Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Budapest, III. kerület,
1050 millió Ft
Alapterület: 3 577 m2
Eladó nagykereskedelmi áruház 3577 m2 Óbuda III kerület Budapest
Eladó egy nagykereskedelmi áruház raktárral és üzemi területekkel Óbudán a Rómaifürdő közelében. A telek mérete 6969 m2, a rajta található részben kétszintes épület, amelynek összes szintterülete 3577 m2. Ennek része bemutatótér és üzlettér 585 m2, iroda területe 682 m2, nagy belmagasságú raktár (6-7 m) 585 m2, melléképületek, amelyek a főépülethez kapcsolódnak 555 m2-esek, valamint még további üzemi és egyéb kiszolgáló területek találhatók 1170 m2-en. Kötöttpályás megálló a közelben. Az ipari ingatlan 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel megközelíthető. Irányár 1050 Millió Ft.+ÁFA (fordított Áfa lehetséges) Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással és megoldással találkoztam ipari területen munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy jó megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Tatabánya,
48 millió Ft
Alapterület: 554 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Tatabányán, ipari övezetben telephely eladó
Cégek, vállalkozások figyelmébe ajánljuk ezt az logisztikai szempontból kiemelkedően jó helyen található ingatlant, a Bécs-Budapest tengely mentén! Tatabánya fejlődő ipari övezetében, Újtelepen kínálunk eladásra egy 2815 nm, GIP-2 besorolású, két bejáratú telken található, építés alatt álló, acélszerkezetes üzemépületet engedélyekkel, tervekkel. Az üzem mérete 554,62 nm, melyben a tervezet alapján 2 csarnok, egy üzlethelyiség, 2 irodahelyiség, 2 közlekedő, 3 WC, egy zuhanyzófülke, öltözőhelyiség, étkező, tároló valamint egy kazánház kerül kialakításra. Már engedélyezték és kialakították az ipari gázt, ipari áramot (3x50A), vizet, valamint a szennyvízcsatornát, melyből 100 m saját tulajdon, amit a szomszédos telkek előtt vezettek el. Az építési engedély 2025-ig hatályos. A telek beépíthetősége 50%. Parkolás akár nagyobb gépjárművekkel is megoldható, az udvaron nagyobb szerelvénnyel is meg lehet fordulni, továbbá az épület is megkerülhető. A telephely a hamarosan épülő Tatabánya Déli elkerülő út mellett helyezkedik el, így a belváros érintése nélkül közelíthető meg az M1 autópálya Óvárosi lehajtója és az 1-es főút. Az ingatlan akár nagyobb telekkel is eladó, valamint a cég és az eszközök is megvásárolhatóak. További információkért hívjon bizalommal!   KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító, független banki ügyintéző ajánlásával SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA  
Eladó Telephely, Budapest, XIX. kerület,
250 millió Ft
Alapterület: 500 m2
2000 m2 Telephely eladó a XVIII.Üllői úton!
XVIII.Üllői úton, kiváló elhelyezkedésű , jó elosztású  telephely/iroda eladó.   Udvarán 130-160 autó számára biztosított terület ,mindemellett 4 x50 m2 egymás melletti elhelyezkedésű ,külön bejáratú műhely és 1 x100 m2 szerelőaknás is  kialakítva.   A kétszintes napfényes, jó állapotú épület földszintje 50 m2 :ügyféltér, iroda, tárolóhelyiség,konyha . Emeleti szintje részben beépített /50 m2/ami  akár lakásként is funkcionálhat  vagy tárgyalóként .   Teljes tetőtere beépíthető szükség esetén mely további lehetőségeket rejt magába. Ideális lehet autókereskedésnek, műhelynek  vagy egyéb szolgáltatói tevékenységhez. Ipari áram adott,szerkezetileg stabil, két villany és két gázóra felszerelve. Jelenlegi megbízható bérlője maradna ha lehet, így  befektetésnek is kitűnő  választás .
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Nagytarcsa,
89.9 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%   Mérete: 50 x 35,4 méter Egy 400 nm-s gépjármű javító műhelyre már elkészült tervekkel rendelkezik! 50% beépíthetőség, Villany van a telken, 3x25 amper, de ez tovább bővíthető! További közművek: Víz, csatorna. A terület beton kerítéssel van körbe kerítve! Két nagykapuval rendelkezik, valamint egy gyalogos kapuval. Az M0-ás és az M31 autóútak 2 perc távolságra vannak! A teklek ára: 89,9 millió forint + Áfa! Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Telephely, Budapest, XVI. kerület,
135 millió Ft
Alapterület: 340 m2
Eladó telephely Budapest XVI. kerület 340m2
Eladó egy telephelynek alkalmas önálló ipari ingatlan Budapesten Rákosszentmihályon. Telek területe 1260 m2 amelyen több épület áll összesen 340 m2 összes színterülettel. Fő épület 223 m2-es, két szintes. Alul szerelő műhely, iroda, ügyfélváró, valamint egy szociális terület dolgozóknak. A Fő épület 1905-ben épült nagyon szép patinás épület, 2019-ben jelentős felújításon esett át. Második épület egy szerelőműhely amely 1990-ben épült 55 m2, a harmadik épület egyszerű tároló raktár 62 m2 négy részre osztva. A létesítmény Lke övezetben fekszik, ezért nem zavaró hatású tevékenység végezhető. A telek területének jelentős része tér burkolt. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel lehet behajtani. BKV megálló a közelben. Irányár/ár: 135 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XXII. kerület,
590 millió Ft
Alapterület: 1 960 m2
Eladó gyár 1960 m2 Budapest XXII ker
Eladó egy gyár Budapest XXII kerületben a volt Mechanikai Művek területén. Ipari környezetben lévő létesítmény telek területe 2680 m2, az épület 1960 m2-es. Ennek része 1375 m2-es üzem, két szinten 420 m2 iroda és kiszolgáló szociális terület, valamint egy külső szigeteletlen tároló 165 m2-en. A csarnok 5 tonnás működő daruval felszerelt, belmagassága 5-8 méter. Áram 3 x 165 Amper, víz csatorna van, gáz tartályból megoldott (nincs a környékre bevezetve). Fűtés a csarnokban feketén sugárzó, irodákban radiátor és klíma. A csarnok körül térburkolat és sok parkolóhely. Kamion behajtás engedélyezett. Rezsi elszámolása mérőórák szerint. A telephely irányára: 568 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Balatonendréd,
120 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Balatonendréd belterületén eladó családi házban kialakított péküzem.
A 750m2 hasznos alapterületű egykori lakóház pincéjében ostya gyárat, a földszinten péküzemet, az emeleten pedig a dolgozók szállásait alakították ki. Az üzemi részen többek között öltözők, zuhanyzók, mosdók, raktárak, hűtőkamra, kelesztők, siló, iroda és üzlethelyiség is helyet kapott. Az ingatlan 2 utcáról megközelíthető, több bejárattal és rakodó rámpával is rendelkezik. Az emeleten a dolgozók részben klimatizált apartmanjai:  6 szoba, 2 konyha és fürdőszobák kerültek kialakításra.  Gázkazán és nagy teljesítményű ipari áram biztosítja a zavartalan működést.  Az ingatlan cukrászüzemként, pékségként vagy egyéb élelmiszer gyártására alkalmas üzemként működtethető vagy átalakítással több apartman is kialakítható! Megtekintési szándékával hívjon a hét bármely napján!  Szertettel várom! 06 20 408 7662 Dream-Ing Álomból Otthont  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Kecskemét,
39.9 millió Ft
Telekméret: 4 700 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Átlagos
Telephely Kecskemét-Hetényegyháza
Vállalkozásának telephelyre lenne szüksége? Eladó Kecskemét és Hetényegyháza között jó megközelíthetőséggel 4700 m2-es telephelynek is kiválóan alkalmas ingatlan. Acélszerkezetes fedett felépítmények találhatóak rajta, illetve egy 3 helyiségből álló kisebb raktárépület.   Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal és nézzük meg együtt!  
Eladó Telephely, Törökszentmiklós,
129.81 ezer Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Húsüzem eladó Törökszentmiklóson
Törökszentmiklóson jelenleg is működő baromfi-feldolgozó, daraboló üzem! Az telephely Budapesttől 100 km-re az M4-es autóút mellett, a város főutcáján található. A vételár tartalmazza a „vállalkozást” az üzem teljes felszerelését, a feldolgozáshoz, és exportáláshoz szükséges engedélyeket. Az üzem jellemzői:  - 2000 m2-es telken 150 m2-es vegyes falazatú  épület melyben  - 4 hűtő-fagyasztó, sokkoló kamra, előkészítő, szociális helységek               - 40 m2 lakótér  - 30 m2 utcafronti kereskedelmi üzlet Gazdasági épületek:  - 30 m2 egyéb célú melléképület  - 60 m2 fedett tároló  - 25 m2 garázs Az épület tetőszerkezetére új napelem rendszer került felszerelésre!!! A hirdetésben szereplő információk az Eladótól származnak! Pontosságáért felelősséget nem vállalunk! Irányár:   124.000.000,- Ft (330 EURÓ) Érd: 50 126 5046
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Kiskunhalas,
225 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 3 szoba
Kiskunhalason telephely eladó!
Kiskunhalas szélén eladóvá vált egy több tevékenységre is alkalmas telephely, melynek közvetlen megközelíthetősége van a főútról.   Jellemzők: - telek 6500 nm - bejárata 2 utcáról van - kb 1500 nm 25 cm-es betonozott - az épület: téglafalazat, szigeteléssel, fa díszborítással, fűtése cirkó-kazánnal megoldott - a csarnok 300 nm, belmagassága 5m, elektromos nagykapu - közművek: ipari áram, csatorna, városi víz - főútról közvetlen bejárat - helyiségek: tárgyaló, 2 iroda, ebédlő, munkásoknak öltöző, ebédlő - kamerarendszer   Megtekintésért vagy további információért keressen bizalommal!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»