Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
garázs is van hozzá

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
30 millió Ft
Alapterület: 86 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
3 szobás gazdasági épület
Eladó! Megvételre ajánlom Máriahegyben egy sarki telken  levő, 86 m2-es gazdasági épületként bejegyzett ingatlant. Kettő nagy szoba egy kisebb szoba van benne, illetve konyha, kamra, fürdőszoba. A fő épületek mellett egyéb tárolóhelységek és garázs is található. Az ingatlan 21 éve lakatlan, szinte eredeti állapotban van, a kert viszont gondozva volt mindig. Vezetékes gáz, városi víz, fúrt kút van. Az ingatlan szerkezetileg nagyon jó, sok lehetőséget rejt magában.   Hívjon és nézzük meg együtt!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. Részletesen: - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!   Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
9.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Kecskemét Felsőszéktón ELADÓ 700 nm telken, 1 szoba - konyhás + fürdőszobás, zártkerti ingatlan! A házban gáz, villany, városi víz, udvaron fúrott kút Melegvíz: villanyboiler Fűtés: gázkonvektor+ vegyes tüzelésű kályha Tégla építés, szigetelt. Pala tetőfedés A házhoz tarozik tároló és egy odaszállított kontíner, valamint egy fémvázas, fóliás garázs. Nem kell kifüggeszteni, nem hitelezhető! Várom hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Gazdasági épület, Gógánfa,
164 millió Ft
Alapterület: 657 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Gógánfán termény tárolására kialakított telephely eladó
Gógánfán termény tárolására kialakított telephely eladó. A termény erre a célra kialakított 3*5000 Tonna fém tornyokban történik.  A telephelyen 657 nm iroda áll rendelkezésre. Irányár:410 000 Euro Azonosító: 1182
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Gazdasági épület, Cibakháza,
260 millió Ft
Alapterület: 2 941 m2
Építési mód: Vegyes
Eladó Gazdaság Jász-Nagykun Szolnok megyében!!
Eladó Cibakháza külterületén, 800 méterre a Holt-Tiszától, a Kunság szívében 80 hektárnyi szántó-legelő, mezőgazdaságra-állattartásra alkalmas terület, négy istállóval.  A négy istálló alapterületei: 1260 m2, 645 m2, 530 m2, 504 m2. Az állatok itatására és a terület öntözésére csatornarendszer biztosítja a friss vizet.  A terület nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas napelempark, napelemes kiserőmű létesítésére, valamint mezőgazdasági és állattartási/állattenyésztési célokra is.Igény esetén lehetőség van további szántó területek megvásárlására is. A mezőgazdasági területtől néhány száz méterre megvételre kínálunk egy vízparti birtokot is, a két terület együttes felhasználása kiváló befektetés lehet minden természetet kedvelő, hosszú távú beruházásban gondolkozó ügyfelünknek. Befektetésnek is kiváló, a termőföld örök érték, amelynek ára folyamatosan emelkedik. A gazdaságot könnyen meg lehet közelíteni kiépített betonúton. I R Á N Y Á R A : 260 Mft Bővebbfelvilàgosításért várom megtisztelő hívását! Kun Tünde 0670-433-3506 www.gesztenyeingatlan.hu
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Balatonlelle,
79.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Nyugalom szigete a Kishegy szívében, gyönyörű tájra néző panorámával.   A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, a Kishegyen, a város központjától 3,5 km, a strandtól 4,5 km távolságra, egy 5747 m2 telken elhelyezkedő birtokot.   Igazi ritkaságnak számít a piacon.   A területen egy 80 m2 lakóterületű, gazdasági épület besorolású, de nyaralónak is kiválóan használható, tágas pincével kialakított, két szintes, tégla épület található.   Beosztást tekintve a földszinten egy konyha, egy nappali, egy hálószoba, egy WC-s fürdőszoba, valamint a tágas pince került kialakításra, a tetőtérben egy egybefüggő szoba található.    Víz, villany közművekkel, saját mérőórákkal, valamint derítővel rendelkezik.   A házban jelenleg két kémény is található, fűtése  könnyedén megoldható.    Szerkezetileg jó állapotú, de korszerűsítést igényel.   Kialakításra került még egy épített kemence, illetve egy teljesen fedett, kb. 25 m2 alapterületű, téglából épült, cserépfedésű pihenő is.   A területen 80%-ban jelenleg is művelés alatt álló szőlő található. Fajtáját tekintve: Saszla, Rizling szilváni, Chardonnay és Zöld Veltelini.   Az ingatlan összképet tekintve, nagyon igényes, rendezett és gondozott, szép kilátással, több lehetőséget is rejt magában.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
10.8 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Zártkerti telek eladó Vámospércsi úthoz közel
Debrecen, Vámospércsi úttól 1,3 km-re, a Kondoroskert utca felől megközelíthető Levendula utcában (földút 100 m) található, 1400 m2-es, művelés alól kivett telek, 63 m-es utcafronttal, 20 m2-es gazdasági épülettel eladó. Villany (3 fázis) bekötve, gázcsonk az udvaron, víz az utcában, fúrott kút van. Szépen fejlődő környezet, jó megközelíthetőség, utcai világítás, szemétszállítás, utcanév, házszám. Ideális hobbi-pihenőkertnek, maximális beépíthetősége 3%, azaz 42 m2 + tetőtér. Megtekinthető egyeztetett időpontban.
Eladó Gazdasági épület, Püspökladány,
29.1 millió Ft
Alapterület: 515 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Vállalkozóknak kihagyhatatlan ajánlat! Püspökladány Északi soron, 515m2 gazdasági épület eladó
Akár kezdő, akár meglévő vállalkozásához keres telephelyet, akkor a legjobb helyen keresgél! Az épületek 76 m2 alápincézett garázs és kocsi beálló, 368 m2 zuhanyzó, WC, állattartó szociális épület, kifutókkal, takarmányossal, 71 m2 kétszintes széna és takarmánytároló részekből állnak. 1996-ban épült beton padozatú, téglaépület. Adottságait tekintve ipari árammal, vízzel, villannyal, gázzal rendelkezik, csatornahálózatba bekötve. Jelenleg is futó pályázatoknak is megfelel az ingatlan, csirke, sertés tartásra lett kialakítva, de bármilyen más célra is átalakítható. A folyékony és szilárd trágya elvezetése is ki van alakítva, locsoló és ventillátoros hűtő berendezésekkel el van látva. Ásott kút is található az udvaron, betongyűrűvel. Az állatok elszállítása, takarmányok beszerzése esetére fel van töltve az udvar törmelékkel, nagyobb gépek sem akadnak el. Plusz egy lehetőség a gazdasági épület előtt az udvarban található egy 1930-ban épült 120 m2 lakóház, ami szerkezetileg jó, felújításra szorul. Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal, hitel és támogatások igénylésében teljeskörű az ügyintézés! Valósítsuk meg álmait!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. Részletesen: - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!   Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Eladó Gazdasági épület, Budapest, III. kerület,
1100 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
III. Kerületben kínálunk gazdasági, üzemi besorolású ingatlant 3000nm épülettel, 7000nm területen!
III. Kerületben  kínálunk teljes összközműves belterületi 6969nm  ingatlant.   Közlekedés, megközelítése kiváló. Jelenleg 3000nm csarnok helyezkedik a területen. Épületmagasság 6m. Művelési ágból kivett, üzem, udvar besorolású.  Magánszemélytől eladó, rendezett Tulajdonjogi viszonyok mellett. Beépíthetősége 16méter magasság lehetséges. Teljes összközműves, épület közepes állapotú. Teherautóval behajtási engedély van. Több lehetőség rejlik az ingatlanban, jelenleg több cég is jelen van mint bérlő, a területen,  de a telken több lakásos lakópark is építhető rá. Közlekedése minden szempontot kielégít, mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Bármely kérdés esetén várom megtisztelő hívását.  
1
2
»