Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Villa, kastély, kúria, Balatonboglár, Kisfaludy utca
#183200176
98 millió Ft
Alapterület 300 m2,  514 m2-es telken
Szobák száma 11 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítás alatt
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Fűtés: Cirkó
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

 Ha van hozzá fantáziája és lehetősége, akkor az Öné lehet most egy igazi különlegesség, egy felújítás alatt álló 19.század végén épült nyaralóvilla. A szabadstrandhoz, a városközponthoz nagyon közel, mégis még nyáron is csendes utcában található ez a több generáció együtt élésére, nyaralására kiválóan alkalmas egyedi hangulatú ingatlan.

 Az eredetileg egy egységként funkcionáló épületet valamikor a múltrendszerben középen kettéválasztva ikresítették, 2 külön tulajdonosa volt. Jelenlegi tulajdonosa álmai megvalósítása céljából megvásárolta a másik felét is és elkezdett egy hatalmas felújítást. Szerette volna visszaadni a villa igazi értékét, eredeti arculatát a modernkor követelményeinek megfelelő átalakításokkal együtt. Sajnálatos módon az élet közbe szólt, így most már a leendő tulajdonosra vár, hogy megvalósíthassa a saját terveit.

 A főépület rengeteg átalakítási, kivitelezési lehetőséget rejt magában, érdeklődés esetén szívesen küldök alaprajzokat! 4 külön lakás kialakítása is lehetséges!

 Az udvaron belül van még két különálló apartman is, az egyik 1, a másik 2 szobás, mindkettő összkomfortos.

Az ingatlan, apartmanok kialakításával alkalmas lehet még nyaraltatásra is.

 

 Ha szeretne egy valóban egyedi, felújítás után igazi, irigylésre méltó nyaralóvillát, keressen elérhetőségeimen, nézzük meg együtt!

Kapcsolat

Bári Péter

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter