Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Tatabánya,
69.85 millió Ft
Telekméret: 1 787 m2
Óvárosban társasház építésére alkalmas telek eladó!
Tatabánya Óvárosban eladó egy építési telek a Május 1. park szomszédságában. Az ingatlan alapterülete 1787 m2, „Vt” besorolású településközponti területen található. Az ingatlan körbe van kerítve, közvetlenül természetvédelmi terület szomszédságában található. A telek 40%-a beépíthető 12,5 méter magasságig. Az ingatlan lakótelep szomszédságában helyezkedik el, közvetlenül egy garázssor mögött. Vele szemben a Május 1. park játszótere, mellette idősek otthona található. A közelben van a Jászai Mari színház, és az épülő új sportcsarnok is.  A dinamikusan fejlődő Óváros ideális a befektetők számára, könnyen értékesíthetőek a telken felépítendő társasház lakásai, de akár szolgáltatói vagy kereskedelmi célra is alkalmas a terület, beton úton megközelíthető, saját parkolórész kialakítható rajta.  A városrészben minden üzlet és szolgáltatás megtalálható ami a mindennapokhoz szükséges (boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, stb.), a sportot és kikapcsolódást kedvelők gyalogosan elérik a Gyémánt Fürdőt vagy akár a futball-, tenisz- és a tekepályát is. Tekintse meg a projektet irodánkban vagy a helyszínen, ahol a már meglévő terveket bemutatva tudja tovább gondolni projektjét! Ár: 55 M Ft + ÁFA.  
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Lajosmizse,
4.99 millió Ft
Telekméret: 507 m2
Építési telek eladó Lajosmizsén !
Eladó a Kölcsey utca és Mizsei utca sarkán található 507m2-es építési telek. Kiváló elhelyezkedésű, az utcában iskola, óvoda, egészségügyi centrum, sportcetrum, illetve a városközponti csónakázó tó is megtalálható. Lajosmizse egyik legjobb környéke, csendes kertvárosi rész. A telek LKE3-as besorolású, 30%-ban beépíthető, azaz egy 152 m2-es ingatlan vagy egy kétlakásos társasház is építhető a telekre. Minden közmű az utcában van.
Eladó Építési telek, Ócsa,
10 millió Ft
Alapterület: 810 m2
ÓCSÁN eladó egy ÉPÍTÉSI TELEK! CSENDES CSALÁDIHÁZAK KÖRNYEZETÉBEN! - BELTERÜLETI - 810 NM -KÖRBEKERÍTETT -RENDEZETT UDVAR BEÉPÍTHETŐSÉGE: 30% KÖZMŰVEK: VILLANY TELKEN belül, minden további közmű az UTCÁBAN található! BUSZMEGÁLLÓ 500M,VASÚT 1,5 KM, KÖZPONT 2 KM. VÁROM HÍVÁSÁT! Keressenek bizalommal.
Azonnal költözhető

Bomba ár!

Csak nálunk!

Használt Ingatlanok

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Építési telek, Győrladamér,
8.5 millió Ft
Telekméret: 414 m2
Legjobb utcában a legjobb áron!
  A Best of Ingatlan Győr- Iroda eladásra kínálja Győrladaméron ezt a remek  építési telket Győrtől 10 percnyire lévő 3. település mely  Szigetköz gyöngyszeme is egyben.   A telek főbb jellemzői: - 13 méteres -es utcafront - 414 nm-es építési telek - mind két oldalról szomszéd - Akár 120 nm-es alapterületű ház építésére is alkalmas telek. - 30 % beépíthetőség - A település központjában helyezkedik  el a telek. .- Annak javaslom ezt a telket aki építkezni  szeretne , de nem szeretne hatalmas kertet és házat, de  kertkapcsolatnál  és egy lakásnál azért többre vágyik és fontos számára a jó lokáció és biztonságos környezet! - Ezt mindenképp érdemes megnézni!   Ha felkeltette e rendkívüli telek vagy hasonló a kínálatunkból hívjon és megmutatom. Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére:   Németh Adrienn Best of Ingatlan iroda +36304441711  
Áron alul

Bomba ár!

Csak nálunk!

Használt Ingatlanok

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Nyúl,
8.89 millió Ft
Telekméret: 1 200 m2
Fantasztikus adottságú építési telek.
A Best of Ingatlan Győr - Ingatlaniroda eladásra kínálja Nyúlon ezt a remek  építési telket  Nyúl, Győrtől 8 percnyire lévő első település, mely híres lankás dombjairól, remek borairól, hangulatos utcáiról és frekventált infrastruktúrájáról. A mesterséges sípályától a cukrászdáig ebben a községben minden megtalálható.   A telek főbb jellemzői: - 14 m -es utcafront - mind két oldalról szomszéd - aszfaltos út visz a telekhez, télen-nyáron jól járható - közművek az utcában - építési telek - 30 % beépíthetőség -1200 nm - a telek végén található egy kis erdő, mely jelen belterületi  építésitelekhez tartozik, de az már külterületi telek ( ez ajándék a telekhez- külön helyrajzi számon is található) Ha felkeltette e rendkivüli telek vagy hasonló a kínálatunkból hívjon és megmutatom.   Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére: Németh Adrienn Best of Ingatlan iroda  
Azonnal költözhető

Bomba ár!

Használt Ingatlanok

Sürgős

Eladó Építési telek, Nyúl,
8.89 millió Ft
Telekméret: 1 118 m2
Jó árért jó helyen!
A Best of Ingatlan Győr - Ingatlaniroda eladásra kínálja Nyúlon ezt a remek  építési telket  Nyúl ,Győrtől 8 percnyire lévő első település, mely híres lankás dombjairól, remek borairól, hangulatos utcáiról és frekventált infrastruktúrájáról. A mesterséges sípályától a cukrászdáig ebben a községben minden megtalálható.   A telek főbb jellemzői: - 14 m -es utcafront - mind két oldalról szomszéd - aszfaltos út visz a telekhez, télen-nyáron jól járható - közművek az utcában - építési telek - 30 % beépíthetőség   Ha felkeltette e rendkívüli telek vagy hasonló a kínálatunkból hívjon és megmutatom. Vásárolna de nincs rá keret?   Kollégám bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére: Németh Adrienn Best of Ingatlaniroda  
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Sopron,
25.2 millió Ft
Telekméret: 720 m2
Projekt telek Sopron dinamikusan fejlődő részén
4 db még szabad!!!    Sopron dinamikusan fejlődő, új építésű részén 720 nm-es, 12 m építménymagasság mellett 30 % beépíthetőségű projekt telek eladó.    Ezen a területen a telkek 80%-a elkelt!  A 35.000  Ft-os nettó nm árak a víz és szennyvíz közmű bekötésekkel együtt értendőek. A villamos és gázvezeték a leendő telektulajdonos költsége.    Tervekben igény szerint segítséget nyújtunk!
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Sopron,
25.03 millió Ft
Telekméret: 715 m2
Projekt telek Sopron dinamikusan fejlődő részén
4 db még szabad!!!    Sopron dinamikusan fejlődő, új építésű részén 715 nm-es, 12 m építménymagasság mellett 30 % beépíthetőségű projekt telek eladó.  Ezen a területen a telkek 80%-a elkelt!  A 35.000  Ft-os nettó nm árak a víz és szennyvíz közmű bekötésekkel együtt értendőek. A villamos és gázvezeték a leendő telektulajdonos költsége.    Tervekben igény szerint segítséget nyújtunk!
10+10 CSOK

ÚJ AJÁNLAT

ÚJ ÉPÍTÉSŰ

Eladó Építési telek, Gödöllő,
32.9 millió Ft
Telekméret: 720 m2
Gödöllő keresett részén 720m2-es, összközműves építési telek eladó! Csendes, nyugodt mellékutca, közelben megtalálható óvoda, iskola, élelmiszerbolt. Buszmegálló 5 perc gyalogosan. Irányár: 32,9Mft Hivatkozási szám:2516731. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Kecskemét,
10.8 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Kadafalva építési telek
Kecskemét, kadafalva új építésű részén 900 nm, teljes közműves építési telek eladó. 30 %-ban beépíthető, akár 2 ház is építhető rá.   Hívjon!!!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»