Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Költségmentesítve

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Nyíregyháza,
65 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Eladó egy 3 emeletes ingatlan 1 hektáros telekkel
Befektetők Figyelem! Eladóvá vált egy csodálatos épület! Hatalmas parkosított telekell! Az épület a múlt század hangulatát idézi, magávalragadó, varázslatos kisugárzással rendelkezik! Hatalmas terei, a 3 emelete és beépíthető tetőtere nagyszerűen alakítható, el tudok képzelni benne akár egy múzeumot,akár egy egyházi táborozási lehetőséget is étterem, panzió.... Az ingatlan és az 1 hektárnyi területe adta lehetőségei egyszóval határtalanok! Komoly befektetés a komoly befektetőknek!
Áron alul

Azonnal költözhető

Kizárólagos megbízás

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
12.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Kecskemét úrihegyi részén, gyönyörű kis ház eladó!!
Az ingatlan 2719 m2-es telekterülettel és 30 m2-es alapterülettel rendelkezik. Elosztását tekintve kétszintes, alsó szintjén található a konyha, a fürdőszoba és a nappali, felső szintjén pedig a hálószoba. Falazata téglából épült, szigetelt, fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A ház teljes alapterülete alatt pince helyezkedik el. A hatalmas telken gyümölcsfák, gondozott kert található, illetve fedett kocsibeálló. A ház jelenleg 30 m2-es, de 81 m2-re bővíthető! Így ajánlom nem csak pároknak, nagyobb családosoknak is, akik csendes, nyugodt helyen szeretnének élni. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Gazdasági épület, Balatonhenye,
21 millió Ft
Alapterület: 105 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Présház, nyaraló a Káli-medencében eladó!
A balatonhenyei pince, présház jellemzői: - Felújított présház, mely gyönyörű környezetben, panorámával a Káli-medencére, Hegyestűre - A háromszintes ház földszintjén található a borospince, konyha, fürdőszoba, előkészítő, és tároló, 1. szinten két szoba, nappali étkező nagy terasszal, tetőtérben két szoba és egy fürdőszoba - villany a présháznál bevezetve, a vizet bevizsgált saját kútról oldották meg - a szőlőterület, mely részben új telepítésű, több fajta szőlő (pl olaszrizling, sauvignon blanc) található - a telek gyümölcsös részére 55nm2-es pince lett tervezve, melyre építési engedély is van - a festői környezetben a terület könnyen elérhető, jól járható úton közelíthető meg - ajánlom a területet nyaralónak, borászattal ismerkedőknek, illetve akik csendre, nyugalomra vágynak   Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, várom jelentkezését!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Tatabánya,
3.9 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Hosszúhegyen telek két kis házzal eladó
Tatabánya hosszúhegyen eladó egy 6172 nm es telek a rajta lévő két darab házikóval! A telek úgynevezett szíjtelek mindkét vége külön utcára nyílik,így akár ketté is választható! A víz és villany bevezetve,ettől függetlenül két ásott kút is használható. A két különálló 20 és 18 nm es kisház látott jobb időket is de akár egy két napos vakációra most is igénybe vehető. Az egyik ház mint a képeken is látszik jelenleg nyári konyhaként üzemel a másik ház  hálóhelyiség. A telken művelt szőlő és gyümölcsfák találhatóak valamint a végében egy kis akácerdő. A környékbeli telkeket több család lakóingatlanként használja mig mások nyaralóként.A telek két utcafrontos! A telek örökpanorámás elhelyezkedése a két kisház a félbeválaszthatóság és a víz villany megléte befektetőknek is számtalan lehetőséget rejt! Az ingatlan nincs kivonva zártkerti művelés alól! Amennyiben további kérdése lenne vagy megtekintené az ingatlant kérem hívjon!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Nyíregyháza,
8 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Nyíregyháza Császárszállási Ház Eladó!
Nyíregyháza Császárszállási Ház Eladó! Az ingatlan földhivatali besorolása gazdasági épület, udvar, kert. Így lakásvásárlási hitel, illetve CSOK nem vehető igénybe, csak személyi kölcsönből, vagy  KÉSZPÉNZÉRT vásárolható. A képek a jelenlegi állapotot mutatják, viszont kb. 2hét múlva teljesen befejezve egy szinte új házat vehet át a leendő tulajdonos. - fa hőszigetelt nyilászárók - a házzal adják a bútorokat - franciaágy ráccsal matraccal - nagy ruhás szekrény tolóajtóval - konyhabútor 2,5 méter - a szobába egy kétszemélyes kanapé minden vadonatúj - fürdőben modern zuhanykabin szintén új - a ház mellett áll egy 12 nm épület ami szigetelt, van benne szennyvíz, víz - a fürdőszoba plafonig csempézve - az ablakpárkányok készülnek, a külső fal színezve.  Kérem nézze meg!
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
9.5 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Kis kertes ház eladó
Debrecen-Bánk, Erdőspuszta utcai 864 m2-es, művelés alól kivett zártkerti ingatlan, 37 m2-es, 1986-ban téglából épült, 1 szobás (13,4 m2), konyhás (5,6 m2), fürdőszobás (2,8 m2), nappalis (15,3 m2) gazdasági épülettel, műhellyel, pincével, kamrával, gépkocsi tárolóval eladó. Víz-, villany-, gázvezeték bekötve, fűtés fali gázkazánnal. Bánki Iskola, buszmegálló 1 km. Csendes, nyugodt környék.
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
15.95 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó máriahegyi ingatlan
Máriahegyben eladó 1300nm-es telken egy tíz éve épült 38nm-es gazdasági épület. Az épület tetőtere beépíthető, és még egy szoba kialakítható. A házban a víz villany és a gáz  beköttetésre került, fűtése gázkonvektorral történik. Tartozik hozzá egy kis konyha, és egy 24nm-es nappali szoba. Fürdőszobája  zuhanykabinos, ahol a WC is található. A ház alatt helyezkedik el a 24nm-es száraz pince, mely tárolásra alkalmas. Az udvarban van még egy melléképület, mely az ingatlan része. A kertben gyümölcsfák lettek ültetve. Az ingatlan Máriahegy csendes utcájában, jó környéken helyezkedik el. Mivel az ingatlan nem hitelezhető, csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk!   Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon bizalommal!
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
7.2 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Diószegi út mellett ház eladó
Debrecen, Diószegi út és a Zsurló utca sarkán lévő 888 m2-es művelés alól kivont terület és gazdasági épület eladó. A telken található egy engedéllyel épített 30 m2-es "Repkény" típusú sorozatterv alapján (beton alapra, tégla falazatú) 1 szoba, étkezős, főzőfülkés, wc-s épület + tároló + pince helyiségekből álló hétvégi ház. Az épületbe a villany be van vezetve, gáz és víz a telek előtt az utcában van. Fűtés és fürdőszoba nincs kialakítva, de a lehetősége adott. A utca közvilágítással ellátott, szemétszállítás, postai szolgáltatás van, az ingatlan utcanévvel házszámmal ellátott.  
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
7.6 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Kecskemét-Kisfáiban zártkert , gazdasági épülettel Eladó !
Kecskemét-Kisfáiban 5856 m2 területű , külterületi zártkert lett aladó, a telek átminősíthető, 2 hrsz-al rendelkezik. Megközelítése reptéri körforgótól kb .: 8-900 méter jól járható földút, szilárd burkolat kiépítése tervezett. A teljesen körbekerített szőlő-gyümölcsös elnevezésű területen téglából épült gazdasági épület ,  20 kajszibarack termő gyümölcsfa + vegyes csemegeszőlő van. A vezetékes víz telekhatáron kívűl + 1 fúrt kút. Vezetékes gáz telekhatáron kívül. Áramellátása vezetékes. Az adatok valódisága a tulajdonos elmondása alapján. Megtekintéshez hívjon bizalommal !
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
4.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 1 szoba
Kecskemét -Kisfáiban zártkert , gazdasági épülettel eladó !
Kecskemét-Kisfáiban 2695 m2 területű , külterületi zártkert lett aladó, a telek átminősíthető , rajta található 20 m2-es tégla építésű gazdasági épület. Megközelítése reptéri körforgótól kb .: 8-900 méter jól járható földút, szilárd burkolat kiépítése tervezett. A teljesen körbekerített szőlő-gyümölcsös elnevezésű területen  20 kajszibarack termő gyümölcsfa + vegyes csemegeszőlő van. A vezetékes víz telekhatáron kívűl + 1 fúrt kút. Vezetékes gáz telekhatáron kívül. Áramellátása vezetékes. Az adatok valódisága a tulajdonos elmondása alapján. Megtekintéshez hívjon bizalommal. Igény szerint további terület  vásárolható hozzá ! 
1
2
3
4
»