Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó külterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Nyíregyháza,
40 millió Ft
Telekméret: 6 673 m2
Nyíregyháza Tiszavasvári út ipari parkhoz közel telkek eladók
Nyíregyháza Tiszavasvári út melletti területen telkek eladók. Az ipari park szomszédságában található telkek jelenlegi megnevezése gyümölcsös. A négy egybefüggő telek 6.673nm, de további két telek vásárolható meg hozzá, így növelve a telkek területét 9.891 nm-re, melynek az ára így 51 MFt. Fogynak a telkek, ha ipari vagy mezőgazdasági tevékenységben gondolkodik érdemes megtekinteni! Az ingatlan kifüggesztendő.
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Nyíregyháza,
37.8 millió Ft
Telekméret: 12 823 m2
Nyíregyháza - Rozsrét külterületi telek eladó
Nyíregyháza - Rozsréten kivett anyaggödör megnevezésű ingatlan, két helyrajzi számon eladó. A két telek együtt eladó, összes területe 12823 nm. A terület feltöltés alatt van, köves út mellett terül el. Ha a nagyságrend az elképzelésével találkozik mind árban, mind négyzetméterben, szívesen megmutatom. Indulnak a pályázatok, lehet, hogy éppen erre van szüksége a vállalkozásának? 
Vízparti

Eladó Külterület, Sarud,
550 millió Ft
Telekméret: 100 000 m2
Sarud, eladó telek a Tisza-tó partján
A Tisza-tó partján Sarudon kínálunk eladásra egy 10 hektáros területet,saját fúrt termálkúttal,melynek területe 150 m2 A kinyert víz hőfoka 50,6 Celsius-fok, 948 méterről tör fel, a kút kapacitása pedig elérheti a percenkénti 948 litert is A geológus szakértők szerint,a kiváló minőségű sarudi forrás hazánk tíz legfontosabb termálkútjának egyike lehet, a település pedig üdülőfaluvá válhat. A víz ásványianyag-tartalma 1378 milligramm/liter, főleg nátriumban gazdag. Fontos, hogy az európai uniós előírásokat is figyelembe véve mind az arzén-, mind a bór- és a jódtartalom bőven alatta marad az ivóvízre is előírt határértékeknek. A mért adatok alapján a víz metántartalma igen magas, ami egy esetleges ilyen irányú kiegészítő hasznosításnak is alapja lehet A víz gyógyvízzé minősített, a forrás a szakemberek szerint Magyarország tíz legfontosabb termálkútja közé tartozhat majd.. Bővebb információért kérem keressen telefonon.
Jó közlekedéssel

Eladó Külterület, Budapest, XXI. kerület,
28 millió Ft
Telekméret: 1 196 m2
Hároson eladó telek!
XXI. kerületben, Hároson, ezáltal kiváló közlekedési lehetőség közelében, csendes, mellékutcában, kínálunk kiadásra egy 1196 nm-es teleket. Környezet Gyönyörű környezet, csendes utcák ölelésében elhelyezkedő telek, egy nyugodt otthon megteremtését biztosítják. Csendes rész, kellemes szomszédsággal, közelben könnyen elérhető, óvoda, általános iskola, számos tömegközlekedési eszköz, valamint a kiváló közlekedést biztosító összekötő utak. Közlekedés A közlekedésben fontos szempont, hogy a M0-ás autóút 10 percre van, így könnyen megközelíthető Budapest bármely része. Az utca végén buszmegálló található ahonnan a csepeli HÉV- kb 20 perc alatt elérhető, így a belváros könnyen megközelíthető.
Eladó Külterület, Szolnok,
8.6 millió Ft
Telekméret: 3 884 m2
Külterületi telek eladó
Szolnok külterületén található 3889 m2 es terület, közvetlen csatlakozással a 32 úthoz (telek szélessége 20 m) akár üzleti vállalkozás céljára eladó! Jelenleg szántó besorolású a terület, átminősítése megoldható!   Irányár 8.600.000.-Ft Érd: 70 411 9927
Eladó Külterület, Budapest, XXI. kerület,
377 millió Ft
Telekméret: 18 816 m2
Eladó Csepelen egy Dunaparti ingatlan
  Eladó Csepelen Dunaparti ingatlan 18816 nm, ami az alábbiakban részletezettek szerint hasznosítható. A 14122 nm-es terület közkert, közpark célra hasznosítható és ennek megfelelő fejlesztések hozhatók létre rajta. A 4694 m2 terület Nagykiterjedésű rekreációs és szabadidős különleges terület, amelyre építhető tábor, sporthotel stb. A terület mellet végig bicikliút fog épülni, illetve a Kemény Ferenc nevű program keretében tervezik egy evezőspálya kiépítését kb 1,5 km hosszan, továbbá a területtől 300m-re lesz kiépítve a tervek szerint egy diákváros. Övezet: K-Rek/É-V - Nagykiterjedésű rekreációs és szabadidős különleges terület (K-Rek) ( 4694 m2 ) Beépítési mód: szabadon állóBeépítettség megeng. legn. mértéke: 25 % Kialakítandó legkisebb telekterület: 2000 m2Legnagyobb terepszint alatti beép.: 50 % Telek legkisebb szélessége: 25 mZöldterület legkisebb mértéke: 50 % Legnagyobb szintterületi mutató: 1Megeng. legkisebb épület magasság: 4 m Szintterületi mutató (parkolási): 0,25Megeng legnagyobb épület magasság: 16 m Építmény legn. homl.magassága: Egyéb: Övezet: Zkp/É - Közkert, közpark (Zkp) ( 14122 m2 ) Beépítési mód: szabadon állóBeépítettség megeng. legn. mértéke: 3 % Kialakítandó legkisebb telekterület: 10000 m2Legnagyobb terepszint alatti beép.: - % Telek legkisebb szélessége: 20 mZöldterület legkisebb mértéke: 80 % Legnagyobb szintterületi mutató: 0,03Megeng. legkisebb épület magasság: - m Szintterületi mutató (parkolási): -Megeng legnagyobb épület magasság: 7,5 m
Eladó Külterület, Bácsalmás,
20.99 millió Ft
Alapterület: 373 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Bács-Kiskun megye Bácsalmás, 4676 nm-es bekerített területen, befektetésre alkalmas ház és gazdasági épület eladó
Bács-Kiskun megye Bácsalmás, 4676 nm-es bekerített területen, befektetésre alkalmas ház és gazdasági épület eladó. A gazdasági épület tégla szerkezetű, 11m x 33m illetve 4m x 3m összesen 375 nm-es. Közvetlenül mellette tartozik hozzá egy 33m x 8m-es mezőgazdasági gépek tárolására alkalmas terület. A telken megtalálható egy családi ház, mely 40 nm-es. Található benne szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba és WC. Az épület tégla szerkezetű külső hőszigeteléssel és műanyag nyílászárókkal ellátott. A fűtésről kályha gondoskodik. A világos, jó elosztású családi ház járólapos és padlószőnyeges burkolattal van ellátva. Az ingatlan 4676 nm-es gondozott, gyümölcsfákkal telepített telken található a terület locsolása fúrtkútról megoldott. A terület teljesen be van kerítve, illetve riasztó rendszer van telepítve. Az ingatlanban hálózati víz és ipari áram megtalálható. Közvetlenül az ingatlan szomszédságában 4,2 ha-os szántó, az területhez külön megvásárolható. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Külterület, Üröm,
75 millió Ft
Telekméret: 6 999 m2
Ürömön, a Budakalászi út mentén eladó egy 6999 nm-es, 3 minőségi besorolású szántó. Beépíthetőség 3 %. Budakalász, Üröm és Békásmegyer határán található új építésű házak környezetében. A telekről gyönyörű kilátás nyílik a Pilisi hegyvonulatra. Ideális terület lakópark, vagy akár egy kis város közeli rancs kialakítására is.   Ár: 75 millió Ft
Eladó Külterület, Nyúl,
6.9 millió Ft
Alapterület: 3 809 m2
Nyúlon örökpanorámás telek eladó
Csendre, nyugalomra vágyik, mégse távol a nagyvárostól? Győrtől 13 km-re Nyúlon, 3809m2 -es gyönyörű, örökpanorámás telek azonnal megvásárolható!   Közművek: kb. 250m távolságra találhatóak Beépíthetőség: 3% Megközelítés: aszfaltos úton   Igény esetén precíz, pontos kivitelezőt ajánlunk, aki megvalósítja elképzeléseit. Teljeskörű ügyintézéssel várom kedves Ügyfeleimet, a tervezéstől egészen a hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatos tájékoztatásig és ügyintézésig. Kérdései lennének? Megvásárolná? Hívjon, vagy írjon bátran!
Eladó Külterület, Sopron,
29.9 millió Ft
Telekméret: 5 600 m2
A szóban forgó terület Sopronban, a Lővér Camping mögött helyezkedik el. 5600 m2, melynek egy része kivett udvarként telekkönyvezett. Itt egy kisebb lakóház állt korábban, melynek a nyilvántartásban feltüntetett paramétereit követve építmény elhelyezhető. Murvás úton megközelíthető, nyugodt terület a természet által ölelve. Nem túl távol a várostól, de igazi elbújós terep. Egyébiránt befektetésnek is megfontolandó lehet hosszabb távon.
1
2
3
4
»