Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Telephely, Tatabánya
#130205599
14.9 millió Ft
Alapterület 42 m2,  1 300 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Könnyűszerkezetes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Félpanoráma
  • Fűtés: Villanyfűtés
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Tatabányán a Hegybíró utcában eladó egy 1300 nm es telek a rá telepített 42 nm es mobilházzal.

A terület művelés alól kivett külterület a HÉSZ szerint GkSZ1 es besorolás ami alkalmas az általános gazdasági terület a környezetre jelentős kedvezőtlen hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú, továbbá kereskedelmi, szolgáltató és raktár-rendeltetésű építmények elhelyezésére szolgál.

(Az általános gazdasági területen elhelyezhető épület még iroda,a gazdasági területhez kapcsolódó diák- vagy munkásszállás,a gazdasági területhez kapcsolódó, közép- vagy felsőfokú szakmai képzést biztosító oktatási, a területen dolgozók ellátását szolgáló óvoda, bölcsőde, egészségügyi rendeltetést is tartalmazhat. Az általános gazdasági területen önálló lakóépület nem helyezhető el. Egy telken csak a gazdasági tevékenységi célú épületen belül, és kizárólag egy szolgálati lakás alakítható ki, a helyi építési szabályzatban meghatározott módon.)

A terület könnyen megközelíthet műúton az 1 es fő útról kb 150 m.

Az ingatlanra elektromos áram és vezetékes víz bevezetve. Az ingatlan előtt gázcsonk is található. Az ingatlanon jelenleg egy telepített és lakható 2 szobás mobilház található(egy picurka derítő is van rákötve) Van még egy kis ytong pince valamint gondozott gyümölcsfák.

A területen kb 4-500 nm ki van szintezve, épitésre, telephely létrehozására azonnal alkalmas a többi lécsőzetesen kialakított kb 30 fokos lejtő.

Tökéletes akár egy kisebb vállalkozásnak telephelynek vagy egy kis szerelő műhelynek de büfé,kutyakozmetika,fodrász stb is létrehozható.

A mobilház kerekeken mozgatható de jelenleg telepítve van.

Amennyiben további kérdése van vagy megtekintené az ingatlant kérem hívjon.

Kapcsolat

Görgényi Ferenc

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter