Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó erdő
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Erdő, Albertirsa,
10.5 millió Ft
Alapterület: 70 000 m2
Albertirsán akác erdő eladó
Értékesítésre kínálom Albertirsa határában ezt a 7 hektáron elterülő 25 éve telepített erdőt.  Túlnyomó részt akácfa , de van benne némi nyárfa is. Jól megközelíthető a terület.  Hamarosan kitermelhető és újratelepíthető.  Kérem hívjon bizalommal, kiváló befektetési lehetőség! Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
Eladó Erdő, Gyula,
5 millió Ft
Alapterület: 16 002 m2
Gyulán 1,6 ha tölgyerdő részarány eladó
Gyulán az észak-keleti részen, 0,69 ha, 0,4 ha és 0,5 ha tölgyes erdő egymás mellett lévő helyrajzi számról együtt eladó. Az ingatlanrészeket 14 -16- 14 hektáros területekből lehet kiméretni.   Érdeklődni:   Gellényné dr. Hajmássy Réka   +36302281176
Eladó Erdő, Csengele,
42.9 millió Ft
Alapterület: 410 000 m2
Eladó erdő
Csengele közelében eladó egy 40,7206HA nagyságú erdő. Az erdő vegyes korú és fafajú, főleg nyár, kisebb részben akác és fenyő. A következő időszakra szóló művelési terv most van kialakítás alatt.  A terület körbevesz lakott, illetve lakatlan tanyákat. Egyik tanya külföldi nyugdíjasok tulajdonában van, akik szépen rendben tartják a területüket. A pontos fakészletről és vágásérettségről a fényképekben tájékozódhat. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, és további kérdése van, várom megkeresését!
Zöldövezeti

Eladó Erdő, Egyházasgerge,
2.5 millió Ft
Telekméret: 23 708 m2
Ipolytarnóc közelében 2,5 Ha erdőterület eladó
Ipolytarnóc közelében, Egyházasgerge területén 6,4 AK értékü 2,5 Ha erdőterület eladó. Azonosító:12 000
Eladó Erdő, Miskolc,
1.24 millió Ft
Telekméret: 2 732 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Nagyszerű  befektetési lehetőség Miskolc Forrásvölgy dülőben !
Nagyszerű  befektetési lehetőség!   Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolc , I. kerület  Dny – részén 96427 helyrajzi számon, 2780 nm nagyságú  ingatlan 1.241.000 –Forintért „SOS” eladó. A terület a városi védgát mellett, utolsó előtti belterületi  ingatlan, a  területen saját tulajdonú Gyümölcsös- erdő művelési ág  birtok. Gyönyörű környezetben szakszerűen gondozott, művelt Szőlő és gyümölcsös  volt, ma már erdő . Városrendezési terv szerint az Északi tehermentesitő út véd területébe esik, amennyiben a város anyagi helyzete megengedi az út megépítését, úgy az értéke a jelenlegi ár többszöröse lesz, mivel akár négy házhelyet is ki lehet alakitani. Szőlő  és erdő művelési ágú!
Eladó Erdő, Kecskemét,
25 millió Ft
Alapterület: 120 000 m2
Erdő eladó
Eladó Hetényegyháza végén egy 12HA területű erdő. A fák 20 éve lettek telepítve, kb. 25cm vastag törzsűek. A 12HA-ból 4HA fekete fenyő, és 8HA akácos.  Az ingatlan jól megközelíthető, betonút mellett van.  Üzemtervet, és minden egyéb dokumentumot tudunk mutatni. Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon és mutatom!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Kunszállás,
150 millió Ft
Telekméret: 262 704 m2
Eladó Erdő.
Bács-Kiskun Kecskemét- Kunszállás Eladó 26 ha egybefüggő terület, melynek fele vágásérett erdő! Az ingatlan  a tervezett M5 Kunszállási csomópont mellett, a Mercedes gyártól 14 km-re autóval 10 percre, helyezkedik el.  A területen jelenleg három, lakható karbantartott tanya, telephely, víztározó, szántók és vágásérett 132 605 nm-es erdő van. Az ingatlan több helyrajzi számon Kiskunfélegyháza közigazgatási területén található meg. Az ingatlan a tulajdonosok kérésére csak egyben eladó! Alkalmas ipari-kereskedelmi telephely, lovarda vagy egyéb vállalkozás kialakítására. Felhasználás tekinttében csak a képzelet szab határt  a hely sokoldalúsága, elhelyezkedése miatt. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Eladó Erdő, Háromfa,
220 millió Ft
Alapterület: 2 200 000 m2
Háromfa-Nagyatád környékén egyben 220ha kezelt erdő eladó. Dokumentációt tudunk küldeni.
Eladó Erdő, Kétegyháza,
5 millió Ft
Telekméret: 4 817 m2
Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál 4817 m2 erdőt, szakiskoláttól 500 m2 található. A telken a gáz bevezetve. Aranykorona értéke 9.2.Magánerdő , vágásra érett ezüst nyárfa és akác található benne.
Zöldövezeti

Eladó Erdő, Iliny,
48 millió Ft
Telekméret: 400 000 m2
Nógrád megyében 40 hektárnyi erdő eladó!
Eladásra kínálunk Nógrád megyében Nógrádmarcali mellett egy közel 40 hektárnyi erdőséget.   Az erdő jelenleg egy vadász társaságnak van bérbe adva. Az ősfás erdő életvilága lehetővé teszi nemcsak a gazdag fakitermelést, de a vadászatnak hódolóknak is kedvez.   Másfél, két kilóméternyire van egy 3,4 hektáros legelő (ahonnan rálátni az erdőre), melyből 400nm művelési ág alól kivett terület melyen egy 75nm-es (80%-os készültségi fokkal épített) téglaház található, tetőtere beépíthető, 145nm-ig kapott lakhatási engedélyt, mint családi ház. A ház fűtése hőcserélővel ellátott cserépkályha, és radiátorok minden helységben. Közművei: ipari áram, gáz, villany, furt kút, emésztő. Mellette egy szintén befejezettlen 5x3méteres medence.  Ez a telek Lovas és Vadász túrizmusra tökéletes! Az ára 10 millió ft. opcionális az erdő mellé.   Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal
1
2
»