Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó műhely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Műhely, Máriakálnok,
135 millió Ft
Alapterület: 402 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Élelmiszergyártásra, feldolgozásra a legjobb választás!
Az osztrák és a szlovák határtól 20 percre, logisztikailag kiváló elhelyezkedésű helyen, élelmiszergyártási területen azonnal üzemeltethető ingatlant kínálunk. Meglévő vállalkozás bővítésében, indításában gondolkodóknak kötelező megnézni ezt az ingatlant. Minden készen van a kezdéshez. Az ingatlan kiválóan alkalmas édesipari- (pl: cukrászat), készétel-, tejipar- (pl: sajtgyártás), reform- vagy bioélelmiszer előállításra, feldolgozásra. Az 1370m2-es területen két fő épületet találunk. A lakóház és az élelmiszergyártó műhely mellett találunk még két garázst kisteherautók részére és egy személyautó garázst. A 302m2-es, újszerű állapotú műhelyben található a gyártó, feldolgozó rész, az előírásoknak mindenben megfelelő kialakítással. A műhelyben két hűtőkamra és egy fagyasztókamra működik, csomagoló-, előkészítő-, mosogató-, alapanyag tároló, stb. helyiségek. Női- és férfi öltöző, zuhanyzó, wc-k. A gyártó helyiség klimatizált. Az épület alatt 117m2-es pince is található, raktározásra, tárolásra. A lakóház 100m2 alapterületű, 3 szoba + nappali kialakítású, hőszigetelt, gázfűtéses épület, felújított burkolatokkal, remek állapotban. Jól használható saját lakhatásra, de tökéletes alkalmazottak lakhatásának biztosítására is. 2 fürdővel, 3 hálószobával rendelkező házban több ember is elfér. Az épület alatt teljes pince található. Önállóan is bérbe adható. Műhely bővítés esetén bevonható a tevékenységbe is. Működő, kiépített kamerarendszer a teljes területen, riasztórendszer is kiépítve. Gázfűtés, radiátor is padlófűtés kombinációban. Ipariáram, gázvezeték kiállás több helyen. Lehetőség van az ingatlan bérlésére is. Az élelmiszergyártó üzem bérlése 1.200.-Euró/hó összegben van megállapítva. Tökéletes választás, hogy egy sikeres vállalkozás működjön itt! Nézze meg!  
Eladó Műhely, Környe,
34 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Többfunkciós műhelycsarnok eladó!
Környe Irtáspusztán kínálok megvételre egy 130 m2 alapterületű téglából épült műhelycsarnokot. Az ingatlan 1992-ben épült azóta is a jelenlegi tulajdonosa használja. Rendkívül sok tevékenységi kört ki tud szolgálni a méretéből adódóan. Több bejárata van, akár több kisebb területre is osztható. Jelenleg csak egy kisebb iroda került leválasztásra belőle. A belmagassága 5,4 m az épület széleinél,  középen a 6,5 m-t éri el. Akár egy kamion is be tud állni az épületbe. Jelenleg autószerelő műhelyként funkcionál, akna és emelők találhatóak benne. Gépekkel és szerszámokkal felszerelt, melyek külön megállapodás során értékesítésre kerülhetnek. Víz, gáz  és áram van az épületben, a fűtése fekete sugárzóval megoldott. A tető szigetelt. A teljes hozzá tartozó telek mérete 1800 m2, a telken még két kisebb épület található.  Irtáspuszta Környe külterületén található, Oroszlány és Tatabánya közelsége ideális lehet bármely vállalkozás műhelye, raktára számára. Könnyen elérhető az M1-es autópálya vagy Székesfehérvár is. Tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!  
Eladó Műhely, Szolnok,
300 ezer Ft
Alapterület: 2 400 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Új építésű
Szolnokon,épülő ipari csarnok eladó
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ , SZENDVICSPANELBŐL ÉPÜLŐ ,IPARI CSARNOK AZ ÚJSZÁSZI ÚTON (HRSZ 15709/16). TELJES NETTÓ ALAPTERÜLETE: 2X1.200 M2, AMELY MEGVÁSÁROLHATÓ EGYBEN ÉS KÜLÖN KÜLÖN IS.  A CSARNOKOKHOZ TARTOZIK 2X127 M2 IRODA+VIZESBLOKK ESETLEG ÖLTÖZŐ. A CSARNOK BELMAGASSÁGA 9,00 M DARUKONZOL KIÉPÍTVE. AZ IRÁNYÁR MŰSZAKI TARTALOMTÓL FÜGGŐEN: 250-300.000,-FT+ÁFA/M2 PROJEKT TERVEZETT INDÍTÁSA: 2021. 05.30. ÉRDEKLŐDNI: +36204041899 -S TELEFONSZÁMON LEHET.A hirdetésben szereplő információk az Eladótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk!  
Eladó Műhely, Budapest, XXII. kerület,
120 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó műhely Budafokon!
Eladó Budafokon egy 800 nm-es telken található 500 nm-es csarnok épület. Az épület egy része téglából épült, másik része könnyűszerkezetes. Fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal. Külön női és külön férfi mosdók, zuhanyzók, öltözők rendelkezésre állak. Irodahelyiség kialakítható. Az ingatlanban 8 éve bérlők vannak, egy fém megmunkáló, forgácsoló üzem működik, ők igény szerint maradnának tovább, ezért befektetőknek, vállakozóknak is megfelelő lehet. További információ telefonon!   Irányár: 120 MFt.   Bíró Zoltán +3630 815 2502
Eladó Műhely, Kiskunfélegyháza,
49.9 millió Ft
Alapterület: 1 044 m2
Állapot: Felújítandó
Kecskemét központjától 20 percre, Kiskunfélegyháza közelében, ELADÓ 1040 nm-es, (18x58m) két szintes épület, 2,50 m-es belmagassággal. Hivatalosan, a térképen és tulajdoni lapon is feltüntetve! Bármiféle termelőmunkára üzemcsarnoknak, kereskedelmi lerakatnak, vagy raktározásra is alkalmas lehet! (Sőőőt, mindenre IS!)  Főútról nyíló, bekerített telken több melléképület, termény-takarmánytároló,  ....és nem mellékesen, egy 140 nm-es, 5 szobás, kétgenerációs családi ház található. 1980-as építésű téglaház, vegyes tüzelésű központi fűtéssel.     KÉT INGATLAN EGY ÁRÁÉRT!   Ha valaki kevesli a 6000 négyzetmétert, a körülötte lévő  kb 3 hektár is megvehető! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Kópháza,
27 millió Ft
Alapterület: 204 m2
Építési mód: Tégla
Karosszérialakatos műhely frekventált helyen
Kópházán, frekventált helyen, évtizedes múlttal rendelkező, bejáratott autófényező- és karosszérialakatos műhely eladó.   A vállalkozás tágas, állandó magyar és osztrák ügyfélkörrel rendelkezik és igény szerint teljes felszereléssel is megvásárolható, így ha a tevékenység folytatásra kerül, nem kell a nulláról kezdeni.   A 204 nm-es, 5 beállós, részben lakóingatlanná minősített épület 998 nm-es telken helyezkedik el, kialakításából adódóan más tevékenységek folytatására is alkalmas lehet.      
Eladó Műhely, Szügy,
790 ezer Ft
Alapterület: 395 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Műhely és irodák kiadók
SZÉCHENYI2020 AZ INKUBÁTORHÁZ AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL JÖTT LÉTRE "BEFEKTETÉS A JÖVŐBE" Szügy Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló, TOP-1.1.2-16-NG1-2017-00003  számú, „Inkubátorház Szügyön” elnevezésű projekttel támogatást nyert. Szügy község külterületén, 140.590 m2 telken épült, összesen 593m2 hasznos alapterületű inkubátorházban, irodák és műhely kiadó. Szügy község megközelítése: - Közúton Budapestről Vác érintésével Balassagyarmaton át érhető el a legegyszerűbben, mintegy 80 kilométernyi utazással; hasonló távolságnak tekinthető az az útvonal is, ha az M3-as autópályán indulunk el a Bagi lehajtóig, majd az Aszód-Galgaguta-Magyarnándor útvonalat követve közelítjük meg. A község Balassagyarmat felől a 2108-as úton érhető el, Őrhalom felé a 21 129-es út indul innen. - Vonattal a MÁV 78-as számú Aszód–Balassagyarmat–Ipolytarnóc-vasútvonalán közelíthető meg. A helyi megállóhely Mohora és Balassagyarmat között található; közúti elérését a 21 129-es útból kiágazó 21 328-as számú mellékút teszi lehetővé. - Helyközi autóbuszvonalakː 460, 1306, 1308, 3312, 3313, 3315, 3318, 3320, 3321, 3325, 3326, 3329 Inkubátorház általános leírása:  Az inkubátorház 2020 októberében kerül átadásra, mely 2 fő épületrésszel rendelkezik (műhely és irodák). Az épület acélváz szerkezetű, külső héjazata 10 cm-es szendvicspanel, az irodák és szociális helyiségek belső feléről szigetelt gipszkarton előtéttel és válaszfalakkal vannak szerelve. Az épület műanyag, fokozott hőszigetelésű 3 rétegű hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt. A fűtési rendszer levegő-víz hőszivattyúról üzemel, a hőleadás mindkét épületrészben radiátorokon keresztül történik, ill. a használati meleg vizet is a hőszivattyúk termelik. A műhely műgyanta, az irodák épületrész kerámia és laminált parketta padozattal rendelkeznek. Az inkubátorházba beköltözőket illetően: Az inkubációs fejlesztés végső haszonélvezői olyan újonnan betelepülő mikro-, kis- és középvállalkozások lehetnek, amelyek a betelepülés időpontjában induló vállalkozásnak minősülnek (legfeljebb öt éve került bejegyzésre). Ezen vállalkozások a betelepüléstől számított legfeljebb 5 évig részesülhetnek inkubációs szolgáltatásban. Extrák: - 1. sz. épületrész, amely irodaház funkciót tölt be, teljes körűen klimatizált - riasztóval és kamerarendszerrel ellátott Felépítmények: - 1. sz. épületrész: összesen 197,6 m2 alapterületű, jellemzően irodahelyiségek, tárgyaló, irattár, közlekedő, mosdók, teakonyha, kazánház található a felépítményben - 2. sz. épületrész: összesen 395,4 m2 alapterületű, szerelő-műhely, zsilip, raktár, közlekedő, női-férfi öltöző, szociális helységek találhatóak a felépítményben Érdeklődés, megtekintés vagy bármilyen további információ igényével kapcsolatban kérem keressen a megadott elérhetőségeim valamelyikén! Bérleti díj:  Iroda:    3000 Ft/m2 + ÁFA/hó + rezsi Műhely: 2000 Ft/m2 + ÁFA/hó + rezsi
Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Százhalombatta,
35 millió Ft
Alapterület: 650 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
#BATTA #IRODA #IDŐSEKOTTHONA #ÜZLETHELYISÉG #MŰHELY #OKTATÁS #LEHETŐSÉGEK
Százhalombattán, GKSZ-3-as övezetben, 2 szintes, 650 nm-es hasznos alapterületű, felújítandó épületek, különböző méretű telkekkel, külön HRSZ-okon, 35 millió Ft-tól eladók, akár egyben is!      Az összesen 34.260 nm-es területen fekvő épületegyüttes szálláshely és sporttelep jelleggel funkcionált.   Az ingatlanok ára előzetes értékbecslői szakvélemény alapján, DE AZ ALATT lett megállapítva!    A 13X30 méteres épületeken, bár az utóbbi években az állagmegóvási munkálatok elmaradtak, szerkezetileg rendben vannak, megfelelő szakemberrel ellenőrizhetők.   A terület, az épületek  felújítás után ideálisak lehetnek:   idősek otthona, iroda, üzlet, telephely, műhely, logisztika, vendéglátás, oktatás és egyéb számos szolgáltatás, kivétel MUNKÁSSZÁLLÓ létesítésére.       A fotók között látható egy, a már teljeskörűen felújított, hasznosított épület. Tulajdonosa a felújítás részleteiről, költségeiről szívesen tájékoztatja az érdeklődőket.   Árak: + Épület 850 nm-es telken: 35 millió/db + Épület 1200 nm-es telken: 37 millió/db + 900 nm-es telek: 10 millió + Épület 1250 nm-es telken: 43 millió  + Épület 14.000 nm-es telken: 135 millió (CSAK A TELJES TERÜLET MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN ELADÓ!)       Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok!   ÚJRATERVEZÉS? SZÁZHALOMBATTÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!   Hívjon bizalommal!   Törköly-Gazdag Gábor Egyenes Ingatlan
Eladó Műhely, Budapest, III. kerület,
430 millió Ft
Alapterület: 430 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
3. kerületben, eladó frekventált helyen, forgalmas út mellett  egy üzleti jellegű, régóta autószalonként működő ingatlan. Az ingatlanban 4 állásos szerviz, egy 150 nm-es raktár, valamint egy kb. 280 nm-es szalon. A hozzá tartozó telek mérete 2880 nm.  Megvásárlás estén akár azonnal márkakereskedés indítható! Az ingatlan környezetében több nagyobb bolt és bevásárló központ található, melyek még jobban növelik a környék forgalmát.   Ár: 470 millió Ft
Eladó Műhely, Dunaföldvár,
4.98 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Dunaföldváron az Öreghegyen műhely garázzsal eladó!
A kisváros csendes utcájában, néhány percnyire a központtól eladásra kínálunk, egy felújításra szoruló, 40 nm-es, vegyes falazatú épületet. Az 1950-es években épült ingatlan két helyisége a közelmúltban garázsként, illetve műhelyként funkcionált. Az épületbe az elektromos áram bevezetésre került, de valamennyi közmű megtalálható az ingatlan előtti műút alatt. Az épülethez tartozó 1.050 nm-es telek megosztható, mivel a kert egy közművesített, kialakulóban lévő új utcára nyílik, így a terület egy része építési telekként is értékesíthető.    Irányár: 4,98 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Solt, Kossuth Lajos u.50.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu   MARADJ OTTHON!!!  Online ingatlanbemutatás! https://youtu.be/fzR9RJ9k7i8
1
2
»