Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Eladó Tanya, Kecskemét,
26 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Tanya 3000 nm földdel
Kecskemét Hunyavárosban, a Mécses utcából nyíló, de külterületi 1 szoba-konyha-kamrából álló tanya, melléképülettel eladó. A környezet, erdős, fás, nincs művelve. Tehermentes és azonnal elfoglalható. Ráfordítással kellemes környezetté varázsolható, vállalkozó szellemű leendő tulajdonosoknak, akik látnak benne fantáziát, és esetleg gazdálkodásban gondolkodnak.   Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, keressen bizalommal.  
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Kecskemét,
24 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Volt iskolaépület eladó !
Kecskeméten a Mercedes gyárhoz közel, aszfaltos útról megközelíthető, volt iskolaépület, amely alkalmas 2 rendbeli lakóháznak eladó ! Az épületnek 2 külön bejárata teszi alkalmassá, külön bejáratú lakrészek kialakítását. Az épület kívül belül felújítandó ! Melléképületben tárólót is ki lehet alakítani. A közlekedés kiváló, a városba jutás néhány perc autóval. Összesen 7 szoba, vizesblokk, előszoba várja a sorsa jobbrafordulását, 2975 nm területen.   Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal!    
Eladó Tanya, Kecskemét,
36.5 millió Ft
Alapterület: 93 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Kecskemét vonzáskörzetében, Úrihegyben, lakott környezetben, 2800 nm-es telken, 3,5 szobás tanya eladó!
Kecskeméthez néhány kilométer távolságra, Úrihegyben, akácerdős, közművesített, 93 nm alapterületű tanya eladó. Fontosabb adatok: bekerített telek, rendezett környezet, gázcsonk az udvarban a házhoz tartozik egy 30 nm-es fedett terasz és udvari kiülő a tanya épülete jó állapotban van, felújítása néhány éve megtörtént, összkomfortos fűtése: vegyes tüzelésű kazán + kandalló, amely gazdaságos, hiszen saját akácerdő biztosítja a fűtőanyagot. A lakás 3 és fél szobás, fürdőszoba, konyha, WC-vel. Parkolás: dupla garázsban Elhelyezkedése: autóval Kecskemét 10 perc alatt elérhető, buszmegálló 200 m-re található! eladási ára: 36,5 millió Ft Amennyiben felkeltette érdeklődését hirdetésem, kérem, keressen bizalommal. Az adatlap ügyfelünktől kapott információk alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
14.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Bács-Kiskun Vármegye ELADÓ zártkerti övezetben, kivett tanya. Az ingatlan a Hetényegyházi út mellett található, 1857 nm -es, bekerített területen, 60 nm főépület, előszoba + 2 szoba, konyha, fürdő wc egyben. A 40 nm-es melléképületekben garázs, kamra, tárolók találhatók. Gáz cirkófűtés, fúrt kút, villany. Jelenleg lakott, de a  mai kor igényeihez felújítást igényel. Buszmegállók bevásárlási lehetőségek a közvetlen közelben. Kifüggesztés hatálya alá tartozik. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Bátonyterenye,
115 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó Tanya! Bátonyterenye- Kisterenye horgász tó közvetlen közelében! A lakott területtől 1 kilométer távolságra van, aszfaltozott úton könnyen megközelíthető. A terület összesen 58.000 m2, ami öt egységből áll. Egy 16.548 m2-es gazdasági épület és udvar megnevezésű, egy 11.115 m2-es út megnevezésű, egy 9.791 m2-es major megnevezésű, egy 20.901 m2 -es gazdasági épület és udvar megnevezésű és egy 248 m2-es beépített terület megnevezésű. Valamennyi külterületen fekszik. Jelenleg főként legelőként hasznosítják. Birkák és lovak legelésznek rajta. Istállóból 5 darab van, valamint egy lakhatásra alkalmas épület, mely 2 szoba, konyha fürdőszoba helységekből áll. Ezek az épületek összes alapterülete 2300 m2. A víz fúrt kútról, házi vízművel, a szennyvízelvezetés pedig emésztővel megoldott. Elektromos ellátás valamint internet elérhetőség is van. A terület sík felületű, remek kilátás nyílik a Mátrára. Lovastanyának, állattartásra, gazdálkodásra alkalmas terület. NÉZZÜK MEG EGYÜTT! A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Patvarc,
79.99 millió Ft
Alapterület: 135 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
eladó tanya Patvarc
Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Nógrád vármegye, Patvarc településen fekvő tanyát. Az összesen 5,2 hektáron fekvő területen kialakításra került több gazdasági épület, istálló az állatok tartására, továbbá egy 2010-ben, téglából épült, 135 m2-es családi ház, melyben 4 szoba, konyha, nappali-étkező, fürdő és wc, kamra található. A ház melege központi fűtéssel megoldott, nyílászárók műanyagok, kívül-belül szigetelt. Igény szerint teljes berendezéssel veheti birtokba az új tulaj. A terület lakott terület mellett, szilárd úton megközelíthető.  Patvarc egyedülálló adottságú, gyönyörű község, Budapesttől 80, Balassagyarmattól mindösszesen 5 km-re, így a mindennapokhoz elengedhetetlen intézmények, boltok, mind megtalálhatóak a közelben.  A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Cegléd,
7.8 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Cegléden Tanya eladó!
Cegléd csendes külterületi részén , aszfalt úttól 1 km-re eladó egy 65 nm-es vályog falazatú lakóházzal rendelkező tanya.   Az ingatlant télen-nyáron járható földútról közelíthető meg.   A lakóház alapja tégla, falazata vályog, fedése cserép. A ház állapota felújítandó, tetőszerkezete jó állapotú.   Közművek közül a villany került bevezetésre. A vizet bevizsgált, ivóvíz minősítésű fúrt kút szolgáltatja.   Az ingatlanban kialakításra került egy előszoba és 2 szoba. Ezenkívül megtalálható benne egy helyiség mely ideális fürdőszoba, konyha kialakítására.   A 2 877 nm-es terület nagy része fás, több állattartásra alkalmas ól is megtalálható rajta. A terület kerítve nincs, de telekhatárai jól látthatóak.   Környezete csendes, rendezett. Irányára: 7,8 M Ft Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.    
Alacsony rezsi

Befektetésnek

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Orgovány,
23 millió Ft
Alapterület: 88 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 3 szoba
Orgovány külterületén jó állapotú tanya eladó
Bács-Kiskun megye, Orgovány külterületén jó állapotú, két lakrészből álló tanya eladó. A beton alappal és tégla falazattal rendelkező főépület 88 m2 nagyságú. Kialakításra került benne 3 szoba, konyha, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy kazánház. A másik, 26 m2-es, vályog falazatú kis házban helyet kapott egy szoba, egy félszoba, előszoba és egy fürdőszoba WC-vel. Mindkét épület melegét egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadással. Az ingatlan a beton úttól 250 méterre található, vízellátása fúrt kútról megoldott. A 11.167 m2-es, bekerített telken található, pince, több tároló és állattartásra alkalmas ólak és istállók. Mindkét épület jó állapotú, akár felújítás nélkül is költözhető. Az ingatlan kifüggesztési eljárás keretében, kizárólag készpénzből vásárolható meg. Bővebb információért keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Balotaszállás,
24.99 millió Ft
Alapterület: 83 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Balotaszállás, Petőfi Sándor utca végén, felújított, 83 nm-es tanya eladó
Bács-Kiskun megye Balotaszállás, Petőfi Sándor utca végén, felújított, 83 nm-es tanya eladó. Az ingatlan vegyes falazatú, tégla és beton alappal rendelkezik. Található benne három szoba, konyha+ étkező, fürdőszoba, WC, kamra és terasz. A fűtésről gázkonvektor és kályha gondoskodik. A világos, jó elosztású otthon járólapos, cementlapos és laminált burkolattal van ellátva. Az ingatlan felújításon esett át, utólagos vízszigeteléssel látták el,  falakat újra vakolták és glettelték, belső tereket festették. A víz és villanyhálózat, teljes korszerűsítése megtörtént. A tetőszerkezetet és fedését cserélték. A tanya 6664 nm-es, két helyrajzi számon szereplő telken helyezkedik el. Az ingatlan villany, víz és gáz közművel ellátott. A tanya körüli terület, teljesen körbekerített és kettő gazdasági épület található rajta. Az ingatlanban található ingóságok az ár részét képezik. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Tanya, Jászberény,
8.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Főúthoz közel Akácos Erdővel tanya Eladó!
Eladó egy tanya Jászberénytől mindössze 3 km-re, közvetlenül a főút mellett. Az ingatlan nagy telekkel rendelkezik, amely magában foglal melléképületeket és egy akácos erdőt is, így kiválóan alkalmas állattenyésztésre. A lakóépület három szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, a tetőszerkezet pedig jó állapotú. Ideális választás mindazoknak, akik nyugodt vidéki életre vágynak, de mégis közel szeretnének maradni a városhoz.Az ingatlan felújjítása minimálisan elkezdődött,de teljes kialakítása új tulasjdonosára van bízva. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését kérem keressen bizalommal.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»