Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Szalafő,
10 millió Ft
Alapterület: 4 741 m2
Családi ok miatt eladóvá vált 4741 m2 közművesített telek. Szalafő csendes részén, zsákutcában található ez a beépíthető belterületi ingatlan. A terület ápolt, gondozott, jelenlegi tulajdonosai egy kis tó kialakítását már elkezdték. Kitűnő lehetőség ha csendre, nyugalomra vágyik, szívesen töltené az Őrség legszebb falujában a szabad idejét vagy ide is költözne. Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 30/601-7763 telefon számon. Vásárolna, építene, de nincs elegendő keret? Hitelben is a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek, díjmentes teljes körű ügyintézéssel!
Eladó Építési telek, Rezi,
9.76 millió Ft
Alapterület: 2 687 m2
Balatontól, Keszthelytől, Hévíztől 10 km-re található Rezi faluban egy 1343 és egy 1344 m2-es belterületi ingatlan eladó a Deák F. utcában . A telkek csak egyben vásárolhatók meg , mivel egymás folytatásában helyezkednek el. A térképszelvényen látható a felosztása, külön hrsz-on . Közművek az utcában megtalálhatók . Panoráma a zalai dombságra , igazán szép látvány . Ha csendre és a természetre vágyik nézze meg ezeket a szép helyeket. Beépítési mód: oldalhatáron álló Lf-k övezeti besorolású terület: Ingatlan beépíthetősége: 20% max. építmény magasság: 3-4,5 m legkisebb zöldfelület: 50% Falusias lakóterület, első sorban lakóépület építésére alkalmas terület, mező és erdőgazd. épület, helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású ker., szolg., kézműipari épület, vendéglátó ép., helyi igazgatási, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, üzemanyagtöltő, melléképítmény helyezhető el. A tulajdonos a vételárat €-ban kéri megfizetni. További információkért várom hívását.
Eladó Építési telek, Albertirsa,
10.49 millió Ft
Alapterület: 650 m2
ALBERTIRSÁN BELTERÜLETI, KELLEMES KÖRNYEZETBEN, ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZAK KÖZÖTT ELADÓ 4 DB TELEK Új parcellázású telek, összesen 4 db eladó külön-külön. Az utcában van csatorna, víz, villany, gáz. A környezet kellemes, csendes. A közelben számos bevásárlási és sportolási lehetőség van. A településen van óvoda, iskola. A közelekedés kiváló: van busz és vonat Budapest/Cegléd fele. Ha tetszik az ajánlat, kérdése van vagy meg szeretné nézni bártan keressen a megadott elérhetőségek egyikén.
Eladó Építési telek, Kecskemét,
12 millió Ft
Alapterület: 6 000 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 6 szoba
Otthonok és megoldások. Kecskemét Hetényegyháza után, Aranyló pihenőpark közelében, teljesen bekerített, 12 Ha nagyságú fenyőerdőben,7 darab, egyenként 6000 nm külterületi,építési telek kivitelezéssel együtt leköthető. Ez a városrész Kecskemét " tüdeje", a legtöbb erdő ezen a környéken található jól megközelíthető helyen. Beépíthetőség: 3% MÁK terület besorolású. Közművek bekötése folyamatban. Villany-városi víz-bio emésztő. Amennyiben unja a város, és az egymásra épült házak zsúfoltságát, szellős, tágas, napfényes, természet illatával körülölelt, csendes, nyugalmas, mégis biztonságos helyen élne családjával ez a legideálisabb választás! Irodánk ajánlata: Új építésű családi házak az Ön igényeire szabva leköthetőek. Tégla vagy könnyűszerkezet. Minősített, megbízható leinformálható, referencia házakkal rendelkező generál kivitelező, 20 éves szakmai múlttal. Minőségi alapanyagok-korszerű technológiák. Amennyiben egy megfontoltan tervezett és igényesen kivitelezett, új otthonra vágyik, akkor keressen bennünket bizalommal, szívesen tájékoztatjuk bővebben a részletekről. Meglévő ingatlanának értékesítését, annak teljes körű ügyintézését vállaljuk! Jogi háttér biztosított. " Otthonban- otthon vagyunk . " Előzetes egyeztetés a kivitelezővel irodánkban. Várom megtisztelő hívását! INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Badacsonytomaj,
5.9 millió Ft
Alapterület: 3 637 m2
Otthonok és megoldások! Badacsonytomaj, művelési ág alól kivett rét és út 3637 nm külterületi telek eladó. Kizárólag gazdálkodásra alkalmas, nem építési telek! Fotók illusztrációk!
Eladó Építési telek, Kecskemét,
12 millió Ft
Alapterület: 6 000 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 6 szoba
Otthonok és megoldások. Irodánk ajánlata: Új építésű családi házak az Ön igényeire szabva leköthetőek. Tégla vagy könnyűszerkezet. Minősített, megbízható leinformálható, referencia házakkal rendelkező generál kivitelező, 20 éves szakmai múlttal. Minőségi alapanyagok-korszerű technológiák. Amennyiben egy megfontoltan tervezett és igényesen kivitelezett, új otthonra vágyik, akkor keressen bennünket bizalommal, szívesen tájékoztatjuk bővebben a részletekről. Meglévő ingatlanának értékesítését, annak teljes körű ügyintézését vállaljuk! Jogi háttér biztosított. " Otthonban- otthon vagyunk . " Kecskemét Hetényegyháza után, Aranyló pihenőpark közelében, teljesen bekerített, 12 Ha nagyságú fenyőerdőben, 6000 nm, külterületi, 7 darab építési telek, kivitelezéssel együtt eladó. Ez a városrész Kecskemét " tüdeje", a legtöbb erdő ezen a környéken található jól megközelíthetően. Beépíthetőség: 3% MÁK terület besorolású. Közművek bekötése folyamatban. Villany-városi víz-bio emésztő. Amennyiben unja a város, és az egymásra épült házak zsúfoltságát, szellős, tágas, napfényes, természet illatával körülölelt, csendes, nyugalmas, mégis biztonságos helyen élne, várom megtisztelő hívását! Előzetes egyeztetés a kivitelezővel irodánkban.
Eladó Építési telek, Szigliget,
3.9 millió Ft
Alapterület: 1 674 m2
Otthonok és megoldások! Szigliget külterületén, művelési ágból kivett rét és út 1674 nm telek eladó. Kizárólag gazdálkodásra alkalmas, nem építési telek! Fotók illusztrációk!
Eladó Építési telek, Badacsonytomaj,
5.9 millió Ft
Alapterület: 3 742 m2
Otthonok és megoldások! Badacsonytomaj, 3742 nm telek eladó. Művelési ág alól kivett rét és út. Kizárólag gazdálkodásra alkalmas , nem építési telek! 3742 nm telek eladó. Fotók illusztrációk!
Eladó Építési telek, Vonyarcvashegy,
11.9 millió Ft
Alapterület: 1 032 m2
Vonyarcvashegyen partközeli belterületi építési telek eladó! A terület 1032 m2-es, jelenleg még nincs közművesítve. Az ingatlan beépíthetőségével és közművesítési tervekkel kapcsolatos információ begyűjtése folyamatban van. A képeken látható út a telek D-i oldalán halad el a Balatontól kb. 50 m-re, de nem közvetlenül határos a területtel. Elsősorban befektetőknek ajánlott ! Az építkezésre vonatkozó szabályok Vonyarcvashegy település építési szabályzatában az alábbiak: A vasútvonal és a Balaton partvonala közötti területrész: (7) Vtp vegyes terület: Beépítési mód: szabadonálló Legnagyobb beépítettség: 50 % Megengedett legnagyobb építménymagasság: 5 m Minimális új telekterület: 1000 m2 Minimális aktív zöldfelület: 20 % 1. Elhelyezhető funkciók: - kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, - egyéb közösségi szórakoztató épület, - egyházi, oktatási, egészségügyi épület, - sportépítmény, 2. Telken való elhelyezés: - A szabályozási terven jelölt építési határvonalon belül. A vasút tengelyétől számított 50-es védőtávolságon belül a MÁV előzetes engedélye szükséges. - a parti sáv mentén 30 m-en belül építmény nem helyezhető el. 3. Az övezetben elhelyezhető épületekre vonatkozó egyéb megkötések: - Jellemzően magastetős épület helyezhető el. - Tetőhéjazat: cserép, betoncserép, nád*, fa zsindely*, részben üveg. Nem építhető: kék bitumenes zsindely, bitumenes lemezfedés, kék színű fémlemez fedés (pl. Lindab), hullám- és „szabvány” rombusz palafedés (azbesztcement fedés kizárva!). * csak Tűzoltósági engedéllyel! 4. Kerítések: - A kerítés átlagos magassága 1,8 m-nél magasabb nem lehet. Törekedni kell a természetes anyagok használatára: fa, élő sövény, stb. A kerítésnek minimum 50 %-ban áttörtnek kell lennie (a légmozgást biztosítani kell!).
Eladó Építési telek, Szalafő,
5.1 millió Ft
Alapterület: 953 m2
Az ŐRSÉG szívében Szalafőn, 953 m2-es közművesített, dombtetőn lévő építési telek eladó. Rendelkezik tájba illő lakó és pajtaház engedélyezett tervvel. Nyaralónak, lakó vagy vendégháznak is alkalmas a telekméret. Szalafő hét halmon épült, ún. „szeres település”, amelynek mindegyik dombja egy-egy „szer”: Alsószer, Csörgőszer, Felsőszer, Gyöngyösszer, Papszer és Templomszer, illetve Pityerszer. A falu őrzi a honfoglalás kori településszerkezetet. Aki egyszer járt itt, az mindig visszavágyik erre a nagyon szép helyre.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»