Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Családi ház, Gyenesdiás,
78 millió Ft
Alapterület: 240 m2
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Gyenesdiáson az Alsógyenesi strandtól 900 m-re családi ház jellegű apartmanházat kínálok megvételre. Az ingatlan 3 szintjén összesen 4 apartman került kialakításra, szobakiadás céljából. 1995- ben társasházzá minősítették, albetétesítették a lakásokat, mindegyik önálló hrsz-mal rendelkezik. A fűtés korszerűsítése valamint a külön villany és vízórák beszerelése után lakásokként kiadhatók vagy értékesíthetők de a szobakiadás is tovább folytatható . A fsz-en egy D-Ny-i fekvésű szép világos lakás található, hálószoba, nappali, konyha, fürdő + WC, vendég WC és közlekő felosztással. A középsőszinten egy K-i ésegyD-Ny-i 1-1 szobás apartman helyezkedik el. A tetőtérben szintén egy 1 szobás , mini konyhás lakás található, D-i erkéllyel, légkondicionálóval felszerelve. A ház 1987-ben épült téglából, néhány éve az É-i oldalon 13 cm-es , a többi oldalon 10 cm-es szigetelést kapott. 2016-ban nyílászárókat cseréltek , a régi radiátorok helyett lapradiátorokat szereltek föl. Az egész ház fűtését a fsz-i és az emeleti cserépkályhába helyezett patkó segítségével oldották meg. A melegvizet 2 db villanybojler állítja elő. A gáz a kapun belül megtalálható. Afsz-i lakás mellett található egy garázs, de az udvaron több autónak is van hely a parkolárhoz. A kertben fedett kiülő, bográcsozó áll a család és a vendégek rendelkezésére. Vendéglátásban gondolkodóknak vagy több generációs családnak ideális választás ez az ingatlan !
Eladó Építési telek, Szalafő,
5.1 millió Ft
Alapterület: 953 m2
Az ŐRSÉG szívében Szalafőn, 953 m2-es közművesített, dombtetőn lévő építési telek eladó. Rendelkezik tájba illő lakó és pajtaház engedélyezett tervvel. Nyaralónak, lakó vagy vendégháznak is alkalmas a telekméret. Szalafő hét halmon épült, ún. „szeres település”, amelynek mindegyik dombja egy-egy „szer”: Alsószer, Csörgőszer, Felsőszer, Gyöngyösszer, Papszer és Templomszer, illetve Pityerszer. A falu őrzi a honfoglalás kori településszerkezetet. Aki egyszer járt itt, az mindig visszavágyik erre a nagyon szép helyre.
Eladó Családi ház, Kecskemét,
68.9 millió Ft
Alapterület: 215 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 4 szoba
OTTHONOK ÉS MEGOLDÁSOK. Kecskeméten a Szeleifaluban kínálunk egy teljesen felújított, igényesen bútorozott két generációs családi házat, mely nagy családosoknak is kiváló. Az ingatlan tégla falazattal épült, a ház az elmúlt évben nagy felújításon esett át. Tetőcserét, minőségi hideg burkolások cseréjét hajtották végre. Az alsó szinten nappali, szoba, tágas konyha-étkező,kamra, fürdőszoba, wc és egy hátsó fedett terasz biztosítja a nyári családi beszélgetések helyszínét, melyből egy kis varrószoba van kialakítva. Emeleten 2 szoba, konyha, fürdőszoba és egy hangulatos kiülő található. A legalsó szinten, pince, kazánház és garázs van. Épület klimatizált és térfigyelő kamera rendszerrel ellátott. Az udvar nagyon szépen parkosított, ahol még sütögető, fedett tároló és még egy autó beállására alkalma zárt tároló került kiépítésre. Várom érdeklődését!
Eladó Építési telek, Vát,
5.3 millió Ft
Alapterület: 2 385 m2
Szombathelytől 15km, Sárvártól 10km-re, Váton építési telkek eladók. A csendes zsákutcában található 2db telek külön helyrajzi számon szerepel.Területük: 2385 m2 és 2491 m2. Közművek az utcában megtalálhatók. Építészeti előírás: 30% beépíthetőség, 4.5 m építménymagasság. Az ár 1 db telekre vonatkozik.
Eladó Építési telek, Zalalövő,
3.5 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
Zalalövőn 3000 m2 belterületi telek eladó. Csendes nyugodt környezetben, közel a központhoz.
Eladó Építési telek, Szalafő,
4.5 millió Ft
Alapterület: 3 709 m2
Eladó Szalafőn egy 3709 m2-es belterületi ingatlan. A telekre a közművek nincsenek bevezetve, de az út túloldaláról beköthető. Szalafő egy különleges és érdekes falu, mert itt olyan mintha megállt volna az idő. Féltve őrzött természeti, kulturális és néprajzi értékeik egy kicsit a múltat idézik. Az itt lakó emberek barátságosak, segítőkészek. Kizárólag a GDN kínálatában!
Eladó Családi ház, Kecskemét,
5.6 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Otthonok és megoldások. Tanyát keres közel a városhoz? Kecskeméten, a Metró áruháztól 1800 méterre, széles földúton megközelíthető helyen, 3327 nm területen, felújítandó, jobb és szebb időket is megélt, akácfák védelmező takarásában megbújó 90 nm tanya eladó. Az épület sajnos a múló idő fogságába esett, lakatlan, de még menthető. Főépület az 1950-es években épült vegyes falazattal, falvastagság 50 cm.Találunk itt még egy istállót, ami kb 60 nm, de sajnos romos állapotban van, bontandó. Villany van, két fúrt, derítő. Kellő hozzáértéssel, a tanyasi élet szeretetével még biztosan vissza lehet állítani az állapotát. A környék adottsága miatt kiváló lehet méhészeknek, állattartásban gondolkodóknak, világ zajától elbújóknak. Közvetlen szomszéd nincs. Az alföldi tanyavilág első pillanatra egyhangúságával, csöndes nyugalmával talán unalmasnak is tűnhet mindazoknak, akik a harsány, látványos világhoz szokott ókulárén keresztül nézik. Pedig különleges értékeket rejt e végtelen, hallgatag róna. Kegyesen, tiszta valójában feltárja magát annak, aki úgy érez, mint a hajdani pásztorok, akik hitték és tudták, hogy ez Isten asztala, ahol sem hazugságnak, sem álságnak helye nincsen. Akik valamiféle isteni elrendezésből ma is itt élnek, örökösei és őrzői e hagyatéknak, ahol máshogy talán nem is élhet a lélek. Legyen Ön is egy azok közöl, akik értéket mentenek! Várom megtisztelő hívását!
Eladó Családi ház, Harasztifalu,
31 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 szoba
Eladó Harasztifaluban Körmendtől 5 km-re, Szombathelytől 20 km-re ez a nagyon szép 1998-ban épült családi ház. A 90 m2-s ingatlanban 2 szoba konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő és zárt terasz került kialakításra. A 8492 m2-es gondozott területen nagyon sok termő gyümölcsfa és egy ásott kút is található. Az ingatlan fűtését jelenleg gyönyörű cserépkályhákkal biztosítja a tulajdonos, de a gázfűtés visszaállítására is lehetőség van. A ház kívülről hőszigetelt vakolattal bevont. Összközműves! Ha csendre és nyugalomra vágyik ebben a rohanó világban akkor ezt az ingatlant Önnek találták ki! De bátran ajánlom gyereket nevelőknek is hiszen Körmend közelsége biztosítja az iskolába, óvodába járást! Kizárólag a GDN ajánlatában!
Eladó Családi ház, Kecskemét,
36.5 millió Ft
Alapterület: 96 m2
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Otthonok és megoldások. Kecskemét Hetényegyháza után, Aranyló pihenőpark szomszédságában, teljesen bekerített 14 Ha nagyságú fenyőerdőben, 6000 nm telkeken, új építésű családi ház lehet az Öné. Nappali + 3 szoba, konyha, fürdő, WC, fedett bejárat. Az általunk épített házak nem típusterv alapján készülnek, mindegyik egyedi tervezés. A megrendelő kívánságainak megfelelően kerül kialakításra, hiszen az ő igényeinek kell, hogy megfeleljen az épület, ezért az alapterület és a kivitelezés módosítható. Ár: 36.500. 000,- Ft. (29.600. 000.-Ft kivitelezési díj + 6,900.000.-Ft telek ár. Az ár ezen kívül még tartalmazza a megújuló energia kivitelezését (az energia 25%-a napelem). Az ár az alaprajz szerinti megépítésre vonatkozik, ettől el lehet térni külön megállapodás esetén. A fűtésről a zárt égésterű, Bosch 2500 kazán gondoskodik 6-8 db radiátorral. Az ablakok Brügmann Art Line műanyag nyílászárók, hő- és hangszigetelő üvegezéssel. A beltéri ajtók fa szerkezetűek. Laminált parketta burkolat, a vizes helyiségben kerámia burkolat található. A garázskapu Hörmann billenő. Amennyiben érdeklődik a tervek és a kivitelezés után, várom megtisztelő hívását! Meglévő ingatlanának értékesítését, annak teljes körű ügyintézését vállaljuk! Az ingatlan megvásárlásához irodánk teljes körű, ingyenes tájékoztatást és ügyintézést nyújt állami támogatásokról, (CSOK, babaváró), kedvezményes hitelekről, és egyéb pénzügyi konstrukciókról ügyfeleink részére.
Eladó Családi ház, Felsőlajos,
69 millió Ft
Alapterület: 540 m2
Állapot:
Szobák: 7 + 1 szoba
Otthonok és megoldások. Kecskeméttől 23, Budapesttől mindössze 66 km-re terül el, az alföldi tanyavilágból kinőtt, szépen fejlődő Felsőlajos. A központtól 500 méterre, családi házas lakóövezet alakult ki, aszfaltozott utcák színesítik. Itt kínálunk, a II. világháború előttig visszavezethető, hagyományokat hűen őrző, több generációnak otthont és jó megélhetést nyújtó, folyamatosan karbantartott, kivételes adottságú, családi birtokot. Díjnyertes, évtizedekig tartó alma termelés központja volt. A nagy fákkal díszített, szellős udvaron mintha kicsit megállt volna az idő, visszarepít egy nagyon dolgos, de tisztességes, békés korba amikor önellátó gazdaságként teltek az itt élők mindennapjai. Ha megállunk egy pillanatra,szinte érezni lehet dédszüleink, nagyszüleink világát, amiben itt békességben, egészségesen éltek és soha el nem hagyták otthonaikat. Ez még az a korszak volt, mikor a tanyasiak a boltban csak gyufát és lámpaolajat vettek, a többit – húst, gyümölcsöt, zöldséget – előállították, megtermelték a ház körül. Tényszerű adatok: Művelési ága : belterületi kivett lakóház, udvar, három gazdasági épület. Terület nagysága: erdőn átvezető, körbekerített 10.000 nm belterületi telek. További 6 Ha belterületi terület még hozzá vásárolható. Közművek: vezetékes víz-villany, ipari áram - fúrt kút 2 db. Lakóépület I: Épült:1935-ben, téglaalapon nyugvó vegyes falazatú. Bővítés, vízvezeték és elektromos hálózat korszerűsítés 1960-as évek.Tetőszerkezet: nyeregtető + cserépfedés. Padozat: hajópadló, linóleum, beton járólap. Fűtése központi fűtés+szilárd tüzelés (cserépkályha) közepes állapot, 3 szobás, tágas, világos 120 nm alapterületű. Lakóépület II: Épült 1910 ben, tégla alapozású, vegyes falazatú, teljes felújítás, bővítés 2000-es évek elején történt. Jó állapotú, szintén 3 szobás, 90 nm alapterületű. Tetőszerkezet: nyeregtető+cserépfedés. Padozat: laminált padló, beton, linóleum Fűtése: központi fűtés. Gazdasági épület: 64 nm /garázsok-raktár/ Raktár: 32 nm, pince: 110 nm, fedett szín: 65 nm. Itt tárolták a régi időkben a megtermelt gyümölcsöket. Alaprajzok mellett, megtalálhatóak a pontos helyiség listák. A fotók vissza sem adják azt, ami egy személyes bemutatásnál magával ragad. Mindenképpen nézze meg! Ma már a hitelintézetek is számos remek hitelajánlattal várják azokat, akiknek a családi gazdaság beindulásához csak a megfelelő anyagi háttér hiányozna. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Várom megtisztelő hívását !
«
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»