Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Sorház, Eger, Felnémet, Almárvölgyi
#707000227
79.5 millió Ft
Alapterület 87 m2,  330 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 2 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kihagyhatatlan ajánlat Eger legszebb környékén! Álmai otthona várja egy mesés házban, 330 négyzetméteres telken!

Képzelje el mikor a munkából fáradtan bekanyarodik az utcába és az út két oldalán virágzó szilvafák látványa fogadja, egyből eltűnik minden gondja, és csak arra gondol, hogy milyen szerencsés ember, hogy ilyen csodában lehet része.

A házhoz érve egy újabb csodás látvány fogadja, ugyanis a zöld sövénnyel elkerített előkertben található egy mini kerti tavacska aranyhalakkal.

A garázs előtti beállón két autónak is van hely, így akár a garázst használhatja társasági helységként, ahol mondjuk a család egy jót biliárdozhat, vagy a barátokkal nyugodtan nézhetik a meccset, autóversenyeket, anélkül, hogy megzavarnák a család többi tagjának nyugalmát.

Az egyedi szabású konyhában miközben készíti a vacsorát, az étkezőben a gyerekek írhatják a leckéjüket, így könnyen szemmel tarthatja őket. A csodás nappaliban található egy gyönyörű kandalló, ami a hideg téli estéket meghitté, romantikussá varázsolja. Esténként odakucorodik a kandalló párkányra egy jó könyvvel, egy pohár borral, és olvasás közben élvezheti otthona melegét. Hát nem csodálatos?

Az emeleten található két egyedi bútorral berendezett gyermekszoba, egy hálószoba és egy zuhanyzóval és káddal ellátott fürdőszoba, ahol szintén ellazulhat egy fáradt nap után.

Reggelente egy finom kávéval, teával a kezében kiülhet a teraszra, hallgathatja a madarak csicsergését, figyelheti a tavacskában ficánkoló halacskákat, és megtervezheti, hogy milyen csodás napja is lesz.

És ha mindez még nem lenne elég, a házhoz tartozik egy 150 nm-es kert, ahová bármikor kimehet és grillezhet, nyársalhat a család, miközben csemegéznek a málna és ribizlibokorról, vagy a cseresznyefáról. A kerti szerszámokat pedig könnyen elrejtheti a kerti faházban.

Sőt, ha szeretné, akkor a bútorok is maradhatnak, csak megegyezés kérdése, így tényleg csak költöznie kell. 

Elképzelte mindezt? Ugye, milyen mesés? Most az Öné lehet! Ne gondolkodjon tovább, csak hívjon minket és vegye meg álmai filmjébe illő otthonát! Siessen, nehogy másé legyen!

 

Kapcsolat

Lunczer Erika

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter