Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Szekszárd,
52.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Szekszárdon panorámás telken, hangulatos épületekkel és termő szőlőtőkékkel tanya eladó!
Szekszárd történelmi, szőlőtermelő lankáin eladásra kínálok egy 6800 nm-es telket, rajta 3 különálló tanyával. A festői panorámával rendelkező dombtető szinte tálcán kínálja a borturizmus lehetőségét! Az előző tulajdonos már megvalósított tervei és javasolt további ötletei révén, egy prémium, minden igényt kielégítő, vendéglátó helyként tudom elképzelni ezt a csodás telket. A területen a különféle gyümölcsfák mellett legnagyobb arányban kadarka szőlő terem, helyenként 120 éves tőkékről. A kadarkán kívül rajnai rizling, irsai olivér és ezerjó fürtök találhatók. Ezen fajták kombinációjából többszörösen díjnyertes pezsgő is készült már.  Befektetésnek is kiváló lehet! A környék ingatlanvásárlási trendjeit figyelembe véve, a tanyák különbontásával gyorsan megtérülő üzletet köthet egy hozzáértő vállalkozó. Ha mégsem szeretne vállalkozást a területen, akkor ezzel a panorámával és adottságokkal, kisebb befektetéssel is igazi luxus otthont teremthet magának! Ha Ön is látja az ingatlanban rejlő lehetőségeket és kiaknázná valamelyiket akkor hívjon minél előbb!
Eladó Tanya, Kecskemét,
1.99 millió Ft
Telekméret: 2 898 m2
Kecskemét külterületi tanya eladó
Bács-Kiskun megye Kecskemét külterületi, házszámmal rendelkező tanya eladó. Az ingatlan teljes területe 2898 m2, melyből hivatalosan 1267 m2 kivett tanya besorolású, 1631 m2 pedig legelő. Az ingatlan a kecskeméti nagy Tescotól 8,2 km-re található, melyből mindössze 2,5 km földút, amely széles és jól járható. A tanyán található egy már 80%-ban elbontott vályogház, melynek alapterülete ~100 m2 és a földhivatali nyilvántartásban hivatalosan szerepel. Fúrott kút található a területen, mely nagyon csendes, békés erdei környezetben helyezkedik el. Bővebb információért kérem keressen bizalommal!  
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
8.9 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 2 szoba
Kocséron 2 szobás tanya Eladó !
Eladóvá vált Kocsér központjától  3km-re , 3928 m2-es körbekerített területen egy 55 m2-es 2 szobás fürdőszobás lakóingatlan. Az ingatlan jellemzői : Tégla alappal rendelkező vályogfalazatú épület , betonozott aljzat hidegburkolattal. beépített ganggal. Házszámos tanya , megközelítése szilárd útburkolatról  + tanyabejáró ami kb 100 m. földesút. Az 55 m2-es épület 3928 m2-en helyezkedik el , csendes környezetben.  A lakóépületben 2 szoba + konyha + előtér + kamra és fürdőszoba van. Tetőszerkezete jó állapotú , falazata kívülről új festést igényel. Nyílászárók régi típusúak. Az épület felújítása 2015-ben kezdődött villanyvezeték cseréje , fürdőszoba kiépítése, belső burkolatok cseréje. Áramellátása fogyasztói , külön megszakítókkal lakás , fürdőszoba , hidrofor. Vízellátása házi vízmű, fürdőszobában két funkciós bojler ami fatüzelésű és árammal is üzemel. Fűtése kályhával , kandallóval lehetséges, amit kétkiállásos kémény biztosít.   A település Kecskeméttől 28 km-re, Nagykőröstől 13 km-re található. A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül óvoda, iskola, bölcsőde , sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, éjjel-nappali benzinkút van. Tanya gondnokság , gyermekeknek iskolabusz áll rendelkezésre a közintézményekbe jutáshoz. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez, hívjon bizalommal.        
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kerekegyháza,
52.99 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
ELADÓ SZÉP TANYA
Bács-Kiskun Kecskeméttől az  52.sz. úton az Auchan áruháztól 8 km-re Kerekegyháza közigazgatásához tartozó 44 177 nm-területen,  70 nm-es tanya, + 30 nm, 1 szoba-konyhás melléképülettel, + 18 nm-es melléképülettel, és kb 100 nm-es birkahodállya,l ami bármi másra is alkalmas ELADÓ. Főbb jellemzők: -aszfaltúttól 150 méterre, egybefüggő terület -teljes felújítás, villany, fúrt kút -Igazi tanyasi hangulat, diófákkal, melléképületekkel Az ingatlan életvitelszerűen lakható, vagy hétvégi rendezvényekre, pihenésre egyaránt alkalmas. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
11.9 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Elbontandó
Eladó tanya Kecskemét külterületén!!
Az ingatlan Kecskemét északnyugati oldalán, Méntelek külterületén helyezkedik el. Megközelítése 650 méter földúton keresztül. A közelben a buszmegálló 12 perc gyalog, Méntelek központja autóval 4 perc, ahol iskola, kisbolt megtalálható, Kecskemét belvárosa 17 perc. Az épület kb. 40 m2-es alapterülettel és 4582 m2-es telekterülettel rendelkezik. A ház téglából épült, azonban állapota bontandó. Közművek szempontjából villannyal és fúrt kúttal rendelkezik. A területen a főépület mögött egy kb. 26 m2-es melléképület is áll. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
9.9 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Elbontandó
Eladó tanya Kecskemét-Ménteleken!!
Az ingatlan Kecskeméten, Méntelek külterületén helyezkedik el. Megközelítése 750 méter földúton keresztül. A közelben a buszmegálló 850 méterre, Méntelek központja autóval 5 perc, ahol kisbolt, iskola megtalálható, a városközpont 15 perc. Az épület kb. 45 m2-es alapterülettel és 3000 m2-es telekterülettel rendelkezik. A ház téglából épült, azonban állapota bontandó. Közművek szempontjából villannyal és fúrt kúttal rendelkezik. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Vízközeli

Eladó Tanya, Kecel,
49.99 millió Ft
Alapterület: 292 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
Kecel külterületén igényes kialakítású, falusi vendéglátásra alkalmas tanya eladó
Bács-Kiskun megye, Kecel külterületén igényes kialakítású, falusi vendéglátásra alkalmas tanya eladó. A felújított ingatlan összterülete 292 m2, a hasznos lakórész 187 m2. A főépület 3 szintes, téglából épűlt. Kialakításra került benne egy nappali, konyha, szoba, előtér, gardrób, kazánház és pince. A régi típusú, vertfalas tornácos parasztházban helyet kapott 2 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, kamra és gardrób. Az otthon melegét mindkét épületben vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadással, a közel 40 m2-es közösségi helyiségben pedig  búbos kemence szolgáltatja a meleget. Az ingatlanban felújításra került a fűtésrendszer, víz-és villanyvezetékelés, valamint külső szigetelést is kapott a fő épület. Az 1.5 ha-os területen található még 2 garázs, fedett tároló, istálló, fürdőszoba és 4 WC, valamint plusz 2 emeleti szoba is kialakítható. A gyep besorolású területen egy természetes tó található, mely tisztítás után horgászatra is alkalmas. A kertben gyümölcsfák is megtalálhatók. Fúrt kút és ipari áram van. Teljes bútorzattal kerül értékesítésre. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunhalas,
13.98 millió Ft
Alapterület: 66 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas Felsőöregszőlőkben 66 m2-es tanya eladó
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas Felsőöregszőlőkben 66 m2-es tanya eladó. A vegyes falazatú ingatlan egy nappaliból, kettő szobából, egy főzőfülkéből, előszobából, továbbá fürdőszoba + WC helyiségekből áll. A ház különlegessége az egyik szobában lévő kemence, ami az előszobából fűthető, valamint a veranda igazi vidékies hangulata. Az otthon melegét vízteres kandalló biztosítja radiátoros hőleadással, a hűtésről légkondicionáló gondoskodik. A telek 2267 m2 alapterületű, található rajta több melléképület, fedett kocsi beálló, fúrt kút, ipari áram, valamint kiépített riasztó rendszer. A ház vízellátását hidrofor biztosítja. Az ingatlan tehermentes, CSOK-ra nem alkalmas. További információkért keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
39.8 millió Ft
Alapterület: 58 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Erdősávval körülvett Tanya Eladó !
Kocsér községtől 2.5 km-re , szilárd útburkolattól 200 méter + 150 méter földútról megközelíthetően , több épületből álló tanya  és a külön helyrajzi számmal rendelkező  körülötte lévő 22.6 HA  vegyes erdő vált eladóvá. A  nyárfa erdővel körülvett , 3122 m2 területű ideális csendes környezetben lévő fő épület 58 m2 -ben található 2 szoba , kamra , előtér , közlekedő. A nyári konyhának használt épület 20 m2-ben a konyha, kamra és fürdőszoba van , kályhával való fűtési lehetőség. Fürdőszobában fatüzelésű bojler van. A területen további tárolók , építmények vannak köztük egy garázs is. Az erdő összetétele 6 HA akác , 16.6 HA nyárfa , ebből kb 4-5 HA vágásérett.   A település Kecskeméttől 28 km-re, Nagykőröstől 13 km-re található. A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül óvoda, iskola, bölcsőde , sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, éjjel-nappali benzinkút van. Tanya gondnokság , gyermekeknek iskolabusz áll rendelkezésre a közintézményekbe jutáshoz. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez, hívjon bizalommal.
1
2
3
4
5
6
7
8
»