Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó garázs
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Sürgős

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
8.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Sólyom utcán garázs eladó!
Sólyom utcán azonnal birtokba vehető, 15 m2-es, utcafronti garázs eladó!
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Szeged,
11.5 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Galériázott nagy méretű garázs
Szeged Felsőváros Pille utca eleji garázssoron, 18 m2-es galériás garázs saját villanyórával eladó. További információért forduljon hozzám bizalommal!
Eladó Garázs, Kecskemét,
8.9 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Eladó belvárosi garázs!
ELADÓ KIZÁRÓLAG a FOCUS INGATLAN kínálatából, Kecskemét Belvárosában egy 15 nm-es, utcafrontról megközelíthető garázs! - önálló helyrajzi szám - saját villanyóra - elektromos kapu - a garázs előtt + 1 kocsi parkolására van lehetőség   Jelenleg bérlik, de előre egyeztetett időpontban megtekinthető.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
4.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Belvárosi teremgarázsban 15 nm-s parkoállás
Nyíregyháza belvárosában új építésű társasház teremgarázsában eladó egy 15 nm-s parkolóállás. 
Eladó Garázs, Tatabánya,
6.9 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Teljesen alápincézett garázs eladó
Garázs eladó Tatabányán a Mártírok útja és Alsógalla határán (a SZÜV közelében). A garázs teljesen alápincézett (két helyiségre osztva), így a teljes alapterület 32 m2, a lejutás jelenleg létrával megoldható, lépcső akár kiépíthető. Ideális lehet műhelynek és raktárnak is, könnyen megközelíthető a városból és az 1-es számú főútról egyaránt. Ha a közelben lakik, nemcsak autóját tarthatja biztonságban, hanem itt tárolhatja a szezonális tárgyait, sportfelszereléseit egyaránt. Az ár irányár, tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!
Eladó Garázs, Eger,
17 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Belvárosi garázs, tároló és 2 ágú pince eladó. 180 nm 17 M
- Eger  belvárosában  18 nm-es  garázs - mellette   20  nm es  raktárral- - alatta  2  ágú  130  nm-es  hibátlan  pincével  eladó - 2  pinceág,  az egyik   majdnem 4  m  széles,  alkalmas  rendezvények  szervezésére , társaság fogadására is - az  egyébk ingatlan megnevezésú  épitményben  a szennyviz  is bevezetésre került, wc-je is  van - a villany is  kialakításra került, a  garázsajót előtt saját  villanyórája  van-  16  Amper - a  garázsba  lépve   balra  a  nagy raktár rész  helyezkedik el, szemben  balra  a  wc  és jobbra   a pincelejáró,  - egyenesen szemben  egy  pinceággal és  balra  a  másik  pinceág - a  helyiségek szellőzése  is megfelelően meg van oldva - a  tető hullámlemez  a többi garázshoz hasonlóan  - a a garázs  tetejének megemelése is lehetséges, valamint  alkalmas lehet  tetőterazs kialakításra, - vagy  akár napelem is  szerelhető  a  tetejére... - együttes lehetőség  tárolásra,  garázsnak és  pincének  
Eladó Garázs, Albertirsa,
6 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Albertirsai társasházban garázs eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. Albertirsai most épülő társasházban értékesítésre kínál 2 db. 20nm.-es alapterületű garázst. A garázsok külön és egyben is eladók.  A garázsba villany és az aljzatba fűtés kerül bevezetésre. Fehér elektromos garázsajtó fogja zárni a bejáratot.  Amennyiben szeretné teljes biztonságban tárolni gépjárművét, kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Esztergom,
6.5 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Esztergomban garázs eladó
Szentgyörgymezőn eladó egy 24 nm-es, szerelőaknás garázs. Érdeklődni a 06706166044 telefonszámon lehet.
Eladó Garázs, Füzesabony,
5.9 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Füzesabonyban a Penny mellett 30nm-es garázs eladó! - kettő helyrajzi számon vannak nyilvántartva, de nincs elválasztva a két garázs - az egész alatt pince van (szerelőakna) - a gépkocsi tároláson kívül  ajánlom műhelynek, raktárnak is - két külön órával van ellátva - a megtekintés rugalmas
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Győr,
5 millió Ft
Alapterület: 13 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Eladó GK. beálló
Győr - Szabadhegyen eladó GK beálló a mélygarázsban ! Beálló szélessége: 2,4 m Ár: 5 M Ft / db Hívj bizalommal!   A kényelmed és biztonságod érdekében minden egy helyen! Ügyvédi háttér, a díjmentes hitelügyintézés, CSOK, Babaváró,….stb. - energetikai tanúsítvány elkészítése, ingatlanközvetítés. Van eladó ingatlanod? Hívj, megtaláljuk a legideálisabb vevőt.
1
2
3
»