Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Koroncó,
28 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Telephelynek vagy üzleti célra ajánlom
Koroncón eladó egy 3600 nm-es telken lévő, utcafronti, 120 nm-es, téglából épült ingatlan. Hozza ide vállakozását, megközelítése kiváló. További épületek építése megoldható. Jöjjön, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!
Eladó Telephely, Tatabánya,
200 millió Ft
Alapterület: 2 933 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Telephely eladó Tatabányán, jó megközelíthetőséggel!
Tatabányán a Tatai úton jól megközelíthető műhelycsarnok eladó. Az M1-es autópálya felhajtó 1 km távolságra található. A telek alapterülete 13.400 m2, műhelyek és irodák találhatóak rajta, melyeknek összterülete: 2933 m2. Az épületekben 3x120 A áram biztosított, 7 m Ft értékű új fűtőrendszer megvásárlása megtörtént (kazán, kémény), már csak a hőlégfúvó rendszer kiépítése szükséges. A műhelycsarnok belső szigetelést kapott két éve, ugyanebben az épületben kerültek kiépítésre az irodák is. Az ingatlan egy csomagolástechnikai cég telephelye. Opció lehet a jelenleg is működő céggel együtt történő megvásárlás is. Tatabánya városa nagyon sokat fejlődött az elmúlt évek során, folyamatosan bővül az ipari park új cégekkel, valamint a további cégek is jelentős fejlesztéseket hajtottak végre. A város rendkívül könnyen megközelíthető, mert az M1-es autópálya, a Bécs-Budapest vasútvonal mellett helyezkedik el, fővárosunk 50 km-re található, Győr és Székesfehérvár is elérhető 1 órán belül. Irányár: 200.000.000 Ft, megtekinthető bármelyik napon munkaidőben.  
Eladó Telephely, Hajdúsámson,
32 millió Ft
Alapterület: 145 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ipari, kereskedelmi telephely eladó
Hajdúsámson, Hadházi úton 4076 m2-es telephely, 145 m2-es felépítménnyel eladó. Az ingatlan, volt PB cseretelep, alkalmas ipari, kereskedelmi vagy vendéglátás jellegű tevékenység folytatására is. Elhelyezkedését tekintve a központtól és az újonnan megépült várost elkerülő úttól is 500-500 méterre található. Az épületben található helyiségek jellemzően műhely-raktár kiszolgálást biztosítanak, de átalakíthatóak, modernizálhatóak. A parkolás a telephely előtt és az udvarban is lehetséges, teherautó forduló van kialakítva így a telephelyen teherforgalom biztosítható. Megtekinthető egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.     
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Győr,
285 millió Ft
Alapterület: 2 870 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Telephely, Ipari-, kereskedelmi csarnok,....
Győrben kiváló helyen, telephely létesítésére, továbbfejlesztésére alkalmas terület, a rajta lévő felépítményekkel, eladó. Itt bármi lehetséges! Ipari-, vagy kereskedelmi tevékenység, raktárak csarnokok, napelem park, gokart pálya, lakó ingatlanok építése, vagy ……  sorolhatnám hányféle felhasználási lehetősége van az új tulajdonosnak. Az ingatlan területe: 15 292 nm Felépítmények alapterülete: 2 870 nm (1451 nm, 754 nm, 486 nm, 151 nm, 28 nm) Övezeti jel: Lk06/O/35/40-/075/02-//015 valamint Z/S/20/80-036 besorolással Az ingatlan ivóvíz ellátása 15 m3 /nap teljesítményű, 50 mm-es hálózatról történik. A terület tűzi víz igényét 2 db tűzi főcsap biztosítja Önálló gázfogadó állomással rendelkezik, ipari felhasználás esetében: 4,5 bar névleges nyomással, 300 m3/h kapacitás mellett. (akár lakossági felhasználás is lehetséges, a kétfajta nyomáscsökkentő által). A villamos energiaellátás, önálló transzformátorral 100 KVA felhasználással áll rendelkezésre. Csatorna az utcában található, a rácsatlakozás megoldható. Az irányár: 285 M Ft. A vételárat ÁFA NEM terheli! Jöjjön, nézze meg személyesen, és tegye meg az ajánlatát!
Eladó Telephely, Lőrinci,
493 millió Ft
Alapterület: 4 900 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Iparterület – üzem, raktár ELADÓ!  A Közép-Magyarországi régió határán, 50 km-re az M0-ás autóúttól, az M3-as autópálya közelében, Hatvan vonzáskörzetében található ez az ipari ingatlan. A három épületből álló épületegyüttes legkorosabb felépítménye az 1970-es években épült, majd 1998-ban és 2007-ben a létesítményen jelentős bővítést hajtottak végre.  Az ingatlan általános jellemzői:  1.Telek területe: 20 750 négyzetméter 2.Felépítmények összes hasznos alapterülete: 4 900 négyzetméter 3.Övezeti besorolás: Gazdasági ipari övezet (GIP-3)  4.Legnagyobb beépíthetőség: 40%  5.Legkisebb zölterületi arány: 20% 6.Legnagyobb épületmagasság: 7,5 méter 7.Tehermentes Funcionális leírás: üzem, raktár. Többféle ipari, üzemi tevékenység befogadására alkalmas, raktározásra is kiváló. Épületek és azok állapota:  1 db üzemcsarnok – vasbeton szerkezet 30-as téglakifalazással, lapostető, bitumenes lemezfedés, Lindab cserepeslemez fedés (azonnal használatba vehető) + raktár + irodaépület rész (azonnal használatba vehető) +szociális helyiségek (felújítandó)+csarnokban kialakított irodasziget (azonnal használatba vehető): 1 db raktárépület - acélvázas teherhordó szerkezet, műanyag, ill. acéllemez borítással, lemez tetőfedéssel (azonnal használatba vehető),  1 db portaépület – beton sávalapon, tégla falazás, beton födémmel, lapos tetővel (azonnal használatba vehető) Műszaki tartalom:  A régi csarnok külső nyílászárói fémből készültek, részben copolit üveggel, az új csarnokkal épült irodaépületben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A létesítmény jelentős részben fűthető, a régi csarnok gázüzemű hőlégbefúvókkal, az irodaépület és a szociális helyiségek Thermo ÖV 35 gázkazánokkal, radiátoros hőleadókkal felszereltek. A raktárhelyiségekben nincs fűtés. A használati melegvizet gázüzemű bojler szolgáltatja.  A létesítmény összközműves, saját trafóval (450/5) rendelkezik. Egyéb információk:  Autópályától 11 km-re lévő, végig aszfalt úton megközelíthető. A létesítmény belső úthálózata kamionozható, térbetonra húzott aszfaltút. Az ingatlan beton sávalapba helyezett acéloszlopokra feszített dróthálóval körbekerített.  Irányár: 1,5 mEUR
Áron alul

Azonnal költözhető

Költségmentesítve

Eladó Telephely, Nyíregyháza,
19.99 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Borbányán telephely eladó
A telephely 3000m2-es,mely teljes egészében körbe van kerítve, 3 gazdasági épület található rajta! 55 méteres az utcafronti része! 65m2-es lakható ház, 360m2-es lemezcsarnok, 200m2-es raktárhelyiségek, valamint hűtőkamra is található a telepen. Víz, gáz, ipari áram, 3 deritő is van rajta. 30cm-es zúzott kővel van feltölteve. Ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal  
Eladó Telephely, Debrecen,
95 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Telephely eladó
Debrecen, Szikgát, 4-es fő útvonal mellett lévő 3307 m2-es kivett telephely, különleges kereskedelmi zónában, 30 méteres utcafronttal, oldalhatáron megépült kereskedelmi létesítménnyel, földszint  + részben tetőtéri módban, 7,30 m x 42,02 m külmérettel, 5,6 m illetve 4 m homlokzatmagassággal eladó. Az épület az utcafronttól 97 méterre van, melyhez teljes hosszban 5,5 méteres aszfaltozott út vezet, két oldalán murvával feltöltve, akár parkolóként is használható. Az ingatlan vízzel, villannyal ellátott, az épület fűtött, a teljes telephely megvilágított és kamerázott. A területet jelenleg bérlő használja. Az épület belsőbe illetve dokumentációba, iratanyagba való betekintés személyes találkozó során, előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Eladó Telephely, Göd,
72 millió Ft
Alapterület: 550 m2
Építési mód: Tégla
Gödön nagyon jól megközelíthető helyen, az M2-es lehajtótól 4 percre eladó 1115 nm-es telken 500 nm-es ipari, kereskedelmi egység. Az ingatlan évekig pékségként és üzletként üzemelt. Összközműves, 3x50 A, gázkazán, gázbojler, működő képes teherlifttel felszerelt. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Bazsóné L. Ildikó 20/542-2274 bazsoneildiko@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Kunszállás,
150 millió Ft
Telekméret: 262 704 m2
Állapot:
Eladó Telephely
Bács-Kiskun Kecskemét- Kunszállás Eladó 26 ha egybefüggő terület. Az ingatlan  a tervezett M5 Kunszállási csomópont mellett, a Mercedes gyártól 14 km-re autóval 10percre, helyezkedik el.  A területen jelenleg három lakható karbantartott tanya, telephely, víztározó, szántók,  és vágásérett erdő van. Az ingatlan több helyrajzi számon  Kiskunfélegyháza közigazgatási területén található meg. Az ingatlan a tulajdonosok kérésére csak egyben eladó! Alkalmas ipari-kereskedelmi telephely, lovarda, vagy egyéb vállalkozás kialakítására. Felhasználhatóság szempontjából csak a képzelet szab határt  a hely sokoldalúsága, elhelyezkedése miatt. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Eladó Telephely, Dorog,
16 millió Ft
Telekméret: 16 054 m2
Dorog külterületén 16.054 m2 alapterületű telephely eladó!
Dorog külterületén 16.054 m2 alapterületű telephely eladó!   A közművek az utcában vannak (víz, villany, csatorna). A telephely kiválóan alkalmas üzlei célra.     Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»