Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Felsőörs,
7.2 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Veszprém Megye, Felsőörs, eladó összközműves telek.
Felsőörs központjához közel eladó egy 1468 nm.-es panorámás telek. Az ingatlanon présház, pince található. A földterület részben szőlő, részben gyümölcsös, mely eléggé elhanyagolt. A présházban víz, villany bevezetve, gáz, csatorna a telken. Panoráma a környező lankákra, Balatonra Rendkívül jó ár/ érték arány/
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.5 millió Ft
Telekméret: 5 280 m2
Nagy gyümölcsös 5280 nm-es, építési engedéllyel eladó
Nyíregyházától 5 km-re / Tiszavasvári út  vonzás körzetében/ aszfaltozott út mellett 5280 nm-es körbekerített vegyes gyümölcsös eladó. Az ingatlan építési engedéllyel rendelkezik.  A villany, és a vezetékes gáz a kis házba be van vezetve,  a víz, és a szennyvízcsatorna a bejárat előtt.  A fúrt kút 15 éve lett létesítve. Csendes, nyugodt környék, új családi házak környezetében. Buszmegálló kb 500 m.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Kiskunfélegyháza,
2.99 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Haleszi OMV kút közelében zártkert eladó 30nm-es épülettel
Haleszi OMV kút közelében 1201nm-es zártkert eladó! A telken található egy megközelítleg 30nm-es, beton alappal rendelkező, könnyűszerkezes épület, mely kis ráfordítással lakhatóvá alakítható! A telken termő gyümölcsfák találhatóak. Kitűnő választás hobbikertészeknek, kikapcsolódást keresőknek, vagy akik a vros zajátol távol élnék mindennapjaikat!   Pénzügyi Partnerünk segítségével akár hitlre is megvásárolható! 
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
Eladó Kert, gyümölcsös, Sóly,
6 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Veszprém megye, Sóly, eladó pihenő házas telek.
Veszprém  melletti Sóly szőlőhegyen eladó egy 60nm.-es, két szobás épület! Az ingatlan 2400nm.-es gondozott telken fekszik, melyen kordonos szőlő és gyümölcsfák találhatók! Az épület alsó szintjén feldolgozó és hozzá tartozó pince található. A ház szinteltolásos, a teraszról 180 fokos panoráma tárul elénk  a környék lankáira, szőlőire. Az ingatlan fűtése kandallóval, illetve kályhával történik, villany van. Kis ráfordítással összkomfortossá tehető, ahogy a környékbeli állandó lakosok tették! Veszprémhez való közelsége, idilli elhelyezkedése, békéje, teszi vonzóvá ezt az ingatlant!
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Paloznak,
8.3 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Eladásra kínáljuk a Balaton mellett Palóznakon, nyugodt, csendes környezetbe ezt az 1500 nm-es zártkertet. A kert teljes egészében  kordonos szőlővel telepített, mely főként olaszrizling. A telken található még számos termő gyümölcsfa: barack, körte, dió. A szőlő jelenleg is gyönyörűen ápolt, gondozott. A kertben a telek sarkánál van vezetékes víz, valamint  ásott kút is található.
Eladó Kert, gyümölcsös, Sarkad,
12.5 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Sarkadon, közvetlen főút mellett, 4508 m2 alapterületű gyümölcsös, 110 m2-es téglaépítésű épülettel eladó! A telken víz, gáz és villany is található. Az épület tökéletesen alkalmas kereskedelmi és gazdasági tevékenységre (pl. gazdabolt), de kis átalakítással lakóház is lehet belőle. Jelenleg konvektoros fűtése van.  A főépületen kívül egy faház és egy tároló is a területen. 210 db termő alma, szilva és körte gyümölcsfa található a kertben.  Amennyiben felkeltette érdeklődést, hívjon bizalommal:   Gellényné dr. Hajmássy Réka +36302281176    
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
600 ezer Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Szombathelyi gyümölcsös fa házzal
Eladó egy kert -gyümölcsös a Körtés-ben.   A fa ház nyáron lakható - kb 12 nm-es   A telken van kút   Villany nincs a közelben   Önkormányzatnak évente 4.800,- Ft fizetendő   Időpont egyeztetés : 06 30 / 937-0429   Vagy a tulajdonos közvetlen száma: 30/349-0542
1
2
3
»