Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó szórakozóhely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Szórakozóhely, Mosonmagyaróvár,
175.75 millió Ft
Alapterület: 498 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 3 szoba
Kiváló befektetési lehetőség a város szívében!
Mosonmagyaróvár belvárosában azonnal bevételt produkáló befektetést kínálunk. A jelenleg bérbe adott ingatlan bérlője hosszú távú bérlési szándékkal rendelkezik. Így az ingatlan megvásárlásával azonnali és megtérülő bevételt tud termelni. Van lehetőség saját tevékenység folytatására is, nem kötelező évekre fenntartani a bérletet.   - A szórakozóhelyként működő vendéglátó egység jól működik, így biztosított a fenntarthatóság. De több, új funkcióra is t lehet váltani, pl. üzlethelyiség, szolgáltató egység, saját üzemeltetésű vendéglátó vagy szórakozóhely, stb. - Lokációja kiváló, a sétáló utca központi részén helyezkedik el, megközelíthető autóval is és gyalogosan is. - Konyhai kiszolgálás hideg konyhából megoldott az épület központi részéről. - Lakóingatlan(ok) beszámítása lehetséges. - A század elején készült tégla épületegyüttes több teljes felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel felújítást. - Terasz is használható az egységhez, közterület használati szerződéssel. - A teljes épület földszintes, lehetőség van emelet, tetőtér beépítésre is ha a funkciókat bővíteni szeretnénk pl. szálláshely szolgáltatással. - A fűtés gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, beállásonkénti mérőórával. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.   Amennyiben a belvárosi vendéglátó egység, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.
Eladó Szórakozóhely, Besenyszög,
18 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Besenyszög üzleti ingatlan eladó
Besenyszögön eladóvá vált egy üzlethelység, mely jelen pillanatban használaton kívül van, korábban vendéglátóhelyként (kocsma) üzemelt. Az ingatlan jó elhelyezkedésű, főút mellett található. Az épület stabil tégla szerkezetű, melyhez zárt fedett terasz tartozik, A főépülethez raktár került hozzáépítésre, könnyűszerkezetes technológiával. Az épületben minden működőképes. Fűtése gáz konvektoros. A telken találunk továbbá egy kb. 8-10 személyes filagóriát, valamint egy korábbi raktárhelység beton alapját. Az ingatlan alkalmas vállalkozás céljára, üzlethelységnek, raktározásra, vagy akár átalakítható lakóingatlanná is. Hitel tanácsadó munkatársunk ügyfeleinket díjmentes tanácsadással segíti, akár teljes körű hitelügyintézésben is rendelkezésre áll.
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Szórakozóhely, Mezőtúr,
130 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Bejáratott jól működő szórakozóhely eladó.
Mezőtúron Szolnok Megye legnagyobb vendéglátó szórakozó helye Eladó! Már 15 éve működő,jó forgalmú Disco keresi új gazdáját. Bejáratott,stabil vendégkör, kiszámítható megtérülés! A strand közelében található. 1100 nm Ingatlan felépítmény,+ 200 nm fedett kerthelyiség, Teljes Berendezéssel. Minden Engedéllyel. Akár Céggel együtt is. Kb: 200 db parkolóhely található a szórakozóhely mellett. A hirdetésben szereplő információk az eladótól származnak,pontosságukért felelősséget nem vállalunk.  
Eladó Szórakozóhely, Monaco, Franciaország,
235.75 millió Ft
Alapterület: 167 m2
Állapot: Felújított
Cipriano AngelBar - Monaco – Cabaret & Nightlocal - európai exkluzív ajánlat szakmai vagy lifestyle befektetőnek
Cipriano AngelBar - Monaco – Cabaret & Nightlocal európai exkluzív ajánlat szakmai vagy lifestyle befektetőnek   EURÓPA OTTHON – Otthon Európában 23 év vállalkozás és ingatlanfejlesztési tapasztalattal fejlesztem és ajánlom: Cote d’Azur leginspirálóbb, legbiztonságosabb lokációján Cabaret & Nightlocal –t Cipriano AngelBar új márkatervezéssel, marketingstratégiával és üzletvezetéssel 10 éves üzleti múlttal; extra jövedelmezőséggel, 4-6 éves megtérülés, akár európai TB és nyugdíjalap lehetőségével     Cipriano AngelBar résztulajdonosa, üzlettársa lehet lifestyle befektető, akihez passzol a profil és érti a jövedelemforrást, munkavégzés nélkül nightlocal, turisztikai, vendéglátás tapasztalattal rendelkező befektető, aki tanácsaival vagy aktív szerepvállalással kívánja segíteni a működést, tovább emelni a magas megtérülést   Tőkeszükséglet és üzletrészarány: Minimum: 60.000 EUR – 4,9% vállalkozás tulajdonlás Maximum: 600.000 EUR – 49% vállalkozás tulajdonlás     Exkluzív közvetítő és fejlesztő partner Európában Pék Ciprián befektetési fejlesztő és projektirányító business and management coach, dipl. HR manager, ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő   EURÓPA OTTHON – Otthon Európában ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő nyilv. számai: E-VK/45 és 35   Előzetes befektetési és üzleti információk magyar nyelven: +36 70 3181818
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Szórakozóhely, Nagyatád,
50 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Nagyatád Kivadár városrészében ipari-, magán-, és idegenforgalmi célokra alkalmas termálvízzel rendelkező ingatlan eladó!
Nagyatád Kivadár városrészében 3057 nm-es ipari-, magán-, és idegenforgalmi célokra alkalmas belterületi telek eladó! A telek a környező telkek bevonásával tovább növelhető igény esetén. A telken megtalálható a fürdőhöz szükséges összes építmény, a két medence (felnőtt és gyermek) illetve a férfi mosdó, női mosdó és a gépház. A felnőtt medence 160 nm felületű, a gyermek 8 nm. A telek saját 36 C fokos 80 l/p hozamú termálvizes kúttal rendelkezik, mely 1911-ben lett létesítve és szükség esetén a medencék 24 órán belül feltölthetőek vele. Fürdő létrehozása mellet alkalmas továbbá kúria kialakítására illetve ipari ingatlanként víz palackozásra, a víz kedvező hatásai miatt illetve haltenyésztésre is. Azonosító:1078