Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.5 millió Ft
Telekméret: 5 280 m2
Nagy gyümölcsös 5280 nm-es, építési engedéllyel eladó
Nyíregyházától 5 km-re / Tiszavasvári út  vonzás körzetében/ aszfaltozott út mellett 5280 nm-es körbekerített vegyes gyümölcsös eladó. Az ingatlan építési engedéllyel rendelkezik.  A villany, és a vezetékes gáz a kis házba be van vezetve,  a víz, és a szennyvízcsatorna a bejárat előtt.  A fúrt kút 15 éve lett létesítve. Csendes, nyugodt környék, új családi házak környezetében. Buszmegálló kb 500 m.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Kiskunfélegyháza,
2.99 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Haleszi OMV kút közelében zártkert eladó 30nm-es épülettel
Haleszi OMV kút közelében 1201nm-es zártkert eladó! A telken található egy megközelítleg 30nm-es, beton alappal rendelkező, könnyűszerkezes épület, mely kis ráfordítással lakhatóvá alakítható! A telken termő gyümölcsfák találhatóak. Kitűnő választás hobbikertészeknek, kikapcsolódást keresőknek, vagy akik a vros zajátol távol élnék mindennapjaikat!   Pénzügyi Partnerünk segítségével akár hitlre is megvásárolható! 
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
5.99 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
Siófok kertvárosi részén szőlő, gyümölcsös eladó lakható házzal!!!
Kizárólag irodánk kínálatából eladó ez a 4324 sz Siófok kertvárosi részén található gazdasági épület és udvar megnevezésű ingatlan!     Az ELADÓ szőlő-gyümölcsös jellemzői: -a zártkerti telek Siófok kertvárosában található -1240 m2 a telek, mely keskeny és hosszú -a telken található egy 40m2-es kétszintes ház pincével -az emeletre külső lépcsőn keresztül tudunk felmenni -az alsó szinten egy szoba, fürdőszoba és konyha van -innen nyílik a közel 15m2-es pince -a házban kályha adja a meleget -a ház alsó szintje 1990-ben lett felújítva -viz, villany, emésztő -a telken gyümölcsfák, 4 sor szőlő, kis kert található. -a ház autóval és gyalog is könnyen megközelíthető -osztatlan közös a telek a szomszéddal Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a SZŐLŐ, GYÜMÖLCSÖS SIÓFOKON, hívjon elérhetőségemen!   LIDOHOME A BALATONI INGATLANOK SPECIALISTÁJA
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
COM-ra áttöltve

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonkenese,
2.1 millió Ft
Telekméret: 1 262 m2
Gyümölcsös, hobbi telek!
Zöldövezetben külterületi telek eladó  Balatonkenesén!   A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0722 számú,  feltöltődésre kertészkedésre alkalmas külterületi telkét!   A CasaNetWork által kínált  balatonkenesei telek jellemzői: - külterületi telek lévén kiváló adottságokkal rendelkezik  mérete, 1000 m2  - Öreg hegyen, jól megközelíthető helyen található - rendezett, lankás terület, jelenleg gondozott gyümölcsfákkal -  zöldségtároló verem és két fabódé is van rajta - bekerített, füves, parkosított, szépen rendben tartott terület -  nyarlásra, pihenésre kiválóan  alkalmas  - közművek közül víz van a fúrt kútból,  villany van a közelben  - csendes, szép természeti környezetben várja pihenni vágyó új tulajdonosát - a központ 10 perc autóval   Amennyiben a 0722 számú a CasaNetWork által hírdetett  balatonkenesei telek, vagy bármely a kínálatunkban található telek felkeltett érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0620/285-0918   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
Eladó Kert, gyümölcsös, Sóly,
6 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Veszprém megye, Sóly, eladó pihenő házas telek.
Veszprém  melletti Sóly szőlőhegyen eladó egy 60nm.-es, két szobás épület! Az ingatlan 2400nm.-es gondozott telken fekszik, melyen kordonos szőlő és gyümölcsfák találhatók! Az épület alsó szintjén feldolgozó és hozzá tartozó pince található. A ház szinteltolásos, a teraszról 180 fokos panoráma tárul elénk  a környék lankáira, szőlőire. Az ingatlan fűtése kandallóval, illetve kályhával történik, villany van. Kis ráfordítással összkomfortossá tehető, ahogy a környékbeli állandó lakosok tették! Veszprémhez való közelsége, idilli elhelyezkedése, békéje, teszi vonzóvá ezt az ingatlant!
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Kőröshegy,
17.49 millió Ft
Telekméret: 1 620 m2
KŐRÖSHEGYEN ELADÓ csodás körpanorámás TELEK tervrajzzal, építési engedéllyel
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04205 számú KŐRÖSHEGYI TELKET, amely elhelyezkedését tekintve különleges körpanorámával rendelkezik.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált kínált TELEK jellemzői: -nagyszerű alkalom nyaraló építésére, mert már rendelkezik tervrajzzal és építési engedéllyel -telken belül a vezetékes víz és villanyáram -könnyen megközelíthető, a Balatonpart is mindössze öt perces autóúttal elérhető, ahogy bevásárlási és étkezési lehetőség -a Balaton mellett panoráma nyílik a Kőröshegyi völgy-hídra, továbbá egy gyönyörű levendula ültetvényre -befektetésnek is kiváló lehetőség    Ne gondolkozzon sokáig,hívjon még ma! Amennyiben a 04205 számú LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI TELEK, vagy bármely a kínálatubnkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon! Várom jelentkezését! Vásárolna,de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME-A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes! email: redlinyiregyhaza@gmail.com web: redlineingatlan.hu
Áron alul

Eladó Kert, gyümölcsös, Ráckeve,
4 millió Ft
Telekméret: 2 000 m2
TERMŐ GYÜMÖLCSÖS RÁCKEVÉN
A Ráckeve Duna, Hév, TESCO, buszmegálló közeli kiváló adottságú 3700 nm-s (40 m széles) LKE-3T övezeti besorolású 3700 nm-s építési telken, 40 nm-s gyümölcstároló és termő gyümölcsfák vannak. Villany és víz bekötve, csatorna és gáz az utcában. Rendkívül kedvező áron kínáljuk építési vállalkozóknak, mezőgazdasági kistermelőknek vagy akár családi birtoknak is.
1
2
3
4
5
6
»