Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó étterem, vendéglő, cukrászda
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XI. kerület,
15 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Utcaszint
Szobák: 2 szoba
Eladó rendszeresen profitot termelő Olasz étterem az Etele plázánál!
Az étterem teljes felújításon és brand váltáson esett át 2020 őszén. Korszerű rozsdamentes gépekkel, teljes berendezéssel, beszállítói kapcsolatokkal, social média felületekkel, branddel, céggel együtt eladó. A helység bérletidíja 280.000 Forint/hó. A terasz, amelynek mérete tovább bővíthető a dupljára, az önkormányzattól bérelhető félévente 300.000 Forintért.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Balatonfüred,
79 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 szoba
Ritka lehetőség Balatonfüreden-mediterrán hangulatú terasz- és pincehelyiség
Mediterrán hangulat, gyöngyöző borok, finom falatok....Ez mind csak Önre és a vendégekre vár!  Balatonfüred egyik legjobb utcájában, 1 percre a 71-es úttól, kerékpárút mentén, a strandoktól 400, a Tagore sétánytól csupán 800 méterre bejáratott, dupla vendéglátóhelyet kínálok megvételre teljes berendezéssel. Túlzás nélkül a legjobb helyen van, 1290 nm-es zártkert, 2000-ben épült pincehelyiség és grillterasz. A kerthelyiség egy 110 nm-es szőlőlugassal körülvett fedett és egy 80 nm-es nyitott teraszból áll, ezen kívül 2019-ben egy halsütő-büfé került kiépítésre az utcafronton, amihez 40 nm-es árnyékos terasz tartozik. Az 5 éve a teljeskörű felújítás lezajlott. Egy műszakilag kifogástalan, igényes, jól felszerelt, presztízs értékű vendéglátóegységet vehet át. Az étterem ezidáig szezonálisan üzemelt, de bevezetésre került a gáz, kiépítették az ipari áramot és multisplit klíma is üzemel, így ez nem lehet akadálya a szezon kitolásának.  A klimatizált 150 nm-es pincehelyiségben 80 fő leültetésére van lehetőség, ez bárpulttal van leválasztva. Ezen kívül teljesen felújított, felszelert, gépesített konyha, hűtőkamra, vendég mosdó, személyzeti mosdó és öltöző, raktár, fekete- és fehér mosogató, zöldség- és hús előkészítő megtalálható. Lent és fent egyidőben akár 200 fő is helyet tud foglalni, így rendezvényeket is nyugodtan vállalhat a jövőben, a saját udvari parkoló 15 férőhelyes. Mind a kerékpárral, mind az autóval érkezők könnyen idetalálnak, bízza a képzeletére az itt rejlő számtalan lehetőséget. Felkeltettem az érdeklődését? Hívjon és körbevezetem! +3620/406-7985 Dream-ing! - Álomból Otthon!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Kecskemét,
79 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Álmodd meg ma, nyiss holnap!
Hetényegyházán 210nm-es vendéglátóegység eladó, teljes berendezéssel, minden működéshez szükséges engedéllyel.   Jellemzők:   - telek méret 1378 - 670 nm-es térkövezett parkoló az udvarban  - 2009-ben teljes felújítás történt (épületgépészet, burkolatok, nyílászárók stb.) - az épület hang, és hőszigetelt - klíma, riasztó, kamerarendszer - az épület még bővíthető kb. 200nm-el - 30 nm raktár - azonnal birtokbavehető, egy hónapja nem üzemel   További információért hívjon, írjon!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dunaszentmiklós,
59.99 millió Ft
Alapterület: 235 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Vendéglő teljes felszereltséggel eladó!
Eladásra kínálom a Dunaszentmiklós központjában a Zöld Akác éttermet. A település festői környezetben helyezkedik el Tatától néhány kilométerre. Közkedvelt kiránduló és üdülőhely, mely a neszmélyi borvidék része. A közelben üdülőpark és több borászat is található, melyeket kirándulók, wellnessezni vagy csapatépítésre vágyók szívesen keresnek fel. Az ingatlan alsó szintje (55 m2) korábban boltként működött, nincs más bevásárlási lehetőség a településen. A középső szinten az étterem található (180 m2), melyhez két terasz és a különterem kapcsolódik. A vételár magába foglalja a teljes konyhatechnológiát is, újszerű gépek, melyek minden szabványnak megfelelnek. További helyiségek: öltöző, raktár, hűtőkamra, mosdók. A legfelső szint (120 m2) nem került beépítésre, itt lakórész kialakítására van lehetőség. Mindehhez egy 1455 m2-es telek kapcsolódik. Saját parkoló az ingatlan bejárata mellett található, az oldalában további parkolási lehetőség biztosított. A teljes felszereltség miatt az adott profilkörrel rövid időn belül megkezdhető a szolgáltatás, de az ingatlan paraméterei alapján bármi más tevékenységi kör is megvalósítható itt. A környező településeken (Tarján, Tardos) is nagyon közkedveltek a hangulatos éttermek, melyekért messzebbről is ellátogatnak a gasztronómia kedvelői. Tekintse meg, egyeztessünk a részletekről a helyszínen!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XIV. kerület,
44 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Állapot:
Emelet: Alagsor
Felújított, berendezett üzlethelyiség TULAJDONJOGA eladó! Budapest XIV. kerületében Zuglóban a Nagy Lajos király útja és Szugló utca találkozásánál hangulatos sörözőnek kialakított 272 m2 üzlethelyiség eladó. Utcai bejáratos szuterén üzlethelyiség minőségi anyagok használatával 150m2-en  lett felújítva, igényes bútorokkal berendezve. Az utcafront a Szugló útra néz a bejárat közvetlenül a troli megállóban van. Lehetőség van konyha üzemeltetésére is, ami szintén kialakításra került.
Alkalmi vétel

Jó közlekedéssel

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Nemesnádudvar,
15 millió Ft
Alapterület: 270 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Nemesnádudvaron, a központhoz közel, jó közlekedéssel, felújítandó állapotú vendéglátóhely teljes berendezéssel, minden ingósággal együtt, azonnal birtokba vehető állapotban megvásárolható. A telek mérete kb. 1050 m2, az épület összkomfortos.   Az otthonos hangulatú étterem része egy, akár nagyobb rendezvények megtartására is alkalmas, kb. 80 m2-es nagyterem, pultos, felszolgáló résszel, valamint egy kisebb, kb. 25 m2-es terem, amely családi rendezvényekhez, baráti összejövetelekhez lehet kiváló választás. A nagyteremből nyílik a konyharész, a konyhát kiszolgáló, szociális, és irodai helyiségek. A vendégek számára 2 db illemhelyiség került kialakításra.. Az udvar akár kerthelyiség létesítésére is alkalmas. A telken, az étterem bejáratával szemben kialakításra került egy kb. 50 m2-es presszó, kávézó is.   Az ingatlan lakóházzá is alakítható, továbbá egyéb vállalkozás indítására is kiváló választás. A vendégek számára ingyenes parkolás biztosított, illetve az udvaron további parkolóhelyek kialakítására van mód. Az ingatlan per,- igény,- és tehermentes. Jó áron, remek lehetőség befektetők, vállalkozók és étterem tulajdonosok számára!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Mobil: Schmidt Zita: +36 20 341-6309 Mail: schmidt.zita@citycartel.hu Iroda: 6500 Baja, Deák Ferenc u. 9. (A Kormányablakkal szemben, a saroküzlet.)   A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Kecskemét,
139 millió Ft
Alapterület: 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kecskeméten bejáratott, működő étterem tulajdonjoga és teljes berendezése kulcsrakészen eladó
Kecskeméten bejáratott, működő étterem tulajdonjoga és teljes berendezése kulcsrakészen ELADÓ. Kiváló lokációval rendelkező üzlethelység rengeteg lehetőséggel! Utcai portállal rendelkező, összesen 200 nm-es vendéglátásra (is) alkalmas, üzlethelyiség, + egy nappali és 2 szobás lakás, ami összesen 80 nm. Az üzlet 25 éve bevezetett, nagy forgalmú, a Covid-pandémia alatt is végig eredményesen működött. Vendégkör elsősorban NEM külföldiekre épült. Belső vendégtér 54 fő + terasz 30 fő. Igényesen berendezett, minőségi gépekkel felszerelt. Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdon. Tények : 120 m2 üzlethelyiség + 80 M2 saját terasz Összes melegkonyhás engedély HACCP szerint kialakítva . Belső térben : konyha ,raktár , öltözők , személyzeti és vendég wc , pult , vendégtér, fehér mosogató, szemét tároló. Több oldalról bejárás biztosított . Teljes berendezéssel, minden saját tulajdon. Céggel együtt (25 éves ) átadó. Amennyiben vendéglátásban, befektetésben esetleg átalakításban gondolkodik MEGTALÁLTA ! További információt személyes találkozás alkalmával tudunk mondani.Hívjon bizalommal!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XII. kerület,
299 millió Ft
Alapterület: 234 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó a 12. kerület legfrekventáltabb részén, nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, bevezetett étterem érvényes működési engedélyekkel együtt!   A 234 nm-es ingatlan (amelyből 172 nm étterem és 61  nm a lakás, amely a későbbiekben összenyitható az étteremmel, így a potenciális éttermi területet növelve) az 1059 nm-es telken helyezkedik el.  Az ingatlan 2003-ban (teljes tetőcsere átépítés és hozzáépítés) és 2015-ben (festés, parkettázás, belső tér kialakítása), valamint 2019-ben felújításra került. A konyha, zöldség-előkészítő és a különböző raktárak az ÁNTSZ és a NÉBIH előírásainak megfelelően került kialakításra. A működő terasz: 430 nm, oldalsó kert (potenciális éttermi terasz): 350 nm, utca felőli udvar: 64 nm.   Az étterem nyáron összesen 215 fő, télen 75 fő fogadására alkalmas. A jelenleg kihasználatlan lakással és az oldalsó kerttel kibővítve nyáron összesen 315 fő, télen 125 fő fogadására van lehetőség. A belső tér 118 nm, 75 fő fogadására alkalmas, a 61 nm lakással kibővítve plusz 50 fő. A felső, átlátszó tetővel és nádtetős pergolákkal fedett 230 nm terasz 75 fő fogadására alkalmas. A részben nádtetős pergolákkal fedett 200 nm-es alsó terasz 65 fő fogadására alkalmas. A 350 nm-es oldalsó kert éttermi terasszá alakítás után minimum 50 fő fogadására alkalmas.   Az étterem klimatizált, konyhájában nagyteljesítményű szellőztetőrendszer van. Fűtés: gáztüzelésű, központi. A telken kilenc darab védett, óriási gesztenyefa áll, természetes árnyékot biztosítva.   Ár: 299 M Ft    Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, keressen bizalommal!     Dr. Vincellér Zsuzsa +36 30 815 2510 v.zsuzsa@citycartel.hu
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Hajdúszoboszló,
99 millió Ft
Alapterület: 270 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: Földszint
Étterem kiadó Hajdúszoboszló, Panoráma Apartmanház
Hajdúszoboszló, Sport utca 16. szám alatt lévő, volt Panoráma Hotel étterme és konyhája teljes felszereléssel ELADÓ. 
Befektetési lehetőség!

Csak nálunk!

Igényes

Remek ajánlat!

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Győr,
15.99 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Kiváló helyen étterem eladó
Győrben teljesen felújított, igényesen berendezett kiváló lokációval rendelkező étterem bérleti joga teljes berendezéssel eladó. Az ingatlan 80 nm-es, jelenleg 30 fő befogadására alkalmas. Az egység éttermi része pár hónapja felújításon esett át, amely során új járólapot, új kőburkolatot kapott. Elhelyezkedésének és jelenlegi kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas hideg- és melegkonyhás étterem, szórakozóhely, cukrászda, kávézó, söröző, rendezvényterem működtetésére. A bérleti jog irányára: 15.990.000 Ft Havi bérleti díj: 40.000 Ft+ Áfa Hétköznap és hétvégén is várom hívását!
1
2
3
4
5
»