Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó erdő
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Öreglak,
19.9 millió Ft
Telekméret: 42 433 m2
Öreglakon belterületi ingatlan eladó!
Kizárólag nálunk. A LIDO HOME BALALATONBOGLÁR eladásra kínál egy  1901-es számú fás terület, szántó, kert besorolású belterületi ingatlant.  A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált 1901-es belterületi ingatlan jellemzői:    -Öreglak frekventált helyén található. Jó közlekedés jellemzi. Egyik oldalán végig lakott, a közmű innen bevezethető. -A területet több oldalról meg lehet közelíteni. Két halastó közvetlen szomszédságában található. Mellette egy villa, és focipálya van. -Nagy része gyönyörű fás terület, de található benne szántó és kert besorolású rész is.  -A terület 30%-a beépíthető. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas akár otthon, szanatórium, hétvégi házak, lakások építésére.    Amennyiben a 1901-es számú a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Erdő, Kaposvár,
1.99 millió Ft
Telekméret: 1 424 m2
Belterületi erdő
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1800-as számú KAPOSVÁRI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői:   Kaposvári Ingatlaniroda megvételre kínál egy belterületi erdőrészt! Kaposvár-Toponári városrészben lévő erdő, osztatlan közös tulajdonban van. Az eladásra került rész: 7122 nm, ami nagyon sok lehetőséget biztosít a vállalkozni kívánó érdeklődőknek.   A kép illusztráció. Amennyiben a 1800-as számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
COM-ra áttöltve

Eladó Erdő, Balatonkenese,
3.99 millió Ft
Telekméret: 4 537 m2
Balatonkenesén eladó erdő
Tölgyfával akácfával erdő fél hektáron eladó - Balatonkenesén eladó erdő!   A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0737-es számú erdőt, Balatonkenese külterületén.   A CasaNetWork által kínált  balatonkenesei erdő jellemzői :    - könnyű megközelíthetőség  - tölgyfával és akácfával beültetett terület  - 4500 m2  közvetlenül a murvás út mellett  - befektetésnek kiváló lehetőség   Amennyiben a 0737-es számú CasaNetWork által hirdetett balatonkenesei erdő, vagy bármely más a kínálatunkban található mezőgazdasági terület, szántó, erdő felkeltette az érdeklődését, hívjon a 06 20 421 6288 telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
Eladó Erdő, Kecskemét,
6.5 millió Ft
Alapterület: 35 205 m2
Ménteleki erdő
Kecskemét-Méntelek közelében 3,5 ha akácerdő eladó. Az erdő kb 15 éves ültetés. A terület mellet található városi víz és vezetékes gáz.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Jászberény,
3.8 millió Ft
Telekméret: 7 500 m2
JÁSZBERÉNY, ÚJERDŐBEN AKÁC és NYÁRFÁT tartalmazó ERDŐ ELADÓ!
JÁSZBERÉNY, ÚJERDŐBEN 7500 M2 TERÜLETŰ, szabályosan kiméretett TANYAHELY ÉS UDVAR besorolású, többségében VÁGÁSÉRETT AKÁC és NYÁRFÁT tartalmazó ERDŐ ELADÓ! - az erdőt a tulajdonos kivásárolta az Erdőbirtokossági társaságtól, szabadon bármikor vágható, - bármilyen időjárási körülmények között jól megközelíthető, homokos út mellett helyezkedik el, - buszmegállótól 800 m-re, - villany a telek előtt. Amennyiben a JÁSZBERÉNY ÚJERDŐBEN található ERDŐ, vagy bármely a kínálatomban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a 30/93-53-058-as telefonszámon. Ha kevés szabadidővel rendelkezik, vagy nem sikerült megtalálnia igényeinek megfelelő ingatlant, hívjon, én MEGKERESEM ÖNNEK. Nem rendelkezik a kiszemelt ingatlan teljes vételárával? Díjmentes, banksemleges HITEL és CSOK ügyintézéssel állok rendelkezésére. PROFI INGATLANOST KERESETT? MEGTALÁLTA!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Helvécia,
45 millió Ft
Telekméret: 850 000 m2
85 hektár erdő eladó
Nem tévedés!!! 850.000. m2 egybefüggő erdő, egy helyrajzi számon, egy tulajdonostól eladó! Kecskeméttől kb. 20 kilométerre. Külön sávokban vágásérett fenyő, nyárfaerdő,  Gyéríthető akácos, fenyves,  Valamint friss telepítésű sarjak is megtalálhatóak a területen. 700.000. Ft/Hektár, csak egyben eladó. Az ár még mindig alkuképes! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Csopak,
18 millió Ft
Telekméret: 63 668 m2
ELADÓ ERDŐ, LEGELŐ a BALATON FELVIDÉKEN!
ERDŐ, LEGELŐ, BALATON FELVIDÉKEN ELADÓ!   A SIÓFOKI LIDO HOME  Ingatlaniroda eladásra kínál egy CSOPAKI ERDŐT!   Jellemzők:   Az erdő Balatonfüredhez közel, Csopakon található, könnyen megközelíthető. - 52616 m2 erdő ( 20 éves telepítésű) - 9336 m2 legelő és út - 1716 m2 erdő   Amennyiben a LIDO HOME által kínált CSOPAKI ERDŐ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   LIDO HOME- a balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Eladó Erdő, Rinyaújlak,
2.9 millió Ft
Telekméret: 43 000 m2
Somogy megye déli csücskében erdő eladó!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 3366-os számú, ERDŐBIRTOKOT RINYAÚJLAKON. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált RINYAÚJLAKI ERDŐ JELLEMZÖI:   - A birtok minden évszakban könnyen megközelíthető - Somogy megye déli részén található - Vegyes korú és állományú erdő - Osztatlan közös, több helyrajzi számon található   - Erdőbirtokosság működik a területen, az ügyintézéssel kapcsolatban eljár a hatóságok felé - Minden tulajdonos megkapja az éves bevétel részarányát - Minden évben jár 7,29m2 fa, vagy annak az aktuális ára.    Az erdők megoszlása a következőképpen alakul: 1.közel fél hektár 70-es években telepített tölgyes. 1,8 Aranykorona értékben 2. Vegyes fafaj, 0,51 Aranykorona 3. Vegyes fafaj  0,827Ha, 3,16 Aranykorona 4. 1,17 Aranykorona  5. 10 éve telepített akác 1,147Ha 4,36 Aranykorona  6. 7,29 Aranykorona   Amennyiben a 3366-os számú a LIDO HOME által kínált  RINYAÚJLAKI ERDŐBIRTOK vagy bármely a kínálatunkban található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Csopak,
18 millió Ft
Telekméret: 63 668 m2
Erdő eladó!
ERDŐ, LEGELŐ, BALATON FELVIDÉKEN ELADÓ! A balatonboglári LIDO HOME  Ingatlaniroda eladásra kínálja a 00941-as számú ingatlant. Az ingatlan CSOPAKON, Balatonfüred mellett helyezkedik el. Jellemzők: Az erdő Balatonfüredhez közel, Csopakon található, könnyen megközelíthető. - 52616 m2 erdő ( 20 éves telepítésű) - 9336 m2 legelő és út - 1716 m2 erdő Amennyiben a 00941 -as számú a LIDO HOME által kínált CSOPAKI ERDŐ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. LIDO HOME- a balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Erdő, Gige,
6.9 millió Ft
Telekméret: 44 600 m2
Erdő út mellett eladó
A kaposvári Lido Home  Ingatlaniroda eladásra kínálja a 00843-as számú ingatlanát. Jellemzők Az erdő a mű út mellett található - 44600 nm a területe - az erdőben vágásérett éger, és akácfa van - az út közelsége miatt könnyen szállítható a kitermelt fa A területtel együtt megvásárolható Csökölyi mezőgazdasági terület is, amelynek nagysága 15,5 ha. Amennyiben a 00843 -as számú a LIDO HOME által kínált GIGEI ERDŐ , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- a kaposvári ingatlanok specialistája!
1
2
3
»