Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó présház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Présház, Kaposvár,
4.99 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Présház 700méterre a Desedától
Engedje meg, hogy egy különleges lehetőséget bemutassak Kaposvár közelében, ahol egy régi présház és pince áll az érdeklődők rendelkezésére. Bár az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, mégis nagyszerű potenciált rejt magában. A vidéki jelleg és hangulat, amit a présház hordoz magában, lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi, otthonos környezetet alakítsunk ki. Az ingatlanhoz szép környezet tartozik, amely tele van lehetőségekkel. A kertben megtalálhatók szőlőtőkék és gyümölcsfák, amelyek nemcsak esztétikailag szépek, de friss gyümölcsöket és zamatos szőlőt is kínálnak az új tulajdonosoknak. A Deseda tó mindössze 700 méterre található, így a természet és a vízi sportok kedvelői számára ideális helyszín lehet az aktív kikapcsolódáshoz. Kaposvár, a közeli város, további előnyöket kínál az itt élőknek. Az infrastruktúra fejlett, a város központja könnyen elérhető, így minden szükséges szolgáltatás könnyen hozzáférhető. Emellett a környék nyugodt, forgalommentes, amely harmonikus környezetet biztosít az itt élőknek. Az eladás családi okok miatt vált sürgőssé, így most lehetősége van Önnek arra, hogy saját kreativitásával és elképzeléseivel újjáélessze ezt az ingatlant.    
Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Présház, Kaposvár,
3.99 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Présház a Deseda mellett
Engedje meg, hogy bemutassak egy nagyszerű lehetőséget Kaposváron a Desedától mindössze 700m távolságra, ahol egy felújítandó présház és pince várja új tulajdonosát.  A ház csendes környéken található, csupán néhány száz méterre a gyönyörű Deseda tótól, melynek vize frissességgel és élményekkel tölti meg a mindennapjainkat. A környezet is lenyűgöző, csodálatos természeti környezet veszi körül, amely inspiráló és nyugalmat áraszt. A helyi előnyök is vonzóak ebben az ingatlanban. Kaposvár közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető a város minden szolgáltatása és kényelme. Ha szereti a kihívásokat és szeretne egy olyan helyet, ami igazán saját, egyedi stílusát tükrözi, akkor ez a présház lehet az, amit mindig is kerestett.
Bárkinek megéri!

Bármikor hívható!

Jó közlekedéssel

Könnyen megközelíthető

Eladó Présház, Miskolc,
4.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Belváros közeli borospince alkalmi áron eladó!
Eladó egy egyedülálló ingatlan Miskolc belvárosához közel, csupán néhány lépésre a Vologda városrésztől.   Ez a különleges ajánlat egy 3 ágú borospince és egy felette elhelyezkedő 64 nm-es présház kombinációját kínálja.   Az ingatlan tetőzetét a közelmúltban felújították, így tökéletes védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal szemben. A fa szerkezet és a tető gondosan karbantartott, így hosszú éveken át biztonságosan használható. Az ingatlan kényelme tovább fokozódik a 24 voltos villanyárammal, amely az épületeket ellátja. Így a présház és a borospince is használhatóvá válik sötétedés után is. Ez lehetővé teszi az esti rendezvények, borkóstolók vagy akár romantikus vacsorák megtartását is.   Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha szeretnéd megszerezni ezt a 3 ágú borospincét és a felette lévő présházat Miskolc belvárosában, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma.   Tartsd meg a régió hagyományait és légy részese a borkészítés varázslatának ebben a lenyűgöző ingatlanban! Érdeklődni és megtekintést kérni a következő elérhetőségeken lehet:     Ne habozz, mert ez az ingatlan hamarosan új gazdára talál!  
Eladó Présház, Nemesnádudvar,
5.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Nemesnádudvaron borospince eladó
Bács-Kiskun megye Nemesnádudvar híres pincesorán eladó egy jó állapotban lévő 30 m2-es pince, a rajta lévő 60 m2-es betonozott helyiséggel. A tetőtér hálónak beépíthető. Víz, villany, derítő van, WC-vel rendelkezik, a hordók megegyezés szerint maradhatnak. Tetőn cserép van, csatornázott, karban tartott, valamint a szomszéd épületek is mind nagyon szépek. Érdeklődése esetén kérem hívjon telefonon!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Présház, Miskolc,
3.5 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Rendkívüli áron eladó Miskolc-belvárosi ingatlan!
Figyelem, a környék legkedvezőbb árú ingatlana eladó, mely Miskolc belvárosában, rendezett utcában található. Ez a régebben présházként üzemelő ingatlan téglaépítésű, teljesen felújítandó. Új tulajdonosa képzeletére van bízva, hogy mit hoz ki belőle. A 80 m2-nyi terület jelenleg 4 részre van osztva, 2 szobának megfelelő helyiség, konyhának és fürdőszobának kialakítható helyiség található a folyosón kívül. Plusz tároló található hátul, amely akár el is bontható, igy hangulatos kert, vagy terasz alakítható itt ki, mely a szomszédoktól teljesen elszeparált, nyugodt hellyé varázsolható. A lakóterület alatt teljes egészében pince húzódik, amit szintén kedvére alakíthat az új tulajdonos.   Területrendezési terv alapján a környéket fejlesztik, 1-2 utcával feljebb új társasházak építése van előirányozva. Emiatt befektetőknek is ajánlom ezt az ingatlant, pár éven belül itt a telkek, házak árát illetően magas megtérülési mutatóval számolhatunk.   Személyes kedvencem a házban, hogy tágas, méretes terekkel rendelkezik és minden, ami szükséges sétatávra érhető el. Ha Ön is szeretne egy meglévő ingatlant áron alul, telekáraktól is olcsóbban megvásárolni, majd saját ízlése szerint kialakítani, akkor tekintse meg még ma!   Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Présház, Gyöngyös,
25 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Gyöngyös és Mátrafüred között, Sárhegy nyugati lábánál közterületről nyíló- pince eladó.
Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál a műemlékileg védett Farkasmályi pincesoron található 6 db jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott –közterületről nyíló- pince eladó. A pincék műemlékvédelem alatt állnak. A pincék állandó természetes hőmérséklete (+10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bor tárolásán túl a pincék borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra, bor értékesítésre kiválóan alkalmas. Az egyes ágak 5,5-8 m szélességűek és változó 15-50 m hosszúságúak. A belmagasság szintén változó 2,6-4,0 m között, A hat önálló helyrajzi számon nyilvántartott pince egyben, vagy 2-2 egységenként is eladó. Az egyik egységhez kapcsolódóan egy présház építésére alkalmas telek terület (53 m2) is tartozik. 1.egység /D_pince 222 m2 C _pince 269 m2értékesítési ár nettó 25 millió 2.egység 8751/31/Npince 66 m2 F_pince 285 m2 /26 telek 53 m2értékesítési ár nettó 25 millió 3.egység 8751/31/Gpince 95 m2 H pince 110 m2 értékesítési ár nettó 10 millió
Eladó Présház, Bogács,
20 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Bogács kedvelt pincesoron gyönyörű panorámával rendelkező, 21m2-es pince eladó!
Bogács kedvelt pincesoron gyönyörű panorámával rendelkező, 21m2-es 2- részből álló,közműves (villany,víz,szennyvíz) pince eladó!
Eladó Présház, Eger,
15.9 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Belvárosi garázs, tároló és 2 ágú pince eladó. 180 nm 17 M
- Eger  belvárosában  18 nm-es  garázs - mellette   20  nm es  raktárral- - alatta  2  ágú  130  nm-es  hibátlan  pincével  eladó - 2  pinceág,  az egyik   majdnem 4  m  széles,  alkalmas  rendezvények  szervezésére , társaság fogadására is - az  egyébk ingatlan megnevezésú  épitményben  a szennyviz  is bevezetésre került, wc-je is  van - a villany is  kialakításra került, a  garázsajót előtt saját  villanyórája  van-  16  Amper - a  garázsba  lépve   balra  a  nagy raktár rész  helyezkedik el, szemben  balra  a  wc  és jobbra   a pincelejáró,  - egyenesen szemben  egy  pinceággal és  balra  a  másik  pinceág - a  helyiségek szellőzése  is megfelelően meg van oldva - a  tető hullámlemez  a többi garázshoz hasonlóan  - a a garázs  tetejének megemelése is lehetséges, valamint  alkalmas lehet  tetőterazs kialakításra, - vagy  akár napelem is  szerelhető  a  tetejére... - együttes lehetőség  tárolásra,  garázsnak és  pincének  
Eladó Présház, Solt,
2.8 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Elárvult présház pincével eladó Solton!
                                                            C I T Y C A R T E L                                        INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY                                                                       bemutatja:   Édes szemet nevel a napsugár Solt szőlőhegyén. A bágyadt őszi napsütésben, vöröslő levéltől vérző venyigék közt, örömtáncot lejt a szeptemberi fény. Csacsogó lányok harsány kacaja röppen, s fürge ujjak gyűjtik tőkék érett fürtjeit puttonyokba. Vén diófa árnyékában présház szendereg, ásító ajtaján át árnyat vet a hajnal. Komor lépcső vezet innen a föld gyomrába, hol hűvös pince homálya őrzi féltett titkait. Pára csillan súlyos tölgyfa hordók dongáin, nemes nedűt érlel, aranyló Muskotályt, bordó Kadart. Öreg prés nyekken halkan, szőlő nedve buggyan át a réseken, mustok édes illata lebben termetes bocskák felett. Hol van már a lányok harsány kacagása? Hajdanvolt szüretek emléke múlt ködébe vész. Elárvult présház búsongva mereng, az idő vasfoga rág súlyos ajtaján.   Irányár: 2,8 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.                                                                                          ÜDVÖZLETTEL:                                                                                    VIZLER JÓZSEF                                                               INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST                                                                                    +36 30-815-2529                                                                      VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU                                                                                 CITY CARTEL BUDA KFT.                                                                 CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.                                                                       1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.                                                                   BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT                                                                          DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.
Erkélyes/teraszos

Kertkapcsolatos

Panorámás

Zöldövezeti

Eladó Présház, Balatonlelle,
49.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 + 1 szoba
Eladó nagybirtok Balatonlelle-Kishegyen!
A City Cartel Balatonlelle eladásra kínál egy kizárólag irodánk kínálatában megtalálható részpanorámás, csendes, nyugodt nagybirtokot.   Az utolsó hatalmas telkek egyike.    A nagy telek egy domboldal mindkét oldalát érinti. Az egyik oldalon részpanorámával a Balatonra, a másik oldalon pedig akácos, árnyas, fás udvar 60 nm-es felújított lakóházzal és gépkocsibeállóval.   Az ingatlan tökéletesen alkalmas hétvégi kikapcsolódásra, nyugodt pihenésre vagy mindazoknak, akik teljesen szeretnének kiszakadni a hétköznapokból és egy eldugott, természetközeli csendes helyen töltődnének fel.   A nagy telek egy része jelenleg hárs- és tölgycserjékkel van beültetve, másik részén mogyoróbokrok találhatóak, míg elöl árnyat adó akácfák rejtik a telken található mesebeli kis lakot.   Az impozáns méretű telek remek lehetőségeket rejt magában, felhasználásának szinte csak a képzelete szab határt.   Ha személyesen is megnézné eme nyugodt, madárcsicsergős birtokot, akkor hívjon és tapasztalja meg, hogy mit tud nyújtani egy ilyen természetközeli, zárt ingatlan!   További információért keressen telefonon! Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
1
2
»