Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó garázs
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Kecskemét,
12.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó belvárosi DUPLA garázs
Eladó DUPLA garázs a belvárosban.   Eladó egy 29.6m2-es  garázs. Bármikor kialakítható két különálló garázs belőle, jelenleg nincs elválasztva.  Külön helyrajzi számon szerepelnek. Garázs méretei: - 15.05 m2 és 14.6 m2 - külön bejáratú - önálló saját villanyórával rendelkezik
Eladó Garázs, Albertirsa,
6 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Albertirsai társasházban garázs eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. Albertirsai most épülő társasházban értékesítésre kínál 2 db. 20nm.-es alapterületű garázst. A garázsok külön és egyben is eladók.  A garázsba villany és az aljzatba fűtés kerül bevezetésre. Fehér elektromos garázsajtó fogja zárni a bejáratot.  Amennyiben szeretné teljes biztonságban tárolni gépjárművét, kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Szeged,
7.7 millió Ft
Alapterület: 13 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Biztos hely az autójának
 Szegeden a Makosházi krt-i  LIDL áruház mögött 13 négyzetméteres garázst kínálok megvételre.   A garázs rendezett panelprogramon átesett társasház alatt található. Megközelítése és a beparkolás könnyű problémamentes.   Árammal rendelkezik,   A garázs befektetésnek is tökéletes, kiadása esetén kb:18-20 ezer Ft-os bérleti dijjal lehet kalkulálni.   Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Kocsis Ágota ingatlanértékesítő ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ IngatlanVlog 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Tatabánya,
5.8 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Bánhidai garázsoron lévő garázs ELADÓ!
Az ELADÓ garázs a Bánhidai lakótelepen, négyemeletes lakások környezetében, garázsoron található. A környék rendezett, biztonságos. A garázs 20 nm-es, befektetésnek, vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas. A környék jó infrastruktúrával rendelkezik. Ha eladó garázst keres a környéken, ajánlom figyelmébe. Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Várjuk hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Tatabánya,
6.5 millió Ft
Alapterület: 13 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Társasház földszintjén lévő garázs ELADÓ!
Az ELADÓ garázs a Bánhidai lakótelepen, négyemeletes társasház aljában található. A környék rendezett, biztonságos. A garázs 13 nm-es, befektetésnek, vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas. A környék jó infrastruktúrával rendelkezik. Ha eladó garázst keres a környéken, ajánlom figyelmébe. Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Várjuk hívását!
Eladó Garázs, Nyíregyháza,
6.2 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Nyíregyházán garázs eladó
Lehel utcai garázssoron tágas garázs eladó. Nagy belmagasság, hátul rakodó polc. A garázsnak saját villanyórája van, ajtó belülről hungarocellel szigetelve. teteje pala, csatornázott, nem ázik be.
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Esztergom,
6.5 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Esztergomban garázs eladó
Szentgyörgymezőn eladó egy 24 nm-es, szerelőaknás garázs. Érdeklődni a 06706166044 telefonszámon lehet.
Eladó Garázs, Kaposvár,
20 millió Ft
Alapterület: 72 m2
6 db belvárosi, könnyen kiadható teremgarázs!!!
A PARTNER INGATLAN eladásra kínál Kaposváron , a kórházzal szemben 6 db teremgarázst. Az eladásra kínált ingatlanok egyenként 12 m2-esek. Távírányítós kapukon közelíthetők meg. A teremgarázs 10 férőhelyes, ebből 6 egyben eladó. A beállók saját elektromos dugaljal rendelkeznek. A feljáró elektromos fűtésű !! Az eladási ár áfás, bruttó ár. Közvetlen átjárás biztosított a Dési Huber utcába. Az eladásra kínált beállók az alaprajzon kékkel jelöltek.   Érd.: +36 30 9367066  Az ingatlan irányára 20 MFt (bruttó)
Eladó Garázs, Füzesabony,
5.9 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Füzesabonyban a Penny mellett 30nm-es garázs eladó! - kettő helyrajzi számon vannak nyilvántartva, de nincs elválasztva a két garázs - az egész alatt pince van (szerelőakna) - a gépkocsi tároláson kívül  ajánlom műhelynek, raktárnak is - két külön órával van ellátva - a megtekintés rugalmas
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Győr,
5 millió Ft
Alapterület: 13 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Eladó GK. beálló
Győr - Szabadhegyen eladó GK beálló a mélygarázsban ! Beálló szélessége: 2,4 m Ár: 5 M Ft / db Hívj bizalommal!   A kényelmed és biztonságod érdekében minden egy helyen! Ügyvédi háttér, a díjmentes hitelügyintézés, CSOK, Babaváró,….stb. - energetikai tanúsítvány elkészítése, ingatlanközvetítés. Van eladó ingatlanod? Hívj, megtaláljuk a legideálisabb vevőt.
1
2
3
»