Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Sürgős

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Dombóvár,
2.3 millió Ft
Alapterület: 44 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Présház Dombóvár-Szőlőhegyen
A LIDO HOME KAPOSVÁRI IRODÁJA eladásra kínálja a 1846-os számú, DOMBÓVÁR-SZŐLŐHEGYI ZÁRTKERTJÉT.   A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált ZÁRTKERT jellemzői:   - 800 m2-es területen található, - 44 m2-es lakóterülettel rendelkező présház, - 1998-ban építették, - a telken gyümölcsfák és szőlő található, - az alsó szinten található a konyha és abból nyílik a borospince, - a felső szinten pedig 1 szoba található és a terasz, - a tetőteret a szabadból lehet megközelíteni, - fa- illetve vas nyílászárok vannak kialakítva, - a mennyezet fával van burkolva.   Amennyiben a 1846-os számú a LIDO HOME által kínált Dombóvár-Szőlőhegyi Zártkert, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére
Eladó Zártkert, Tatabánya,
4.25 millió Ft
Telekméret: 1 173 m2
Tatabánya, Turuloldalban, a Szanatórium út közelében található kis csendes utcában, 1173 nm-es zártkert eladó.
Tatabánya, Turuloldalban, a Szanatórium út közelében található kis csendes utcában található, lakott környezetben, 1173 nm-es, déli fekvésű zártkert eladó. Az örökzöldekkel beültetett, rendezett telken áll egy 19 nm-es faház, melybe a víz és villany is bevezetésre került, egy 30 nm-es tároló, valamint egy kis pincében van még lehetőség a tárolásra. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik. A kertben többféle gyümölcs is terem, pl.: alma, cseresznye, szőlő. A telek beépíthetősége 10% -os. Környezete lakott, ide lakcímre is be lehet jelentkezni.   Amennyiben további kérdése van és megtekintené az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
1.5 millió Ft
Telekméret: 2 892 m2
Miklóstelep Zártkert
    Miklóstelepi út felüljárótól 900 m-re ELADÓ ZÁRTKERT, 2892 m2 -es osztatlan közös tulajdon.   A telek sarkán a villany oszlop,a közelben megy a gázvezeték. Beépíthetősége 3 %.   Építkezésre,távol a város zajától,vagy akár hobby kertként is ajánlom!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Zalaszántó,
5 millió Ft
Telekméret: 2 613 m2
Eladó egyedülálló panorámás telek a Világosváron, Európa legnagyobb buddhista templomépülete alatt
Kizárólag nálunk! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601672-es számú ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERTI INGATLANÁT   Úgy gondolják, hogy a Sztupáknak megvan a hatalma a káros energiák kioltására, a negatív hatásoktól való védelemre, a jólét növelésére, pozitív energiával való feltöltésre.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői:   - Az Emberi Jogok Parkja határán található, közvetlenül a Sztupa alatt, keleti fekvéssel. - murvás úton megközelíthető - 2613 m2 gyümölcsös, kert, szőlő, gazdasági épület - gazdasági épület /nyaraló/15m2 plusz 15m2 pince - 3%-os beépíthetőség, ezért az épület bővíthető  - víz villany a telekre bevezetve - osztrák, német, magyar nyaralók szomszédságában - a két egymás meletti ingatlan együtt, kedvező áron megvásárolható (9103m2+2613m2)    Amennyiben a 601672-es számú a LIDO HOME által kínált ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Zalaszántó,
5 millió Ft
Telekméret: 9 103 m2
Eladó egyedülálló panorámás telek a Világosváron, Európa legnagyobb buddhista templomépülete alatt
Kizárólag nálunk! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601671-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERTI INGATLANÁT   Úgy gondolják, hogy a Sztupáknak megvan a hatalma a káros energiák kioltására, a negatív hatásoktól való védelemre, a jólét növelésére, pozitív energiával való feltöltésre.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői:   - Az Emberi Jogok Parkja határán található, közvetlenül a Sztupa alatt, keleti fekvéssel. - murvás úton megközelíthető - 9103 m2 gyümölcsös, szántó, rét, erdő - 3%-os beépíthetőség  - víz villany a telekhatáron - római korból származó ásott kút - osztrák, német, magyar nyaralók szomszédságában   Amennyiben a 601671-es számú a LIDO HOME által kínált ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Alsópáhok,
8.9 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Lakóház építhető a zártkerti ingatlanra!
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01670-es ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 4120 nm-es terület, MK2-es építési övezet besorolású - beépíthetősé 3% - jó megközelíthetőség, lakóházas övezet - víz, villany, gáz az utcában - 25 nm-es vályog épület van a területen pincével, présházzal  - nyugalmas, biztonságos környezet   Amennyiben a 01670-es számú a LIDO HOME által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERTI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Alsópáhok,
2.9 millió Ft
Telekméret: 2 421 m2
Szép környezetben lévő terület a település határában!
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01669-es ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 2421 nm-es  sík területen - jó megközelíthetőség - közművek az utcában - nyugalmas, biztonságos környezet   Amennyiben a 01669-es számú a LIDO HOME által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERTI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Szentgyörgyvár,
1.9 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Szép környezetben eladó zártkert kis házzal!
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01668-as SZENTGYÖRGYVÁRI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SZENTGYÖRGYVÁRI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 3003 nm-es terület kis épülettel - téglából épült ház - 20 nm-es borospince az épület alatt - nyugalmas, biztonságos környezet - víz, villany kb. 150 m-re található   Amennyiben a 01668-as számú a LIDO HOME által kínált SZENTGYÖRGYVÁRI ZÁRTKERTI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Zártkert, Tatabánya,
3.95 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Tatabánya üdülő övezetében, Síkvölgyön az öreg almásban zártkert eladó
 Tatabánya üdülő övezetében, Síkvölgyön az öreg almásban zártkert az erdő szélén eladó! A telek kövezett úton megközelíthető, víz, villany bevezetve, vízelvezetés derítőbe történik. A beépíthetősége 75 nm, egy beton alap már ki lett alakítva amire akár könnyűszerkezetes ház is építhető. A jó minőségű anyagokból készült  fedett grillező azonnal használható. A telek bejáratával szemben több autónak lett kialakítva parkoló de a telekre is be lehet állni. Azonosító:978/1
COM-ra áttöltve

Eladó Zártkert, Felsőörs,
8.2 millió Ft
Telekméret: 2 025 m2
Ideális méretű telek Felsőörsön
Közel a természethez ideális méretű telek Felsőörsön !   A CasaNetwork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0763-as számú, természetközeli külterületi teleket .   A felsőörsi külterületi telek jellemzői:   - beépíthetőség 3% - részpanoráma a Balatonra - víz, villany a telken belül - csendes, nyugodt környezet - közel a természet, az erdő, a kilátó - könnyű megközelítés - a Balaton 3,5 km-re található - gyümölcsfákkal beültetett.   Amennyiben a 0763-as számú a CasaNetWork által hirdetett felsőörsi külterületi telek, vagy bármely a kínálatunkban található telek, zártkert felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 421 6288 telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére. CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»