Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Belvárosközeli

Csak Készpénzes vevőknek

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
2 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Felújítandó
Belváros közeli pihenő kert
Vas megye, Szombathely 637 m2 kiskert, gyümölcsös eladó. A telek a Mélykúti útról megközelíthető, felújítandó állapotú  hét végi faház, szerszámtároló  és gyümölcsfák vannak rajta. Közművek nincsenek, rajta,.(legközelebb a Mélykúti úton található.)  Kiváló elhelyezkedés és fekvés, jó levegő, csendes környezet jellemzi.Azonnal birtokba vehető. Érd:  Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115 hegyine.hajni@max2.hu Ingatlan Pláza, Szhely, Király u.15.
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Ságvár,
1.99 millió Ft
Telekméret: 1 683 m2
Ságváron gyümölcsös eladó
Jó helyre vitorlázott!!!   Somogyi dombság szépségében gyönyörködhet, aki Ságváron, ezen a kiváló adottságokkal rendelkező telken gazdálkodni / termeszteni szeretne. 1683 m2-es terület fekvéséből adódóan gyümölcstermesztésre kiválóan alkalmas, 2. minőségi osztálynak felel meg. Közművek az utcában elérhetők. Járművel Siófok M7-es autópálya lehajtójától a terület 10 percre elérhető.   Ajánlom befektetőknek is! Remélem, felkeltettem érdeklődését! Felmerülő kérdések esetén, hívjon bizalommal! További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.   Mielőbbi találkozásunk reményében, szép napot kívánunk Önnek! VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Csapi,
690 ezer Ft
Telekméret: 2 383 m2
Gödöllői Otthonszakértő ingatlaniroda eladásra kínálja Csapi telepulésen lévő telket
  Zalamegye területén található Csapi településen kínálunk egy Zártkert besorolású, bekerítettlen művelés allól kivet területett megvételre. Telek teljes területe: 2383m2, ami magában foglal 736m2 kertrészt, 448m2 gyümölcsöst (DIÓ, GESZTENYE), 546m2 nem művelt szőlő, és a maradék 653m2 területű akácerdőt. Közművek a telek elött az utcafronton: Villany.  
Eladó Kert, gyümölcsös, Jászberény,
2.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó Jászberény, Neszűr 9-10. dűlőben,1479nm-es telken lévő könnyűszerkezetes épület. 2010-ben épült, 20nm-es alapterületű,mely fűtésre is alkalmas.Körbekerített, árammal ellátott, tartozik még hozzá gyümölcsös, konyhakert, pince, nyársaló. Csendes, nyugodt környéken van. Fő úttól kb, 500 méterre, könnyen megközelíthető.   Ajánlom azoknak, akik a város zajától kikapcsolódnának, kertészkednének!   Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
1.6 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Kiskert, ck házzal eladó Kukullóban
Eladó Szombathelyen az erdeiiskola útról könnyen megközelíthető, 1200 nm-es kert, bekerítve, gyümölcsfákkal, CK kisházzal eladó. Villany és víz bekötése megoldható.   Béry Attila 30/937-0429   Max2 Ingatlan Plaza Szombathely, Király utca 15.
Eladó Kert, gyümölcsös, Jászberény,
1.99 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Termő gyümölcsös gépekkel, eszközökkel együtt eladó
Neszür 12. dűlőben 5000 m2-es termő gyümölcsös eladó. Az egész területen időkapcsolós öntözőrendszer van kiépítve. Egy 12 m2-es téglaépület és két kisebb lindab lemezből álló tároló van a telken, mely az összes eszköz és gép tárolására alkalmas. 4 db fúrt kút van a területen, melyre szivattyúk vannak csatlakoztatva és egy kiépített öntözőrendszert lát el. Az ár magában foglalja az összes gépet, szerszámot. (kapálógép, motoros permetezőgép, szerszámok, metszőollók stb.) Mivel a területet idén is művelték, ezért sok permetszer is megmaradt, ez is az ár részét képezi. A téglaépületbe riasztó került beszerelésre, mely be van rendezve (asztal, székek, mikró, rezsó, rádió stb.), és ez is az ár részét képezi.    A területen javarészt körtefák, almafák és szőlő található. A terület őszi betakarítása, rendezése megtörtént. Az új tulajdonos tavasszal kezdheti a kertészkedést. A rengeteg termény jó kereseti kiegészítést tesz lehetővé. 
Eladó Kert, gyümölcsös, Miskolc,
990 ezer Ft
Alapterület: 9 m2
Állapot: Átlagos
" ZÁRT KERTI INGATLAN "Miskolc-  990.000 Ft. Egyetemváros melett a Csermőke dülőben 732 nm telek eladó!
Kiváló befektetési lehetőség! Borsod-Abauj-Zemplén megyében Miskoc Tapolca  déli részén,  területen saját és osztatlan közös tulajdonú " Zártkert " erdőbirtok eladók! Gyönyörű környezetben szakszerűen gondozott, művelt Szőlő volt, ma már erdő . Kiváló a megközelithetősége több Tömegközkedési járattal: 12-es és 14 -es buszokkal. Beépíthetősége 30%, tehát elhelyezhető rá egy nagyméretű családi ház is. A közművek nm lettek bekötve rá, korábban villanybekötéssel is rendelkezett, de mivel nem volt használva, ezért az órát levetették a tulajdonosok Ára:990.000 -ft vagy  Budapest, kisdunaparti ingatlanra cserélhető ármegeggyezéssel Szölő  és erdő müvelési águ!
Eladó Kert, gyümölcsös, Zákány,
1.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó művelt szőlő gyümölcsös Zákányhegyen
Eladó  művelt szőlővel présházzal, pincével, kert, gyümölcsös, szőlő Zákányhegyen. Villany, víz 500m távolságra, ásott kút 100 m távolságra.  A présház saját ciszternával rendelkezik. Alápincézett, hordómosóval, ellátott, szobával, préselőhelységgel, terasszal, fáskamrával rendelkező építmény van a területen. Gyümölcs és szelidgesztenyefák is vannak a szőlő mellett a területen. Várja új gazdáját, aki ezt a szép területet hasznosítja. Közel a Gyékényesi bányató, vasút, több út is vezet a területre.
Eladó Kert, gyümölcsös, Győr,
11.99 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Két pince, présház szőlőültetvénnyel nagy telken
Győr-Ménfőcsanak csendes utcájában eladó egy 1770 nm-es belterületi telek, melyen  két pince, présház található. A telket gyümölcsfák és szőlőültetvény gazdagítja.  Villany bevezteve, víz a telekhatáron található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal! Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel is állunk rendelkezésére!
Eladó Kert, gyümölcsös, Szolnok,
380 ezer Ft
Alapterület: 900 m2
Eladó Szolnokon a Milléren egy 900 nm-s zártkert.
Eladó Szolnokon a Milléren  egy 900 nm-s bekerített zártkert. A telken fúrt kút és gyümölcsfák találhatók. Villany bekötési lehetőséggel.  
1
2
3
»