Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó műhely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Tatabánya,
42.99 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladásra kínálunk jól működő autószerelő műhelyt, teljes berendezéssel, gépekkel, felszereléssel.   Tatabánya központjában eladó, 400 nm-es telken, 100 nm-es autószerelő műhely, ahol jelenleg is működő vállalkozás üzemel.   A tulajdonos szeretné megérdemelt pihenését tölteni, ezért értékesíteni kívánja a két kocsi beállásos műhelyét teljes berendezéssel: Az ingatlan irány ára: 42.990.000 Ft   Az ár tartalmazza a gépeket, teljes berendezést: gumiszerelőgépek eszközök, csápemelő, fékpad, állványos fúró, ipari kompresszor, és egyéb kézi szerszámok. A műhely fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, igény szerint gázzal is fűthető. 380V ipari áram rendelkezésre áll, ablakok drótüvegezésűek, védőráccsal felszereltek. Az ajtók megfelelnek a tűzvédelmi szabályoknak. Az épület burkolata részben járólap és mozaik padló, a falat fehér csempe borítás védi. Az épületben kiépítésre került egy zárható iroda, egy mosdó, és külön helyiségben WC.   Bővebb információért, vagy megtekintésért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Eladó Műhely, Tatabánya,
140 millió Ft
Alapterület: 450 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Műhely raktárakkal együtt eladó!
Tatabányán a Fürdő utcában 450 m2-es csarnok 4500 m2-es telken eladó. Az ingatlanban iroda és öltözők is találhatóak. A telken még van egy 100 m2-es raktár, egy 40 m2-es raktár és 8 db 10 m2-es tároló. Ipari áram biztosított, víz, gáz és csatorna bekötve. A radiátorokhoz a gázfűtés biztosított. Az iroda klimatizált. A vasszerkezetes csarnokban galvanizálási munkák zajlanak, de a tevékenységi kör nem korlátozott. Az udvarban parkolás biztosított. A telken három fúrt kút található. A telek két helyrajzi számon található, megosztható, mindkét teleknek kialakítható külön utcai bejárat. További áram kapacitás lekötésére van lehetőség. Az ingatlanban a jelenlegi tevékenységi kör lezárására kb három hónapot kér a jelenlegi tulajdonos. Ideális, könnyen megközelíthető telephely vállalkozása részére, 5 perc alatt megközelíthető az autópálya feljáró. Budapest, Győr, Székesfehérvár kevesebb, mint egy óra alatt elérhető. Csendes, alacsony forgalmú utcában található, de mégis közel a városhoz. Ajánlom befektetők figyelmébe is, egyben és több részben is kiadható gyártási, raktározási célokra egyaránt. A tatabányai, tatai és az oroszlányi ipari park közelsége és sokrétűsége jelentős vonzerővel bír a további üzemek, beszállítók irányába. Tekintse meg, a személyes bejárás alapján könnyebb dönteni az ajánlatáról.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Marcali,
180 millió Ft
Alapterület: 633 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 + 3 szoba
Marcaliban kiváló helyen fényező és karosszériás műhely eladó!
Befektetők, autófényezők, karosszériások figyelem! Kiváló lehetőség kínálkozik Marcali egyik legfrekventáltabb területén! Az alapterület 638 m2, melyhez tartozik egy osztatlan közös udvar, ahol lehet parkolni, vagy az épp javítás alatt álló autókat tárolni. A műhelyek teljesen felszereltek, így is kerülnek átadásra, ami hatalmas előnyt jelent, és azonnali bevételt termelhet. A fényező kamra korszerű és jelenleg is aktívan működik. Szellőztető és portalanító rendszer egyaránt megtalálható. A karosszériás műhely rész huzatópaddal és csápos emelővel van felszerelve, ezeken kívül rengeteg kézi és egyéb szerszámot tartalmaz. A jelenlegi csápos emelő mellé igény szerint telepíthet egy másikat, és még így is marad szabad hely bőséggel. Van több raktár részleg is, ahol kényelmesen tárolhat pót alkatrészeket vagy bármi egyebet. Ezen felül ebédlő, fürdő és mellékhelyiség is elérhető. Az épület elektromos kapuval és riasztóval van ellátva, illetve alul és körben is csempézett. Marcali egy közepes méretű város közel a Balatonhoz, épp ezért nagy átmenő forgalommal büszkélkedhet. A lokális vonzást elősegíti a mindössze 20 méterre található benzinkút illetve a közeli bevásárlóközpont is. A terület közvetlen környezetében működik még egy autómosó egy autó kereskedés, több műhelyrész, étterem és alkatrész üzlet is. Az utóbb felsoroltak szintén megvásárolhatók. Természetesen minden engedély és feltétel biztosított az új tulajdonosnak, hogy azonnali bevételt termeljen. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Az ingatlan irányára 180.000.000 FT + ÁFA!  
Eladó Műhely, Mosonmagyaróvár,
80 millió Ft
Alapterület: 639 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 szoba
Ipari épület nagy méretű, hasznosított területtel eladó!
Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészén, ipari besorolású önálló épület telekkel eladó. A körbekerített területen található 639m2 földszinti alapterületű épület emeletén is majd ekkora terület hasznosítható. Az ajánlatban szereplő 639m2 alapterületű épületrész két szintes, így összterülete meghaladja az 1000m2-t.  -A földszinti rész hasznosítható része jelenleg bérbe van adva. További bérlési szándék fenntartásával is eladó. Azonnal bevételt hozó befektetés. -Üresen is átvehető az épület néhány hónapos határidővel. -Saját hasznosításra is kiválóan alkalmas. Több bejárattal rendelkezik. A két szint külön is megközelíthető. -Több szociális rész is megvan. -Jó megoldás műhelynek, gyártásnak, logisztikai és összeszerelő tevékenység végzésére. -Rendelkezésre áll csatorna, víz, tüzi-víz rendszer, villany 20 kW-ig, de ez igény esetén bővíthető. Gázvezeték is van az épület közelében, ha szükséges a tevékenységhez ez is megoldható. -Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll. -Az épület jó állapotú, jelenleg is használatban van.   Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez kiválóan alkalmas az épület. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Mosonmagyaróvár,
180 millió Ft
Alapterület: 2 050 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 szoba
Ipari csarnok nagy belmagassággal, irodákkal, szociális részekkel!
Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészén, ipari besorolású csarnoképület eladó. A körbekerített területen található méretes épületrész jól hasznosítható. Az ajánlatban szereplő 2050m2 alapterületű épületrész egy része kétszintes. A 2050m2 terület az épület földszinti alapterületére vonatkozik, de a teljes alapterület ennél jóval nagyobb.  -Az egybefüggő csarnok 1500m2-es, belmagassága 8.5m, gerendáig mért magasság 7.5m. -Lehetőség van belső daru kiépítésére is, az oszlopos szerkezeten ennek megfelelő kialakítások vannak. -Az épület több irodával is rendelkezik. Szociális blokk is rendlekezésre áll. Férfi- és női öltöző, zuhanyzó, wc-k. -Több bejárattal rendelkezik. Az oszlopos tartószerkezet miatt több kapu is nyitható, ahogy a tevékenységhez szükséges. -Jó megoldás gyártó, összeszerelő vagy raktározási-logisztikai feladatok elvégzésére. -Lehetőség van akár 3200m2 alapterületet is megvásárolni. Csak az épület földszinti területe akkora, a belső szintek nincsenek beleszámolva. -Rendelkezésre áll csatorna, víz, tüzivíz rendszer, villany 20 kW-ig, de ez igény esetén bővíthető. Gázvezeték is van az épületnél, ha szükséges a tevékenységhez ez is megoldható. -Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll. -Az épület jó állapotú, a tető néhány éve felújításon esett át.   Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez kiválóan alkalmas az épület, bővítési lehetőség is rendelkezésre áll. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Mosonmagyaróvár,
1573.4 millió Ft
Alapterület: 1 470 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 8 szoba
Profi logisztikai központ, komplex szerelő műhely, fuvarozási központ!
Mosonmagyaróváron, kivételes lehetőséget kínálunk az alábbi ingatlan ajánlatával. Felső kategóriás minőség, több funkciós lehetőségek. Aprólékos, átgondolt extra kivitelezés. A 2014-ben épült komplex szerelőműhely kiválóan alkalmas olyan szállítmányozó bázisnak ahol a kamionok, teherautók szervizelésére, karbantartására, mosására is van lehetőség. Továbbá akár a sofőrök, személyzet szállása is megoldható. Az épület lehetőséget ad, logisztikai feladatok ellátására, raktározásra és egyéb szállítandó csomagok előkészítésére is. De akár tovább is működtethető a komplex szerelőműhely, vizsgabázis, fényező, karosszéria és teherautó szerelő részleg, szgk. és kamion mosó szolgáltatás. -Az udvar térkövezett része, 1m-es alappal, 40t-ás járművek fogadásra alkalmas. Akár több tíz kamion egyidejű parkolása is megoldható. -A két darab 9m-es, távvezérelt úszókapu kényelmes közlekedést biztosít (bejárat-kijárat). A terület bekerített, kamerával figyelt. -A 6606m2-es telek 50%-ig beépíthető az épület bővítésével. Továbbá, igény esetén közel 1700m2-el növelhető a telek nagysága. -A 2014-es korszerű acéltartós felépítmény, bővíthető épület. Tégla és szendvicspanellel kombinált falazattal kiváló szigetelésű. Fűtése gázkazánról, padlófűtéssel megoldott, a mosókban radiátor fűtés van. Az iroda, lakás és szociális rész külön gázkazánnal fűtött. -A kialakítás akár 14-15 fő folyamatos foglalkoztatására is alkalmas. Szociális helyiségek, étkező, iroda, vizesblokkok is így lettek kialakítva. -Kamionos bázisként a sofőrök a pihenőidőt is eltölthetik. Az emeleti lakás-iroda részen szállás is lehetséges. -A berendezés is az ajánlat részét képezi, de igény esetén a teljes berendezés kivehető az épületből. A birtokba adás rövid határidővel megoldható. -A teljes terület és az épület is kamera-rendszerrel kiépített, saját tulajdonú riasztórendszer is üzemel. Kiépített informatikai rendszer, szerver központ is rendelkezésre áll. -Az emeleten a szociális helyiségek mellett egy önálló lakás vagy iroda is kialakításra került, felszerelt konyhával és gépesítéssel. -Elmondható mind a kivitelezésre, a külső-belső kialakításra és a berendezési tárgyakra és gépekre is, hogy a jelmondat ez volt: MINDENBŐL A LEGJOBBAT! Az ingatlan legnagyobb előnyei a korszerű, szinte új épület, a kiváló minőség, többfunkciós kialakítás és az azonnali birtokba vehetőség. Továbbá, hogy jelen piaci árak mellett ebből az összegből már nem építhető meg ez az épület.   További információkkal kapcsolatban kérem keressen a megadott elérhetőségeken.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Műhely, Gyönk,
15.6 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó!
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó! Ez a fantasztikus adottságú és hatalmas méretű ingatlan, Gyönk egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent?  Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget, bármilyen ipari tevékenységre alkalmas. Sőt, nagyszerű elrendezése miatt, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet benne bármilyen irodai tevékenység, vagy akár társasházként is működhet a megfelelő átalakítások után. Külön vizesblokkal rendelkezik, öltözővel, WC-vel és fürdővel. Akár lakóingatlanná is átminősíthető. A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. Nem messze van az autóbuszállomás, boltok, üzletek, gyógyszertár, orvosirendelő.  Ha kivenni szeretné, erre is van lehetőség 150 000 Ft/hó-bérleti díjért. Ebben az esetben 3 havi kaució megfizetése szükséges. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, hiszen a bérleti díjából is kiszámolhatja, hogy 9 év alatti a megtérülése! Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Eladó Műhely, Győr,
100 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ménfőcsanakon eladó egy 500 m2-es ipari csarnok, hozzá tartozó 1000 m2 telekkel. hozzá tartozó szociális helyiségekkel, központi fűtéssel, 4 m belmagassággal.   Ipari célra alakalmas   További kérdéseivel keressen bizalommal:   Pfeiferné Zsuzsa
Eladó Műhely, Gyomaendrőd,
99 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
ELADÓ! Közismert, jelenleg is jól működő, autószerelői szervíz, műszaki vizsgabázis!
 ÁRCSÖKKENÉS!!!  ELADÓ Gyomaendrődön! Közismert, jelenleg is jól működő, műszaki vizsgabázis és független autószervíz!   500m2 ingatlan, ami teljesen körbebetonozva a telek körül, 2018-ban felújításon esett át, szigetelést, személyzeti öltözőt, vizesblokkot, konyhai helyiséget kapott!     Elsősorban, a cégtulajdonos, a céget, tárgyi eszközeivel, teljes működési engedélyével adná el, a szakképzett, jó szerelői személyzettel együtt. //Mezőgazdasági vontatók, pótkocsik, 3,5t kistgk, személyi autók, teljes körű javítását és vizsgáztatását vállalják! A környék rendezett iparterület, mellette jól prosperáló vállalkozások vannak. Mindez a volt Mgtsz területén van.//    Keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Műhely, Kocsér,
79.9 millió Ft
Alapterület: 1 944 m2
Állapot: Újszerű
Kecskemét melletti Kocséron fűtött műhely nagy telekkel eladó
Kecskemét vonzáskörzetében Kocséron egy 280 m2, újszerű, fűtött műhely és iroda 500 m2 fedett-nyitott raktárakkal eladó.   A 2016-ban épült műhelynek két nagy légterű területe van, melyek mindegyik fűtött és széles kapukon át megközelíthető, melyek ablakainak köszönhetően természetes fény mellett lehet dolgozni. A középső részen a kazánház, a mosdóval egybekötött öltöző, míg az emeleti részen egy kis iroda és teakonyha kapott helyet.   A teljesen zárt terek mellett részben nyitott, fedett raktárakat is építettek részben az épület mellé közvetlenül, részben kissé távolabb. A közel 4.000 m2-es telek még bőven ad lehetőséget nem csak tárolásra, de akár személyautók parkolására is.   Maga az ingatlan Kocsér belterületén található. Víz, villany (3x40A) már be van kötve az épületbe, míg a teleülés csatornázási fejlesztésének hála hamarosan a szennyvíz is bekötésre kerülhet. A fűtést saját, vegyes tüzelésű kazán és falra szerelt radiátorok adják. További fontos szempont, hogy a területet riasztó rendszer felügyeli.   Kocsér sok szempontból kivételes lokációban fekszik, hiszen már most is 3 autópálya, az M4-es, az M5-ös és az M44-es is fél órán belül elérhető. A várhatóan 2022-ben elkezdődő építkezés nyomán az majdan elkészülő M8-as várhatóan 5 perc távolságra lesz a településtől, még gyorsabb összekötést biztosítva az ország számos pontjára.   Amennyiben a saját tevékenységeteknek kerestek helyet, akár befektetésben gondolkodtok, ez az ingatlan jó választás lehet. Kérlek, keress bizalommal, amennyiben felkeltette kíváncsiságodat a hirdetés.        
1
2
»