Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Tatabánya, Bánhida
#692000013
450 millió Ft
Alapterület 578 m2,  363 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Több évtizede működő ÉTTEREM eladó!

Tatabányán forgalmas helyen, családi házas övezetben jól működő Étterem ELADÓ! A közelben található Kormányablak, benzinkút és bevásárlási lehetőségek.
Az épület 363 nm-es telken helyezkedik el, 3 szintes, kő és tégla építésű. A szinteket külső lépcsőn lehet megközelíteni. A falak vastagsága az alagsorban és a földszinten 45 cm-es. Ennek köszönhetően az épület hőháztartása kiváló. Ettől függetlenül a nyári melegben központi klíma is segíti a kellemes hőérzetet.
Az épület nagyon jó állapotú, 34 éve folyamatosan karbantartják. 15 éve valósították meg a nyílászárók cseréjét műanyagra.
Az alagsorban pince, tárolók, mosdók találhatóak 200 négyzetméteren. Jelenleg nincs teljes mértékben kihasználva, az új tulajdonosnak van lehetősége további kreatív ötletek megvalósítására.
A földszinten található az Étterem, mely nagyon népszerű, több évtizede folyamatosan üzemel. Alkalmas családi és egyéb rendezvények lebonyolítására is. Alapterülete 200 nm, befogadó képessége kb. 60 fő és egy külön teremmel is rendelkezik. Az Étteremhez 100 nm-es térkővel burkolt kerthelyiség is tartozik. Az Étterem és a konyha a működéshez szükséges eszközökkel, gépekkel, berendezésekkel felszerelt, melyek a vételár részét képezik. A konyha és a hozzátartozó helyiségek mérete megfelelő a vendégek kényelmes kiszolgálására.
A tetőtérben négy szoba, fürdőszoba és konyha van kialakítva, amelynek a hasznos alapterülete 178 nm. Jelenleg lakó funkciót tölt be. Méretéből adódóan szálláshely kialakítására is alkalmas.
Az épület összközműves, ipari árammal ellátott. A tető napelemmel felszerelt, az Étterem működéséhez 82 A biztosított. Két fűtés rendszer van kialakítva, alapvetően gázfűtés és tartalékban egy vegyes tüzelésű kazán. A biztonságért a kiépített kamera rendszer felel.
Az épület a helyi építési szabályzat szerint „Lke” kertvárosias lakóterületen helyezkedik el, ahol kereskedelmi, szolgáltató, nevelési, oktatási, szociális, kulturális, sport és szálláshely funkciók kialakítása lehetséges.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az ELADÓ éttermet!
Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ajánlom figyelmébe.

Jogi háttérrel, hitel ügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Rus Kornél

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter