Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Vendéglátóipari egység, Katymár,
7.8 millió Ft
Alapterület: 146 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Katymár, Munkácsy Mihály utcában, 146 nm-es vendéglátó egység eladó
Bács-Kiskun megye Katymár, Munkácsy Mihály utcában, 146 nm-es vendéglátó egység eladó. Található benne egy üzlettér, közlekedő, vendégtér, tároló és Wc helyiségek. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. A víz- és villanyhálózat részlegesen cserélve lett. Az ingatlan járólapos burkolattal van ellátva. Az üzletben riasztórendszer kiépítésre került. A közlekedő és az üzlettér helyiségek gipszkartonnal vannak elválasztva egymástól, így bármikor összenyitható egy légtérré. Az ingatlan egy 438nm-es, összközműves telken helyezkedik el. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Vendéglátóipari egység, Dévaványa,
39 millió Ft
Alapterület: 348 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Eladó Dévaványán egy karbantartott vendéglátóipari tevékenységre kialakított melegételek előállítására és helyben fogyasztásra alkalmas házias jellegű étel-bár.
Eladó a Sárrét szívében a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában, Dévaványán egy karbantartott vendéglátóipari tevékenységre kialakított melegételek előállítására és helyben fogyasztásra alkalmas házias jellegű étel-bár. A telek területe 1038 négyzetméter, itt helyezkedik el az éttermi rész, a raktárak, fedett vendégtér mely közel 120 nm. Az épület teljes alapterülete 345 nm, ebbe beletartozik ez előbb említett 120 nm vendégtér. A különálló lakóingatlan 90 nm, az fogyasztótér és a raktár 45 nm, a melegételek elfogyasztására az éttermi rész szintén 45 nm. A fennmaradó részben találjuk a vizeshelyiségeket, valamint a raktárakat, és a konyhát. Az udvaron a találunk még egy önálló - még is szerves részét képezi az üzemnek egy - 3 lakószobás ingatlant. Garázs és zárható tároló és egy pince is megtalálható a területen. A lakrész teljesen leválasztott, igy nincs átjárás a vendégek részéről. A parkolás az ingatlan előtt megoldott. Engedjék meg, hogy bemutassam Dévaványát és annak közvetlen környezetét. Napjaink turizmusának legfontosabb célterületei közé tartoznak az érintetlen természet attrakciói, amelyek Dévaványán is megtalálhatók. A Dévaványai Túzokrezervátum és a Körös-Maros Nemzeti Park adottságai kiváló hátteret nyújtanak az ökoturizmushoz. A vadászati turizmus ma is a település legjellemzőbb idegenforgalomi vonzereje. Eleinte német vadászok érdeklődtek a helyi vadászati lehetőségek iránt, ma már a világ minden tájáról - Németországból, Belgiumból, Spanyolországból, Hollandiából, Olaszországból, USA-ból, Franciaországból, Svédországból, Svájcból - fogadnak vendégeket. A rekreációs turizmusra a városi strandfürdő kínál lehetőséget, ahol egy termálmedence, két feszített víztükrű úszómedence és gyermekmedence áll az érdeklődők rendelkezésére. Az egész évben működő gyógyászat és a szezonálisan üzemelő strandfürdő Dévaványa nyugati részén, közel 2000 négyzetméteren fekszik, melynek háromnegyed része zöld terület, park, napozó, játszótér, sportterület. Ez utóbbin strandröplabdázás, tollaslabdázás, kis- és nagypályás futballozási lehetőség várja a vendégeket. Ezek fényében engedje, meg hogy megmutassam Önnek ezt a remek üzleti lehetőséget. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal!
Eladó Vendéglátóipari egység, Jászdózsa,
16.9 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Jászdózsán Eladó egy élelmiszerbolt, teljes árukészlettel és berendezéssel!
Jászdózsán Eladó egy élelmiszerbolt, teljes árukészlettel és berendezéssel!    Az ingatlan vegyesszerkezetű, méretét tekintve 200nm-es. Központi elhelyezkedésű, régóta üzemelő és bejáratot vásárlói körrel rendelkezik.   Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, bővebb információért keressen bizalommal! Az ingatlan Pályázatra alkalmas!
Eladó Vendéglátóipari egység, Dunaföldvár,
8.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Falu végén kurta kocsma eladó Dunaföldváron!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Kiváló állapotban lévő, szilárd ügyfélkörrel rendelkező kiskocsmát kínálunk eladásra Dunaföldváron. A kisváros csendes, természet közeli részén álló ingatlan az 1980-as években épült, szigetelt, könnyűszerkezetes falai 60 nm hasznos alapterületű, fűthető teret zárnak közre. Az épület középpontjában elhelyezkedő kiszolgáló helyiséget iroda, konyha és raktár egészíti ki. A házhoz kapcsolódó fedett terasz kiváló lehetőséget kínál forró nyári estéken a vendégek számára a kellemes iszogatásra és meghitt beszélgetésekre. Az összközműves épület fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. Az egyedülálló vendéglátó egység kiváló befektetés lehet vállalkozók számára, de az épület átépítésével akár családi ház kialakítására is alkalmas lehet.   Irányár: 8,5 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.      
Eladó Vendéglátóipari egység, Jászdózsa,
54.99 millió Ft
Alapterület: 139 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Jászdózsán eladó egy kiváló állapotban lévő vendéglátó helyiség
    Jászdózsán eladó ügyfélkörrel rendelkező kiváló állapotban lévő vendéglátó egység. L alakban két terasszal rendelkezik, ezért a kinti szabadidős tevékenységekre biztosít teret. Az udvarban található még egy pingpong asztal, mely az önfeledt kikapcsolódást garantálja! A bárba belépve tágas tér fogad, ízlésesen kialakított belső berendezésekkel, az 1950-es éveket idéző hangulattal, képekkel, tárgyakkal! A vendéglátó térben található még egy profi magasminőségű verseny billiárdasztal. Tradíció a bárban megrendezett biliárdversenyek. Több lehetőséget kínál a vendégeknek a bár: kivetítővel rendelkezik, szabadidős tevékenységek színtere lehet, meleg konyhás ételek fogyasztását biztosítja. Vendéglátóegységként minden helyiség szabályosan kialakítva funkcionál benne: - Illemhelyiségek - mosogató - raktár - öltöző - teakonyha - előkészítő - bárpult   Amennyiben felkeltette hirdetésem a figyelmét és vendéglátásban jártas, vagy leendő vállalkozását szeretné bővíteni, valami újat létrehozni, keressen bizalommal!  Az ingatlan Pályázatra Alkalmas!  
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Kizárólagos

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gyöngyös,
189.9 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
ELADÓ 30 éve bejáratott hagyományos stílusú VENDÉGLŐ a népszerű MÁTRAFÜREDEN!
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   ELADÓ VENDÉGLŐ ÉS PANZIÓ 30 ÉVES MÚLTTAL A CSODÁLATOS MÁTRAFÜREDEN!   Gyöngyöshöz közel, ám a népszerű kirándulóhely forgatagában foglal helyet ez a több évtizedes múltra visszatekintő ás ma is sikeresen működő, hagyományos stílusú vendéglő, ahol hatalmas adag ételek várják az éhes felnőtteket és hangulatos kert és játékok a kicsiket, hogy az egész család jól érezze magát a programjuk során.   Az étteremcsaládi vállalkozásként üzemel és rendszeresen helyszínt ad születésnapoknak, családi eseményeknek. Konyhája igen népszerű a környéken, nem csak helyben fogyasztásra van lehetőég, hanem sikeresen működik a házhozszállítás is.   Szombat esténként élőzene várja a vendégeket a vacsora mellé, hétfőnként pedig pihen a vendélő személyzete.   Az étterem fölött családias kis panzió üzemel 6 szobával, amely most tartósan bérbeadásra került így állandó, fix bevétel jelent a vállalkozás számára.   Az étterem területe 150 nm, benti és kinti ültetésre is van lehetőség, az épület 2 szintes, a földszinten egy 4 ágyas szoba kapott helyet, a első emeleten három szoba van, amelyek 2-3-és 4 ágyasok, a második emeleten pedig két szoba került kialakításra amelyek 2-2 ágyasok. A vendéglő fogadó tere 110 nm, a konyha 20 nm, az előkészítő 6 nm, a mosogató 10 nm a mosdók 2-2 nm-esek. A vendéglő és panzió megvásárlásra esetén a jelenlegi tulajdonos család támogatásáról biztosítja az új vállalkozókat, segít a bejáratott üzleti kapcsolatok átvételében, a beszállítás és konyha fenntartásával kapcsolatos praktikák, kialakult módszerek és szokások átvételében. Ha érdekli az ingatlan, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésére, bármikor hívhat telefonon. DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ   +36 30 815 25 04 drlaszlotimea@citycartel.hu   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Eladó Vendéglátóipari egység, Gyöngyös,
25 millió Ft
Alapterület: 285 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Gyöngyös - Farkasmály pincesoron, eladó pincék.
Mátraalja történelmi borvidékén, a  Sárhegy nyugati lábánál a műemlékileg védett Farkasmályi pincesoron 6 db jogilag önálló helyzajzi számon nyilvántartott, közterületről nyíló pince eladó. A pincék állandó természetes hőmérséklete  (10 C°  90% páratartalom ), alkalmas a minőségi bor tárolására. A pincék borkostolásra, túrista csoportok fogadására , bor értékesítésre kiválóan alkalmas. Az egyes ágak 5.5 - 8 m. szélességük változó,15 - 50 m. hosszú, magasság változó: 2.6 - 4.0 m. között.   2. egység      8751/31/N       pince  66  m2                       8751/31F           "     285 m2                       8751/26         telek     53 m2          értékesítési ár    nettó 25 M. Ft   3. egység     875/31G         pince     95n2                      875/31H             "       110n2         értékesítési ár    nettó  10 M. Ft   A hat  pince egyben, vagy 2-2 egységben is eladó.  A telek  53 m2-es, présház építésére is alkalmas.    Amennyiben hírdetésünk felkelte figyelmét, hívjon segítünk.      
Eladó Vendéglátóipari egység, Mosonmagyaróvár,
162.14 millió Ft
Alapterület: 308 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Mosonmagyaróváron a Mosoni-Duna és a belváros közelében vendéglátó egység eladó!
Mosonmagyaróváron, a Mosoni-Duna és a Lajta folyó ölelésében hosszú éve üzemelő vendéglátó egység eladó! Az ausztriai határtól 15 percre lévő városunk gyógyfürdővel és ínyenc éttermekkel, kávézókkal várja vendégeit. A Halászi lakópark kávézója, mely a belvároshoz is közel van, sok vendéget fogad. Az épület 2002-ben épült majd 2019-ben felújításra került.   A tulajdonos által 1996-ban alapított kft.-ét is eladja, mely az árban foglaltatatik. A 308 nm vendéglátó egység 98 nm beltéri helyiséggel, 80 nm zárt terasszal, 85 nm nyitott terasszal és 45 nm pincehelyiségből áll. A helyiséget központi gázkazán fűti. Kiépített kamera és riasztó rendszer védi az épületet. A vendéglátó egységnek saját parkolói vannak az épület előtt és az udvarban is. Kb. 80 fő vendég szórakozhat egyszerre. A bútorok, berendezések, gépek, áruk részei az árnak.   Kérdései lennének? Megtekintené? Hívjon vagy írjon bátran! Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén.   Telefon: 06 30 491 7122 -es  számon. E-mail: toth.edit@globalotthon.hu Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtás  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Endrefalva,
10 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Üzlethelyiség Endrefalván
Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád Vármegyén belül Endrefalva forgalmas fő útján található, 1250 nm telken elhelyezkedő 150 nm-es üzlethelyiséget. Az üzlethelyiség 2  részből áll, előzőleg pizzéria és vegyesboltként funkcionált. A pizzéria több fő, akár csoportos rendezvények lebonyolítására is alkalmas befogadóképességgel rendelkezik. Hátsó részén konyha és mosdók találhatók.  Vegyesbolt/Élelmiszerbolt teljesen felszerelt, egy árufeltöltés után akár rögtön  működtethető állapotban van. Hátsó részén raktár található. Mindkét üzlethelyiség klímával ellátott, működő kamerarendszer helyiségen belül, riasztó berendezés. Az ingatlan alatt pince található. Az üzlethelyiségek elsősorban berendezéssel együtt eladók ezt az ára is tükrözi, megegyezés szerint berendezés nélkül is megvásárolhatók. Befektetés szempontjából kiváló lehetőség, mivel Endrefalva fő útján található és eddig is jól működött mint vendéglátó egység. Az ingatlanban több lehetőség is van, akár lakóháznak is átalakítható. A helyiségek melegét hűtő-fűtő klíma szolgáltatja, viszont kandalló illetve kályha beszerelésére is van lehetőség. Meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Balatonszemes,
120 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Eladó Balatonszemesen egy vendéglátóegység! Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Balatonszemesen 100-es büfét! A Büfé a Balatontól pár lépésre helyezkedik el , téglából épült. Jó állapotú. Vasútállomás, mind a szabadstrand és a nem messze elhelyezkedő Camping közelsége is nagy hatással van az üzlet sikerességére. Az ingatlan területe 100m2, mely egy konyhából, két előkészítőből, egy raktárból, valamint egy öltözőből-melyből nyílik egy fürdőszoba wc-vel-, és még egy wc-ből áll. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
1
2
3
4
5
»