Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Családi ház, Mátraverebély,
45 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 5 szoba
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Mátraverebély településen lévő 140 nm-es jó állapotú  családi házat. Az ingatlan 1100 nm-es telken helyezkedik el,  2004-ben téglából épült, melyben az alsó szinten amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba + wc és kamra lett kialakítva. A tetőtérben 3 szoba, tároló és fürdőszoba + wc kapott helyet.  A ház mögött tároló, kazánház és garázs is kialakításra került.  Beton födémes cserép fedéssel, nyílászárók műanyagból vannak. Az épület kívülről szigetelt, hőszigeteltek az ablakok, ajtók . Közművek: víz, villany, gáz, csatorna. Meleg víz ellátást gázbojler biztosítja, fűtésről gázkazán radiátorok segítségével gondoskodik.  Belső felújítás nemrég történt.  Az ingatlan kiválóan alkalmas több gyermekes családoknak, két generáció részére, de azoknak szintén akik otthonról végzik munkájukat. Az ingatlan a főúttól kb.100 méterre  helyezkedik el.  A településen  iskola, óvoda, orvosi rendelő,  boltok, buszmegálló megtalálható.  Mátraverebély a Zagyva völgyében , a Mátra és a Cserhát között található. Négy települési szomszédja van: északkeleti, keleti és délkeleti irányból Bátonyterenye, dél felől Tar, nyugat felől Sámsonháza, északnyugat felől pedig Márkháza. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 21-es főút, azon érhető el a megyeszékhely Salgótarján és (Hatvan érintésével) Budapest. Salgótarjántól mindössze 15 km-re található. A közelben számos közkedvelt kirándulóhely és látnivaló található, Maconkai horgászparadicsom a Mátra lábánál kb. 8 km, Tar Kőrösi sztúpa kb. 6 km, Salgó vár, Somoskői vár, Hollókő kb. 30 km távolságra. Mátraverebély település határában található a ferencesek által vezetett katolikus búcsújáróhely, Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Eladó Építési telek, Szécsény,
9.9 millió Ft
Telekméret: 567 m2
 Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Szécsény zöld lakóövezetében lévő 567 nm-es telket. Közművek az utcában megtalálhatók.  Az Ipoly folyó völgyében fekvő kisváros, a szlovák határtól nem messze található. Balassagyarmat 20 km-re, míg a megyeszékhely, Salgótarján 30 km-re fekszik. A településen több oktatási intézmény, könyvtár, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség is megtalálható. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!
Áron alul

Azonnal költözhető

CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Családi ház, Varsány,
10 millió Ft
Alapterület: 83 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 szoba
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Varsány településen lévő 83 nm-es felújítandó családi házat. Az ingatlan 642 nm-es telken helyezkedik el, téglából épült, melyben előszoba, 4 szoba, közlekedő, konyha , kamra, fürdőszoba + wc lett kialakítva. Két bejárattal és terasszal rendelkezik.  Az ingatlan folytatásában tároló, egy része alatt pince, valamint állatok tartására használható ólak találhatók. Fa födémes cserép fedéssel,  nyílászárók fából vannak. Közművek: víz, villany, gáz, csatorna. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de hagyományos fűtéssel is megoldható.  A telek körbekerített, gondozott, az udvarban ásott kút is van.  Garázs nincs, de kialakítható.  Az ingatlannal szemben lévő különálló telek is megvásárolható.  Varsány egy dinamikusan fejlődő falu, a hagyományőrzés és a gasztronómia fontos szerepet játszik a térségben, szomszédság rendkívül barátságos és segítőkész. A község infrastruktúrája igen jó, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, posta, boltok, és még egy étterem is üzemel. A közelmúltban lett az iskola felújítva, valamint új sportcsarnok épült. A közelben található Hollókő, amely a világörökség része, az Országos Kéktúra útvonala, a szécsényi Forgách kastély és várkert része. A buszközlekedés jó. Gyárak, munkalehetőség a környékben adott. Budapest 100 km, Balassagyarmat 25 km, Szécsény 5km- re található. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Családi ház, Bátonyterenye,
34 millió Ft
Alapterület: 390 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Bátonyterenye/ Kisterenye/ településen lévő 390 nm-es felújítandó családi házat. A Mátra  lábánál több üzlethelyiség, vállalkozás , panzió, szálló kialakítására is alkalmas.                         Az ingatlan 1495 nm-es telken helyezkedik el,  téglából épült.  A telken 2 ház található, ezek összes alapterülete kb. 390 m2.  A szuterén részben 2 helyiség, garázs szerelő aknával, kazánház, illetve 2 fürdő, a felső szinten  3 szoba, előszoba, fürdő + WC , konyha és kamra lett kialakítva.  Beton födémes cserép fedéssel, nyílászárók  fából vannak.  Közművek: víz, villany, gáz, csatorna. Meleg víz ellátást gázbojler biztosítja, fűtésről vegyestüzelésű kazán és gázkazán radiátorok segítségével gondoskodik.  A telek körbekerített, gondozott, gyümölcsfákkal és örökzöld növényekkel ültetve. A kertben ásott kút, pince illetve szárazalja is található.  Hidrofor rendszer, ipari áram kiépítve.  Az ingatlan főút mellett helyezkedik el, frekventált helyen, iskola, óvoda, orvosi rendelő, fogorvos, Lidl, boltok, buszmegálló, fagyizó, benzinkút pár perc sétára található. A szomszédság rendkívül barátságos és segítőkész. Bátonyterenye Nógrád megyében a Mátra, a Karancs, a Medves és a Cserhát találkozásánál, a Zagyva és a Tarján-patak völgyében helyezkedik el. A közelben horgászati, vadászati és túrázási lehetőség van. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Családi ház, Érsekvadkert,
12 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Érsekvadkert településen lévő 60 nm-es felújítandó parasztházat. Az ingatlan 272 nm-es telken helyezkedik el, vegyes falazatú, melyben 1 szoba, étkezős konyha, fürdőszoba + wc lett kialakítva. A tornác része  be lett építve, itt lett kialakítva a kamra. Folyamatosan újítják, új víz-és villanyvezetéket kapott. Közművek: villany, csatorna. Víz az ásott kútból hidrofor segítségével megoldott. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, fűtésről kandalló gondoskodik.  Nyílászárók fából és műanyagból vannak.  A telek kicsi, nem kell órákat fűvágással tölteni. Garázs nincs, de kialakítható.  Érsekvadkert a Nyugat-Nógrád térségében fekszik, a Nógrádi-medencében, a Börzsöny hegység lábánál, Rétság és Balassagyarmat között. Csak közúton érhető el, legfontosabb megközelítési útvonala a 22-es főút, mely a központján is áthalad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!
Eladó Téglalakás, Budapest, I. kerület,
133.33 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
EGYEDI AJÁNLAT A VÁRBAN! KERTE NÉZŐ, LOGGIÁS , 2 SZOBÁS LAKÁS TULAJDONJOGA ELADÓ!
EGYEDI AJÁNLAT A VÁRBAN! KERTE NÉZŐ, LOGGIÁS , 2 SZOBÁS LAKÁS TULAJDONJOGA ELADÓ! I.Várban, az Úri utcában(Tóth Árpád sétány mellett) eladó egy 56 m2-es, földszinti, nappali + 1 szobás , loggiás lakás.A loggia és az ablakok a társasház ápolt, gondozott kertjére néznek. Az ingatlan pár éve nyerte el mostani formáját, ekkor került sor az átalakításra, valamint a műszaki és esztétikai felújíátsra. A műszaki felújítás során az elektromos vezetéket cserélték, vizes blokkokat úították fel, nyílászárókat cserélték, melyeket elektromos redőnyökkel szerelték fel,radiátorokat cserélték, klíma kiállást építették ki.Az esztétikai felújítás befejezése(festés, konyhabútor) az új tulajdonosra vár.A fűtés és a melegvíz ellátást távhő biztosítja. Kiválóan alkalmas hosszú és rövidtávú kiadásra, mivel a házban az AIRBNB NEM TILTOTT! A lakáshoz saját pince tartozik,mely kb 4 m2. TÁRSASHÁZ: A ház egyik bejárata az Úri utcából nyílik, a másik kapu a Tóth Árpád sétányról. A lakóközösség rendezett. A társasház kabantartott. Ha szeretne egy ilyen egyedi lakás következő tulajdonosa lenni, jöjjön el, és nézze meg! Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant,hívjon bizalommal akár hétvégén is! __________________________________________________________________________________________ Amennyiben el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát. __________________________________________________________________________________________ Ügyvédünk kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését! __________________________________________________________________________________________ Hitelre vásárló ügyfeleink számára díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre! Amit még kínálunk: -több mint 15 bank ajánlata egy helyen elérhető előminősítési lehetőség -egyedi kedvezmények -rugalmas időbeosztásban elérhetőek vagyunk
Azonnal költözhető

CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Vecsés,
84.9 millió Ft
Alapterület: 88 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 + 2 szoba
Kiváló minőségű, modern otthon Vecsés szívében!
Vecsés központjában, eladó új építésű ikerházfél, 88 nm-es hasznos alapterüettel! Kiváló minőségű, modern otthon Vecsés szívében!   Eladásra kínálunk egy 88 nm-es, új építésű ikerházfelet Vecsés egyik legszebb részén, a városközpont közelében, 334 nm-es telekrésszel. Ez az ingatlan minőségi anyagok felhasználásával készült 2+2 lakószobás. Az otthon elrendezése családbarát, napfényes, energiatakarékos és egyszintes.   Belső elrendezés: Előtér Fürdőszoba WC-vel Három tágas szoba Tágas, fényes nappali amerikai konyhával Ez a jól megtervezett ingatlan tökéletes választás minden család számára. Állami támogatások, kamattámogatott hitelek, illetékmentesség, babaváró program és CSOK igényelhetőek.   Műszaki adatok: A főfalak alatt zsalukő alap, simított lábazattal és 10 cm hőszigeteléssel A főfalak YTONG téglából épültek Központi fűtés gáz cirkóval Gyárilag színezett belső ajtók választhatóak meghatározott áron Hideg és meleg burkolatok 5000 Ft/nm, laminált padlók 4000 Ft/nm-ig választhatóak Utcafronti kerítés fa berakással, oldalsó és hátsó udvarrészek elválasztva   Kulcsrakész állapotban! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmai otthonába költözhessen! Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, keressen bizalommal. Szívesen segítek a hitelügyintézésben és az értékbecslésben is. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le új otthonát minél hamarabb!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Családi ház, Bátonyterenye,
18 millió Ft
Alapterület: 86 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Bátonyterenye /Nagybátony / településrészen lévő 86 nm-es felújítást igénylő 2 szintes családi házat. Az ingatlan  nyugodt, csendes környezetben található, kedves szomszédokkal. Az épület 1584 nm-es telken helyezkedik el, téglából épült masszív épület, melyben a felső szinten előszoba, 2+1 fél szoba, konyha, kamra + padlásfeljáró, zuhanyzós fürdőszoba + wc lett kialakítva. Az alsó szinten nagy méretű garázs található, mely 2 autó beállására alkalmas, ebből nyílik egy tároló.  A garázs mellett található a pince  3 helyiséggel , az egyik a kazánház, a másik nyári konyhának, a harmadik tárolásra  alkalmas.   Közművek: Villany (3 fázis), víz ,gáz, csatorna. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, fűtésről vegyestüzelésű kazán, valamint gázkazán gondoskodik.   Fa födémes pala fedéssel. Nyílászárók 2 ablak kivételével fából vannak.  Az udvarban kerti sütögető, valamint ásott kút, a kertben ólak, gazdasági épületek, többféle gyümölcsfa található. A telek mérete lehetővé teszi a növények termesztését, állatok tartását. Bátonyterenye Nógrád megyében a Mátra, a Karancs, a Medves és a Cserhát találkozásánál, a Zagyva és a Tarján -patak völgyében helyezkedik el. Budapesttől 1 órányi autóútra fekvő Bátonyterenye jó választás azoknak, akik szeretnének elérhető távolságban maradni a fővároshoz, mégis festői környezetben, jó levegőben töltenék el mindennapjaikat. A híres maconkai horgászparadicsom a háztól autóval kb.5 percre található. Galyatetőre 35 percnyi autóúttal érünk ki. A szentkúti kegyhely a szomszédos településen található. Számtalan kirándulási, túrázási, valamint vadászási lehetőség van . A Mátrába vezető turistautak a közelben találhatók. Salgótarján 15 km-re elérhető. Bevásárlási lehetőségek, távolsági buszmegállók, bank, gyógyszertár, orvosi rendelők, bölcsőde, óvodák, iskolák pár perc alatt autóval elérhetőek, de a helyijárati buszmegálló is 5 perc sétára van. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!
Erkély

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Klíma

Parkoló az árban

Terasz

Zöldövezeti

Eladó Nyaraló, Siófok,
72.8 millió Ft
Alapterület: 69 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 3 szoba
SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN ÚJÉPÍTÉSŰ,KERTKAPCSOLATOS NYARALÓ ELADÓ!
Az Update Vip Ingatlaniroda kínálatából: SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN ÚJÉPÍTÉSŰ, KERTKAPCSOLATOS NYARALÓ ELADÓ! SZÁMOS REFERENCIVÁL RENDELKEZŐ, HELYI ÉPÍTŐTŐL! BALATON, ARANYPARTI SZABADSTRAND, GALERIUS FÜRDŐ, ÉTTERMEK, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG Kb 2-400m-en BELÜL! Lakótér: 69m2 (Nappali,konyha,étkező,2db szoba,2db fürdőszoba+wc,terasz) Kertkapcsolat: 292m2 -Minőségi anyagok, burkolatok, kivitelezés -Most még egyedi módosítások lehetségesek: (pl harmadik szoba, fedett terasz, napelem rendszer kialakítható,az irányár ez esetben:79.5MFt) -Burkolat választási lehetőség (a megadott értékhatárig). -Fűtés: Hűtő-fűtő klíma -Hűtés: Hűtő-fűtő klíma -3 rétegű nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. -30-as klíma téglafalazat -Szigetelés: 15cm (grafit) Átadás: 2025. április 30-ig. Az ingatlan az Aranypart/Szabadifűrdő családias, csendes, nyugodt részén található, séta távolságra a BALATONTÓL, SZABADSTRANDTÓL! Az Aranyparti szabad strand, a Galerius élményfürdő, éttermek és vásárlási lehetőség kb 200-400m távolságra található. A Siófoki Petőfi sétány kb. 4000m (busszal vagy vonattal egy megálló). Bővebb információért, megtekintés egyeztetésért, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! UPDATE VIP INGATLAN IRODA további szolgáltatásai: Energetikai tanúsítvány készítés, Díjmentes-bank semleges hitelügyintézés, Ügyvédi háttér, Közjegyző, Földhivatali ügyintézés, Építész, Lakberendező.
Erkély

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Klíma

Parkoló az árban

Terasz

Zöldövezeti

Eladó Nyaraló, Siófok,
45 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 szoba
SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN ÚJÉPÍTÉSŰ,KERTKAPCSOLATOS IKER NYARALÓ ELADÓ!
Az Update Vip Ingatlaniroda kínálatából: SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN ÚJÉPÍTÉSŰ,KERTKAPCSOLATOS IKER NYARALÓ ELADÓ! SZÁMOS REFERENCIVÁL RENDELKEZŐ, HELYI ÉPÍTŐTŐL! BALATON, ARANYPARTI SZABADSTRAND, GALERIUS FÜRDŐ, ÉTTERMEK, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG Kb 2-400m-en BELÜL! Lakótér: 37m2 (Nappali,konyha,étkező,szoba,fürdőszoba+wc,terasz) Kertkapcsolat: 190m2 -Minőségi anyagok, burkolatok, kivitelezés -Most még egyedi módosítások lehetségesek -Burkolat választási lehetőség (a megadott értékhatárig). -Fűtés: Hűtő-fűtő klíma -Hűtés: Hűtő-fűtő klíma -3 rétegű nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. -30-as klíma téglafalazat -Szigetelés: 15cm (grafit) Átadás: 2025. április 30-ig. Az ingatlan az Aranypart/Szabadifűrdő családias, csendes, nyugodt részén található, séta távolságra a BALATONTÓL, SZABADSTRANDTÓL! Az Aranyparti szabad strand, a Galerius élményfürdő, éttermek és vásárlási lehetőség kb 200-400m távolságra található. A Siófoki Petőfi sétány kb. 4000m (busszal vagy vonattal egy megálló). Bővebb információért, megtekintés egyeztetésért, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! UPDATE VIP INGATLAN IRODA további szolgáltatásai: Energetikai tanúsítvány készítés, Díjmentes-bank semleges hitelügyintézés, Ügyvédi háttér, Közjegyző, Földhivatali ügyintézés, Építész, Lakberendező.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»