Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
6.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tanyás ingatlan , kifüggesztés mentesen Eladó !
Kocsér községtől 2km-re , szilárd út burkolattól kb. 100 méterre , felújításra szoruló lakóházzá nyílvánított külterületi ingatlan vált eladóvá. A felújításra szoruló  60 m2-es vályog építésű ház , 2985 m2 területen fekszik , több melléképület található rajta. Vízellátása 2 fúrt kút , egyik házivízmű  üzemelésre , másik öntözési célra. Áramellátása fogyasztói, ipari , éjszakai-nappali mérőórával. Fűtése kályha segítségével , 2 üzemelő kéménnyel. Nyílászárók részben cseréltek.   Az ingatlant nem kell kifüggeszteni !  Megtekintéshez hívjon bizalommal.
Eladó Tanya, Albertirsa,
6.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Albertirsai tanya erdei környezetben eladó
Értékesítésre kínálom Albertirsa határában ezt az 5755 nm.-es tanyát . A tanyaház  1970-ben épült 50 nm.-es alapterületű. Falazata vertsár és tégla vegyesen , fafödémes, agyagcserép héjazatos. A belső térben: 2 szoba, étkező, előszoba került kialakításra. A nyílászárók fából készültek, az épület fűtése kályháról vagy elektromosan megoldott. Az épületen belül csak hidegvíz áll rendelkezésre. Fürdőszoba kialakítása lehetséges.  Az épület mellett számos állattartásra alkalmas ólak, gazdasági épületek állnak. Gépkocsi tárolásra garázs áll rendelkezésre.  A kert területen gyümölcsfák és szőlők teremnek. Az előkertben örökzöldek virulnak,  virágok nyílnak.  Aki szeretne a természetbe vissza vonulni, ezen a tájon megteheti. Az erdei vadak és az erdő csendje várja.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Eladó Tanya, Jásztelek,
15 millió Ft
Alapterület: 360 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó tanya Jásztelek közelében
A 32 sz. főút közelében, gépkocsival, aszfaltozott úton megközelíthető tanya eladó Jásztelek - Pusztamizsén. A tanyához 6800 m2 földterület tartozik, kb. száz gyümölcsfával beültetve, a tanyaépület pedig 364 m2 alapterületű. Ebből 120 m2-en lakóépület került kialakításra, melyben 3 szoba, nappali, konyha, 3 wc, 2 fürdőszoba és több kisebb helyiség is megtalálható. A szobák szalagparkettásak, a többi helyiség járólapos. A lakótér folytatása a 180 m2-es, 12 boxos istálló és a 114 m2-es műhely. Az épület téglából épült, palatetővel fedett, fűtése vegyestüzelésű kazánnal történik. Saját vízellátása van, rendelkezik ipari árammal is. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik.  Az ingatlan állandó lakhatásra és gazdálkodásra kiválóan alkalmas. Jászberénytől kb. 10 km-re, de Szolnoktól is mindössze 40 km-re van.  Bővebb információkért kérem keressen bizalommal!     
garázs is van hozzá

Eladó Tanya, Kecskemét,
10.9 millió Ft
Alapterület: 59 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kecskemét Szarkásban 65 nm-es, 2 szobás ház eladó.
Kecskemét Szarkásban 65 nm-es lakóépület + pince, 5.878 nm-es területtel eladó. Nappali + konyha étkező, 2 szoba, nagy előtér, fürdőszoba, pince, melléképületek. Falazata: az épület nagyobbrészt téglából, kisebb része vert falból készült. Fűtése kályhával megoldott, 2 kémény áll rendelkezésre. Villany, városi víz a házban, gázcsonk telken belül. Fúrt kút az udvarban. Kis ráfordítással jó elosztású, barátságos otthonná alakítható.
Eladó Tanya, Terény,
7 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Átlagos
Terény község külterületi részén erdőkkel körülvett völgyben megbúvó tanya eladó .A 33 960 m2 terület körbe kerítve ,gémeskúttal ,gazdasági épületekkel /200 nm -es juhakol / szénatárolók , műhely  .Áram a telken belül. Ha további területet szeretne 100 hektár  legelő bérelhető még hozzá . Jó minőségű földúton közelíthető meg .A táj festőien szép csodás panorámával a szandai várra . A terület vadban gazdag ,forrásokban bővelkedik . Ha szeretne gazdálkodni, mesében illő helyen élni ,vadászni ,jöjjön nézze meg és tegyen ajánlatot.
Azonnal költözhető

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Oroszlány,
44 millió Ft
Alapterület: 170 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Oroszlány közelében szabadidőpark eladó
A Vértes hegyei között, gyönyörű erdei környezetben Oroszlány közelében szabadidőpark eladó. A tavak közelében elhelyezkedő 8847 nm területű kúria fúrt kúttal, elektromos árammal és egy 170 nm jó állapotú épülettel rendelkezik. Vadásztársaságoknak, vállalatok szabadidő parkjának, ipari tevékenységre kiválloan alkalmas. Azonosító:1124 
Áron alul

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zsombó,
16.5 millió Ft
Alapterület: 112 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 4 szoba
Romantikus tanya Zsombón, paradicsomi környezetben
NEM ÍROK IDE SOK MINDENT, AZT HISZEM A KÉPEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK. Nem lesz sokáig a piacon ez a gyöngyszem!   - tanya 110 m2-es korszerűsített tanyaépülettel, 40 m2-es különálló melléképülettel, és több mint 100 m2-es több helyiségből álló gazdasági épülettel, mindez 3237 m2-es földterületen, aminek egy része legelő besorolású; - a lakóépületben: tágas lakóelőtér, nappali, hálószoba, étkező-konyha, fürdőszoba, kazánház, télikert, padlásszoba; - a tanya fűtése cserépkályhával és vegyes tüzelésú kazánnal fűtött radiátorokkal megoldott.   Falusi CSOK a hálózati víz hiánya miatt, a várárláshoz nem vehető igénybe. Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Eladó Tanya, Albertirsa,
14.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Albertirsa határában tanya paradicsom eladó
Értékesítésre kínálom a várostól 10 percre ezt a tanya besorolású 3800 nm.es területen fekvő elkerített ingatlant. A kerítésen belül egy lakó épület, valamint gazdasági épületek állnak. A lakóház vertsár és tégla vegyesen, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. A belső térben két szoba, konyha , fürdőszoba ,folyosó és spejz került kialakításra. A mennyezet hagyományos látványgerendás. A nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel, zsalugáteres árnyékolóval. A ház fűtése központi fűtésrendszeren keresztül történik radiátorokkal vegyes tüzelésű kazánról. A gazdasági épületek: 150 nm.-es sertés ól, kifutós rendszerrel ,240 nm.-es istálló betonjászlas kialakítással, daráló helyiség 30 nm. Az épületekben víz,fagyelzárók, ipari áram, külön szennyvíz elvezetés. Továbbá nyári szállásos 130 nm.-es fedett szín és tégla falazatú garázs.  A tanya az év minden szakában csodás látványt nyújt, erdő veszi körül, minden reggel madárdalra ébredhet. A város 10 perc alatt elérhető. A tanya kamera rendszerrel védett, wifiről bárhol ellenőrizhető.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kerekegyháza,
16.5 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Kerekegyháza csendes részén, családi ház erdős területtel ELADÓ!!
Az ingatlan közel 3000 m2-es telekterülettel, 64 m2-es alapterülettel rendelkezik. Falazatát tekintve tégla, fűtéséről fatüzelésű kandalló gondoskodik. Elrendezése: szoba, konyha+étkező, fürdőszoba+WC. Padlástere beépíthető. A ház teljes alapterülete alatt pince található. Villany közművel és fúrt kúttal rendelkezik, a városi víz a telek előtt, a gáz a telken belül. Az udvaron helyet kapott egy gyönyörű kis tó, akácos erdő, illetve egyéb tárolók, melyek alkalmasak állattartásra is. Falusi CSOK igénybe vehető!! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Tanya, Kecskemét,
8 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Lakható tanya ELADÓ
Kecskemét közelében a Ladánybenei út mellett aszfalt úttól 200m-re 1,5 ha földdel sok melléképülettel lakható tanya eladó. Az udvar teljesen bekerítve, villany és fúrott kút a telken. Tovább építésre bőven alkalmas.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»