Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Szécsény,
9.9 millió Ft
Telekméret: 567 m2
 Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Szécsény zöld lakóövezetében lévő 567 nm-es telket. Közművek az utcában megtalálhatók.  Az Ipoly folyó völgyében fekvő kisváros, a szlovák határtól nem messze található. Balassagyarmat 20 km-re, míg a megyeszékhely, Salgótarján 30 km-re fekszik. A településen több oktatási intézmény, könyvtár, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség is megtalálható. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!
Azonnal költözhető

CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Építési telek, Gesztely,
6.5 millió Ft
Telekméret: 1 037 m2
Eladó Épitési Telek
Miskolctól 20 km-es távolságban, Gesztely fiatalos utcájában eladó egy kelet nyugati fekvésű építési telek, mely ideális lehet azoknak, akik eltávolodnának a város nyüzsgésétől, de fontos számukra, hogy könnyen, gyorsan megközelíthető távolságban legyen otthonuk.  Tökéletes választás fiatal pároknak, akik itt tervezik jövőjüket, családoknak, akik a társasházat elhagynák, hogy kertes házban éljenek, befektetőknek, akik tovább értékesítésre terveznek. Az itt lakó emberek garanciát jelentenek a jó légkörre és a könnyű beilleszkedésre.     A telek területe 1037 m2, sík, szabályos téglalap alakú, vízbekötés megtörtént, a gáz- és villanyvezeték, csatorna a telek előtt található. A falusias lakóövezetekben az épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzat magasság: 5,5 m. A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30% Beépítési mód: oldalhatáron álló A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50% A telek utcafronti szélessége: 20 m   Környezete hangulatos, szép házakkal, minimális autó forgalommal, ide csak az itt lakók járnak.  A szomszédságban barátságos, kulturált, intelligens családok élnek. A közlekedés remek, pár perces távolságra van bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola. A remek infrastruktúrának köszönhetően 15 perc alatt elérhető Miskolc központja.   Ha ilyen helyen képzeli el jövőjét, akkor ez a telek Önre vár. Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.  
Eladó Építési telek, Komárom,
10.9 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Koppánymonostoron telek Eladó! Irodánk Eladásra Kínál Komárom-Koppánymonostor városrészén egy 500 m2 közművekkel ellátott telket. Az ingatlan csendes, nyugodt lakóövezetben található. Igényes, lakóházak szomszédságában. Közintézmények 1-km-en belül találhatóak. (orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsöde). Ipari park és az 1-es számú főútvonal pár percen belül elérhető. 10 perc autóúttal, forgalommentes úton könnyedén elérhető Szlovákia. Az ingatlanon található, víz, villany és gáz csonk. Az ingatlanra készült építési tervrajz 2023-ban, amely 5.évig felhasználható. Az építési vállkozóval folytatott további kivitelezés megkönnyíti az építkezési folyamatot. Ha nem szeretne energiát fektetni a tervek előkészítésével, szívből ajánlom ezt a lehetőséget. Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását, üzenetét hétvégén is.
Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
129 millió Ft
Alapterület: 132 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 szoba
Csillaghegy Duna felőli, sík részén 513 m2-es telken két önálló épületben található két lakásos családi ház eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +367088250555   Csillaghegy Duna felőli, sík részén 513 m2-es telken két önálló épületben található két lakásos családi ház eladó. A két ház két külön utcából is megközelíthető, ezért teljesen szeparált életteret biztosít. Az első, 83 nm-es ház tégla építésű, tetőtere beépített. A földszinten tágas, amerikai konyhás nappali, valamint egy fürdő található, a tetőtérben két háló, valamint egy gardrób. A kisebbik, 49 m2-es ház az 1950-es években, téglából épült, fa födémmel, állapota felújítandó. Itt két nagyobb szoba, egy konyha, és egy fürdő kapott helyet. Fűtésük gázkazánnal és konvektorral megoldott. A telken belül két autó kényelmes parkolása megoldott. Az ingatlan övezeti besorolása lke-1/osz, kertvárosi lakóövezet, a két bejáratnak köszönhetően két lakásos ikerház, vagy többlakásos társasház is építhető rá.
Eladó Építési telek, Helvécia,
12.88 millió Ft
Telekméret: 522 m2
Eladó Helvécia új osztású részén egy 522 m2-es építési telek.
Eladó Helvécia új osztású részén egy 522 m2-es építési telek.   - telek mérete: 522 m2  - 30 % beépíthetőség  - 5 m előkert, telekhatáros építkezés  - képek között a tervező által meghatározott épület elhelyezési rajz - közművek a telek előtt   Bővebb információkért keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén.
Eladó Építési telek, Budajenő,
51 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Budajenőn 1557 m2-es telek rajta kis tégla házzal eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Tordai Károly +36203763477   Budajenőn a Laska utcában 1557 m2-es, zártkerti besorolású telek eladó. A telek az ingatlan az ingatlan-nyilvántartásban két helyrajzi számon szerepel, Lf-1 építési övezetbe tartozik, ahol 20% a beépíthetőség. A telken található egy 1993-ban épült, 2018-ban felújított, kb. 30 m2-es, 1 szobás + hálófülkés, kis tégla falazatú nyaraló épület, fa födémszerkezettel, cserépfedésű tetővel, beton alapokon. A földhivatalban ideiglenesen, mezőgazdasági épületként szerepel. Közművek: - áram bevezetve, - a gázvezeték csonkja a telken belül található, - csatornahálózat a környék fejlődésével párhuzamosan folyamatosan bővül, tehát várható. - A vízellátás házi vízművel (gyűrűs kútról) biztosított, a bevizsgált víz ivóvíz minőségű. A fűtés a nappaliban található fa tüzelésű kályhával történik. A konyhában egy, a fürdőben két villanybojler (eltérő nagyságú) biztosítja a melegvíz ellátást. A gondozott kertben több diófa és gyümölcsfa mellett egy kis szerszámos kamra is helyet kapott, az épület előtti fedett terasz alatt pedig egy kívülről megközelíthető pince áll rendelkezésre.
Eladó Építési telek, Piliscsaba,
25.5 millió Ft
Telekméret: 1 350 m2
Piliscsabán 25%-os beépíthetőségű, sík építési telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Belányi Zsolt +36209649941   Piliscsabán, a Klotildliget vasútállomás közelében teljesen sík, Lke-1/a (laza beépítésű, túlnyomó részben kialakult kertvárosias lakóterület) övezeti besorolású, beépítésre alkalmas belterületi telek eladó. A telken nem található építmény, a közútról saját magánúton érhető el, a magánutat az ár tartalmazza. Minden közmű az utcáról bevezethető, a közműcsatlakozásokhoz az elvi nyilatkozatok rendelkezésre állnak. A környék csendes, ugyanakkor jól megközelíthető, kulturált lakóközösség lakja. A telek Lke-1/a övezetbe tartozik, beépíthetősége 25%, legnagyobb épületmagasság 6 m, így akár befektetési célra is kiváló választás, mert több generációs ház is épülhet rá. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
Eladó Építési telek, Révfülöp,
37.9 millió Ft
Telekméret: 1 717 m2
87TR2238   Révfülöpön részpanorámás építési telek eladó.   Város:    Révfülöp Ingatlan jellege:    Telek Besorolási övezet:    Belterület Telek területe:    1717 m2 Közmű:    Víz, Villany, Csatorna Révfülöpön, a Balatontól 600 m-re 1717 nm-es, részpanorámás építési telek eladó. Jellemzői: - villany, víz, csatorna, telken bekötve, gáz utcában - Balaton 600 m, központ 5 perc, óvoda, iskola, rendelő 5 perc séta Az önkormányzati előírás szerinti építkezés Lke-2-nt* nagy telkes, kertvárosias lakóterületi övezet egyedi és részletes előírásai: - Minden, a megengedett telekméret 60%-át elérő építési telek,- beépíthető. - A kialakítható legkisebb telekterület Lke-2-nt övezetben 1000 m2. - A telekhatárok legkisebb megengedett mérete legalább 20 m, az Lke-2-nt* övezetben 14 m. - Az épületek jellemzően szabadon állóan helyezhetők el. A területen oldalhatáron állóan, ikresen formában is építhető épület. - A telkek maximális beépítettsége 20 %. - A megengedett legnagyobb építménymagasság 4,50 méter. - Az építési telkek legalább 70%-a zöldfelületként alakítandó ki. - A szintterületi mutató megengedett mértéke: 0.35 Az ingatlanra készültek építési tervek igény esetén megvásárolhatóak.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
188 millió Ft
Telekméret: 1 002 m2
03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 http://www.korultekintoingatlan.hu/adatlap.php?id=03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó. Városrész: Csillaghegy Ingatlan jellege: Telek Nappalik száma: 5 Egyéb szobák száma: 1 Hasznos lakóterület: 175 m2 Telek területe: 1002 m2 Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna, Vízóra Fűtés: gázkazán Csillaghegy Duna felőli, sík részén, de nem árterületen 1002 nm-es, többszörösen összközműves, 3 lakásos társasház építésére is alkalmas telek eladó. A telken jelenleg egy két lakásos, egy szintes ház, egy üzlethelyiség és egy faház van, amelyek átépíthetőek, bővíthetőek, de esetleges lebontásuk esetén teljesen új, akár 3 lakásos társasház is építhető a telekre. Beépíthetőség: 25 %, utcafronti szélessége 24 m, hosszúsága 42 m. Övezeti besorolás: Lke-1/0-1 Bruttó szintterületi mutató: 0,4 % Max. építmény magasság 5 m. Budapesti kínálatunk honlapja: http://www.korultekintoingatlan.hu Észak-budai agglomerációs kínálatunk: http://www.korultekinto.hu
Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
125 millió Ft
Alapterület: 81 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Csillaghegy Duna felőli, sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055   03HC9518 Megtekintés és bővebb információ: Kiss Krisztina  +36708825055   Csillaghegy Duna felőli sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.   Városrész:Csillaghegy Ingatlan jellege:Telek Telek területe:764 m2 Közmű:Víz, Villany, Gáz, Vízóra   Csillaghegy Duna felőli részén, nagyon csendes kis mellékutcában 764 nm-es sík telek a rajta lévő, 81 nm hasznos lakóterületű, nappali + 2 hálószobás, jó állapotú családi házzal eladó. A ház az 1950-es években épült, 1983-ban felújították, ekkor cserélték ki a villamos- és a vízhálózatot. Ipari áram van. A telken található még egy 47 nm-es melléképület is. A ház bővíthető, az alapterülete is, illetve emelet is húzható rá, vagy új ikerház is építhető a telekre. A telek belterületi lakóövezeti telek, 25%-os beépíthetőséggel. Utcafrontja 10 m.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»