Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó üzlethelyiség
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Üzlethelyiség, Cserkeszőlő,
199 millió Ft
Alapterület: 450 m2
Állapot: Új építésű
Szobák: 15 szoba
Otthonok és megoldások. Cserkeszőlő belterületén,Magyarország legdinamikusabban fejlődő üdülőfalujában, újonnan épült falusi szálláshely, új befektetőt keres. Kiváló megtérülés! Rendezett 1/1 tulajdonviszony, magánszemély nevén van. A fürdő sok ezer turistát vonz ide minden évben. A szálláshely teljesen berendezett-felszerelt, azonnali birtokba adásra készen áll. A legalacsonyabb összeggel számolva is naponta 4000-5000 Ft/éjszaka/fő. Az ingatlan + 1,4 Ha területen tovább bővíthető, 3 belterületi telek, 3 x 8 lakásos társasház tervei elkészültek ami külön megállapodást képez. Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található, Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre. A településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, így a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra. Persze a legtöbben mégis a 2.300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el ide. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS: A szálláshely 5 egységből készül, melyből 4 szállás és 1 közösségi épületrész. A szállások külön bejárattal rendelkező önálló szállásegységek. A szálláshely 4 x 4 fő, azaz 16 fő elszállásolására alkalmas, ami azonban pótágyakkal 24 főre növelhető. Alkalmazotti létszám: 1 fő. A szálláshely nem igényel állandó alkalmazotti jelenlétet, így mint munkahely nem funkcionál. A közösségi épületrészben lévő kiszolgáló helyiségben a tiszta és szennyes,ágyneműk stb. lesznek tárolva. Takarító szerek és eszközök e tároló helyiségben lesznek fém szekrényben elhelyezve. BEÉPÍTÉS, KÖZLEKEDÉS: A helyszínrajzon feltüntetett helyen szabadon állóan lesz bővítve az épület. Telek területe: 973 m² Beépített alapterület: 291,90 m² Beépítettség: 30,00 % (előírás: 30 % MEGFELEL) Építménymagasság: 4,40 m (előírás: 4,50 m, MEGFELEL) Zöldterület: 43,42 % (előírás: 40 %, MEGFELEL) Járdaszint: + 0,00 m Földszinti padlószint: + 0,10 m Tetőtéri padlószint: + 3,10 m Gerincmagasság: + 6,40 m; + 6,02 m; +8,14 m Helyiségek : Szálláshelyek: négy darab. Földszint: nappali-főzőfülke-fürdő-hálószoba. Tetőtér: galériás szoba-terasz összesen 47,68 nm. Közösségi épületrész: közösségi helyiség ( 30 főt befogadó étkező ) -előtér-konyha-kiszolgáló helyiség. Tetőtér: társalgó-fürdőszoba-hálószoba. Összesen: 99 nm. 60 nm külső terasz. Bővebb felvilágosításért kérem keressen személyesen! Várom megtisztelő hívását!
Eladó Üzlethelyiség, Dunaújváros,
31 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Állapot: Átlagos
NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG DUNAÚJVÁROSBAN! NYISSON ÜZLETET! Frekventált helyen, jó adottságokkal rendelkező Üzlethelyiség eladó! Az üzlethelyiség 110 nm ami a következő helyiségekből áll: - 70 nm eladótér, ezenkívül - személyzeti mosdók, öltözők - 2db kisebb tároló/ raktár 12 nm - 2 db kisméretű iroda helyiség. Az ingatlan számtalan üzleti tevékenységre alkalmas lehet! Jöjjön el, nézze meg, győződjön meg az ingatlan sokoldalú kihasználhatóságáról!
Eladó Üzlethelyiség, Gyöngyösfalu,
57.5 millió Ft
Alapterület: 275 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 12 szoba
Az osztrák határhoz közel, Gyöngyösfalu egyik legcsendesebb részén eladó, egy 275m2-es teljesen felújított szálláshely. Az ingatlan, melyhez 4 külön bejáratú lakrész és egy külön bejáratú gazdasági kiszolgáló helyiség(Fűtés-mosó, takarítószerek,2 szoba, wc)tartozik. Az épületen a felújítás úgy történt, mintha egy teljesen új épület építése lett volna. Cserélve lett a tető,villanyvezetékek, vízvezetékek cseréje, szigetelés a házon, ablakcserék,burkolatok, stb.Teljes felújítás 2014-ben fejeződött be. A 4 különbejáratú lakrésznél, mindenhol külön fürdőszoba, konyha, 2, 3, 4 szoba kialakítása, társalgó, ebédlő, minden ami egy szálláshely kialakítására kell. Meleget gáz-cirkó adja, de a falak vastagsága kedvezően befolyásolja a fűtés számlát. A faluban iskola, óvoda, önkormányzat, posta és itt található az ország egyik legnagyobb kötélpályája, a Holdfényligetben. Az ingatlanhoz 1115m2 körbekerített telekterület tartozik, ahol biztonságban el tudjuk helyezni gépkocsinkat. Befektetőknek, falusi turizmust kialakítóknak, vendégháznak, nagyon jó lehetőség. Csok igénybevehető!
Eladó Üzlethelyiség, Salköveskút,
21 millió Ft
Alapterület: 226 m2
Állapot:
Szombathelytől 8km-re jó állapotú vendéglátóegység eladó. A kellemes hangulatú sörözőhöz tartozik egy ikerpályás automata tekepálya is. A zöldövezetben található kerthelyiség kellemes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Családi, baráti és céges rendezvényekre is ideális a hely. Korszerű konyhai berendezésekkel, hűtökkel és több Tv-vel együtt eladó. Bejáratott ügyfélkör, biztos megélhetés. Opciós lehetőség: A telek végében teniszpályának előkészített terület és öltözők kialakítására is alkalmas épülettel bővíthető igény esetén a project.
Eladó Üzlethelyiség, Egyházasrádóc,
20 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Állapot: Átlagos
Szombathelytől 16km-re Egyházasrádócon vendéglátó egység eladó. A 210 m2-es büfé-tekéző, 2759 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan része egy kétsávos, automata tekepálya és egy 40 fős büfé projektoros kivetítővel, biliárdasztallal, zenegéppel, diszkópult keverővel-erősítővel, fedett terasszal. A vendéglátóipari egység teljes berendezéssel és engedélyekkel együtt eladó.Az ingatlan más jellegű vállalkozási tevékenységre is alkalmas, akár családi háznak is kialakítható, a tervek rendelkezésre állnak.
Azonnal költözhető

Sürgős

Eladó Üzlethelyiség, Iklad,
80 millió Ft
Alapterület: 560 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó 560 m2-es üzlethelyiség Ikladon 80M ft-ért.
Ikladon eladó 561 m2-es ingatlan 2015 m2-es telken 80M Ft-os irányáron! Kivett üzem, üzlet besorolású ingatlan, magánszemély eladótól. Az ingatlan ennélfogva nem ÁFÁ-zik. Az eladási ár az ingatlanra értendő, a gépek, berendezések külön megállapodás tárgyát képezik! Az épület méretéből adódóan érdekes lehet befektetőnek is, aki pl 8-10 lakást ki tudna alakítani és külön-külön társasházi lakásonként tudná azokat értékesíteni! 1998-ban épült ingatlan, mely családi vállalkozásként üzemel azóta is. Bejáratott vevőkörrel, folyamatos kiszállításokkal, állandó megrendelésekkel ellátva. Főfalak mátrablokkos építéssel (gázbeton), míg a válaszfalak téglából készültek. 3X100A áramvételi lehetőség, 20 m3-es gázmérővel. Lehetőség van az üzemeltető céggel együtt, vagy anélkül is megvásárolni. A céggel történő vásárlás előnye pl. úgy nem szükséges újra az engedélyeket beszerezni. A fűtését gázkazán látja el, az emeleten fan coil berendezés is megtalálható. Az emeleten lehetőség van további lakás(ok) kialakítására, melyet egyrészről a mostani tulajdonos is elkezdett. Emeleten a kiállások és csövek megvannak a fűtéshez, kivéve a megkezdett kialakítású lakóegységnél. Az ingatlan megközelítése kiváló, főúton helyezkedik el. Megtekintéséhez előzetes egyeztetés szükséges. Ügyfeleinknek INGYENES ÉS SORON KÍVÜLI banki kiszolgálás, valamint EXTRA BANKI KEDVEZMÉNYEK járnak, melyek magánszemélyként nem érhetők el! HÁZTÓL, LAKÁSTÓL FÜGGETLENÜL keressen bátran hitelminősítés, előszűrés és CSOK ügyintézés kapcsán is! Medgyesi Ádám hitelszakértő.
Eladó Üzlethelyiség, Tatabánya,
45 millió Ft
Alapterület: 208 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Bejáratott üzlethelyiség eladó Óváros szívében!
Az árkádsorral szemben a buszmegálló mögötti üzletsor mellett önálló épületben található söröző eladó. Az ingatlan 208 m2-es területen helyezkedik el, az épület mérete 150 m2. Több részre szeparálható a helyiség, akár külön bejárattal is. Jelenleg az egyik helyiségben biliárd asztal található, a másik oldalon pedig leválasztható akár egy különterem is. Raktár és mosdók is kialakításra kerültek. A bejárat előtt fedett terasz található. Óvárosban díjmentes a parkolás, közelben található a Gyémánt fürdő, épül a gimnázium, valamint az új sportcsarnok is. Adottságai révén bármilyen tevékenységi körre és szolgáltatásra alkalmas, amihez ekkora helyigény szükséges. Kiadó is az ingatlan, amennyiben így felkelti az érdeklődését 280.000 Ft a bérleti díj, valamint két havi kaució szükséges.
Eladó Üzlethelyiség, Tatabánya,
35 millió Ft
Alapterület: 77 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Közkedvelt üzlethelyiség eladó Sárberekben!
Eladó a Sárberki lakótelep központjában egy 77 m2-es üzlethelyiség, mely presszóként üzemel jelenleg is. A teljes terület 114 m2,  a külső fedett terasz (23 m2) is az üzlethelyiséghez tartozik. Az üzletben az ügyféltéren kívül egy raktár (10 m2) és egy mosdó található. A parkolás ingyenes, az üzlethelyiség mellett található a Spar, valamint gyógyszertár, kisvendéglő, további kisebb üzletek. Adottságai révén bármilyen tevékenységi körre és szolgáltatásra alkalmas, amihez ekkora helyigény szükséges. Kiadó is az ingatlan, amennyiben így felkelti az érdeklődését 280.000 Ft a bérleti díj, valamint két havi kaució szükséges.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Csanytelek,
25 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Falusi kocsma eladó!
Az eladó ingatlan Csanytelek községben a Pusztaszeri utcában található.   A  Földhivatali nyilvántartás szerint 881 m2 területű kivett lakóház, udvar, kereskedelmi egység. Az épület kb. 210 m2 területű, jelenleg is kereskedelmi tevékenységet folytatnak benne, az egyik  fele élelmiszerboltnak, a másik fele italboltnak ad helyet.   Az udvaron az italbolt kerthelyisége , valamint hasznos melléképületek vannak amit raktározásra használnak.   Az épület jó állapotú, vályog falazatú, a fűtésről egy vízteres kandalló  radiátor hőleadókkal, illetve hűtő-fűtő klíma gondoskodik.  A burkolatok rendben vannak, a festés kívül- belül egyedi. Az eladási ár magába foglalja a teljes berendezést is!   Az épület jól megközelíthető, főút mellett található és a buszmegálló is az épület előtt van. Amennyiben Ön  Vállalkozó kedvű és lehetőséget lát az üzleti tevékenység folytatásában  hívjon bizalommal.
Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, VI. kerület,
116.24 millió Ft
Alapterület: 554 m2
Építési mód: Tégla
Emelet: Szuterén
VI. kerületi 554 nm-es üzlethelyiség eladó.
VI. kerületben eladó 554 nm területű szuterén üzlethelyiség közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz. Az ingatlan több teremrészből, helyiségből és több vizesblokkból áll.   Számos üzemeltetésre alkalmas az üzlethelyiség, kiemelendő a 322 nm-es étteremként nyilvántartott albetéte.    Összközműves, ipari árammal szerelt, fűtése gázkazánnal biztosított.   Az ingatlan tehermentes. Több alkalommal étteremként, klubként, utolsó esetben pedig privát rendezvényszervezésként és Hostelként üzemelt.   Az ingatlan forintosított értéke a értékesítési nap MNB deviza közép árfolyamán értendő!   Irányár: 320.000 EUR   Bármilyen kérdés esetén kérem keressen bizalommal.   Wimmer Dávid +36 30 315 2532
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»