Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Miskolc,
7.8 millió Ft
Alapterület: 3 644 m2
Eladó Miskolc, Ruzsinszőlő városrészben, a Középruzsin utcában egy 3644m2-es Zártkert. Az ingatlan művelési ága szőlő, jelenleg nincs kivonva művelés alól. A telken belül van a víz és az áram. Ajánlom olyan kertre, gazdálkodni vágyóknak, akik Miskolc szimbólumától, az Avasi kilátótól 1 perc autózásra keresnek telket, földterületet! Vevőink részére INGYENES bank semleges hiteltanácsadás és ügyintézés. Párhuzamosan a vásárlással eladná az ingatlanát, de nem tudja, hol kezdje? Hívjon bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Pusztaszer,
9.8 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Gazdálkodj okosan
Ópusztaszer szomszédságában a pusztaszeri tájvédelmi körzetben kínálom megvásárlásra ezt a gazdálkodásra alkalmas területet.  Az ingatlan jól megközelíthető hangulatos helyen, külterületen, Pusztaszer peremén található.  Az út köszönhetően a barna homoknak télen nyáron jól járható.    A terület közel egy hektár összesen 8755 négyzetméter.  Két HRSZ.on szerepel a Földhivatali nyílvántartásban.       1 : 5.755 m2 es rész kivett tanya, mocsár, szántó, és        2 : 3.000 m2 szántó.  A földterület rendezett gondozott, folyamatos gazdálkodásra használt.  Több mint 100 gondozott 4-5 éves gyümölcsfa (többségében őszibarack) biztosít a tulajdonosnak anyagi javakat, mely rendkívül jó kiegészítő jövedelem lehet az új tulajdonosnak is.    A területen egy kis méretű vályogból épített szoba konyhás jó állapotú ház található, mely mérete miatt inkább hétvégi pihenésre alkalmas.    A vízet fúrt kút biztosítja, áram szolgáltatása rendezett.    A területen grátiszként egy retro lakókocsit is biztosít a tulajdonos.  Az ingatlan körbekerített, vad mentes.    Ha szeretne a városból kimenekülve, friss levegőn gazdálkodni, állatot tartani, egészséges élelmiszereket termelni akkor ez egy jólehetőség jó áron, ne hagyja ki.  Hívjon a megtekintéséhez időpontért!    Barkóczi Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
4.9 millió Ft
Alapterület: 12 367 m2
Szeged-Kiskundorozsmán kínálom megvételre az alábbi, 12.367 négyzetméter alapterületű 15.09 aranykorona értékű, szántóként nyilvántarott, de a valóságban gyümölcsösként funkcionáló területet.   Természetesen a teljes terület körbe van kerítve, be van húzva a villany és egy fúrt kút is rendelkezésre áll.   Öt évvel ezelőtt 100 darab jól termő barackfát telepített oda a mostani tulajdonos.   Megközelítése kiváló, a Bordányi útról lekanyarodva egyből jobbkéz felől található.   Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keressen elérhetőségeimen.
Befektetésnek

Jó közlekedéssel

Vízközeli

Eladó Mezőgazdasági terület, Kiskunmajsa,
25.9 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: + 1 szoba
Kiskunmajsa külterületén eladó egy több célra alkalmas, régen állattartó telepként üzemelő terület
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa külterületén eladó egy több célra alkalmas, régen állattartó telepként üzemelő terület. A 2.5 hektáros, teljesen körbekerített, szántó besorolású ingatlanon található 7 db, 8*55 méteres fólia sátor, mely vízzel, villannyal és fűtéssel ellátott. Kialakításra került egy tégla falazatú, 2020-ban épült pihenő helyiség, melyben egy konyha, fürdőszoba WC-vel és szoba található. Fűtése kályhával megoldott. Mellette található egy 57 m2-es pince. A terület vízellátása 8 db fúrt kútról megoldott, ipari áram, aggregátor és elektromos kapu van. Az ár magába foglalja a következő gépeket is: 2 db befúvós kazán, 1 db karborobot kazán, valamint 380-as szállító csiga és darálók. A telep bármikor újra engedélyeztethető. Mezőgazdasággal, növénytermesztéssel vagy állattartással foglalkozóknak kiválóan alkalmas befektetés. A vételárba munkagépet,gépjárművet beszámítanak. Bővebb információért keressen bizalommal.
Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Kerékteleki,
750 ezer Ft
Alapterület: 1 353 m2
KERÉKTELEKI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET ELADÓ
CSAK NÁLUNK!!  A fotó csak illusztráció!! Eladó Keréktelekiben, 1353m2 szőlő megjelölésű, 5182/57558 tulajdoni hányad.  A 0286/15 HRSZ-ú terület külterület, vagyis kifüggesztés köteles. Mivel valószínű, hogy valamelyik tulajdonostárs, vagy környékbeli gazdálkodó számára lehet vonzó a vétel, az adott HRSZ alapján könnyen beazonosítható, illetve megtekinthető.    A település a Kisalföld délkeleti részén, Kisbértől 9km, Mezőörstől 10km,vBársonyostól pedig 3,5km távolságra található.  Közigazgatási területén áthalad a Székesfehérvártól Győrig vezető 81-es főút is, de lakott részein csak a 8221-es út vezet végig.  A település lakossága főként mezőgazdaságból él.  Nevezetességei:  -1746-ban barokk stílusban épült műemlék jellegű temetőkápolnáját ma a település templomának használják.  -Barokk oromfalú Rakovszky-kúria.  -Hunkár-kastély  -Madarász-kúria     Ár: 1,5Mft    Sinkóné Varga Klára  06204321227 
Eladó Mezőgazdasági terület, Kocs,
19.5 millió Ft
Alapterület: 2 903 m2
Kocs Szőlőhegyen kínálunk eladásra zártkerti ingatlant ! A terület művelési ág alól kivont szőlő és gazdasági épület besorolással szerepel a nyilvántartásban. Jelenlegi tulajdonosa remek , lakhatásra is alkalmas házat épített az ásott kúttal rendelkező telken. Az ingatlan paraméterei: - építés, felújítás éve: 2020. - könnyűszerkezetes felépítés pala- és zsindelytetővel - szigetelt oldalról , alsó gyümölcstároló felől, illetve felülről is - vízellátás a gyűrűs kútról, villanybojler szolgáltatja a melegvizet - műanyag bukó-nyíló nyílászárók szúnyoghálóval - fűtése: villanypanel , illetve fatüzelésű kályha - száraz pince és tároló A telek: - jelenleg : szőlőlugas , illetve gyümölcsfák - jó termőföld , mely biogazdálkodásra, önellátásra is alkalmas A területen egyre többen életvitelszerűen élnek, Tata 7 km-re, Kocs központja 2 km. Kocs községben a mindennapi élethez szükséges összes infrastruktúra elérhető ! Megtekintéshez, ajánlattételhez keressen bizalommal.
Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
165 millió Ft
Telekméret: 52 000 m2
Debrecen, Nagycsere 52000 m2-es szántó eladó!
Merjen nagyot álmodni és valósítsa meg! Debrecenben kínálom eladásra ezt az 52 000 m2-es területet. A telek a Vámospércsi és az Acsádi út között terül el, megközelíthetősége mindkét útról egyformán lehetséges. Enyhén dombos terület, gyönyörű panorámával, a környék legszebb részén van. Beépíthetősége 3%, három helyrajziszámmal rendelkezik, fákkal, bokrokkal körbehatárolt.   Ajánlom mezőgazdaságban tevékenykedőknek a talaj jó minősége miatt, 10,25- 55,2 aranykorona értéket képvisel. Állattartóknak remek lehetőség kialakíthat lovardát, melyhez szervezhet táborokat. A mélyebben fekvő területre halastavat is el tudok képzelni. Kiváló adottsága és jó megközelíthetősége építkezni vágyóknak jó befektetés lehet. A város közelsége, de mégis háborítatlan környezetben teremtse meg magának a kiváltságosok luxus életét! A föld mindíg érték volt, és az is marad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
93 millió Ft
Telekméret: 11 800 m2
Debrecen, Vámospércsi úthoz közel, 11 800 m2-es mezőgazdasági terület eladó!
Debrecenben, a Vámospércsi útból nyíló, 11800 m2-es, mely 20000 m2-ig bővíthető mezőgazdasági területet kínálok eladásra! Átminősíthető, így befektetőknek, építkezni vágyóknak ajánlom. Ezt a területet gyönyörű házak veszik körül, kellemes látványt nyújt. Érzékelhető a friss levegő, hallható a madarak csicsergése, látható az őzek vonulása. Fás, bokros terület, itt igazán kellemes az idő eltöltése. Megvalósíthatja az új otthonával, vállalkozásával kapcsolatos álmait. Állattartásra, lovarda kialakítására, különböző üzleti tevékenységek, raktárak építésére kiváló lehetőség. Csendes, biztonságos környék, szerethető szomszédokkal. Kerékpár út, buszmegálló, étterem, aszfaltozott út mind a közelben van. Beépíthetősége 3 %, víz, villany , gáz, csatornahálózat az utcában.   Engem lenyűgözött a vidék, a természet nyújtotta szabadság érzet, és az a megannyi lehetőség, ami ezen a területen megvalósítható. Engedje hát szabadjára fantáziáját és valósítsa meg magának a kiváltságosok luxus életét! Ha Önnek is annyira tetszik ez a terület, mint nekem, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Mezőgazdasági terület, Nagytarcsa,
31.5 millió Ft
Alapterület: 9 809 m2
Nagytarcsán szántó terület iparterülettel szemben eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Nagytarcsa Ipari területének szomszédságában aszfaltozott út mentén ezt a 9809 nm.-es szántó ingatlant. Kiválóan megközelíthető terület Kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Eladó Mezőgazdasági terület, Attala,
195 millió Ft
Alapterület: 9 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Állattartó telep Tolnában!
Eladásra  kínálunk Attala község külterületén egy bejáratott, jól működő állattartó telepet. A 63 000 m2-es bekerített telken 15 istálló, 1 műhely és 1 szociális helyiségeket is magába foglaló együttesen 9000 m2 összterületű ingatlan található. Szociális helyiség, gépműhely és önetető, illetve önitató berendezéssel felszerelt épületek alkotják a telepet. A takarmányt takarmánytároló tornyokba fogadják és felsőpályás etetőberendezés juttatja a takarmányt az állatok elé. A gazdálkodáshoz szükséges ivóvíz ellátását a baromfitelepen működő saját ásott kútról biztosítják. Az állattartó telepeknek kötelezően előírt trágyatároló kerítésen belül megtalálható. A gazdálkodáshoz szükséges, az alapanyag ellátástól a végtermék értékesítéséig a kapcsolati rendszer, illetve a velük való szerződéses viszony kialakítása is átadásra kerül az ingatlan értékesítése során. Az ingatlant jelzálog terheli, amely a vételár foglalójának megfizetése alkalmával lekerül az ingatlanról. Használd ki az agrárium területén megszerezhető támogatásokat! Jelen állapotban az 5 istálló 13.000 pulyka tartására, a többi épületet pedig takarmány tárolására használható. Az állattartó telep más állatok, pl. sertés tartására is alkalmas. A telep megközelítése aszfaltozott úton lehetséges, valamint telepen belül is aszfaltozott úton lehet közlekedni. Attala község a 61 főút mentén, Kaposvár és Dombóvár között található.  Irányár 195 M Ft. Szeretne többet megtudni az ingatlanról? Szívesen meg is nézné? Csak egy telefon és segítünk! Juhász Bea +36 20 458 5255; +36 82 900 023; juhasz.bea@novum7.hu   Azonosító: 1018
1
2
3
4
5
6
»