Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Nyíregyháza, Belváros
#213800714
275 millió Ft
Alapterület 137 m2,  1 473 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Energetika: EE
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Igényes családi ház+ csarnok

Nyíregyházán a Stop Shop szomszédságában eladó egy szép rendezett 137m2-es családi ház, a hozzá tartozó 40m2-es apartmannal és egy 138m2-es galériás csarnokkal, 1473m2-es telken.

Az ingatlan főbb jellemzői:

A ház: 137m2 tégla+10 cm szigetelés, 4 szoba amerikai konyhás nappali (a konyha+ étkező egy térelválasztóval akár le is zárható), 2 fürdőszoba, egy zuhanyzó+wc-vel és egy fürdőkádas+wc-vel, spájz, télikert 27m2), 50m2 fedett terasz. Sofa hőszigetelt fa nyílászárók, mely jó állapotú, nem kell cserélni, a tető bramac cserép. Fűtése egyedi gázfűtés, radiátoros hőleadásal, illetve hőszivattyú, és12kw-os napelemrendszer, a házban 5db klíma is van és egy kandalló kémény is beépítésre került. A nappaliban egy fénycsatorna is beépítésre került így kellemes természetes fény szűrődik be. A ház alatt pince van, mely a házból egy lift segítségével is megközelíthető, itt a tároláson kívül akár 3 autó is tud parkolni, de az udvaron még egy könnyűszerkezetes beálló is van. Az apartman a lakással lett egybeépítve, külön bejárattal, de a télikertből is megközelíthető, ebben egy előszoba, konyha, kettő szoba és egy fürdőszoba wc-vel, padlófűtés, mely külön vezérelt és klíma is van. Az udvar parkosított, automata öntözőrendszer és fúrt kút is van. A műhely 2004-ben épült, jelenleg 3 állásos autó műhely+ raktár+ ügyfélváró+ wc+ öltöző+ konyha+ tárgyaló+ iroda. Klimatizált+ napelem+ hőszivattyú+ gázfűtés is van benne.

Az ingatlan és a műhely is kamerarendszerrel, riasztóval van felszerelve, mely távfelügyelethez is be van kötve. 

Vállalkozás és lakhatás szempontjából is remek választás, csendes nyugodt környék és a város közelsége is vonzó lehet. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. Egyeztetett időpontban megtekinthető.

  

Kapcsolat

Veress Brigitta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter