Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó villa, kastély, kúria
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Tata,
490 millió Ft
Alapterület: 390 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
Tatán kúria lovardával eladó!
Magyarország legszebb részén Tatán kúria lovardával, saját tóval eladó! A bírtok gyönyörű környezetben a fényes források közelében található. Itt luxus körülmények között élhet a város szélén.   Megnevezése: belterület, lakóház udvar, gazdasági épület és hivatalos lovarda A ház alapterülete bruttó 388,94 m2 Az istálló és garázs bruttó 184,99 m2 alapterületű Ára: 1 500 000 euró Azonosító:1088/5
Eladó Villa, kastély, kúria, Dörgicse,
300 millió Ft
Alapterület: 290 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Veszprém megye, Dörgicse, eladó családi ház, szőlőbirtok.
Dörgicse település határában eladó egy 4 hektáros területen található szőlő terület, a hozzá tartozó gépekkel, pincészettel, lakóházzal együtt! A birtokon 2 fehér, 1 kék minőségi, ápolt ültetvény található. A mezőgazdasági munkák helyben megoldhatók! A pincészet egy időben épült a lakóházzal, 2003-ban. Az építkezés a kor legmodernebb anyagait, technikáját felhasználva készült el, 38-as ytong téglából, hőszigetelt fa nyílászárókkal, biztonsági berendezésekkel, napkollektorral, egyedi tetőszigeteléssel.  A lakóépület belső elrendezése, a felhasznált minőségi anyagok, berendezések, burkolatok napjaink maximális igényét is kielégítik. A 290 nm.-es, öt szobás, összkomfortos ház gázfűtéses, napkollektor rásegítéssel. Az épület minden helységéből elvehetetlen örök panoráma a dörgicsei lankákra, a Balatonra! Az itt lakók kényelmét a medence, a fedett grillező és kemence, fedett parkoló biztosítja. Mivel a különböző Helyrajzi számon szerepel a birtok, külön-külön is érdeklődésre tarthat számot. Az ingatlan betonúton közelíthető meg. Nézze meg a képeket, képzelje bele magát ebbe a paradicsomi helybe!
Eladó Villa, kastély, kúria, Budapest, XXII. kerület,
420 millió Ft
Alapterület: 2 780 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
ÁRESÉS!!! 500.000.000 FT HELYETT 420.000.000 FT Budapest XXII. kerületében, részben felújított, 2780 nm-es, 71 szobás, patinás épület, 4818 nm-es telken eladó. Pince: 626 nm (8 szoba) Fsz.: 654 nm (17 szoba) I. emelet: 510 nm (18 szoba) II. emelet: 514 nm (18 szoba) Tetőtér: 477 nm (18 szoba) + 40 + 150 nm terasz A szobák nagy része önálló fürdőszobával és wc-vel rendelkezik. A földszinten impozáns, 150 nm-es, felújítandó, kertkapcsolatos díszterem található. Az épület átalakítással alkalmas akár szálloda, apartmanház, irodaház, idősek otthona, kolostor, cégközpont stb. céljára. Parkolási lehetőség a telken. Irányára: 420 000 000 Ft dr. Vincellér Valéria: +3630-815-1-999  
Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Tabdi,
27.5 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Zöldövezetben Remek Kis-Birtok Kúriával Eladó!
Hatalmas, több mint 2,5 hektáros telken eladó egy birtokközpontnak is alkalmas Kúria Kiskőrös közelségében. A Kúria egy 150 m2-es 2018-ban kivülről, belülről teljesen felújított klímával felszerelt, modernizált lakóépület: 3 szobás, 2 fürdőszobás, a szobákban padlószőnyeg, többi helyiségben kerámialap burkolatokkal.   A fűtés cirkó gázzal (külső tartályos), illetve 2 fatüzelésű kandallóval + klímával(4 db) is megoldható. Van vezetékes víz, de fúrt és ásott kút+kerti csap is rendelkezésre áll a telken, a villany 220V-os+ ipari áram. A másik házban nyári-konyha, borospince (nem is akármilyen!), műhely, szerelőaknás garázs és vegyszereknek kialakított helység kapott helyet. Ez a rész külön el van kerítve és parkosított. Vannak még ólak: 2db baromfi ól, 2db disznó ól, 1 db istálló, amit jelenleg 14 kecske lak, továbbá van még kukorica-góré és szénának lucernának kialakított fedett tároló. A birtok (szántó, szőlő, rét, tó) jelenleg is művelés alatt áll, a kiváló talaj-, és éghajlati viszonyok miatt szőlő termesztésére is alkalmas (a Kunsági-borvidék része), illetve termő szőlőterület is van. Van rét tóval, szántó az állatoknak megtermelendő takarmánynak, szóval ez egy komplett működő mini-gazdaság. A vidék nem homokvidék, a föld, a környező földek gazdagok: 21,9 AK/ha! A birtok a belterületen kívül, de ahhoz nagyon közel közút szomszédságában, de attól is nyugodalmas távolságban található. Amennyiben nem csak jelentős anyagi biztonságot nyújtó, egyben romantikus vidéki ingatlanra vágyik, hanem a földből, a gazdálkodásból szeretne családi szinten megélni, arra is van mód némi birtokbővítéssel Közlekedés jó a Budapest-Kelebia vasútvonalon (helyi megálló) Budapest mindössze 100 km, Kiskőrös közúton 6 km. A vidék Petőfi Sándor és Dankó Pista hazája, értékelhető, értékelendő szép szeglete Magyarországnak, amit számos helyben lakó külföldi jelenléte is igazol.   A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Csolnok,
130 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Befektetők figyelem!!! Csolnok hatos aknán, ipari övezetben kínáljuk eladásra ezt a 4626 nm-es területen fekvő, GKSZ 5 építési övezetben lévő, sokrétűen hasznosítható, ipari ingatlant 130 millió+Áfa irányárban. A terület teljesen körbe kerített, kamionnal megközelíthető, a telephelyen 1 db fő épület, 1 lakó épület,s 1 kisebb csarnok található ipari árammal, saját derítővel, és vezetékes vízellátással. Az épületek közül a legnagyobb, 525 nm a földszinten ipari hasznosításra és 100 nm lakó épületre van tagolva. Ezen belül egy 7,7 m-es belmagassággal rendelkező 200 nm-es csarnok/szerelő műhely, s egy kisebb 75 nm-es raktározásra alkalmas csarnok áll rendelkezésre, öltözőkkel, vizes blokkokkal. Az első emeleten 87 nm -en irodák és vizes blokkok helyezkednek el.A 2. emeleten egy tároló helységből lehet kijutni egy 10 nm-es teraszra. Az ingatlan 80 %-ban felújításra került kívül-belül,új tetővel, új nyílászárókkal, új vezetékekkel,15 cm-es szigetelt homlokzattal. Az alaksorban (pince) helyezkedik el a kazánház két vegyes tüzelésű, nagy teljesítményű kazánnal. Az irattár és a kisebb raktár/csarnok falai nem kerültek felújításra. A lakóépületben 2 szoba, nappali, konyha és tágas fürdőszoba található, teljes egészében felújítva.A terület - automata, kamerás kapurendszer, jogosultságok feltöltésének lehetőségével, teljes térvilágítással.Ehhez a területhez ugyan ebben az árban hozzá tartozik egy 21'805 nm-es erdő rész, amiről bővebb információkért kérem hívjon, állok rendelkezésre.  Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t !!! Amennyiben bővebb információkra van szüksége, az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésére. VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? Hitel Centrumunk bank semleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra!
Azonnal költözhető

Eladó Villa, kastély, kúria, Érd,
220 millió Ft
Alapterület: 973 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 20 szoba
Érd, Vincellér legszebb részén 4400 nm ápolt telken 3 szintes, 973 nm ház
"Költözzék e helyre örökös boldogság, isteni áldás, derűs öröm, termékeny szeretet és              tartós egészség! Távozzék e helyről a gonosz minden ártalma és lakjanak itt a békesség              angyalai! Segíts, hogy minden helyiségben és minden élethelyzetben, amelyet itt adsz nekünk,             a Lélek megújító erejét vigyük. Áldd meg Istenünk, amit teszünk, szenteld meg, mert Te              kegyes vagy és az is maradsz! Amen" Kevés ház kapott bíborosi áldást. Az érzelmek, érzések háza ez, magáé az életé. A hely, a környezet, az épület kivételes adottságokkal bír, de igazán különlegessé eddigi élete, és jövőbeni lehetőségei teszik.  Természetesen a ráció is fontos, lássuk a száraz tényeket: A jelenlegi terület mellé 2 további telek is hozzá vásárolható (jelentős kedvezménnyel, így Összesen 8798 nm telek jön létre - melynek 25% beépíthető -, vagyis a meglévőn kívül további 1800 nm épület építhető rá Pinceszint:                 A pinceszint teljes területe természetes fénnyel bevilágított –angol-aknás ablakokon keresztül.                 Így a helyiségek ablakon át szellőztethetők.                 204 nm kialakítva:                 Nagyterem, kisterem, 3 WC, 2 zuhanyzó, működő gőzfürdő, pihenő, szaunának szoba,                  kazánház-mosókonyha, raktár,folyosó.                 70 nm befejezés előtt:                 Medencetér – a 6x3 m medence kialakított helyével,- ami nincs burkolva, szerelvényezve.  Földszint:                 237 nm kialakítva                 Bejárati fogadótér, recepció, lépcsőház – eltolt félszintes                 Az U alakú épület hosszabik szárnyában:                         2 szoba (belső kerti kijárattal), 2 fürdőszoba, nagy nappali-konyha,WC, terasz                         1 szoba, nappali, konyha, fürdő – külön bejáratú lakás földszintje                         1 szoba(kertből)                         3 helyiség rendelőnek/irodának kialakítva, vízcsappal                 113 nm befejezés előtt:                  2 szoba (belső kerti kijárattal), 1 fürdőszoba, nagy nappali-konyha,WC, terasz   Emelet:                 Az emelet tetőtér-beépítés.                 246 kialakítva:                 2 szoba, 1 fürdő – külön bejáratu lakás emelete                 6 szoba, 5 fürdőszoba, nagy nappali-konyha, WC                 102 nm befejezés előtt:                  5 szoba, 2 fürdő, lépcső                 Szobák száma összesen:                 20 szoba – beleértve a nappalikat is kialakítva                 + 8 szoba – a kialakítandó szárnyban                 Fürdőszobák száma összesen:                 11 fürdőszoba – kialakítva                 + 3 fürdő – a kialakítandó szárnyban                 Külön WC-k száma összesen – a közös terekben:                 5 db kialakítva                 + 1- a kialakítandó szárnyban Befektetőt keresünk, hiszen olyan bérlő, aki újra megtölti élettel, célokkal, már több is van. Nem pusztán ingatlan, pénz, amit ez a ház jelent. Alkotás, lét, szépség, harmónia. Bővebb információt konkrét szándék esetén tudunk szolgáltatni
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Ladánybene,
34.9 millió Ft
Alapterület: 6 000 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Gyönyörű környezetben Ladánybenei kúria eladó
Ladánybenétől 3.5 km-re+ 700 méter földút megközelítéssel , ami télen-nyáron jól járható , erdős környezetben , eredeti stílusában  meghagyott de felújított kúria eladó. Lajosmizse, M5 ös  15 km-re, jó közlekedéssel. Alkalmas vendégháznak, kisebb rendezvények, családi események, esküvői fotózások lebonyolításához. A 3 szobás riasztóval ellátott ingatlan 125 m2, mindez 6000 m2 en fekszik. Az épület alatt 30 m2 pince, borozó helyiség van. Építése az 1850-es évek, szobákban padozat lekezelt hajópadló, nappali, szociális helyiségek burkolólap. Falak tapézázottak, belső díszítések egyedi kézzel készített, festett gipszformák. Fűtése kályha, villany radiátor. Vízellátása házivízmű, 95 méter mély fúrt kútról történik. Megtekintéshez hívjon bizalommal.        
Eladó Villa, kastély, kúria, Dédestapolcsány,
195 millió Ft
Alapterület: 760 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 10 szoba
Eladó Kastély Dédestapolcsányban
Eladásra kínáljuk a dédestapolcsányi domb fölé magasodó, s onnan letekintő Serényi-kastélyt. Ez a vidéki vadászkastély 1903 óta őrzi alkotói fantáziájának tükörképét. A saját korában grófi nyaralónak építették majd többszöri – de nem maradandó -, átalakítást végeztek rajta. Volt már szociális otthon és pedagógusüdülő is. A jelenlegi tulajdonos terve a kastély modernizálása és a lehetőségekhez mért eredeti állapotába való visszaállítása volt. Az épület jelenleg még felújításra szorul, viszont már korántsem annyira lesújtó, mint évekkel ezelőtti elhanyagolt állapotában. A tető és a csatornarendszer fel lett újítva, kitakarítva, javítva, és az eklektikus stílusjegyeket viselő falazat is meg lett menve a pusztulástól. A kastélyon kívül áll a közel 5 hektáron elterülő sziklákkal és barlangokkal tarkított kert hátuljában egy kis kútház. Még így – kissé megtörten -, is fennkölt és pompás látványosság főleg ősszel, a hozzá felvezető öreg gesztenyefasorral együtt. A terület beépíthetősége irányában mindenféle engedély megvan, a kerítés teljes mértékben fel lett újítva az eredeti stílusának megfelelően, a tetőtér beépíthető, amivel a teljes lakórész is növelhető. A műemlékvédelem és a jelenlegi valamint az elkövetkező tulajdonos is reméljük, szívügyének tekinti majd, hogy egy ilyen szép, régi örökségünk ne vesszen el és fent maradhasson a következő nemzedékek számára is."   Das Schloss Serény Wir verkaufen das Schloss Serényi, das in der Bergen von Dédestapolcsány liegt. Dieses Jagdschloss am Land spiegelt sich die Fantasie des Künstlers seit 1903 zurück. In seinem Alter wurde es als gräfliche Urlaubsort aufgebaut und später hat auch mehrmahligen Umbau erlebt. Das Schloss funktionierte als Wohnheim, war aber genauso ein Ferienhaus für die Pädagogin. Die Grundstückserschließung ist bereits fertig, das Gebäude eignet sich als Konferenzzentrum, Hotel oder Gesundheitszentrum.  Alle Zulassungen stehen zur Verfügung, um einige Umbaupläne durchführen zu können, inkl. Dachgeschoss. Das Gebäude steht momentan unter Renovierungs – und Modernisierungsarbeiten. Das Dach und Kanalsystem wurden komplett gereinigt, repariert und die Wände mit ekleischem Stil von aussen ebenso.  Derzeitig ist der Grundstück als Investitionsmöglichkeit mit 53000 m2 ungenützt, sind aber Felsen und Höhlen auch im Schlossgarten, von dem man eine wuderschöne Aussicht auf die Natur und auf die Burg Dédesi erleben kann. Der Garten ist wunderschön und herrlich, besonders im Herbst, gemeinsam mit der Kastanienallee, die von das Gartentor bis zum Gebäudetür läuft. Der Zaun wurde auch komplett renoviert je nach dem originalem Stil. 
Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Nagykáta,
71 millió Ft
Alapterület: 240 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 6 + 3 szoba
Budapesttől 65 km-re, Jászberény közelében eladó egy a XX. század elején épült, gyönyörű kúria. A telek 2500nm-es, csendes, romantikus a főúttól és a szomszédoktól távol eső elhelyezkedéssel.  Az épület, az 1910-es években, téglából és vályogból épült, 2005-ben felújították. Az ingatlan nyilvántartás szerint tanya besorolású. Alapterülete 240nm, mely magában foglal 6 szobát, 3 félszobát, és 3 fürdőszobát. Vizet fúrt kútból nyeri a rendszer, a gáz ellátást egy 3 köbméteres gáztartály biztosítja. A fűtésre két megoldás áll rendelkezésre, az egyik gáz konvektorok, a másik pedig fatüzelésű kályhák használata. Villany, internet, tévé, bekötve.   A korhű - antik berendezés is megvásárolható!   Ha felkeltettem érdeklődését hÍvjon bizalommal.
Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Villa, kastély, kúria, Cegléd,
118 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 15 szoba
**** 1100 m2-es KÚRIA , közel az M5 autópályához, eladó!! VÁLLALKOZÁSRA KIVÁLÓ!*****
******NYUGALOM szigete! Igazi Kuriózum! *****   Vadászok, természet kedvelők, vállalkozók, turizmussal foglalkozók figyelem! M5-ös autópálya Lajosmizsei lehajtójától 10 percre, 25 HA családi birtok, halastóval, hozzá tartozó 1100 nm-es kúriával, lovardával eladó. A főépületben 3 lakosztály található, amelyekben összesen 15 szoba, szociális és kiszolgáló helyiségek vannak. A személyzeti épület külön területen helyezkedik el. Csodálatos a környezet, igazi botanika. I ár: 118 Mft. - 15 szoba - 3 lakosztály - 25 HA birtok - 3 HA halastó  - Ipari áram - 10 autó parkolására alkalmas garázs - saját fúrott kút - saját erdő   Kiválóan alkalmas:  - turisztikai befektetésnek - tehenész gazdaságnak - lovardának - vendégháznak - A Rákóczi Vadásztársaság közelsége miatt , vadász szálláshelynek is kiváló!  Irányár: 118 MFT További információkért, vagy a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!  Kun Tünde 70-433-3506      
1
2
3
4
5
»