Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Debrecen,
57 millió Ft
Telekméret: 941 m2
Debrecen- Pallag közművesített utcájában, 941 m2-es építési telek eladó!
Álmodja meg saját otthonát és valósítsa meg! Eladásra kínálom ezt a 941 m2-es építési telket Debrecen- Pallagon. Ezt a területet gyönyörű házak veszik körül, kellemes látványt nyújt. Érzékelhető a friss levegő, hallható a madarak csicsergése. Pallagon élni egy életforma, egy olyan település, ahol az élet mindennapos nyaralás. Népszerűségét a gombamód szaporodó új házak épülése és Debrecen közelsége bizonyítja. A telek mellett élő emberek kedvesek, segítőkészek, fiatalok. Csendes, biztonságos környék. Befektetni vágyóknak, építkezőknek remek lehetőség! Beépíthetősége 30%-os egy ikerház is bőven elfér rajta, utcafronti szélessége 23,7 méter. A telken víz, villany, csatornahálózat adott. Engedje hát szabadjára fantáziáját, építse fel otthonát ezen a csodálatos helyen! Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Építési telek, Miskolc,
5.4 millió Ft
Alapterület: 645 m2
EGYET FIZET, KETTŐT VIHET! Eladó Miskolcon, a Muskátli utcában két, közvetlenül egymás mellett lévő telek, összesen 904m2 (645+259m2). A kertvárosias lakózónában (Lke) található, belterületi, beépítetlen terület adatai: - Szabadon álló - általános beépítési móddal, maximum 30%-ban, maximum 4,5m-es építménymagassággal építhető be. - Víz és Csatorna a telken belül, Gáz és Áram az utcában található. Ajánlom olyan építkezni vágyóknak, akik jó környéken, a belvárostól 5 percre keresnek építkezésre alkalmas, optimális mérettel és adottságokkal rendelkező telket! Vevőink részére INGYENES bank semleges hiteltanácsadás és ügyintézés. Párhuzamosan a vásárlással eladná az ingatlanát, de nem tudja hol kezdje? Hívjon bizalommal!
Eladó Építési telek, Esztergom,
15.9 millió Ft
Telekméret: 708 m2
Állapot: Kiváló
Esztergom-Búbánatvölgyben építési telek eladó!
Esztergom-Búbánatvölgyben hamarosan minden telek gazdára talál, és mivel a jó dolgok egyre drágábbak, így nem érdemes halogatnia a döntést.  Ha valaki nem ismerné, a Búbánatvölgy Esztergom egyik legkedveltebb kiránduló helye a csodálatos tavak miatt is, és a kellemes klímájú, friss levegőjű völgynek köszönhetően egyre többen költöznek ide a környező településekről. Ezen a méltán népszerű környéken, a Kerek tó és a Dédai tó közelében eladó egy 708 nm-es belterületi telek, kivett, beépítetlen terület megjelöléssel. Beépítési mód: szabadon álló. Beépíthetősége: 15%. A villany bevezetésre került, 3x25A nappali és 3x25A éjszakai a telken belül. A 40m-es rétegvízi fúrt kút is kialakítása került. A szennyvízelvezetés biztosított szennyvíztisztító rendszerrel, mely napi 6-700 liter szennyvíz megtisztítására alkalmas. Minden dokumentációt a vevő rendelkezésére bocsájtok. Ezen a környéken csak ezzel a szennyvíz raktározási fajtával adnak építési engedélyt. Geodéziai helyszínrajz is kész, amely segíti a vevő gyorsabb építési engedélyhez jutását. A telek csendes, nyugodt, kisforgalmú utcában található, ahol a környező házak lakói kedvesek, barátságosak. A közelben étterem, játszótér, horgásztó is található. Esztergom 10 perc autózással elérhető. Ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Építési telek, Békéscsaba,
6.3 millió Ft
Telekméret: 1 156 m2
Békéscsabán építési telek engedéllyel eladó!
Szeretné már a kezdetektől olyanra formálni otthonát, amilyenre korábban megálmodta? Erre kiváló lehetősége van most, amennyiben ezt a dupla építési telket választja. Valósítsa meg álmát, építtesse fel új otthonát itt, Békéscsabán kedves, csendes, kertvárosi környezetben! Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen a már megépült házat kiadhatja, amellyel folyamatos bevételt teremt, vagy értékesítheti szép haszonnal, gyors megtérülési idővel. A csatorna a telken megtalálható, víz és villany pedig a telek előtt, amire már csak rá kell csatlakozni. A terület építési engedéllyel rendelkezik, ezzel is időt, pénzt sporolva a leendő tulajdonosának. Mivel saroktelekről beszélünk, alkalmas vállalkozás létrehozására is, hiszen itt akár nagyobb autókkal is könnyebb közlekedni.  Ha Ön is úgy látja a benne rejlő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog, új tulajdonosa mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Szár,
15.5 millió Ft
Telekméret: 940 m2
Száron panorámás építési telkek eladók!
„Vissza a természet közelébe!” Eladásra kínálom a fejér megyei Szár község belterületén, a József Attila és az Akácfa utca közötti területen fekvő építési telkeket. Három, egymás mellett lévő, 902, 926, 984 m2, 28 m szélességű, enyhén emelkedő telek a település északi oldalán, gyönyörű panorámával a hegyekre és a településre! A keleti fekvésű ingatlant körbejárja a nap. A településen ritkaság számba megy a hasonló adottságokkal rendelkező, vízzel és csatornával is ellátható építési telek. Az áramellátás már ki van építve a József utcáról nyíló utcában, mely jelenleg magánút. A víz és szennyvízellátás engedélyezett tervei készen vannak. Ezen a telken megépítheti álmai otthonát, távol a világ zajától! Egyszintes előkertes, az északi oldalhatáron álló lakóház építhető, 30% beépítéssel. Az utcafront felől enyhén emelkedő sík terep lehetőséget ad a ház mögötti, nyugati fekvésű terepszintbe simuló hangulatos, félfedett terasz építésére. A környezetben több lakóház is épült, illetve építés alatt van. Ajánlom a természet közelébe visszavágyó városlakóknak, hiszen itt új életet kezdhetnek. Ugyancsak ajánlom befektetőnek, mivel a három telek összevonásával két impozáns telek kialakítása is lehetséges az esetleges nagyobb igények kielégítésére. A hirdetési ár egy telekre vonatkozik! Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlata közül segít a legmegfelelőbbet kiválasztani. Nekem nagyon megtetszett a rendezett, kellemes hangulatot, nyugalmat, békességet árasztó falu, melyet akár üdülő falunak is nevezhetnénk. Különösen jó közlekedés a közeli Tatabányára (12 km) és Budapestre (35 km), hiszen az 1.sz. főút és az M1 autópálya percek alatt elérhető. Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert a környéken nagyon kevés ilyen adottságú, közművekkel ellátható ingatlan kerül eladósorba.
Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
60 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Eladó Építési telek, Kecskemét,
46 millió Ft
Alapterület: 715 m2
Máriavárosban sorház építésére alkalmas telek eladó
Kecskeméten a  Máriavárosban eladó 715 nm-es telek. - a telken bontandó épület - bontási engedély folyamatban - összközműves - 60% beépíthetőség - 429 nm-es felépítmény - 3 lakóegységből álló tetőtérbeépítéses sorház építhető Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! Hitelfelvétellel kapcsolatban ingyenes tanácsadással állok rendelkezésre. Ingatlant Fortunától! LEGYEN HOZZÁNK SZERENCSÉJE!
Eladó Építési telek, Balatonkenese,
12 millió Ft
Alapterület: 720 m2
BALATONKENESÉN ELADÓ KÜLTERÜLETI TELEKRÉSZ! Eladó Balatonkenese Akarattyapusztai részén egy 7537 m2-es osztatlan közös telekből, kizárólagos használatú, lekerített, külön bejárattal rendelkező, 720 m2-es saját tulajdoni hányadú terület, melyen egy 25 m2 területű faház található. ADATOK: – ALAPTERÜLETE: 720 m2, mely SAJÁT tulajdon, – Van egy 25 m2-es FA SZERKEZETŰ HÁZ beton alapon, – FEDETT KOCSIBEÁLLÓ található a faház mellett, – A WC kint található és a vízellátása egy FÚRT KÚTBÓL elvezetve van megoldva. MŰSZAKI ADATOK: – VILLANY a FAHÁZBA BEVEZETVE, – VÍZ, GÁZ NINCSENEK az utcában, – CSATORNA NINCSEN, SAJÁT EMÉSZTŐ VAN, – ÁSOTT KÚT szolgáltatja a VIZET telken. EGYÉB TUDNIVALÓK: – A terület a KIFÜGGESZTÉS után birtokba vehető! – Az ár ALKUKÉPES! A HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT SZERINT A TERÜLET: – KÜLTERÜLET (szántó és gazdasági épület), MK-02-es besorolású, kertes mezőgazdasági terület. – Kötelező művelés, v.növényzettel fedettség: 80% szőlő v. gyümölcsös – Kialakítható teleknagyság min: 3000 m2 – Beépíthető teleknagyság min: 3000 m2 – Beépítési százalék max: 3% – Legnagyobb építménymagasság: 4/6 m. Akarattyapuszta (lakóház is építhető, ha a szennyvízkezelés az illetékes vízügyi és környezetvédelmi hatóság által elfogadott módon megoldott). KÖZELBEN TALÁLHATÓK: – A telek a településközponttól könnyen megközelíthető autóval, vagy kerékpárral egyaránt, – STRAND 15 perc, bolt-állomás 15 perc sétára, – NEKEM A BALATON (NÁNÁSIÉK) 4 perc autóval. AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Pi 116 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS KÖRNYÉKÉN!
Eladó Építési telek, Albertirsa,
49 millió Ft
Telekméret: 7 000 m2
Építési telek wlwdó
A Teleki és Fia ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa belterületén ezt az új parcellázású 6 dupla telekből álló teleksort.  A telkek egyenként 1000 nm.esek. A szélességük: 30.87 és 32.48 m. köztiek. Beépíthetőségük egyenként max.30%.  Igény szerint a 3 nagyobb telek még akár ketté is osztható ha külön családi házakra lenne kereslet.  Aki generálkivitelezéssel foglalkozik, itt a kiváló alkalom hogy egymás melletti házakat építsen.  Pénzt, időt takarít meg ha mindent egy helyen tudhat.  irodánk jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.  Kérem hívjon bizalommal. Ezen a csendes tájon tuti a siker...könnyedén eladhatóak az újépítésű ingatlanok. 
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Sándorfalva,
5.78 millió Ft
Alapterület: 450 m2
450 m2-es építési telek Sándorfalván eladó
Az SBK Complex Ingatlaniroda és Hitelközpont Kft. eladásra kínálja Sándorfalvához tartozó alábbi ingatlant.    A központtól 4 sarokra található aszfaltos út mentén a 450 m2-es építési telek.  Jelen állapot alapján akár 130 m2-es házépíthető rá.   A teljes telken jelenleg lakóépület is van, de a kijelölt terület, ami konyhakertként van használva hivatalosan leválaszható. Földmérő általi kitűzés és telekmegosztás után építési engedély kérhető rá.  A méret igény esetén némileg még növelhető is. A kedvelt előkertes (telektől 5 méteres elhagyással) épület építhető rá. A telek csendes utcában található. Az úttest nem érintkezik közvetlenül a járdával. Van kényelmes parkolási lehetőség.   A telek további fontos jellemzői: - aszfaltos út mellett van - villany, víz, csatorna, gáz az utcában.   - 30 %-os beépíthetőség  - kedvező befektetési lehetőség - központhoz közel található - A szomszédos telek hozzákapcsolásával akár duplájára növelhető az alapterület. (még a tulajdonos hozzájárulását várjuk)   Az ingatlan megvásárlásához irodánk teljes körű és ingyenes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésre! Kedvező hitelajánlatokkal (babaváró hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) és állami támogatások lehívásával várjuk jelentkezését. A számos konstrukció közül a bankszektorban és pénzügyi területeken is több mint 22 évek tapasztalatával rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő hitelterméket több mint 12 bank ajánlata közül. Ezeket mind díjmentes hitelügyintézéssel!! Akár nagyon ALACSONY ÖNRÉSSZEL is hozzájuthat álmai otthonához! A részletekről érdeklődjön munkatársunknál.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem egyeztessünk időpontot, mivel az ingatlan megtekintése KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban lehetséges! Amiben még Bárkinek segíteni tudunk, akár pályázati támogatással, kedvezmények biztosításával is: - Ingatlanok eladása, bérbeadása - Napelemes rendszer telepítés - Teljes körű, független pénzügyi, biztosítási ügyintézés (pl.: kedvező hitel, biztosítás, befektetés, stb.) - Kedvezőbb hitelre váltás; Adós mentés - Értékbecslés - Ügyvédi ügyintézés  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»