Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Üllés,
16.5 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Önellátó gazdálkodásra alkalmas föld terület
Önellátó gazdálkodásra vagy telephelynek alkalmas 1,1 Hektár területű mezőgazdálkodási területet kínálok Üllésen Szegedtől 30 perc távolságra.    Az ingatatlant közvetlenül műút mellett, rendezett tanyák, és mezőgazdasági vállalkozások szomszédságában találjuk.    A terület összetételét tekintve:  - 6 db művelési ág alól kivont zártkert (összesen 8772m2)  - Müvelési ág alól kivont 3000m2 es terület rajta egy jó állapotú 200 m2-es gazdasági épület NEM tartozik a földtörvény alá, nem kell kifüggeszteni az adás- vételt.   Az ingatlan gondos gazda módjára, körbekerített, rendezett, jó állapotú gazdasági épülettel, fúrt kutakkal, 3 fázissal  földkábelen hozva) várja új gazdáját   Ha Ön tudja, hogy a föld érték, és gazdálkodásban gondolkozik ne habozzon mert ez egy jó vétel!  Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!  Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő  ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Telephely, Nagykőrös,
19.2 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Újszerű
Szobák: + 1 szoba
Nagykőrös külterületén iroda telephellyel de akár lakhatásra is alkalmas épülettel eladó.
Nagykőrösön a Tesco-hoz közel  telephely kis könnyűszerkezetes házzal eladó.   Főbb paraméterek     -irodahelyiség kis konyhával 17nm -fürdőszoba3.5nm -félszoba 5nm -terasz 12nm    Eladásra kínálok Nagykőrös külterületén egy igényesen kialakított,  új kerítéssel körbekerített ,ipari árammal és H tarifával ellátott telket győnyörű kis 25nm-es teraszos könnyűszerkezetes házzal. A ház irodának ill akár lakhatás céljára is alkalmas , befektetési szándékkal is jó választás lehet! A házban tallálható egy nagyobb helyiség kis konyhával ,egy félszoba és egy vizesblokk. Nagyon szép újszerű állapotban.Tesco ,benzinkút 600m . Kisebb lakás csere is szóba jöhet.   Amennyibe a hírdetés felkeltette az érdeklődését kérem fordúljon hozzám bizalommal.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Tatabánya,
200 millió Ft
Alapterület: 375 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 szoba
Tatabánya központjában Bánhidán telephely eladó
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja eladásra, Tatabányán Bánhidán, az új összekötő út mellett található 375 m2-es telephelyet, mely egy 3200 m2-es telken helyezkedik el. A telephelyen jelenleg egy 5 éve működő, bevezetett építőipari kereskedés működik. A kereskedés meglevő ügyfélkörrel eladó, de adottságából kifolyólag más tevékenységre is alkalmas, valamint jó lehetőséget kínál befektetőknek is, az épület adottságai miatt több részre is osztható és kiadható! A terület társasház építésére is alkalmas. Az épület tégla falazatú, szigetelt, nyílászárói műanyagok, a tető fémszerkezetes sátortetős. A raktár 4 méter belmagasságú, raklapállványos, targoncázható. Az ingatlanban helyet kapott egy 35 m2-es iroda, étkező, öltöző és mellékhelyiség, egy 300 m2-es csarnok, ahol újonnan került kialakításra a bemutatóterem. A megfelelő hőmérsékletről Split klíma gondoskodik. A főépület mellett található a 20 m2-es porta. A telephely horganyzott kerítéssel körbekerített, saját tűzi vízcsappal felszerelt. Energiaellátása 380 volt, 3*60 amper éjszakai és nappali. Parkolásra az udvarban kiépített 7 állásos térköves beállók nyújtanak lehetőséget. Központi elhelyezkedésének, és az új főút megépítésének köszönhetően közlekedés szempontjából kiváló, kamionnal is engedélyek nélkül megközelíthető.     Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. További információért forduljon irodánkhoz bizalommal! Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát!   KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító, független banki ügyintéző ajánlásával SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA  
Eladó Telephely, Tárnok,
69.63 millió Ft
Alapterület: 211 m2
Üzemcsarnok eladó 211 m2-es sarok Tárnokon Pest megye
Eladó egy új építésű üzemcsarnok 211 m2-es hátsó sarok Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021 szeptemberében indult, és a befejezés  2022 vége lett. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal. Saját használatú parkoló terület, amely 85 m2. (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben). A műhely alapterülete kb. 16,88 x 12,5 méter amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m.  Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: nettó 69,63 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Tárnok,
119.48 millió Ft
Alapterület: 362 m2
Műhely eladó Tárnokon galériával 362 m2-es Pest megye ipari társasház
Eladó egy új építésű  362 m2-es műhely kis méretű galériával Tárnokon, az M7-es autópálya mellett, ipari társasházban. A  kivitelezés 2021.szeptemberében indult, és a befejezés 2023 március volt. Erre a telekre 9 db nagy épületben 107 db önálló egység kerül átadásra önálló helyrajzi számmal. Saját közmű csatlakozásokkal, és saját használatú parkoló terület tartozik hozzá, amely 114 m2. (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben)  A műhely alapterülete kb. 28,9 x 12,50 méter amely 2 db 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt, Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m.  Kamionnal az egész épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: nettó 119,46 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Sóskút,
2175 millió Ft
Alapterület: 5 153 m2
Ipari ingatlan eladó Sóskút Pest megye 5 135 m2
Eladó egy önálló ipari ingatlan Sóskúton az M7-es autópálya közelében. Telek 25 000 m2 amelyen egy modern 5 153 m2-es többszintes (három szint) irodablokkal rendelkező nagy belmagasságú vasbetonvázas csarnok, amely raktározási és gyártási tevékenységre egyaránt alkalmas. A csarnok területe 3900 m2. 9 méteres belmagassággal.7 db szekcionált kapu rámpakiegyenlítővel. Iroda és szociális terület 1 253 m2, önálló fűtés rendszerrel felszerelve. Áram kapacitás 3 x 500 Amper, gáz 40 m3/óra, GKSZ-es övezetben, az 50 %-os beépíthetőség miatt tovább fejleszthető az ingatlan. Telek egy része tér-burkolt. Közelben ipari és logisztikai vállalkozások működnek. Kamionnal engedély nélkül megközelíthető az ingatlan. Irányár: 2 175 Millió Ft. + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Nagykőrös,
157 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Telephely főút mentén
Kecskemét és Nagykőrős között  35 000 nm-es telephely 500 nm felépítménnyel eladó. A major az épülő 44-es főútról közvetlen lehajtóval rendelkezik KMÜ1 övezetben. Aszfalt bekötőúton megközelíthető. Kamionforgalom és teherszállítás lebonyolítására, logisztikai állomásnak, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági szolgáltató tevékenység folytatására alkalmas. - 500 nm felépítmény  - 300 nm szolgálati ház építhető - a csarnok ajtók magassága 4,5 és 3,8 méter - fatüzeléses  kazán - ipari áram (3x25 A, bővíthető) - 2 db  70 méteres fúrt kút  - több bejárat a területre - lovas karám Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!   Ingatlant Fortunától! Legyen hozzánk szerencséje!
Eladó Telephely, Taksony,
59.5 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Taksonyban ipari telken elhelyezkedő ingatlanok eladók
Kizárólag irodánk kínálatában!!! Taksonyban 1200 nm-es ipari telken elhelyezkedő ingatlanok eladók!!! Az egyik ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épült, 110 nm-es, a másik 100 nm-es téglaépület, mely korábban vendéglátóegységként üzemelt. A hatalmas terület, mely 3 utcára nyílik, kitűnően alkalmas bármilyen üzleti tevékenységre. Több autó számára biztosítható parkolóhely telken kívül és belül is. Víz és ipari áram bekötésre került. Befektetésnek is kiváló, frekventált elhelyezkedésének köszönhetően könnyen bérbe is adható. Érdemes mindenképp megtekinteni! Sok lehetőséget rejt! Keressen bizalommal! Amennyiben nem tudtam fogadni hívását, visszahívom!!!
Eladó Telephely, Debrecen,
99 millió Ft
Alapterület: 220 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó egy 1240 nm-es telephely Debrecen településen
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691303259   Telephely eladó kiváló helyen Debrecenben, ipari-szolgálató övezetben a Déli Ipari Parkkal és a repülőtérrel szemközti oldalon a Mikepércsi úton. A telephely mérete 1240 m2, teljes közművel, ipari árammal, gázzal és vízzel ellátott terület. Utcafronti méret 25 m, a kapu mérete lehetővé teszi tehergépkocsi behajtását, biztonságos a teherforgalom mivel szervizúttal rendelkezik a főút melletti sáv. A telephelyen található épületek korábban iroda és raktár hasznosítással működtek, méretük összesen 220 m2.
Eladó Telephely, Miskolc,
90 millió Ft
Telekméret: 3 791 m2
Miskolc Zsarnai telep, telephely eladó
Miskolc Zsarnai telep, 3791nm-es több telekből álló telephelyként is használható körbe kerített összközműves telek rajta egy felújítandó és egy részben már felújított építménnyel, közvetlenül a Zsarnai piac mellett eladó. Az eladásra kínált jelenleg kivett lakóház udvarként és kereskedelmi egységként feltüntetett telekre a bejutás minden oldalról megoldható, így akár megosztható is. További információért és időpont egyeztetéshez az ingatlan személyes megtekintéshez kérem keressen a megadott elérhetőségeken!   www.nordhome.hu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»