgabarack, szőlő, körte, alma  -   telefon térerő, csak  a  nagy  támfal mellett  a  tetőn  van -   a kis ház  tégla éa  12 nm-es  ablaka is van, lakható, és jó állapotú -   a  telek nyugati fekvésű -   egy  kb. 30 nm-es  pince is  található  a házzal egy szintben a nagy  fal  tövében -   van  egy kis borház  -valra kis tároló és szemben  pedig  a  pince rész,  -   kellemes  lugas  és  csurdító hely is  van  a kertben  valamint  egy  hinta  is -   a  nagy  támfal  tetején  egy  terület  még ide  tartozik, ez  egy  erdős  rész -   a  telken  villany  már van villanyórával  -   virágok  is  találhatók a telken:  krizantén, nárcisz, lilion,rózsa, tulipán  
Eladó Zártkert, Eger,
2.3 millió Ft
Alapterület: 1 029 m2
Zárt kert, gyümölcsös Bajusz völgyben eladó. 2,3 M
-   Egerben  a  Felsőváros  Cifrakapu  garázssor  felett a  Bajuszvölgyben -   a  garázsoktól 2,7 Km-re  zárt  kert  és  gyümölcsös  eladó 1029 nm-es -   keleti  fekvésű, jó fölldel rendelkező  telek, szép  erdővel övezett területen -   a  szomszéd  telkek nagyrésze  gondozott , veteményezett és  ápolt -   a  telek  keleti  fekvésű- lejtős  kb.  30 %  os  -   viz és villany nincs, de  a szemben lévő  telken /ami szintén eladó/ van  villany -   a  másik szemben lévő telken pedig  van  kút is,  itt amelyik szomszéd  fúrt  pár méter után már találtak vizet -   a  telek földje  annyira jó, hogy  szinte minden zöldség  és  gyümölcs megterem -   gyümölcsfák: 1  barack, 1 szilva, 2 alma, 2 cseresznye, 1 birsalma, 2  körte, ribizli -   a  telek  16 m  széles és  egy  szőlőlugassal védett -fedett kocsibeálló is található rajta -   a  telek mellett egy  több autó számra alkalmas  parkoló  is  található -   az egyik szomszédban  favágók laknak, akik  felügyelik is  a környéket -   jók  a szomszédok is -   lehetőség  van  a szemben  lévő  telek  megvásárlására is,  /4 M  Ft/ amin kis  ház is  van érdeklődni:  20/975-14-13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»