Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos

Eladó Szántó, Vértesszőlős,
19.9 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Tóval rendelkező szántó eladó!
Különleges lehetőség kínálkozik Tatabánya közelében, egy festői környezetben! Eladó egy szántó besorolású külterületi ingatlan, melyet két oldalról könnyen megközelíthetünk, s két bejárattal rendelkezik. Az ingatlan környezete csodás nyugalmat áraszt, s fantasztikus inspirációkat kínál az itt megvalósítható ötletek számára. A terület könnyen megközelíthető betonúton vagy földúton át, melyek mindkét irányból elérhetőek. A terület sík, körbekerített, villany az egész telekhatáron húzódik, s a vízvételt egy három gyűrűs kút biztosítja, kiegészítve egy fúrt kúttal. Az ingatlant négy helyrajzi szám alapján jegyzik, és csak egységesen értékesíthető. Kifizetés után azonnal birtokba vehető, a terület kifüggesztés alá vont. A telken két fűzfa árnyékában pihenhetünk, a területen még három naspolyafa és egy vadringló fa gyümölcseit élvezhetjük. Az ingatlan területén egy 1120 nm-es tó is megtalálható, mely nemcsak szépségével bűvől el, de horgászatra is alkalmas. Ezen kívül egy 4 éves, 30 nm-es, szigetelt fa házikó is található, mely ideális lakóhely lehet. Az elektromosságot jelenleg aggregátor biztosítja, a házikóban szoba, konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség található. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy megvalósítsa álmait ebben a varázslatos környezetben! Lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szombathely,
13.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Szombathely 1,5 szobás házzal kiskert eladó
Tisztelt Érdeklődő! Szombathelyen a Parkerdőben 355 m2 alapterületű kiskert eladó. A körbekerített, külön helyrajzi számmal rendelkező telken egy nettó 50 m2 alapterületű 2023-ban épült szigetelt épület található. Az ingatlan életvitelszerű lakhatásra kiváló lehetőséget biztosít. A kiskert kettő irányból is megközelíthető (Erdei iskola út, illetve a Parkerdei út, Erdő utca felől). Gyümölcsfák nincsenek a telken. Az ingatlan egy zsákutcában található. Az épület főbb jellemzői: -Előszoba (7,4m2) - Szoba (7,6 m2) -Fürdő (5,95 m2) -Konyha 13,4 m2 -Szoba (15,77 m2) -Új villanyhálózat (36A) -víz a házon belül -10 cm-es szigetelés -3 m3-es derítő Ajánlom azoknak akik: -Szeretnek a természetben tartózkodni, -Olyan ingatlant keresnek akik tökéletes hétvégi, vagy állandóan lakható kis házat keresnek, -Csendes,nyugodt kiskertet szeretnének. Ha Ön lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más tekintse meg ön előtt! Hívjon, nézze meg, és legyen az Öné ez az ingatlan. Hívjon most időpontegyeztetés céljából.
Eladó Szántó, Helvécia,
25 millió Ft
Telekméret: 25 000 m2
Új építésű családi házak közvetlen közelében Eladó!   Generál kivitelezőknek lakópark építésére is alkalmas!   Helvécia területén a Wéber kanyar közelében egybefüggő közel 3 Ha földterület! Közművek a telekhatáron! Legalább 10-12 építési telek alakítható ki belőle.   Hívjon bizalommal! Mutatom! Csak nálunk!
Eladó Szántó, Helvécia,
14 millió Ft
Telekméret: 14 000 m2
  Eladó a Kiskörösi út és Helvécia település találkozásánál egy közel 1,5 Ha földterület. Akár ipartelepnek is átminősithető, hiszen az adottságai fekvése, megközelíthetősége miatt telephelynek is jól funkcionál. Beton út mellett!!   Hívjon és nézzük meg! Csak nálunk!    
Eladó Szántó, Szigetcsép,
7.5 millió Ft
Telekméret: 1 300 m2
Szigetcsépen üres telek !
Szigetcsépen 1300  m2-s külterületi telek eladó.     Ára:  7 500 000     Ft     Érd:  Garai Tünde      06-70-654-0655          Hétvégén is !
Eladó Szántó, Kecskemét,
3.9 millió Ft
Alapterület: 8 541 m2
Eladó szántó Kecskemét- Szarkásban
Kecskemét- Szarkás területen eladó egy 8541nm szőlő-szántóként nyilvántartott ingatlan. Az ingatlan bekerített, Kecskemétről jól megközelíthető. Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon a részletekért!
Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Szeged,
720 millió Ft
Telekméret: 150 766 m2
ELI közelében 15 ha mezőgazdasági terület eladó!
  Szegeden, Science Park (ELI) és a Liliom lakópark (Béketelep) közelében 150 766 nm-es, „szántó” művelési ágba tartozó (1,3,5,7 minőségi osztály) általános mezőgazdasági terület eladó!   Részletekről érdeklődni nálam tud a HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ TELEFONSZÁMON! Ha nem tudom azonnal fogadni hívását, visszahívom, türelmét előre is köszönöm! Megtekinteni kizárólag előzetesen (telefonon) egyeztetett időpontban lehetséges!!!   A terület lokációja kitűnő, rengeteg lehetőséget rejt: a Science park, a várhatóan épülő elektromos autó/busz gyár, az autópálya közelsége a terület jövőbeli további felértékelődését vonja maga után!!! Az ingatlanon jelenleg szántóföldi növénytermesztés folyik, de a jövőben beépítésre kerülhet, így mind mezőgazdasági célra, mind beruházási területnek alkalmas   További tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal! VÁROM HÍVÁSÁT! (Ha nem tudom azt azonnal fogadni, visszahívom.)
Eladó Szántó, Vác,
75 millió Ft
Alapterület: 12 500 m2
Vác lakóövezet határán későbbiekben belterületbe vonható, 100x125 m nagyságú 100 méteres utcafronttal rendelkező külterületi telek. A terülten jelenleg 770 gyümölcsfa (szilva, kajszibarack) van ültetve. Az utcában villany közmű megtalálható. Az ingatlanra telekalakítási terv készült, e szerint 11 db építési telek kialakítható.  Területre 375 nm alaprerületű épület építhető. Kiváló lovastanyának, farm központnak, egyéb rekreációs célokra ! TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Kecskemét,
6 millió Ft
Telekméret: 8 000 m2
Kecskemét és Jakabszállás között TELEK ELADÓ!
Kecskemét mellett Matkó külterületi részén telek, a rajta lévő kicsi épülettel ELADÓ! Jellemzői: - 8000 nm, melyből 4000 nm bekerítve / kivett sporttelep, szántó besorolás / - a telken fúrt kút és villany - az épület 15 nm és víz villany van benne - beépíthetőség 3 % - Kecskemét 10 perc - kifüggesztéses Érdekli? Hívjon bátran!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Békéscsaba,
7.5 millió Ft
Alapterület: 7 200 m2
7200 nm bekerített szántó eladó Békéscsabán (Jaminában)
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán ( Jaminában) a bányatavak közelében 7200 nm-es szántót ( tulajdoni lap szerint: szántó,gazdasági épület és udvar). Az ingatlan körbekerített, áram be van vezetve, illetve fúrott kútról biztosított a locsolás.  Részletekért hívjon bizalommal.
1
2
3
4
»