Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Etyek,
38 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Festői környezetben Etyeken a Kápolnaparkban ikerház építésére is alkalmas telek eladó! Az eladásra kínált telek 1500m2, beépíthetősége 15%, besorolása Lke. A telken gázcsonk, vízcsonk, csatorna és áram bekötési lehetőség, minden a földben elvezetve. Sík terület, remek szomszédokkal, új építésű ingatlanokkal. Miért Etyek? Megközelítése kiváló, mégis csendes zöldövezetben található. Közvetlen közelében a Boti Horgásztó. Világhírű szőlő és borvidékkel rendelkezik, ehhez kapcsolódóan hagyományőrző rendezvények teszik színesebbé a helyi program kínálatot. Budapest felől több oldalról megközelíthető (M1, Biatorbágy) Minden közmű megoldott (víz, gáz, szennyvíz-hálózat, telefon, kábeltelevízió) Modern óvoda, állami és magániskola, zeneiskola Az etyeki filmstúdió közelsége az infrastruktúrára még gyorsabb fejlődést eredményezett, a helyi értékek megőrzése mellett.
Eladó Építési telek, Pócsmegyer,
19.9 millió Ft
Alapterület: 818 m2
Állapot: Új építésű
CSALÁDI HÁZ, ÉPÍTKEZÉS! - Pócsmegyer, Surány területén! Telekterület – 818 m2 Pócsmegyer, Mély út. CSEND, NYUGALOM! NYARALÓNAK vagy ÁLLANDÓ OTTHONNAK! ZÖLDÖVEZET! Nagyszerű lehetőség, családi ház építésére! Övezeti besorolása: Lke-3 (kertvárosias lakóterület), tulajdoni lapon lakóház, udvar! +megengedett legnagyobb beépítettség 15% +legkisebb kialakítandó zöld felület 70% - az ingatlan majdnem egész sík terület. - egy helyrajzi számom bejegyzett. - villany, csatorna, gáz a telekn belül található. A telken egy megkezdett építkezés található elfogadott építési engedéllyel (ez 2017-ben lejárt, de újra igényelhető), de igény esetén más ház is tervezhető rá. Mivel itt már állt egy eredeti, kisebb tégla épület, így ez csak hozzáépítésnek minősül. A Dunától kb. 3 perc kocsival, a buszmegálló 1 perc gyalog! Itt minden elérhető, ami a napi élethez szükséges: gyógyszertár, közért, kis szaküzletek, éttermek, posta, strand, buszmegálló, művelődési, polgármesteri hivatal. stb. Jöjjön el ,nézze meg, tegyen ajánlatot. H.B. BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Kövegy,
500 ezer Ft
Alapterület: 2 611 m2
Eladó Kövegyen egy 2611 m2-es belterületi építési telek. A telek két utcára nyíló, mindkét irányból aszfaltos úton közelíthető meg. A telek jelenleg közművesítettséggel nem rendelkezik, azok az utcán találhatóak. A telek telekrendezés után alkalmas lehet hobbikert/ gyümölsös kialakításra, vállalkozási telephelyként. Kövegy az M43-as autópálya felhajtótól 4 km-re helyezkedik el, így Szeged vagy akár a főváros illetőleg Románia közvetlenül elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Tekintse meg ajánlatunkat személyesen is.
CSAK NÁLUNK!

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Isaszeg,
35.9 millió Ft
Telekméret: 1 400 m2
ÉPÍTÉSI TELEK ISASZEG KÖZPONTJÁBAN
ÉPÍTKEZŐK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! Isaszeg központjában eladó egy kb. 1400 vagy 1600 nm-es kialakításra váró telek. A telek kiméretése a vevő igénye szerint történik: 1400 vagy 1600 nm-es telekrész alakítása választható. Az ár 1400 nm esetén 35.900.000 Ft, 1600 nm esetén 39.900.000 Ft. Az ingatlan utcafronti szélessége kb. 28 m. Csatornacsonk található a telken, a többi közmű az utcáról beköthető.   A terület Lf-2-es övezetben található, melynek jellemzői: *kialakítható legkisebb telekméret: 700 nm (1400 nm vásárlása esetén 2*700 nm is kialakítható) *800 nm telekméret fölött maximum kétlakásos ingatlan építhető rá (1600 nm vásárlása esetén 2*800 nm is kialakítható, mely már ikerház építésére is alkalmas). Fontos, hogy kettőnél több lakásos épület a terület növelésével sem alakítható ki! *beépíthetőség: 30% *maximális építmény magasság: 5 m *sík terület *a telek három oldalról bekerített A telek TEHERMENTES! Elhelyezkedése kiváló; üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, busz és vonat karnyújtásnyi távolságban! Isaszegről Budapestre remek a közlekedés. Budapest közigazgatási határa több útvonalon is gyorsan elérhető: Gödöllőn át az M3-as autópályán vagy a 30-as főúton, az M0-ás körgyűrűn illetve Nagytarcsán vagy Pécelen keresztül. Helyközi buszjárat is közlekedik Gödöllőre és Budapestre valamint 30 percenként indul vonat a Keleti pályaudvarra.  A környéken nagyokat lehet kirándulni, kerékpározni, számos horgásztó is elérhető a közelben. A jó levegő garantált!   __________________________________ Irodánk partnere ingyenes, bankfüggetlen CSOK/hitel tanácsadással és teljes körű hitel ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére. Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal!  __________________________________ Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai; így különösen neve és telefonszáma, a hirdetést feladó, Színes Házak Ingatlaniroda általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.
CSAK NÁLUNK!

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Isaszeg,
39.9 millió Ft
Telekméret: 1 600 m2
ÉPÍTÉSI TELEK ISASZEG KÖZPONTJÁBAN
ÉPÍTKEZŐK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! Isaszeg központjában eladó egy kb. 1600 vagy 1400 nm-es kialakításra váró telek. A telek kiméretése a vevő igénye szerint történik: 1400 vagy 1600 nm-es telekrész alakítása választható. Az irány ár 1600 nm esetén 39.900.000 Ft, 1400 nm esetén 35.900.000 Ft Az ingatlan utcafronti szélessége kb. 28 m. Csatornacsonk található a telken, a többi közmű az utcáról beköthető. A terület Lf-2-es övezetben található, melynek jellemzői: *kialakítható legkisebb telekméret: 700 nm (1400 nm vásárlása esetén 2*700 nm is kialakítható) *800 nm telekméret fölött maximum kétlakásos ingatlan építhető rá (1600 nm vásárlása esetén 2*800 nm is kialakítható. Fontos, hogy több lakásos épület a terület növelésével sem alakítható ki! *beépíthetőség: 30% *sík terület *a telek három oldalról bekerített Az ingatlan TEHERMENTES! Elhelyezkedése kiváló; üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, busz és vonat karnyújtásnyi távolságban! Isaszegről Budapestre remek a közlekedés. Budapest közigazgatási határa több útvonalon is gyorsan elérhető: Gödöllőn át az M3-as autópályán vagy a 30-as főúton, az M0-ás körgyűrűn illetve Nagytarcsán vagy Pécelen keresztül. Helyközi buszjárat is közlekedik Gödöllőre és Budapestre valamint 30 percenként indul vonat a Keleti pályaudvarra.  A környéken nagyokat lehet kirándulni, kerékpározni, számos horgásztó is elérhető a közelben. A jó levegő garantált!   __________________________________ Irodánk partnere ingyenes, bankfüggetlen CSOK/hitel tanácsadással és teljes körű hitel ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére. Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal!  __________________________________ Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai; így különösen neve és telefonszáma, a hirdetést feladó, Színes Házak Ingatlaniroda általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.
Eladó Építési telek, Budapest, XI. kerület,
159.9 millió Ft
Telekméret: 1 200 m2
Madárhegyi telek építési engedéllyel eladó
XI. kerületben, Madárhegyen, 1200 nm-es építési telek eladó 4 lakásos társasház építésére vonatkozó építési engedéllyel, tehát az építkezés akár azonnal elkezdhető.   Beépíthetőség: 15% Terepszint alatti beépíthetőség: 25% Szintterületi mutató: 0,4 Zöldterületi mutató: min 59,5% Épületmagasság: 7,5 m   Tervek állnak rendelkezésre 4 lakásos társasház építésére, a tervezett épület nettó alapterülete: 638 nm. A tervezett lakások mérete: 110 nm (+ 71 nm teraszok), 57 nm (+ 35 nm terasz), 57 nm (+ 35 nm terasz), 75 nm (+ 33 nm terasz) + garázsok, tárolók, lift   Ára: 159.900.000 Ft   dr Vincellér Valéria: 0630-815-1999 dr.vinceller@citycartel.hu  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
11.5 millió Ft
Telekméret: 963 m2
Építési telek a kertvárosban házrésszel eladó
Nyíregyháza, Ságvári-Kertvárosban, nagyon jó adottságokkal rendelkező bekerített 963 m2-es építési telek házrésszel eladó. 30% beépíthető 6,5 méter magasságig, ikerház is építhető rá, az utcafronti része 24m. Teljesen közművesítve van: villany, víz, gáz, csatorna, fúrott kút.  Az utca rendezett, aszfaltozott, a környezet nyugodt, csendes, kis forgalmú, lakó-pihenő övezet. A kert végében egy kb.25 m2-es lakható kis ház található, melyben kialakításra került egy szoba, konyha, fürdőszoba. A házrész teljesen alápincézett, mellette kisebb tároló van. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához CSOK-ot, Babaváró támogatást, illetve hitelt szeretne igénybe venni, ingyenes pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel is segítjük Önt! Várom megtisztelő hívását, ha lát benne fantáziát!
Eladó Építési telek, Taksony,
12.9 millió Ft
Telekméret: 530 m2
Marestli-tó
Taksonyban eladó nyeles telek! A Marestli tó szomszédságában található, szép rendezett utcában. 4 méter széles utcafront marad a telekhez. Az ingatlanra a már meglévő épület összekötésével lehet építeni, így garázsnál kapcsolódó házat lehet rá építeni. Az új ház kb. 90nm alapterületű lehet.   
Eladó Építési telek, Kisoroszi,
24.99 millió Ft
Alapterület: 905 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
TELEK AZ ERDŐ MELlETT! - Kisoroszi, Golfpálya közelében! Alapterület – 905 m2 Kisoroszi, Fenyő utca. CSEND, NYUGALOM! NYARALÓNAK/ÁLLANDÓ OTTHONNAK is! AZ ERDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN! Nagyszerű lehetőség, családoknak is! - az ingatlan szabályos alakú, sík telek. - a telek egy helyrajzi számon szerepel. - víz, villany, csatorna, gáz a telken belül található. - hírközlési szolgáltató az utcában. - a telek Lke-2-as besorolással rendelkezik. - 25%-os beépíthetőséggel bír (terepszint alatti beépíthetőség szintén 25%) Kisoroszi egyre népszerűbb település, télen nyugodt, nyáron pedig mintha nyaralna az ember, jó levegő, kedves emberek. Budapest közelsége miatt számos család választja állandó otthonának! (A területen jelenleg egy régi tipusú faház áll amely félkomfortos. Tulajdoni lapon épület és udvar.)
Eladó Építési telek, Budapest, XV. kerület,
49.9 millió Ft
Alapterület: 436 m2
BEFEKTETŐK FIGYELEM! UTOLSÓ TELKEK EGYIKE A XV. KERÜLETBEN! Kellemes kertvárosi környezetben, kiváló adottságokkal rendelkező 436 nm-es telek eladó. Közművek, csatorna szennyvízhálózat, telken belül. - Övezeti besorolás: Lke-1/IK-3 - Beépíthetőség: 25% - Szintterületi mutató: 0,65 - Utcafront szélessége: 18 m - Építménymagasság: 6,5 m 3 szint(pince+földszint+tetőtér) - Oldalkert távolsága. 3,25 Építhető rá egy kétlakásos társas, vagy ikerház. Közlekedés kiváló, az 5 -ös busz, 62, 69-es villamos pár perc sétára található, M3-as autópálya 2 percre. Bevásárlóközpont, piac, Tesco a közelben. A telken jelenleg áll egy 73 nm-es felújítandó családi ház. Várom hívását, akár hétvégén is!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»