Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Ráckeve,
3.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Lőtt beton
Állapot: Felújítandó
Ráckeve Újhegyen Tanya és Szántó ELADÓ!!!
Ráckeve központ 2000m a nagy duna 1000m erdő mező a telek határon csendes nyugott környék a szomszéd lakott! 3156m2-es szántó tanyával eladó!! Ajánlati ár:3.800.000,ft Kp esetén! Érd: +36303941029
Jó közlekedéssel

Kizárólagos megbízás

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Fülöpszállás,
8.5 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Fülöpszállási tanya ELADÓ!!
Fülöpszállás külterületén, az erdő közepén, de a városközponttól 5 percre autóval, egy csodálatos 3278 m2-es tanya eladó! Az ingatlan területén két épület áll, egyik 75 m2-es, a másik pedig 25 m2-es. Elosztásukat tekintve a főépületben 2 szoba, konyha, étkező, spájz és fürdőszoba+WC; a melléképületben pedig egy szoba és konyha található. Falazatuk vályog, a fűtésről cserépkályha és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Villany közművel rendelkezik, a víz saját fúrt kútjáról jön. Az épületekben a vezetékek ki lettek cserélve, új kapcsolók lettek felszerelve. Az ingatlan területén lehetőség van állattartásra, gazdálkodásra, illetve lovas turizmus kialakítására is, a telekhez karám is tartozik. Közlekedése kiváló, aszfaltos út vezet végig a tanyához, a buszmegálló 100 méterre, illetve a Biczó Csárda is a közvetlen közelében található. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Tanya, Nyírtelek,
3.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Nyírtelek közelében tanyás ingatlan eladó
Nyírtelek közelében tanyás ingatlan eladó Nyírtelek és Nyíregyháza közelében eladó 65nm-es 1 szoba, konyha, fürdő, vályog falazatú terméskő alapú cserépkályhás, kandallós, félkomfortos tanyás ingatlant. A ház nyugati fekvésü, a vezetékek cseréje nemrég megtörtént, valamint új tetőt kapott a ház. Villany víz bevezetve, a gáz az utcában található. Csend nyugalom békesség jellemzi mindez úgy, hogy a város 10-15-perc alatt elérhetö. Kérem tekintse meg
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunmajsa,
18 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Kiskunmajsán Liba-Kacsatömő telep, nagyon szépen felújított tanyával Eladó
Kiskunmajsán Eladó rendezett szép környezetben liba-kacsatömésre alkalmas tanya a rajta lévő 2 db folia sátorral!! -1200 férőhelyes tömő telep teljes gépekkel -nappali+2 szobás felújított öszkonfortos  tanya aszfaltos úttól 50 méterre  -garázs -raktárépületek  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kizárólagos megbízás

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunfélegyháza,
3.39 millió Ft
Alapterület: 47 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítás alatt
Kiskunfélegyházi tanya eladó
Eladó Kiskunfélegyháza és Bugac közt egy 46,5 nm alapterületű tanya. Az ingatlan a Bugaci útról jól járható földes úton megközelíthető 2,5-3 km-re az aszfaltos úttól. Az udvar teljes területe 3560 nm. A főépület 3 helyiségből áll egy szoba és egy konya, illetve egy külső ajtón át megközelíthető spájz vagy tároló. Udvarban találhatóak még mellék, épületek is, garázs és istálló. Egyéb föld és tanya terület, vásárlási lehetőség közvetlenül a szomszédban található!! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű. Ha érdekli az ingatlan, vagy kérdése van, várom hívását!  
Áron alul

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zákányszék,
12.9 millió Ft
Alapterület: 99 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Felújított tanyaház, közel 3 hektáros földterülettel, Zákányszéken
IRÁNY A TERMÉSZET, SZORGOS KEZEKET VÁR A ZÁKÁNYSZÉKI HANGULATOS TANYAHÁZ! Itt az alkalom a váltásra! Szeged elérhető közelségében Zákányszék külterületén, öko-bio, de akár intanzív gazdálkodásra is alkalmas tanya, körülkerített udvarral várja új gazdáját. A tanyaudvarhoz nagyméretű szántó is tartozik. Az ingatlanon áll a közel 100 m2 hasznos alapterületű, klasszikus elrendezésű, kandallókkal fűtött hangulatos parasztház. A ház 2013-ban jelentős átalakításon esett át. Falazatának nagy részét blokktéglával erősítették meg, a ház végéhez tágas tároló helyiséget építettek. A tető is új gerendázatot és cserépfedést, míg a lábazat szigetelést, a padozat teknőszigetelést és aljzatbetont kapott. A szobák szőnyegpadló burkolatuak, a konyhát-étkezőt is magában foglaló lakóelőtér és az innen nyíló korszerű fürdőszoba járólappal burkolt. Az udvari melléképület szintén rendbe lett hozva.   A házon kívül virágokkal, bokrokkal, fákkal teleültetett hangulatos tanyaudvar található. A tanyát tekintélyas méretű szántó veszi körül. Kerékpárral, gépkocsival könnyen megközelíthető. A tanyára, a Zákányszékre vezető főúttól, télen-nyáron jól járható, 3 km hosszú bekötőút vezet. A bekötőúthoz közel található a buszmegálló, ahonnan könnyedén, gyorsan tud akár Szegedre is beutazni. - 84 + 29 m2-es lakótér, több mint 2,7 hektáros földterület (tanyaudvar, szántó), a házban 2 szoba, fürdőszoba, lakóelőtér, benne étkező-konyha, fürdőszoba, tároló helyiség, fedett veranda, - a tanyában éjszakai és nappali 3 fázis van, a melegvizet bojler biztosítja, a tetőzet kiválóan alkalmas napelemek elhelyezésére, a felújítás során az elektromos gerinchálózat kiépítése infrafűtés számára is megtörtént, - a gáz esetleges bevezetése kb. 1 millió forintos költséggel oldható meg. Az ingatlan értékesítése a termőföld adásvételére vonatkozó előírás, az "elővásárlási jog intézménye" alapján történhet meg. Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Azonnal költözhető

Költségmentesítve

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
9.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Borbányán tanya eladó
Borbányán eladó egy 6500m2-es tanyás jellegű ingatlan, melyre építési engedély is van. 50m2-es kis ház található rajta, ami felútásra szorul, valamint egy 400m2-es lemezhodály, amiben korábban bárányok voltak, de jelenleg üres és kívállóan alkalmas bármilyen célú raktározásra. Az udvaron a kamion is nyugodtan meg tud fordulni. Ha állattartásra szeretné használni, akkor vele szemben 100 hektár terület bérelhető! Bármilyen kérdése van hívjon nyugodtan!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Bordány,
15.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 4 + 1 szoba
Tanya Bordány határában, főutak találkozásánál
LEGYEN TANYÁJA BORDÁNYBAN, PARADICSOMI KÖRNYZETBEN Ha szeretne élhető környezetben, a természet közelében élni, veteményest, gyümölcsöst gondozni, állatokat nevelni, itt az alkalom. Szeged vonzáskörzetében, Bordányban található ez a szépen karbantartott, takaros tanya, hozzá tartozó lakható melléképülettel, garázsokkal, műhellyel, ólakkal, művelhető földterülettel. A 741 m2-es tanyaudvarhoz további 1752 m2-es szőlő besorolású, de vegyes művelésre használt terület is tartozik. Az ingatlanon áll egy 100 m2 alapterületű, klasszikus elrendezésű, vegyes és gáz tüzelésű kazánnal/radiátorokkal fűtött hangulatos parasztház. A házba lépve a tágas lakóelőtérbe jutunk amelytől balra és szemben 3 szobát, jobbra a fürdőszobát, kamrát, kazánházat, konyhát, pincét és egy külön szobát is magában foglaló toldalék épületet találjuk, amely központja a külön bejárattal is rendelkező konyha szélfogóval. A házhoz kivülről illeszkedik egy mérete féltetejű fáskamra. A tanyaudvart, már nem fiatal lakói, gyermekeik, unokáik és maguk számára hangulatosan alakították ki: virágokkal, bokrokkal, fákkal, növényekkel gazdagon ültették be, paradicsomi környezetet teremtve. A tanya szorgos kezekért kiállt, talán épp az Önére!  A tanya a bordányi út mentén található, a falu kerékpárral, gépkocsival könnyen megközelíthető, de a buszmegálló is karnyújtásnyira van, ahonnan könnyedén, gyorsan tud akár Szegedre is beutazni. - 100 m2-es lakótér, közel 2500 m2-es földterület (tanyaudvar, gyümölcsös), a házban 3,5 szoba, lakóelőtér, fürdőszoba, konyha, közlekedő, kamra, kazánház és pince található. - a tanyaudvaron 40 m2-es lakható melléképület, garázsok, műhely, ólak sorakoznak. Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
14 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Simai út közelében teljesen felújított ikerház eladó!
Nyíregyháza, Sima út közelében 665 m2-es telken eladásra kínálunk egy 85 m2 alapterületű, vályog építésű ikerházat. A ház 2018-ban teljes körű felújításon esett át. Vezetékrendszerig fel lett újítva, műanyag nyílászárók és műanyag bejárati ajtó lett beépítve. A ház az északi oldalon 10 cm szigetelést kapott, a többi részen 5 cm-t. Az ingatlanon belül 2 db külön bejáratú szoba, konyha, étkező, közlekedő, előtér, fürdőszoba-WC található. FONTOS!!! Az ingatlan művelés alól kivett tanyaként van nyilvántartva. Kifüggesztés köteles! 60 nap + jóváhagyási idő. Nem átminősíthető!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
10.9 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Takaros kisház a természet közelében
Fiatal párnak, egyedülállóknak, és a kertészkedés szerelmeseinek ajánlom ezt az állandó lakásnak is alkalmas hétvégi házat.  Összeköltözést tervez a párjával? Nem akar albérletben vegetálni? Szeretne kertet, háziállatot? Ez a jó közlekedésű, bájos kisház a megoldás! A 48 nm-es, frissen felújított, hőszigetelt épületben minden megtalálható, ami egy panellakásban. Sőt, a melléképületekben kerékpárt, szerszámokat is tárolhat. Ráadásul autójával zárt udvaron parkolhat. Az ingatlan hosszútávra is számos lehetőséget tartogat, hiszen igény esetén, ha nő a család, szabadon bővíthető. Említésre méltó még az 1944 nm-es telek, ahol szabadon sportolhat, ugyanakkor gazdálkodásra is alkalmas. Ilyen áron, ilyen jó adottságú ingatlant nem talál! Ne habozzon, telefonáljon még ma! Hitel ügyintézésben kiemelt ügyfélként tudjuk Önt kezelni, ami annyit jelent, hogy nagyobb kedvezményeket kap a bankoknál, illetve gyorsabb ügyintézésben részesül. Ez nem csak erre az ingatlanra szól, hanem bármilyen hitel kapcsán megkereshet engem. Ez a mi irodánk egyik különleges szolgáltatása! Még ami pluszt mi adunk, az az ügyvédi díj, ezt a mi irodánk állja Ön helyett! És még egy extra szolgáltatás! Az általunk vásárolt ingatlanoknál alacsonyabb a vagyonszerzési illeték!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»