Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó üzlethelyiség
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
ÁRZUHANÁS!

Azonnal költözhető

Bárkinek megéri!

Bármikor hívható!

Felújított

Kivételes adottságokkal!

Könnyen megközelíthető

Korszerű

Megtérül

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
28 millió Ft
Alapterület: 133 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladó Görömbölyi 4 garázsos 3 irodás építmény
Eladásra kínálom Miskolc-Görömböly városrészben a nagy garázzsal és felsőszinti irodákkal rendelkező ingatlant. Az irodákat akár szobaként, a garázsokat pedig műhelyként is használhatja leenddő tulajdonosa. Rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban, csak a képzelet szabhat határt a fantáziánknak.    Az ingatlan 1985-ben épült földszint + beépített tetőtér került kialakításra-ezek téglából épültek, míg az ide épített műhely és garázs betonból készült. 2016-ban teljesen felujították az épületet. Az építmény  vb. gerendás födémmel és Lindab fedéssel rendelkezik, korszerű szigeteléssel. A szociális helyiség és a tetőtéri irodák hőmérsékletéről és a meleg vízről kondenzációs gázkazán gondoskodik, hőleadó radiátorokkal. A műhelyek fűtését szezonálisan elektromos radiátorokkal szokták megoldani.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését ajánlatommal, kérem hívjon a megadott telefonszámon, hogy Önnek is bemutathassam ezt a kivételes lehetőséget Görömböly egyik legnyugodtabb részén!   Miskolc, Görömböly, eladó, lakás, ház, garázs, iroda, raktár, műhely, vállalkozás, vállalkozó, otthon, cég, cégek, telephely, munkahely, egység, korszerű, rezsi, tégla, szigetelés
Eladó Üzlethelyiség, Dunaharaszti,
2.5 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Állapot:
2 1m2-es mobil, bárhová telepíthető konténer büfé sürgösen eladó Dunaharasztin. Felszereltége teljes gépesítés: - 5db hűtő, - 2db mélyhűtő, - 4db sütő, - tűzhely, - gyros sütő, - 2db micro hullámú sütő, - 6db melegen tartó, - személyzeti mosdó/öltöző, - tároló. Felszereltséggel együtt 2,5 mill. Ft. Az építmény bármilyen más üzleti célra hasznélható, akár raktár helyiségnek is. Felszereltésg nélkül is megvásárolható, ebben az esetben 1,5 mill. Ft-ért. Várom szíves megkeresését!
Bérleti jog!

Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Üzlethelyiség, Balatonfűzfő,
34 millió Ft
Alapterület: 145 m2
Állapot:
Balatonfűzfőn, a Föveny strandon 145,89 m2 -es vendéglátóüzlet 15 éves bérleti joga eladó
Balatonfűzfőn, a Föveny strandon található legnagyobb forgalmú, 9 éve családi vállalkozásban üzemeltetett, 145,89 m2 -es vendéglátóüzlet, 15 éves bérleti joga (a tulajdonjog az önkormányzaté) családi okok miatt eladó. Ár: 34.000.000 Ft + áfa Az ár tartalmazza az üzlet teljes berendezését- (konyhai gépeket,dagasztó,pizzakemence,hűtőket,napernyőket,padokat,asztalokat, stb.) Az üzlet rendelkezik hideg illetve meleg ételek árusítására vonatkozó engedéllyel. A strandon való remek elhelyezkedésének (a csúszda közelében található valamint óriási ételválasztékának: lángos, gyros, frissensültek, halak, pizza stb ) illetve a magyar és a külföldi törzsvendég körének köszönhetően a legkedveltebb üzletek közé tartozik. Rossz idő esetén sem kell bezárni mivel az üzletnek saját belső,fedett terasza van illetve az utcára való értékesítés is biztosított. A Föveny strand a Balaton északi partjának egyik kiemelkedő strandja - 2.800 fő befogadásával és mindössze 8 üzletre korlátozva, saját csúszdaparkkal, gyerekmedencével, homokozóval, rendkívül család barát. Remek lehetőség befektetésnek illetve saját célú munkavégzés szempontjából is. - 39,69 m2 vendéglátó ipari üzlet - 34,20 m2 belső, fedett nyitott fogyasztótér - 36,00 m2 strandon belüli nyitott fogyasztótér - 36,00 m2 strandon kívüli nyitott fogyasztótér Költségek: - Közterület díj: 800.000 Ft / év - Villany : 500.000 Ft / év - Gáz - palackról Bérbeadás nem lehetséges! Kérdés esetén keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Szeged,
18.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Helyzeti előny...
Igen, Ön helyzeti előnyben lehet, ha megvásárolja ezt az általam kínált Szeged Belvárosi üzlethelyiség tulajdonjogát.    Az ingatlan Szeged egyik legforgalmasabb gyalogos átmenő utcájában, a Mikszáth Kálmán utcában a Mars tér szomszédságában található.    Az épület rendezett, karbantartott polgári hangulatú, a földszinti részén 4 egymás melletti magántulajdonú utcafrontos üzlethelyiség található, melyek külső homlokzati részből kinyúló kirakattal rendelkeznek.   A szóban forgó üzlethelyiség 37 m2.es, két légteres, szociális helyiséggel ellátott, átlagos állapotú.  Elektromos hálózata fejlesztett, jól terhelhető. Fűtése jelenleg konvektoros, de a mai igényeknek megfelelően egy inverteres klímával kiváltható. Az ingatlan vízhálózata, csatorna bekötése lehetővé teszi a fodrászati, kozmetikai tevékenységet is.    Az üzlethelyiség már több sikeres vállalkozásnak is helyett adott, legyen az Öné a következő lehetőség, ezen a helyen a helyzeti előnyt kihasználva csak 2 lépésről kell az ügyfeleket becsábítani.    Tekintse meg a fotókat az alaprajzot és keressen elérhetőségemen! Üdvözlettel: Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő  ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  https://agota.ingatlanvlog.hu 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Győr,
21 millió Ft
Alapterület: 14 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Földszint
Győr Belvárosában, Duna Kapu tér szomszédságában üzlethelyiség eladó
Üzlethelyiség eladó Eladó Győr Belvárosában Duna Kapu tér szomszédságában, jól megközelíthető helyen. Alapterület 14 m2. Saját WC-vel és mosdóval, valamint egyedi mérőórákkal rendelkezik. Az üzlet azonnal üzembe helyezhető, teljesen felújított. Parkolás a közeli mélygarázsban. Eladási ár: 21 000 000. Tel.: napközben reggel 9-től délután 4-ig.
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
39 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Állapot:
Zalaegerszeg Landorhegyi városrészében 110m2-es (60+50m2) üzlethelyiség berendezéssel együtt eladó. Az üzlet jelenlegi profilja vendéglátás, de a leendő tulajdonos dönthet a további üzemeltetése helyett más profillal való működés mellett is a kedvező belső kialakításából adódóan. A külső, 25m2 -a terasz is szinte egész évben használható. Kettő helyrajzi számon nyilvántartott üzlet így akár 2 külön funkcióval, egymástól leválasztva is kiadható, hasznosítható különböző profilokkal: - iroda - fodrászat - körmös - gyros - bolt -stb.. Az üzlet a városrész legfrekventáltabb részén a lakótelep közepén található, forgalmas helyen, jelentős gyalogos forgalommal, közelben több buszmegálló, parkoló van. Az üzlet tégla építésű, 10 évvel ezelőtt lett műszakilag felújítva. Műanyag nyílászárók, kivéve a mellékhelyiségeket, kamerarendszerrel, központi fűtéssel, riasztó rendszerrel ellátott. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Juhász Zsolt GDN- Ingatlan +36307017952 j.zsolt@gdn-ingatlan.hu
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Békéscsaba,
28 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Békéscsabán, Jamina központjában üzlethelyiség eladó
Békéscsaba V. kerületében, Jamina központjában 60 nm-es üzlethelyiség eladó. A kétszintes ingatlan jellemzői:  - a földszinten egy üzlethelyiség van kialakítva, WC-vel ( kézmosóval) illetve egy tárolóval, - itt konvektor biztosítja  a fűtést, - az emeleten egy iroda rész van, fürdőszobával, külön WC-vel, - ahol elektromos fűtőpanellel és egy infrapanellel oldották meg a fűtést. - klíma az emeleti részben, - a nyílászárók fából készültek, - egyedi mérőórás, összközműves, -kiépített kamera- és riasztó rendszer, - azonnal birtokba vehető, tehermentes Részletekért hívjon bizalommal!  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XIV. kerület,
23.9 millió Ft
Alapterület: 31 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Eladó üzlethelység Zuglóban
Eladó Budapesten 14.ker Alsórákoson Nagy Lajos király útjánál egy 31nm-es akár 2 üzlethelységgé is alakítható felújítandó üzlethelységet. Egyik helység 15nm-es másik 16nm-es. Villanyvezetékek 2 éve teljeskörűen cserélve lettek, légkondícionált. Tehermentes, 1 hónapon belül költözhető, de a jelenlegi tulajdonos akár vissza is bérelné.
Eladó Üzlethelyiség, Ásványráró,
24 millió Ft
Alapterület: 292 m2
Állapot: Felújítandó
Eladó egy üzleti célú ingatlan Ásványráró központi helyén! Sok lehetőséget is magában rejtő ingatlan kerül értékesítésre Győrtől 21 km-es távolságra. Az ingatlan régebben is több célra volt hasznosítva ( kereskedelem, vendéglátás ), de jelenleg üresen áll. Az ingatlan stabil szerkezettel épült, igazán jó kialakítással rendelkezik, de jelenlegi állapotát figyelembe véve egy felújítás minden féleképpen kijár neki. Az eladó épület felújítást követően újból egy impozáns éke lehet a településnek és nagyszerű vállalkozási megoldást nyújthat új tulajdonosának. Ingatlan adatok: - Tulajdoni lapon feltüntetett nagyság: 292 Nm - Építési éve: 1970-1980 közötti időszakra tehető - Építési szerkezete: Tégla ( falak szélessége: 40 cm ) - Az épület helyiségeinek belmagassága: 3,13 m - Ablakai: műanyag ( kb. 2015 ) - Fűtése: cserépkályha - Közművek: eredeti állapotúak - Villany: 220V/380V - Födém szerkezete: beton - Aljzati burkolati elemek: metlaki - Meleg víz ellátás: villany bojler - Tető külső burkolása: pala - Pince: Az épület egy része alatt boltíves pince található. - Az ingatlan a tulajdoni lapon " ÉTTEREM " megnevezésként van feltüntetve. Jó lehetőség bárki számára, ha vállalkozni szeretne! Az ingatlan több lehetőséget is kínálhat új tulajdonosának! Valósítsa meg álmait ezen ingatlanban! Keressen bátran, hogy minél hamarabb megmutathassam az ingatlant. Hitelre van szüksége a vásárláshoz, akkor irodánk ingyenes ügyintézéssel várja a legjobb ajánlatokkal! Irodánk jobb hitelajánlatokkal tud szolgálni, mint ha be menne közvetlen egy bankba!
Eladó Üzlethelyiség, Szeged,
22.5 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Belváros közeli utcára nyíló üzlethelyiség
Belváros közeli 2000-es években épült rókusi társasház földszintjén utcára nyíló bejárattal 32 m2-es üzlethelyiség tulajdonjoga eladó. Jelenleg szépségszalonként működik, azonban alkalmas lehet példul irodai használatra is! Bővítésre is van lehetőség, további 20 m2-es üzlehelyiség bérelhető hozzá! További információért, képekért forduljon hozzám bizalommal!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»