Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Siklós,
14.1 millió Ft
Telekméret: 5 000 m2
Siklóson eladó szántó zártkerti részen
Siklóson a Csukma Dűlőben eladó szántó művelési ágú terület zártkerten.A helyi építési szabályzat és a hozzá tartozó szabályozási tervlap szerint  MK-2 jelű mezőgazdasági övezetben helyezkedik el.Az övezetben elhelyezhető funkciók elsősorban a szőlő-gyümölcstermeléssel és feldolgozással ,borászattal kapcsolatos építmények,borfeldogozó üzem.  A beépíthetőségről az építési ügyekben eljáró önkormányzati jegyzőtől érdeklődhet. Siklós város polgármesteri hivatala az illetékes építésügyi hatóság. Építményt elhelyezni 720 négyzetméter feletti mezőgazdasági területen lehet, de ha a terület szántóként van nyilvántartva, és nem éri el az 1500 négyzetmétert, sajnos egyáltalán nem lehet beépíteni. Javasolható lenne a terület művelési ágának megváltoztatása, főképpen gyümölcsös, szőlő, erdő, fásított terület vagy kert művelési ágba. Ekkor ugyanis az 1000 négyzetméter nagyságú területen legfeljebb egy darab, tárolás célját szolgáló gazdasági épület és egy terepszint alatti pince helyezhető el, 3%-os beépíthetőséggel. Ha az egész területet ki szeretné vonni a művelés alól, akkor a fölrészletet „kivett területként” fogják nyilvántartani. A művelési ág megváltoztatása céljából forduljon a körzeti földhivatalhoz.   Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve! Legyen egy csodás és eredményes napja!    
Befektetésnek kiváló

Eladó Szántó, Ravazd,
7.6 millió Ft
Telekméret: 5 223 m2
Csodás adottságú telek Ravazdon
Csodás adottságú telek Ravazdon   Eladó zártkerti besorolású telek Ravazdon: - mérete 5223 nm, melynek 10%-a beépíthető - villany közmű kiépítése folyamatban Várom érdeklődő hívását!
Eladó Szántó, Békéscsaba,
2.8 millió Ft
Telekméret: 3 024 m2
Eladó kert és szántó Békéscsabán
Eladásra kínálok Békéscsabán, a Felsőnyomáson egy 3024 m2-es földterületet. A kert 1517 m2, míg a szántó 1507 m2-es területen található.   Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére.
Hitelezhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Jakabszállás,
11 millió Ft
Alapterület: 61 546 m2
Jakabszálláson házszámos telek eladó!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Jakabszállás külterületén 6,1ha terület, amely mezőgazdasági és befektetési célra megfelelő.   Jellemzők:   - a területen található 2 bevizsgált fúrt kút és 2 bontandó tanya épület, amely házszámmal rendelkezik   Ajánlom azoknak, akik gazdálkodnak vagy befektetésre keresnek ingatlant egy folyamatosan fejlődő településen.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
5 millió Ft
Telekméret: 4 180 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen zártkert mellett elhelyezkedő, 4180 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 26 m széles és 146 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 2500 m-re található a Balaton partjától.    Közművek közül a víz, és a villany az utcában található.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
4.1 millió Ft
Telekméret: 5 916 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, a belterülettől mindössze 200 m-re elhelyezkedő, 5916 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 32 m széles és 157 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, amelyre a külterületi beépíthetőség vonatkozik, ami 3%.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület. A közelben lévő kertészettel együttműködve más mezőgazdasági területté is átminősíthető.   Közművek 200 m-re, a belterület határánál megtalálhatóak.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Kecskemét,
7.7 millió Ft
Alapterület: 1 803 m2
Kecskemét közelében Felsőcsalánosban az 52-es úttól 800m távolságra, körbekerített 1800nm-es terület eladó. -fúrt kút a telken -gázcsonk a telekhatáron -villanyt  bevezethető a közelből   Informáciért forduljon hozzám bizalommal.
Eladó Szántó, Kecskemét,
10.5 millió Ft
Alapterület: 2 450 m2
Eladó telek telephelynek
Az SBK Complex Ingatlaniroda és Hitelközpont Kft. eladásra kínálja Kecskeméten az alábbi 2 egymás melletti ingatlant.   A telkek további fontos jellemzői: - tulajdoni lap szerint: szántó (3009 m2) és gyümölcsös (2450) - teher nincs az ingatlanon - zsákutcában található, nagyon jó helyen - víz az utcában - gáz az utcában - csatorna az utcában - villany a telken - saját fúrt kút a telken - összevonható, további parcellázásra van lehetőség. Kiválóan alkalmas cégek részére, akár telephely kialakítására ugyanakkor házak építésére is alkalmas. Ajánlom befektetőknek is, akik építkezni szeretnének magánszemélyek részére is. Ára: 10 500 000 Ft/telek Amennyiben valaki a két telket venné meg 18 900 000 Ft   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem egyeztessünk időpontot, mivel az ingatlan megtekintése KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban lehetséges!    
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sopron,
9 millió Ft
Alapterület: 2 834 m2
Eladó szántó a Virágvölgy közelében!
Eladásra kínálunk Sopronban az elkerülő út mellett az alagút felé vezető oldalon egy külterületi, szántó besorolású ingatlant. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van. Körülötte kertek, szőlős rész van. Csak villany van az út túloldalán.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.9 millió Ft
Telekméret: 5 214 m2
Duna-part közeli szántó eladó Dunaföldváron!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Különleges klímájú, egyedülálló adottságokkal rendelkező szántóföldet kínálunk eladásra Dunaföldvár zártkerti részén. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, 5.214 nm-es, teljesen sík terület csupán „kőhajításnyira” terül el a Duna partjától, ennek hatására a folyó szinte mediterrán éghajlatot kölcsönös az itt elhelyezkedő mezőgazdasági területeknek. Az éltető Duna áldásos tevékenységének köszönhetően a környéken magasabb a páratartalom mint máshol, így a nyári hőség kevésbé gyötri meg a kultúrnövényeket. Télen még extrémebb időjárási körülmények között sem fagynak meg a zöldségek és gyümölcsök, így a tavaszi primőráru szinte elsőként kerülhet a piacokra.      Az egyedülálló adottságokkal rendelkező szántó kiváló befektetés lehet mezőgazdasági vállalkozók számára, de akár egy nagyobb család éves zöldség-gyümölcs szükségletét is kielégítheti.   Irányár: 1,9 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
1
2
3
4
»