Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
8.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:8.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Borota,
3.55 millió Ft
Telekméret: 29 265 m2
Borotai szántó
Borota külterén kínálok eladásra 36374m2 területű 30,31 AK értékű szántó művelési ágú ingatlan 50% tulajdonjogát.  Ezen kívül egy szomszédos másik helyrajzi számon szereplő szántó besorolású 22157m2 területű 34 AK értékű ingatlan 50% tulajdonjogát.  A területek másik 50%-a bérelhető a társtulajdonostól. Ajánlom vadásztársaságok figyelmébe is.
Eladó Szántó, Debrecen,
155 millió Ft
Telekméret: 52 000 m2
Debrecenhez közel, 52000 m2-es mezőgazdasági terület eladó!
Merjen nagyot álmodni és valósítsa meg! Debrecenben kínálom eladásra ezt az 52 000 m2-es területet. A telek a Vámospércsi és az Acsádi út között terül el, megközelíthetősége mindkét útról egyformán lehetséges. Enyhén dombos terület, gyönyörű panorámával, a környék legszebb részén van. Beépíthetősége 3%, három helyrajziszámmal rendelkezik, fákkal, bokrokkal körbehatárolt. Ajánlom mezőgazdaságban tevékenykedőknek a talaj jó minősége miatt, 10,25- 55,2 aranykorona értéket képvisel. Állattartóknak remek lehetőség kialakíthat lovardát, melyhez szervezhet táborokat. A mélyebben fekvő területre halastavat is el tudok képzelni. Kiváló adottsága és jó megközelíthetősége építkezni vágyóknak jó befektetés lehet. A város közelsége, de mégis háborítatlan környezetben teremtse meg magának a kiváltságosok luxus életét! A föld mindíg érték volt, és az is marad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Domaszék,
9.4 millió Ft
Telekméret: 6 000 m2
Állapot: Átlagos
Domaszéki kiskertekben eladó telek!
Szeretne egy ingatlant a természetben, egy olyat, amit kedvére átalakíthat bontás nélkül, a városközponttól 10 percre? Ráadásul szomszédok és átmenő forgalom mentes övezetben? Esetleg kertészeti vállalkozást indítana? Befektetőknek is jó szívvel ajánlom! Most megtalálta ezt az ingatlant, ami rengeteg lehetőséget rejt magában! Az ingatlant idáig gazdasági célokra használták, részben közművesített: víz van a telken, gázvezeték a telek előtt található, a villanyvezeték pedig a közelben.   Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!  Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!  Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Eladó Szántó, Baja,
4 millió Ft
Telekméret: 2 339 m2
Baja Szegedi út közelében szántó eladó
Bács-Kiskun megye Baja városközeli 2339 nm-es szántó eladó. A terület a Szegedi út felől jól kialakított földútúton könnyen megközelíthető, az AXIÁL telephely mögötti részen található. A külterületi ingatlan bármely gazdasági tevékenységre lehetőséget biztosít. Mezőgazdasági gépekkel is be lehet ide hajtani, így a föld megművelése sem okoz gondot. Eredeti tulajdonosa lovardát, illetve lovas futópályát tervezett, melyre kiválóan alkalmas a terület. Nem kell sokat utazni Bajáról, könnyen elérhető a városból. Jó szívvel ajánljuk hozzá a szomszédságban található szintén eladásra kerülő tanyát és akácost, mely 3687 m2 nagyságú. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Szántó, Szeged,
6.8 millió Ft
Telekméret: 4 295 m2
Állapot:
Újszegeden akár építésre is alkalmas szántó terület eladó!
Függetlenül a mindenkori közmű hálózatoktól, mégis a városban  élhet! Szeged Újszeged városrészében a Judit utcától 200 méterre,  a Lilla utca végénél, jelenleg zárt kert, művelési ág szántó besorolású 4295 m2 területű ingatlan eladó! Az ingatlan  tulajdonviszonya rendezett, osztatlan közös tulajdonú,  a saját használatú részek használati megosztásban rögzítve, a földhivatalnál bejegyezve.  A terület 10%-ban beépíthető, a szélessége kb. 27 méter a hossza pedig 160 méter. A közművek a  Judit utca végén találhatók, de az építési szabályzat szerint nem kötelező a közművesítés, csak a kulturált lakhatás megteremtése. E szerint egy teljesen önfenntartó ház  építhető. Megújuló energia, környezetbarát, olcsóbb üzemeltetés! Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Eladó Szántó, Mikebuda,
3.5 millió Ft
Alapterület: 21 136 m2
Eladó szántó Mikebudán 3.500.000 Huf
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Mikebuda külterületi részén ezt a 21136 nm.-es szántó ingatlant.  A fekete föld miatt kiválóan növény termesztésre, valamit állat tartásra is alkalmas. Kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Eladó Szántó, Balatonszőlős,
5.5 millió Ft
Alapterület: 10 316 m2
Balatonszőlősön 1 Ha szántó eladó
Balatonszőlős Lapostelki dűlőjén befektetésnek is kiváló szántó terület eladó! Az egész terület 13841 nm (osztatlan közös), melyből most 10316 nm kerül eladásra. 13.98 aranykorona értékkel rendelkezik. A főutat elhagyva részben aszfaltos, részben murvás úton könnyen megközelíthető a terület, melyet egyoldalról erdő, másik oldalról legelő és szántó határol.  Amennyiben felkeltette az érdeklődését vagy kérdése támadt, hívjon bármely napszakban. +3620/406-7985 Dream-Ing. Álomból Otthont.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.2 millió Ft
Telekméret: 2 090 m2
Külterületi szántóföld eladó Dunaföldváron!
Dunaföldvár külterületén, jól megközelíthető helyen kínálunk eladásra, egy 2.090 nm területű, „gyümölcsös” besorolású, mezőgazdasági művelés alatt álló területet. A korábban itt álló gyümölcsfákat - azok elöregedése miatt – a jelenlegi tulajdonos kivágta, így jelenleg a terület csak szántóföldként, illetve legelőként hasznosítható.   A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény értelmében az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges.   Irányár: 1,2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az   ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Mogyoród,
13.5 millió Ft
Telekméret: 6 616 m2
Mogyoródon szántó besorolású 6616m2-es sík telek eladó!   Hivatkozási szám: 2517246. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
1
2
3
4
5
6
»