Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Békéscsaba,
13.99 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Eladó tanya Békéscsaba Nagyréten!
Eladásra kínálok egy 2 generációs tanyát Békéscsabához közel!   Az lakóingatlan 140 m2 es, vegyes falazatú,1266 m2-es teleken található. Az első részben konyha, 2 szoba valamint fürdőszoba található. A második részben 1 nappali, konyha étkezővel,1 szoba, előszoba, kamra, fürdőszoba és WC. Mind a két rész külön bejáratú, de akár egybe is nyitható. Az ingatlan folyamatosan karban tartott, a fa nyílászárók 2 rétegű üvegekkel ellátottak, a fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A kertben fiatal gyümölcsfák vannak és az udvaron fúrt kút. található. A telken belül garázs, asztalos műhely, füstőlőház és ólak is helyet kaptak.   Kiváló lehetőség akar önfenntartás céljára is.   Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére. Mindent tud egy helyen intézni! Bízza profikra ingatlanügyeit!
Eladó Tanya, Öttömös,
8.2 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
A megfizethető tanya
Rúzsa Sándor nyomában Ásotthalom után, a főútvonal mentén kínálom ezt a takaros jól karban tartott tanyát megvásárlásra.  Az ingatlan Szegedtől 35 km távolságra erdős hangulatú tanyavilágban helyezkedik el. Megközelítése kiváló, probléma mentes.  A terület 5331 m2 melyből a földhivatali nyilvántartás szerint:  Kivett tanya 864 m2  Szántó 4467 m2.    Az lakóépület nettó 40 m2.es 2 szobás, kialakított fürdőrésszel rendelkezik. Az épületet a jelenlegi tulajdonosai folyamatosan karban tartották felújították, ezáltal abszolút kis rendezett, hangulatos ingatlan.    A főépület mellett, egy felújításra szoruló melléképület is található, ahol egy igazi kis hangulatos nyárikonyha kialakítására van lehetőség.    A 3 fázis lehetősége adott, a víz fúrtkútról érkezik a házba.  Ha szeretne hangulatos tanyát, elérhető áron, akkor ne habozzon mert ez nem sokáig lesz a piacon!    Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog  - Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.   
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Soltvadkert,
10 millió Ft
Alapterület: 69 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Bács-Kiskun megye, Soltvadkert külterületén felújítandó tanya eladó. A 69 m2-es, vegyes falazatú ingatlanban kialakításra került 2 szoba, egy félszoba, előtér, konyha és fürdőszoba WC-vel. Az otthon melegét kályhás fűtés biztosítja. Az 5690 m2-es telken helyet kapott egy tároló, pince és több ól is. A ház közvetlenül a fő út mellett található. Külterületi besorolása miatt kifüggesztési eljárás keretében vásárolható meg, kizárólag készpénzből. Bővebb információért keressen bizalommal.
Eladó Tanya, Baja,
9.9 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 + 1 szoba
Baján, a IV. körzetben, 80 + 30 m2-es, 2 db lakhatást biztosító épületből álló, tanya és szőlő, illetve szántó művelési ágú ingatlan megvásárolható, összesen 4201 m2-es területtel, garázzsal-műhellyel, tárolókkal, és gazdasági melléképületekkel.   Az ingatlanba a villany be van vezetve, a vizet fúrt kút, hidrofor (hozzátartozó szivattyú) biztosítja. A fűtésről központi, szilárd tüzelésű kazán (Totya) és lapradiátorok gondoskodnak. A 80 m2-es épület áll: 2 szoba, nappali, konyha-étkező, kamra és fürdőszoba (WC) helyiségekből. Az épülethez (új tetővel) kapcsolódik további 1 helyiség (egykori nyári konyha), amelyben igény esetén +1 szoba kialakítható.   A 'főépülettel' szemben található egy 30 m2-es másik ház, amely szintúgy lakhatásra alkalmas - jelenleg albérletként hasznosítva.   A területből 2099 m2 tanya és szőlő, 2102 m2 szántó művelési ágon van nyilvántartva (külterület). A garázsban (egykori műhely) 2-3 autóval lehetséges parkolni. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja
Eladó Tanya, Fülöp,
35 millió Ft
Alapterület: 63 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Fülöp gazdálkodásra alkalmas gyönyörű birtok eladó
Hajdú-Bihar megye, Fülöp településen, részben belterületi (lakóingatlan, beépítetlen terület), részben külterületi szántó egyben eladó. A teljes terület 20544 m2, a lakóépület 2 szoba, konyha, fürdőszoba, nettó területe 45 m2, nyári konyha 1 szoba, konyha nettó területe 18 m2. Továbbá garázs, tároló, istálló felépítmények is vannak a területen. A telek teljes közművel, plusz fúrott kúttal is rendelkezik. 
Eladó Tanya, Debrecen,
17.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Debrecen Dombos tanya eladó
Debrecen, Dombos, Tank utcai aszfaltozott út melletti 3700 m2 területű kivett tanya eladó. Sarok telek, 53 m-es utcafront, körbe kerítve, új villanybekötés, gázcsonk az udvaron, 2 db fúrott kút a telken. Felépítmények: régi tornácos épület, új komfortos faház. 
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
16.8 millió Ft
Alapterület: 68 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
FENYŐERDŐ szomszédságában TANYA eladó!!
Az ingatlan Kecskemét külterületén, a Külsőnyir erdős környezetében helyezkedik el. Megközelítése a főúttól 2,5 km részben beton, részben pedig földes úton keresztül lehetséges. Kecskemét városközpontja 20-25 perc, Kerekegyháza 11 perc autóval. Az épület 68 m2-es alapterülettel és 2877 m2-es telekterülettel rendelkezik. Falazata vályog, fűtéséről kandalló gondoskodik. A közművek közül a villany és fúrt kút biztosított. Elosztását tekintve egyszintes: előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel, 2 különnyíló szoba. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Bordány,
22 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 3 szoba
Tanya Bordányban
Az eladó ingatlan  Bordány Seregélyes dűlőn található. A tanya területe 2877 m2, ebből a földhivatali nyilvántartás szerint 468 m2 kivett lakóház, udvar és 2409 m2 gyümölcsös elnevezésű. Az aranykorona értéke 5,23 A lakóingatlan 85 m2-es, belső kialakítása az alaprajz szerint.  Az épület vegyes építésű, az átalakítása és a felújítása megkezdődött, a befejezése az új tulajdonosra vár. Ami már elkészült: Az alap épülethez téglából 32 m2 területű nappali részt építettek hozzá. Mindenütt betonozott az  aljzat, a konyhában és a fürdőszobában a vízvezeték ki van építve. A vízellátást házi vízmű biztosítja 42 méter mély fúrt kútról. Megvannak a szaniterek, és a villanybojler is, a fűtés a tervek szerint vegyes tüzelésű kazánról működtetett cirkó fűtés, a villanyhálózatot újra vezetékelték.  A tetőszerkezet rendben van, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű nagyobb részben fa ablakok. A melléképületek tekintetében egy téglaépítésű pincét , egy garázst, egy tárolót és egy állattartásra alkalmas ólat találunk. A „gyümölcsös” elnevezésű területen jelenleg erdő van telepítve, többnyire akác, kisebb mértékben nyárfával. A tanya a falutól 1500 méter távolságra helyezkedik el,  az út télen nyáron jól  járható.  Jelenleg homok, de az információk szerint a közeljövőben köves lesz. A szomszédos tanyák 100 méter távolságon belül vannak, és ezeket életvitel szerűen lakják.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, esetleg  további információra van szüksége, hívjon bizalommal!
Eladó Tanya, Kelebia,
8.8 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kelebia, aszfaltos út mellett,  90 nm-es tanya eladó
Bács-Kiskun megye Kelebia, aszfaltos út mellett, 90 nm-es tanya eladó. Található benne három szoba, nappali, konyha, fürdőszoba+WC és előszoba. A fűtésről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, lehetőség van gázcirkó visszaszerelésére is. A tanyán külső hőszigetelt nyílászárók cseréje megtörtént. A világos, jó elosztású ház járólapos és laminált burkolattal van ellátva. A tető, felújításon esett át és új lemezfedést kapott. Az ingatlan 2251 nm-es, telken helyezkedik el, tartozik hozzá, melléképület, ól, így akár állattartás céljából is megfelelő választás lehet. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában.  Bővebb információért keressen bizalommal!
Kertkapcsolatos

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
14.5 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Eladó kis tanya házzal, Nyíregyháza táblán belül
Nyíregyháza, Reptérhez közel eladó egy tanya megnevezésű ingatlan, egy külön helyrajzi számon lévő gyümölcsössel együtt. A két 0-s hrsz. ingatlan csak egyben eladó, a méretek és az ár is a két ingatlanra együtt értendő. Az összesen 885 nm területű telken egy – az energetikai jelentés szerinti - 51,53 nm fűtött alapterülettel rendelkező vályog építésű, lakható épület áll. A házban 1 szoba, étkező-konyha-nappali, előtér (ez kb. 18 nm, így ebből még egy szoba is kialakítható) és egy fürdőszoba+WC található. Az épület felújítását elkezdték, így már műanyag nyílás-zárók kerültek beépítésre, a villanyvezetékek, a vízvezetékek és szennyvízvezeték cseréje megtörtént.  A fűtés jelenleg kandallóval történik, illetve mobil klímával, de a tulajdonos tervezi a gázvezeték igénylését is hisz kerítésen belülre hozása ingyenes és az utcában a gázvezeték kiépítésre került. A ház belmagassága 1.9-2,1 m között van helyiségtől függően. A fürdőszobában lévő bojler szolgáltatja a meleg vizet a házban. A kerítés kovácsolt-vas, az internet Giganet.  Az udvaron jelenleg állattartás zajlik, de igény szerint parkosítható, vagy veteményezésre is alkalmas. A házon van még mit renoválni, de így legalább saját ízlésének megfelelően alakíthatja. Az utca végén buszmegálló található. Keressen még több információért és tekintse meg a házat, hogy dönteni tudjon. Várom hívását, ne habozzon, fogynak az ingatlanok!
1
2
3
4
5
6
7
8
»