Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Budapest, III. kerület,
265 millió Ft
Alapterület: 668 m2
Telephely eladó Budapest Óbuda III. kerület 668 m2
Eladó Óbudán a régi Goldberger Textílgyár területén egy két szintes, 668 m2-es, pincével ellátott épület. Osztatlan közös tulajdonú ingatlan, de szerkezetileg nem kapcsolódik más épületekhez. (mint épület önálló) Hozzá tartozó pince 101 m2, két szinten. Tömör falas tégla építésű ingatlan, tető héjalása nemrég cserélve. Nyílászárók és az elektromos vezeték rendszer többlépcsős felújításon estek át. Földszinten sok helyiségre tagolt, több bérlőnek bejáratok és közmű mérési rendszer kialakítva. Folyamatosan karbantartott épület. Emeleten nagyobb egybefüggő terek és sport rendeltetés kialakítva. Belmagasság szintenként 2,8 – 3,7 méter, Fűtés saját kazán és klíma segítségével megoldott. 3X50 Amper áram. Kiépített kamerarendszer. Ez az ingatlan a hely adottságaiból ki indulva olyan szolgáltató és egyéb tevékenységre alkalmas ami közvetlenül kötődik Óbuda és Budapest belső területeihez. Irányár: 265 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XIII. kerület,
399 millió Ft
Alapterület: 628 m2
Eladó ipari ingatlan Budapest Angyalföld 628 m2
Eladó Angyalföldön egy kétszintes összesen 628 m2-es szint területtel rendelkező osztatlan közös tulajdonú ipari ingatlan kb. 6 db autó parkolására elegendő szabad területtel. Asaját használatú területekkel együtt az alapterület kb. 400 m2, a teljes ingatlanból. Alsó szinten található egy 210 m2-es raktár, további iroda és szociális helyiségek. Emeleten klimatizált irodák és tároló helyiségek jó állapotban karbantartva. Belmagasság 3,7 méter. Ipari épület fűtése 2 db kazánnal történik. 12 tonna alatti teherautóval oldható meg az áruforgalom. Az ipari ingatlan Budapest Vt, településközpontú övezetében fekszik. A létesítmény tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Irányár: nettó 399 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Újfehértó,
175 millió Ft
Alapterület: 550 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Kiváló
Újfehértón a 4-es főút út mentén eladó egy 8000m2 telken lévő kiváló állapotú, több épületből álló csarnok. Az ingatlan főbb jellemzői: Jelenleg is működő, de összességében 13 éve tevékenykedő kft-vel eladó a csarnok, meglévő ügyfélkörrel! A telek  nagysága több kamion beállására, illetve közlekedésére alkalmas. Részben zúzottköves és betonozott burkolattal. Az épületek egy kb 100m2-es ház, mely raktározásra és kisebb felújítással akár irodának is megfelel, teljes közművel ellátott, a csarnokok Lindab szerkezetű, de téliesített, fűtése vegyestüzelésű kazán, 1100l-es puffertartállyal kombinálva, de az udvarban a gázcsonk is meg van. Van egy 150m2-es műhely egyenként 3 szekcionált garázs kapuval, az épület végében helyezkedik el egy autó mosó. Gumis műhelyként üzemel, felszerelve az összes gépekkel és szerszámokkal, mely a vételár részét képezi. A műhelyen belül található még egy 12m2-es iroda, wc és kézmosóval és egy szintén 12m2-es öltöző, wc és kézmosóval. A következő épület egy 160m2-es kamion mosó, mögötte egy külön zárt épület van, mely raktárként funkcionál 200m2-en. Ipari áram van!! Mivel a telephely teljes berendezéssel, gépekkel, 13 éve jelenleg is működő kft-vel, ügyfélkörrel, árukészlettel eladó, csak a személyes dolgait kell hoznia magával és már folytathatja is a tevékenységet tovább!! Részletes információért, hogy mennyibe kerül a telephely, illetve milyen összegű árukészletet tartalmaz az ár, hívjon  bizalommal és megbeszéljük.
Eladó Telephely, Nagykáta,
110 millió Ft
Alapterület: 927 m2
Építési mód: Tégla
Jászberény és Nagykáta között eladó egy 6356 m2-es telken lévő kb 900 m2-es ingatlan.
Jászberény és Nagykáta között eladó egy 6356 m2-es telken lévő kb 900 m2-es ingatlan. Telek méretét tekintve még bővíthető is. Az új tulajdonosa saját elképzelésének megfelelően alakíthatja ki épület funkcióját. Tulajdoni lap szerint kivett lakás tárolóépület és udvar, így kifüggesztés nélkül megvásárolható! Bármely új vállalkozás indítására, mely akár mezőgazdasági akár ipari gazdasági tevékenység megoldható benne. Az elmúlt kb. 10 évben több felújítást is elvégeztek, melyek keretében mosdók, étkező, öltöző és iroda helységek kerültek kialakítása. Ipari árammal ellátott, szerkezetileg kitűnő állapotú épület. Végig aszfaltozott úton megközelíthető, a 31-es főúttól kb. 500 méterre fekszik. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon!   A hitelre se legyen gondja! Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!
Eladó Telephely, Hajdúböszörmény,
49.9 millió Ft
Alapterület: 308 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 9 szoba
Eladó telephely, üzlet Hajdúböszörmény belváros
Eladó telephely, üzlet Hajdúböszörmény belvárosában, frekventált helyen.    Az M35-ös autópályától 5 percre lévő, összközműves ingatlan 2018-ban felújításra került, az üzlethelyiség, az irodák és a közösségi terek megújultak, a fűtésrendszer - kondenzációs kombi gázkazán, radiátor hőleadók beépítésével - korszerűsítésre került, és a külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésűre való cseréje is megtörtént.   A főépületen belül található az üzlettér, irodák, konyha, raktár - melyek fűtöttek, együttes alapterületük 120 nm - és egy 28 nm-es tároló. Az 1/1 tulajdoni hányadú ingatlanhoz tartozó, 1055 nm-es telken 3 könnyűszerkezetes - 33, 90 és 37 nm területű - külső hidegraktár is kialakításra került. A felépítmények hasznos alapterülete összesen 308 nm.   A főútról az udvarba történő behajtás is megoldott, parkolni közvetlenül az ingatlan előtt lehet. A helyi buszjáratok megállói az üzlet bejáratától 50 méteren belül találhatók.   Az értékesítés visszabérléssel, 1 éves - 2,4 millió Ft-os - bérleti díj előre történő kifizetésével történne. 
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
118.9 millió Ft
Alapterület: 298 m2
Eladó egy épülő 298 m2-es sarok üzemcsarnok Nagytarcsán, az M0-ás autóút mellett. Új építésű Ipari társasházi albetét, önálló helyrajzi számmal és közmű csatlakozással. Tervezett átadás: 2023 október-december között. A csarnok teljesen üres, csak közműcsonkokkal felszerelt. Mérete 23,46, x 12,7 méter. Szigetelt önálló albetét, raktározási és termelési célokra egyaránt alkalmas. Az ingatlanhoz tartozó saját használatú szabad terület 140 m2, pl. személygépkocsi parkolására és rakodásra. Bejárat 4 méter széles, 2,7 méter magas ipari kapu és személyi bejáró. Kamionnal elérhető, az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel szigetelésű csarnok „A” energia tanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Ár: nettó 118,9 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
80.59 millió Ft
Alapterület: 222 m2
Ipari ingatlan eladó Nagytarcsa 222 m2 sarok
Eladó egy épülő 222 m2-es ipari ingatlan Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében. Új építésű Ipari társasházi albetét, önálló helyrajzi számmal és közmű csatlakozással. Tervezett átadás: 2023 október-december között. A csarnok teljesen üres, csak közműcsonkokkal felszerelt. Mérete 17,56 x 12,7 méter. Szigetelt önálló albetét, raktározási és termelési célokra egyaránt alkalmas. Az ingatlanhoz tartozó saját használatú szabad terület 90 m2, pl. személygépkocsi parkolására és rakodásra. Bejárat 4 méter széles, 2,7 méter magas ipari kapu és személyi bejáró. Kamionnal elérhető, az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel szigetelésű csarnok „A” energia tanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Ár: nettó 80,586 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Polgár,
200 millió Ft
Alapterület: 5 526 m2
Polgár közvetlen határában, a 36-os főút mellett és az M3-as autópályától pár kilométerre található 16 hektár területű telephely megnevezésű kivett terület eladó.   Az adásvétel folyamán az ingatlan átminősítését még az eladó végzi. Az ingatlan mellett elhaladó 22 KW-os elektromos szabadvezeték lehetőséget biztosít napelempark építésére. A földgáz elosztó vezeték és szennyvíz csatorna szintén a terület mellett található pár száz méterre, ezért elég sokrétű a terület hasznosíthatósága.   További információkért érdeklődjön a megadott számon!  
Áron alul

Eladó Telephely, Tatabánya,
16 millió Ft
Telekméret: 4 000 m2
Tatabánya Bánhidán  Réhling K utcában 4000 nm ipari terület eladó! A terület  4000 nm es ami műútról közvetlenül a Réhling K utcára nyílik.(16 m ft + áfa) az az 4000ft/nm + áfa Belterület a szabályozási terv szerint a Ge1 egyéb ipari, gazdasági terület. Az övezetben kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági funkciójú épületek helyezhetők el (telephelyek, raktárak, logisztikai központok, üzemek, kisebb gyárak és a hozzá kapcsolódó bemutatótermek, irodák, kereskedelmi létesítmények, stb...). Beépítési mód szabadon álló max 50 % ,10,5 méter magasságig plusz 25 % zöldterület! Nagy előnye,hogy az új kézilabda csarnok utcájában helyezkedik el így az esetleg ehhez vagy ennek infrastruktúrájához köthető vállalkozás közel van ,a környezetben más hasonló  eladó terület nincs ezért  az értéke folyamatosan növekszik Az ingatlanok ellátásához szükséges közművek  közül a gázcsonk a telek végén a víz és elektromos vezeték az utcában megtalálhatóak. Mivel ez a terület frissen felosztott  és ez az utolsó eladó telek a többi tulajdonos összefogva már elindította a víz és áram telkenkénti bevezetésének folyamatát tehát  csak csatlakozni kell. Amennyiben több információra lenne szüksége, vagy személyesen megtekintené, kérem hívjon! Görgényi Ferenc +36301907088 
Eladó Telephely, Izsák,
284.9 millió Ft
Alapterület: 28 688 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kiváló adottságú telephely ipari vagy gazdasági hasznosításra!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Izsákon, egy 28688nm-es területen fekvő telephely, melyen található több szerelőcsarnok, raktárhelyiség, irodák, gazdasági épületek és egy nappali + 5 szobás, 2018-ban teljesen felújított 193nm-es igényes családi ház 3 garázshellyel.   Telephely jellemzői:   - összesen 8 db. nagy melléképület - 13 boxos istálló épület - motoros fém ló-jártató - 3 állásos fűthető csarnok, sínes szerelőaknával nagy gépeknek (kamion is) - szerelőműhely (szintén nagy gépeknek, magasdaruval) - töltőfejes 2 db. 15000 literes üzemanyagtank felszín alatt  - fedett, nyitott takarmányszín - több zártható takarmányraktár - külön irodaépület több hűtött-fűtött irodahelyiséggel - sorompós beléptető kapu őrbódéval + külön magánbejáró a házhoz   Családi ház jellemzői:   - szigetelt téglafalak - elektromos redőnyök - tágas szobák és közösségi terek - gázkazános fűtés kiegészítve vegyes tüzeléssel - gépesített konyhabútor - beépített gardrób - csendes vidéki környezet - nagyobb forgalomtól mentes környék - 3 garázshely közvetlenül a ház mellett - fedett, tágas terasz - parkosított és térkövezett udvar   Ajánlom a házat olyan nagyvállalkozóknak, akik egy több funkciós, jelen állapotában is működőképes ipari és mezőgazdasági telephelyet úgy szeretnének üzemeltetni, hogy eközben igényes otthonuk is megtalálható rajta! Kérdése van? Megtekintené? Hívjon!      Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK!    ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! WWW.FOCUSINGATLAN.HU    Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»