Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Kecskemét,
12 millió Ft
Alapterület: 6 000 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 6 szoba
Otthonok és megoldások. Irodánk ajánlata: Új építésű családi házak az Ön igényeire szabva leköthetőek. Tégla vagy könnyűszerkezet. Minősített, megbízható leinformálható, referencia házakkal rendelkező generál kivitelező, 20 éves szakmai múlttal. Minőségi alapanyagok-korszerű technológiák. Amennyiben egy megfontoltan tervezett és igényesen kivitelezett, új otthonra vágyik, akkor keressen bennünket bizalommal, szívesen tájékoztatjuk bővebben a részletekről. Meglévő ingatlanának értékesítését, annak teljes körű ügyintézését vállaljuk! Jogi háttér biztosított. " Otthonban- otthon vagyunk . " Kecskemét Hetényegyháza után, Aranyló pihenőpark közelében, teljesen bekerített, 12 Ha nagyságú fenyőerdőben, 6000 nm, külterületi, 7 darab építési telek, kivitelezéssel együtt eladó. Ez a városrész Kecskemét " tüdeje", a legtöbb erdő ezen a környéken található jól megközelíthetően. Beépíthetőség: 3% MÁK terület besorolású. Közművek bekötése folyamatban. Villany-városi víz-bio emésztő. Amennyiben unja a város, és az egymásra épült házak zsúfoltságát, szellős, tágas, napfényes, természet illatával körülölelt, csendes, nyugalmas, mégis biztonságos helyen élne, várom megtisztelő hívását! Előzetes egyeztetés a kivitelezővel irodánkban.
Eladó Építési telek, Szigliget,
3.9 millió Ft
Alapterület: 1 674 m2
Otthonok és megoldások! Szigliget külterületén, művelési ágból kivett rét és út 1674 nm telek eladó. Kizárólag gazdálkodásra alkalmas, nem építési telek! Fotók illusztrációk!
Eladó Építési telek, Badacsonytomaj,
5.9 millió Ft
Alapterület: 3 742 m2
Otthonok és megoldások! Badacsonytomaj, 3742 nm telek eladó. Művelési ág alól kivett rét és út. Kizárólag gazdálkodásra alkalmas , nem építési telek! 3742 nm telek eladó. Fotók illusztrációk!
Eladó Családi ház, Lajosmizse,
55 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 + 1 szoba
Otthonok és megoldások! Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel. A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént. A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják. Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is. A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára.
Eladó Családi ház, Ágasegyháza,
2.99 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Otthonok és megoldások. Ágasegyháza külterületén ,betonúttól 1,5 km-re, jól járható, földúton megközelíthető helyen, jobb és szebb időket is megélt, fenyőfák védelmező takarásában megbújó, romos tanya várja új tulajdonosát. Az épület kb 40 nm volt, sajnos a múló idő fogságába esett, de ami jó hír, a saját ízlése szerint újra építhető. Villanybekötés utánjárást igényel, de a vezetékek a közelben vannak. A környék adottsága miatt kiváló lehet méhészeknek, állattartásban gondolkodóknak, világ zajától elbújóknak. Az alföldi tanyavilág első pillanatra egyhangúságával, csöndes nyugalmával talán unalmasnak is tűnhet mindazoknak, akik a harsány, látványos világhoz szokott ókulárén keresztül nézik. Pedig különleges értékeket rejt e végtelen, hallgatag róna. Kegyesen, tiszta valójában feltárja magát annak, aki úgy érez, mint a hajdani pásztorok, akik hitték és tudták, hogy ez Isten asztala, ahol sem hazugságnak, sem álságnak helye nincsen. Akik valamiféle isteni elrendezésből ma is itt élnek, örökösei és őrzői e hagyatéknak, ahol máshogy talán nem is élhet a lélek. Legyen Ön is egy azok közöl, akik értéket mentenek! Várom megtisztelő hívását!
Eladó Építési telek, Vonyarcvashegy,
11.9 millió Ft
Alapterület: 1 032 m2
Vonyarcvashegyen partközeli belterületi építési telek eladó! A terület 1032 m2-es, jelenleg még nincs közművesítve. Az ingatlan beépíthetőségével és közművesítési tervekkel kapcsolatos információ begyűjtése folyamatban van. A képeken látható út a telek D-i oldalán halad el a Balatontól kb. 50 m-re, de nem közvetlenül határos a területtel. Elsősorban befektetőknek ajánlott ! Az építkezésre vonatkozó szabályok Vonyarcvashegy település építési szabályzatában az alábbiak: A vasútvonal és a Balaton partvonala közötti területrész: (7) Vtp vegyes terület: Beépítési mód: szabadonálló Legnagyobb beépítettség: 50 % Megengedett legnagyobb építménymagasság: 5 m Minimális új telekterület: 1000 m2 Minimális aktív zöldfelület: 20 % 1. Elhelyezhető funkciók: - kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, - egyéb közösségi szórakoztató épület, - egyházi, oktatási, egészségügyi épület, - sportépítmény, 2. Telken való elhelyezés: - A szabályozási terven jelölt építési határvonalon belül. A vasút tengelyétől számított 50-es védőtávolságon belül a MÁV előzetes engedélye szükséges. - a parti sáv mentén 30 m-en belül építmény nem helyezhető el. 3. Az övezetben elhelyezhető épületekre vonatkozó egyéb megkötések: - Jellemzően magastetős épület helyezhető el. - Tetőhéjazat: cserép, betoncserép, nád*, fa zsindely*, részben üveg. Nem építhető: kék bitumenes zsindely, bitumenes lemezfedés, kék színű fémlemez fedés (pl. Lindab), hullám- és „szabvány” rombusz palafedés (azbesztcement fedés kizárva!). * csak Tűzoltósági engedéllyel! 4. Kerítések: - A kerítés átlagos magassága 1,8 m-nél magasabb nem lehet. Törekedni kell a természetes anyagok használatára: fa, élő sövény, stb. A kerítésnek minimum 50 %-ban áttörtnek kell lennie (a légmozgást biztosítani kell!).
Eladó Garázs, Keszthely,
2.9 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Garázs beálló Keszthely Belvárosában! Sétáló utca mögötti Zeppelin téren, Origó üzletház alatti teremgarázsban 1 autó beálló eladó. Mérete : 5 x 2.2 m A környékben , főként a Sétáló utcai lakás tulajdonosoknak nehéz parkolóhelyet találni ! Most itt a lehetőség ! A teremgarázs összesen 8-10 férő helyes . Könnyű ki-be járás a távirányítós ajtónak köszönhetően . Gépjárművét itt biztonságban tudhatja és az időjárás viszontagságaitól is megvédheti ! Az ár minimálisan alkuképes, vagy tegyen rá ajánlatot! Kulcs a birtokomban van, bármikor tudom mutatni!
Eladó Családi ház, Vonyarcvashegy,
129.9 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Állapot:
Szobák: 6 szoba
CSALÁDI HÁZ és ÜZLET egyben! Vonyarcvashegyen forgalmas úthoz közeli több funkciós családi házat kínálok megvételre! Az ingatlan alsó szintjén egy kiadásra is alkalmas apartman és a család számára megépített lakás található. A külön bejáratú apartmanban nappali, hálószoba, konyha, zuhanyzóval, WC-vel ellátott fürdőszoba lett kialakítva. A saját használatú lakrészben nagy nappali, étkezős konyha, spejz,2 hálószoba, beépített gardrob, hidromasszázs káddal és WC-vel ellátott fürdőszoba valamint egy mosó szárító helyiség áll a család rendelkezésére. A tágas nappaliban egy szép cserépkályha került beépítésre, amely a fűtést biztosítja. Az emeleten egy jóga stúdióként funkcionáló helyiség , fürdőszoba, WC, előtér található összesen 40 m2-en. A kert végében egy 28 nm-es kis műhely kapott helyet, amelybe az ipari áram is be lett vezetve. Ezen kívül egy kemence és grillező is helyet kapott a szabadban. A házat körülölelő kert és udvar szépen gondozott, rengeteg virágban és növényben gyönyörködhet mindenkori tulajdonosa. Bővebb információkért várom hívását!
Eladó Mezőgazdasági terület, Budapest, XXIII. kerület,
22.99 millió Ft
Alapterület: 4 797 m2
BUDAPEST 23. KERÜLETÉBEN SZÁNTÓ MŰVELÉSŰ TERÜLET ELADÓ! Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik ezért ezt a területet 60 napos kifüggesztéssel lehet megvásárolni. Amennyiben további kérdése van kérem hívjon.
Eladó Családi ház, Lajosmizse,
4.2 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Otthonok és megoldások. Lajosmizse külterületén, 6747 nm bekerített területen, felújítandó, 40 nm tanya eladó. Az ingatlan két helyről is megközelíthető, a város felől Bartók B u felől, 900 méter vagy a Lajosmizse-Kerekegyháza felé vezető útról, 1400 méter földút. Viszonylag sűrűn tanyákkal díszített rész. Az ingatlan lakatlan, erős felújítást- újjáépítést igényel. Villany van. Tulajdoni lap szerint kivett tanya-szántó-szőlő. Gyorsan birtokba vehető. Megtekintésért várom megtisztelő hívását!
«
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
»