Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Szentkirály,
6.9 millió Ft
Alapterület: 88 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Szentkirály külterületén felújításra váró fürdőszobás tanya vált eladóvá !
Eladóvá vált 5755 m2 es területen , 88 m2-es felújítandó , kemencével ellátott házszámos tanyás ingatlan. Az ingatlan kb 15 éve rendelkezik áramellátással és fürdőszobával. Épületanyaga vályog. Vízellátása fúrt kút , jó vízminőség. Áramellátása földkábellel, fürdőszobában villany bojler , ami a mosogatóhoz is szolgáltatja a meleg vizet. Fűtése kályhával , igény szerint kemence segítségével. Nyílászárók régi típusűúak. Az aszfalt út közelsége , Kocsér és Kecskemét településhez ad bejárást. A háztáji  gazdálkodáshoz jó minőségű termőföld kapcsolódik , továbbá ólak állnak rendelkezésre. Aki a nyugalmat keresi távol a város zajától , ideális megközelítésű tanyát alakíthat át magának. Az ingatlan megtekintéséhez hívjon bizalommal.  
Eladó Tanya, Hajdúböszörmény,
300 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Impozáns tanya eladó!
Hajdú-Bihar megye, Hajdúböszörmény külterületén impozáns tanya, számtalan lehetőségekkel eladó! Részletekért hívjon bizalommal! Néhány információ a teljesség igénye nélkül: A terület nagysága: 68 000 nm. A major parkosított részében található egy 250 nm-es családi ház, mely 2010-ben épült téglából. Zárt terasz, előtér, amerikai konyhás nappali, 3 szoba, fürdőszoba, mosókonyha alkotja a lakóingatlant, melyhez 2 kocsi beállásos garázs is tartozik. Az itt élők szabadidős tevékenységét szolgálja a különálló wellness részleg és egy zárt kemencés főző helyiség. A borospince és a vadászlak rendezvényteremmel, ipari konyhával további kikapcsolódási lehetőséget rejt magában. A gazdasági rész elsősorban állattartásra szolgál, 16 boxos istálló, karámmal. „cselédlakkal” 300 sertés tartására alkalmas disznóól, engedélyes vágóhíddal, baromfiudvar, szénatárolók. A tanyához tartozik továbbá még gyümölcsös és egy 200 nm-es hangár is. A tanya vízellátása bevizsgált saját fúrt kutakkal történik. Fűtését faelgázosító kazán, hűtő-fűtő klíma illetve kandalló biztositja.    További bővebb információkért keressen, akár hétvégén is! Csak és kizárólag komoly érdeklődök keressenek!      
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Kecskemét,
8.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Kecskemét-Úrihegyben 50 nm-es, komfortos tanya 2050 nm-es telken ELADÓ! Főbb jellemzői: - osztatlan közös tulajdon, de ügyvéd általi HASZNÁLATI MEGOSZTÁS VAN!  - fizikálisan is le van választva, így mindenki azt használja, ami a tulajdona - alap területe 50 nm, amely 25 nm-es szobából, 12,5 nm-es konyhából és egy térben lévő előtér, fürdő + wc-ből áll - fűtés: cserépkályha - vezetékes víz - 2050 nm telek, amiből 1762 nm kivett tanya + 288 nm szántó - vályog falazat, jól megépített tégla alapon - melléképület: 2 db faház, ami alkalmas műhelynek vagy tárolásra.  - kertben fúrott kút - könnyen megközelíthető   Amennyiben ingatlan vásárlását önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK! DÍJMENTESEN kérheti cégünk teljeskörű segítségét támogatások igénylésében, valamint hitel igénylésben is. - Babaváró hitel (szabadon felhasználható 10 Millió Ft) - Piaci hitel   TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN BIZALOMMAL!! 
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Jakabszállás,
8 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Eladó Tanya
Bács-Kiskun Jakabszállás Eladó Tanya + 3 hektár terület. Kecskeméttől pár percre Jakabszálláson külterületi  3 hektár terület a hozzá tartózó kb 90 nm-es felújítást igénylő tanyával  eladó. A szomszédságban található kb 2 hektár erdő, ami megbeszélés tárgyát képezi. Áram, fúrt kút, kis tó, csatorna, van  a tanyán. A csendes nyugodt területen, valamikor szebb napokat látott  tanyás terület keresi új  gazdáját, aki időt, energiát nem sajnálva ismét felvirágoztatja, kiépíti kis gazdaságát. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Eladó Tanya, Nagycserkesz,
3.5 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 3 szoba
Nagycserkesz közelében eladó tanya 120 m2-es lakóházzal!
Nagycserkesz közelében, csendes aszfaltozott utcában eladó egy120 m2-es felújítás alatt lévő vegyes falazatú (vályog és tégla) családi ház 3021 m2-es körbekerített telekkel. Az épület 3 szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és WC helyiségekből áll. Az épület felújítását már elkezdte a tulajdonos. Kívülről a régi alapot megerősítette, belül pedig a fürdőszoba és WC már teljesen felújított, villany vízvezetékek kicserélve, új burkolatok, a fürdőszobában új zuhanykabin. Az egyik szobában és a fürdőszobában a régi ablakokat is kicserélték és új hőszigetelt fa ablakokat építettek be. Egy szobában már csak festeni és burkolni kell. Egyik szoba és a konyha, akár egybe is nyitható és így egy tágas nappali+étkező+konyha lehet az új tulajdonosnak. A telken található még egy 160 m2-es betonalap, amelyre építési engedély is van, s igény esetén akár egy új lakóház is felépíthető rá, valamint található a telken még egy melléképület. Közművek közül villany (ipari áram is) és víz található az ingatlanban, gázvezeték a telek előtt van. Az utcafront 45 méter, a telek akár meg is osztható. Az ingatlan megvásárlásához és korszerűsítéséhez igénybe Falusi CSOK és támogatott hitel is, melyek teljes körű ügyintézését díjtalanul vállaljuk ügyfeleink számára. Keressen bizalommal, ha csendes, nyugodt környéken szeretne egy gazdálkodásra is kiválóan alkalmas ingatlant, melyet saját ízlésének megfelelően alakíthat ki! Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
12.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Borbányán Tanya eladó
Nyíregyháza-Borbányán eladó egy 6500m2-es tanyás jellegű ingatlan, melyre építési engedély is van. Kb 40m2-es kis ház található rajta, ami felújításra szorul, valamint egy 400m2-es lemezhodály, amiben korábban bárányok voltak, de jelenleg üres és kívállóan alkalmas bármilyen célú raktározásra. Az udvaron a kamion is nyugodtan meg tud fordulni. Ha állattartásra szeretné használni, akkor vele szemben 100 hektár terület is bérelhető! Bármilyen kérdése van hívjon nyugodtan!
garázs is van hozzá

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
29.8 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
ELADÓ igazi kis gazdaság 2 családi házzal!
Kecskeméten, Szarkás városrészben ELADÓ 2 helyrajzi számon lévő tanyás ingatlan. Terület nagysága 8242 m2, ebből 800 m2 kivett tanya.  Amennyiben szeretne egy igazi kis gazdaságot a várostól és az M5 autópályától pár percre jó helyen, ne is keressen tovább. A terület körbe kerített, víz, villany (ipari áram is) gáz bevezetésre került. Az öntözés 2 fúrt kútból történik, termő gyümölcsfák, üvegház, kertészkedésre külön rész, akácos de természetesen a pihenésre szépen parkosított rész is ki lett alakítva, kis halastóval. A hához kandelláberek biztosítják a megfelelő, világítást sötétedésben. Mi kell még egy gazdasághoz? Ólak, nagy garázs, mely szerelő műhelyként is funkcionálhat, tárolók nád fedeles pince mind-mind megtalálható. És milyen a ház? Hangulatos, beton alapon,vegyes falazat 2 lakóingatlan, egyikben 2 szoba, (+ 1 szoba kialakítható) konyha, fürdőszoba, WC napfényes nappali + étkező, galéria. a másiban 1 szoba (de még 1 szoba kialakítható) fürdőszoba, WC, nagy konyha+nappali+étkező, gardróbszoba, nyári konyha vagy spájz. A fűtést melegvízet gáz vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Amennyiben nem szeretne minden nap autózni, városi busz a szomszédból indul, kivéve nyári szünetben. Óvoda, iskola a közelben. Biztonságos környék, jó szomszédok. Nézzük meg együtt, tegyen rá ajánlatot!  
Eladó Tanya, Kecskemét,
8.9 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Kecskemét, Felsőcsalánosban, jól megközelíthető 3419m2-es telek, 120m2 felújítandó tanya eladó!
Kecskemét, Felsőcsalánosban, jó megközelítésű helyen, 3419m2-es bekerített területen, 120m2-es felújítandó (rossz állapotú, 10éve nem lakott) tégla ház, fúrt kúttal -villannyal (380V), 100m2-es melléképülettel eladó. A terület bővíthető, a szomszédos 5477m2-es területtel külön 8,9M, a telket 3 út határólja-rajta közvilágítás, közművek, a terület MÁT besorolás, teljesen körbejárható, telephelynek vagy egyéb vállalkozásra alkalmas. Irányár:8,9M
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
14.9 millió Ft
Alapterület: 74 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Kecskeméten 2 szobás, hőszigetelt központi fűtéses ház, 900m2-es telekkel eladó!
Kecskemét, Kisfáiban 76m2-es, 2 szobás, nagy konyhás, fürdőszobás, cserélt nyílászárós, hőszigetelt sorházi lakás eladó, a telek 900m2-es, néhány gyümölcsfa és 2db melléképület van, víz, villany van. Megközelíthető műúton, buszmegálló 100 méterre. Felújított tető, hőszigetelés , nyílászáró cserélt, központi fűtéses, CSOK -ra alkalmas.  Irányár:14,9M;
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
4.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kecskemét, Borbáson 100m2-es, 2 szobás tanya, felújítandó állapotban eladó!
Kecskeméttől 10Km-re, Borbás tanyán eladó 2870m2-es területen, 100m2-es 2 szoba-konyhás ház, bővíthető 1 szobával, víz-villany (380V) van, vegyes építésű, cserép fedéssel, hőtárolós kályha fűtés van. A tanya mellett több melléképület, tároló van, a terület fás, mezős, körbekerítve, beton úttól 200 méterre, buszmegálló szintén, az épületek felújítást a terület karbantartást igényel. Irányár:4,9M
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»