Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Pécs,
12.65 millió Ft
Telekméret: 915 m2
Állapot: Kiváló
Pécs Postavölgyben kitűnően megközelíthető, 3x15 amperral már rendelkező 915 m2-es telek eladó!
Pécs Postavölgyben hamarosan minden telek gazdára talál, és mivel a jó dolgok egyre drágábbak, így nem érdemes halogatnia a döntést. Ha valaki nem ismerné, a Postavölgy Pécs legdélebbi, népszerű, és egyre kedveltebbé váló városrésze, főként belvároshoz és kertvároshoz is közel eső elhelyezkedése miatt, emellett a gyönyörű zöld környezeti révén. A telekhez a tulajdonosok rendelkezésre bocsájtják a már elkészült 150 m2-es acélvázas, könnyűszerkezetű ház építési tervét. Illeszkedve a telek adottságaihoz, valamint a környéken kiépült környezethez, a ház a tervek szerint 2 szintes, lenn vállalkozásra is alkalmas iroda, a gépészet, valamint egy másfél beállós garázs (1 db autó és 1 db motor helye) lenne. A felső szinten 4 tágas, napfényes, panorámás szoba helyezkedhet el, hatalmas terasszal kiegészítve. Itt a telken belül a villanyáram már biztosított, mely megfelel a nagy áramfelvételű gépeknek is, valamint a víz é s a szennyvíz a telek határától 1 méterre található. Az internet környékbeli lefedettsége remek. Megközelítése jó, mivel kiváló állapotú aszfaltos útról elérhető, emellett a helyi járatos buszmegálló is valóban mindössze néhány percnyi sétatávolságra van. Ha Ön is látja benne a fantáziát, ne várjon arra, hogy más vegye meg! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Építési telek, Gödöllő,
28 millió Ft
Telekméret: 538 m2
Gödöllő legkeresettebb központhoz közeli részén, 1076m2-es telek fele eladó! Az ingatlan 18-20m széles, beépíthetősége 30% (szintenként bruttó 140m2).  Víz gáz utcában, víz, csatorna telken belül van. Irányár: 28Mft Hivatkozási szám: 2517369. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Eladó Építési telek, Sopron,
6.5 millió Ft
Alapterület: 1 206 m2
KISKERT PANORÁMÁVAL! Soprontól néhány kilométerre, Balf előtt ELADÓ egy 1206 m2-es, kertként bejegyzett hegyoldali telek. A valamikori szőlős terület, ma szépen gondozott kert gyümölcsfákkal és egy tárolásra szolgáló forfalapból készült kis házzal (felújítandó) a domb tetején. A közművek nélküli telek részben bekerített. Szélessége javarészt: 13 m Hossza: 126 m Megközelítése jelenleg földútról (100 m) történik, de a telek az országútig lenyúlik és kialakítható egy feljáró közvetlenül a közútról is. Az MK3 besorolású telkek esetében a beépítettség legnagyobb mértéke 3 %, de legfeljebb egy 60 m2 alapterületű épület (magassága 4 m), és egy földdel borított pince építhető rá. Irányára: 6.500.000.- Ft ID azonosító: 339326 GDN hitelcentrumunk, 12 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Építési telek, Zalaegerszeg,
5.9 millió Ft
Alapterület: 3 980 m2
Cimpó - hegyi, építésre alkalmas, örök panorámával rendelkező, 4000 m2 - es terület, saját erdővel! Abszolút csendes, gyönyörű környezetben, Zalaegerszeg belvárosától 10 percnyire vált eladóvá ez a művelési ág alól kivont, zártkerti, építésre kiválóan alkalmas telek, mely meseszép örök panorámája a terület aljáig húzódó erdővel is rendelkezik! Az áram, valamint a víz közvetlenül a telek előtt található. A terület, művelési ág alol kivont, zártkerti besorolású ingatlan, mely MK 2 övezeti besorolásba tartozik, ezáltal 10% - a beépíthető. A terület nagysága 4000 m2, melynek köszönhetően új tulajdonosa nemcsak egy építésre alkalmas részt birtokolhat, hanem a telek mintegy majdnem felét beborító erdőt is - ezt tulajdonosa felbecsültette, néhány éve értékét 900.000 Ft - ban állapították meg. A terület tisztítása, illetve a földmunka nagyobb része már elvégzésre került! Az ingatlan kiválóan alkalmas az irodánk által kínált könnyűszerkezetes családi házak építésére is, melyre most még 450.000 Ft / m2 (kulcsrakész!) áron van lehetősége! Amennyiben szeretne: - békés, nyugodt helyen otthont teremteni - gazdálkodni, állatokat tartani, saját veteményesével családját ellátni - páratlan zalai panorámában gyönyörködni - a jelenlegi helyzetben egy nagyobb, saját erdőt birtokolni - Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyire élni ez a terület Önre vár! Az ingatlan tulajdoni lapja per-és tehermentes, tulajdon viszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető! Irányára 5.900.000 Ft ‍‍ Tóth-Ragó Anita +36/30-279-6004 ⌨️ a.rago@gdn-ingatlan.hu
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
29.9 millió Ft
Alapterület: 560 m2
ÓHEGY-NAGYTÉTÉNY, 560NM-ES TELEK ELADÓ! Budapesten a 22.kerület Óhegy részén egy csendes kis utcában 560nm-es telek eladó. A telken található egy könnyűszerkezetes, 27nm-es, 1 szobás lakás és egy 16nm-es tároló. Villany és víz a telken belül, a házba bekötve elérhető. A meleg vizet villanybojler, a fűtést elektromos fűtőtest biztosítja. Parkolás a ház előtt az utcán ingyenes. Bármilyen további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon! AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Gödöllő,
43.9 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Gödöllő Nagyfenyvesi részén, Déli fekvésű építési telek eladó! Az 1000m2-es, 22.5méter utcafrontú telek 30%-os beépítéssel, legfeljebb két lakóegység megépítésével rendelkezik. Lke-01-es övezetbe tartozik, közművek az utcában megtalálhatóak. Rendezett, jó lakóközösségű terület, a telekhez tartozik egy külön helyrajzi szám alatti, 2200m2-es szántó besorolású terület. Iár:43.9MFt! Hivatkozási szám:2517366. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Építési telek, Domonyvölgy,
10.9 millió Ft
Telekméret: 874 m2
Domonyvölgyben üdülőövezeti telek eladó
Budapesttől 30 km-re Domonyvölgy (Pest megye) csendes üdülő övezetében csodálatos környezetben két tó a D-Beach I.tó és a horgász tó között található 874 m2 területű telkem eladásra kínálom. A telek körbe van kerítve, a telekkel szemben erdős rész 5 percre gyalog a Szellő Tanya található. Villany a telek előtt. Beépíthetőség 15%, ami kb 130 m2. Van 1 egy szomszéd, elindultak az építkezések, de a nyugodt csendes jellege megmarad. Amennyiben egy csodálatos csendes helyen szeretne élni közel a természethez, akkor ne habozzon, mert megtalálta. Hívjon bátran!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Építési telek, Gönyű,
35.9 millió Ft
Telekméret: 4 990 m2
Építési telek eladó, mellette újépítésű lakóházak készülőben már. Gönyű, belterületen a Kosstuh Lajos utcában elérhető közelel 5e nm-es telek. Vele szemben, illetve mellette családi házak és a közelben a Duna partja. Tehát ,minden adott ahhoz,hogy a telken akár egy a "vissza a természetbe" életstílusnak megfelelő otthont létrehozni, vagy a cégének egy kisebb termelő üzemet létrehozni hamar lehet. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség várom megtisztelő hívását.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Érd,
34.9 millió Ft
Telekméret: 595 m2
építési telek
Érdligeten, a szabadidő parkhoz közel eladó sík, rendezett építési telek. Beépíthető 30%, szabadonállóan, az utcafronti szélesség cca 15m. Víz, villany, csatorna a telken, gáz hamarosan. Épület lebontás miatt átminősítés alatt.
Bomba ár!

Egyedi Ajánlat!

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Kisbajcs,
32 millió Ft
Telekméret: 1 281 m2
Kisbajcson 1281 m2-es építési telek eladó!
A Best Of Ingatlan Győr iroda eladásra kínál Kisbajcson egy 1281 m2-es, összközműves építési telket.   Építkezők, Befektetők, Kivitelezők FIGYELEM!   - Telek mérete: 1281m2 - 30%-os beépíthetőséggel  - kb. 20 m * 64,5 m - Összközműves telek (víz, villany, gáz, csatorna)   Rendezett, családi házas, jó adottságú környéken.   További információért keressen bizalommal!   Best of Ingatlan Balázs Tímea +36 30/727-1513   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»