Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Műhely, Dorog, Belváros
#130205605
146 millió Ft
Alapterület 350 m2,  1 270 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó Dorogon egy 1270 m2-es körbekerített telephely. 

 

Az épület alapterülete összesen 350 m2, melyben megtalálható egy iroda, műhely, kiszolgáló helyiségek.  

 

Az udvaron rendelkezésre áll egy jól megépített acélszerkezetű, szendvicspanel fedésű, kb. 300m2 alapterületű, 4-5 m belmagasságú féltető alatti tárolórész is.

Az ingatlan rendelkezik: 3 x 63 A -os villamos hálózattal, hűtő-fűtő klímaberendezésekkel, egyes részein elektromos padlófűtéssel, vegyestüzelésű kazánnal, 2 db gázcsonkkal mint csatlakozási lehetőséggel, hideg -, melegvíz-ellátással, csatorna közművel, internet kapcsolattal is.

Jelenleg is gyártási tevékenységnek helyt adó telephelyként funkcionál, és mind a műhely-, gyártó részek és a kiszolgáló helyiségek teljes körűen és naprakészen funkcióképesek.
Az ingatlan belterében jelenleg egy kb. 200 m2-es gyártórészleg, egy ezzel egybe nyitott (így egy légtérben lévő) kb. 80 m2-es gépműhely, és összesen kb. 70 m2-es kiszolgáló (önálló: mosdó, wc-zuhanyzó, öltöző, kazánház, valamint konyha rész és iroda rész) helyiségek találhatóak.

Amint a fotókon is látható, a gépműhely és a kiszolgáló helyiségek hidegburkolattal és csiszolt beton felülettel ellátottak, a műhely pedig beton aljzatú. Az udvar részben aszfaltozott, részben pedig murvás, illetőleg az épület előtt térköves burkolatú.

A műhely álmennyezetének belmagassága 3 méter, a tetősík kb. 6 méteren van. 

A telephelyre bejutás egy távirányítható nagyméretű bejárati kapun keresztül lehetséges; az épület kívülről az udvari homlokzaton és a hátsó részén dryvit-ozva és színezve lett, oldalsó irányban még bővíthető, illetőleg a kiszolgáló helyiségek és a gépműhely is felújításra került.

Ár: 146.000.000 Ft 

Érdeklődni: 06-20-382-89-11

Kapcsolat

Furlán Fruzsina

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter