Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Győrújbarát,
29 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Győrújbaráton ,új építésú környezetben könnyűszerkezetes ingatlan eladó, frekventált utcában.
Prime Home Győr Ingatlan iroda eladásra kínálja Győrújbaráton ezt a könnyűszerkezetes , új építésű 100 nm-es ingatlant, ami kevés ráfordítással akár lakhatóvá is alakítható.   Ingatlan jellemzői:   - 500nm es telken ,  - 100 nm es ingatlan ( terasszal együtt ) jelenleg tárolónak van nyilvántartva,de kis ráfordítással akár gyönyörű családi házat tudunk belőle avanzsálni.  - 20 nm terasz - Győrújbarát Győr felőli részén található, új utcában. - Gyönyörű kilátás a hegyre. - Szomszédok vannak, nagy részben körbekerített. - Egy ikerház található , külön telken az ingatlan előtt.  - Akár 3 szoba is kialakítható benne ( jelenleg egy nagy tér az egész) Az új tulajdonos kedve szerint hozhatja éltre élettereit. - Aszfaltos úton megközelíthető - Közművek a telek előtt, villany bevezetve.   Amennyiben szeretné megnézni az ingatlant, hívjon bátran.   Németh Adrienn Prime Home Győr Ingatlan Iroda Tökéletes otthon és pénzügyi megoldások személyre szabottan. Minden ami INGATLAN!
Eladó Gazdasági épület, Sándorfalva,
20.5 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 1 + 1 szoba
Sándorfalva külterületén egy kis ékszerdoboz
Az SBK Complex Ingatlaniroda és Hitelközpont Kft.eladásra kínál egy  Sándorfalva külterületén található 48 m2-es gyönyörű családi házat. Művelési ága: Mezőgazdasági épület. 1992-ben épült, 2020-ban teljesen felújított.Teljes berendezéssel, bútorokkal, gépekkel együtt kínálják. A konyha jól felszerelt, modern./Villanysütő és főzőlap, hűtőszekrény, mosogatógép./ A fútés vízteres kandalló és hútő-fűtő klíma által kifogástalanul megoldott. Az épület hőszigetelt, az udvar tágas és parkosított. A ház alatt pince,a kertben fólia. A garázs fedett beálló az udvarban.Villany és ipari áram, fúrt kút biztosított. Az ingatlan azonnal beköltözhető.
Eladó Gazdasági épület, Békéscsaba,
4.9 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Békéscsabán 820 m2 építési telken ,35m2 tégla épülettel eladó.
Békéscsabán  Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál 820  m2-es építési telket, rajta 35 m2-es tégla épülettel .Az épület 1 szoba+ garázs valamint tárolóból áll. A telken  elektromos áram van, valamint az épület sarkáig bevezetésre került a gázcsonk. A telek gyümölcsfákkal és szölővel van beültetve.
Eladó Gazdasági épület, Felgyő,
26.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
SERTÉSTELEP ELADÓ!
Vállalkozók, befektetők figyelem! Pályázati lehetőség! Akár kacsa vagy libák tartására is kíváló hely!   KIVETT, SERTÉSTELEP eladó, Felgyő- Csongrád határán, festői szépségű, 800 m-re, köves, bekötö úttól befelé!    Lakható, szigetelt faház 40m2!  Tanyaudvar, 2880 m2!   Legelő,  1080m2!   Sertéstelep:  Fialtató 40m2+ kifutó terület 24m2                        Hizlalda 210m2 fedett, +150m2 kifutó                        Takarmánytároló 50m2   (MINDEN ÉPÜLET ALATT BETON VAN ÉS TÉGLA ÉPÍTÉSŰ) Fedett különböző ólak,( tyúk, kacsa!) Sok, termő gyümölcsfa! Garázs fóliából, kb, 25m2    ERDŐ, hozzá tartozik! 1,2ha kb. 30 éves nyárfák, akác-tölgyerdő! Rendezett.       
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Lajosmizse,
194 millió Ft
Alapterület: 190 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
Lovastanya eladó Lajosmizsén!
Eladásra kínálok Lajosmizse külterületén ésszesen 33 ha nagyságú összefüggő területet, mely lovastanyaként vagy egyéb állattartás illetve turisztikai célra alkalmas.  A terület művelési ágát tekintve a tanya mellett nagyrészt szántó, kisebb gyeppel. A tanyán  felújított istállók találhatóak összesen 10+3 nagy lovas boksszal, ebből egy csikó és anya számára alkalmas extra nagyságú. Az egyik istálló padlásán siló található, melyből a földszinti takarmánykeverő dolgozik. A siló mellett kb. 100-110 körbálának van hely, melynek szállítását szállítószalag könnyíti meg. A lovaknak egy kb. 15ha-os legelő-kifutó lett kialakítva. Egy állandó lakhatásra alkalmas lakóház és két vendégház van a telephelyen, illetve még egy inaslakás is az istálló mellett.  Van garázs autók és traktorok részére, valamint hatalmas terület mezőgazdasági gépek, eszközök és szerszámok tárolására. Az egész udvar, melyen a 3 lakóház és a karám elhelyezkedik, fákkal, bokrokkal és gondozott gyeppel övezett. A gyepet vezérelt locsolóberendezés öntözi. Található a tanyán egy kb. 300 nagyméretű kör bálának elegendő ponyvasátor, bevizsgált ivóvizes kút, egy másik kút, mely szélmalom segítségével juttatja el a talajvizet az 1300 m3 nagyságú víztárolóba. A területen 2 db gáztartály gondoskodik a földgázellátásról. A tanya aszfaltozott úton megközelíthető. A területen mozgásérzékelő és videokamera működik. A létesítményben versenylovak kiképzése folyt sikeresen évekig. Az irányárban a komplett géppark és a traktorok ára is benne foglaltatik.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Nyárlőrinc,
15 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 5 szoba
IGAZI KURIOZUM! ELADÓ Nyárlőrincen a HÁRMAS HATÁR ISKOLA!   Főbb jellemzői: - betonúttól 3 km - 1920-as években épült Klebelsberg iskola - száraz tégla alap - száraz kistégla fal - iskola+ház 93 nm - melléképület 67 nm - pince 10 nm - új tetőszerkezet, zsindely - új kémény - villany:3 fázis - 1751 nm kivett gazdasági épület - 6509 nm szántó   RENGETEG LEHETŐSÉG VAN BENNE, hívjon és BESZÉLJÜK ÁT A RÉSZLETEKET!
Eladó Gazdasági épület, Gyula,
11 millió Ft
Alapterület: 74 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 + 1 szoba
Gyula / Szanazugban/ eladó téliesített 74 m2 lakható gazdasági épület.
  A Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál  74 m2 padlásteres gazdasági ingatlan. Az ingatlanban, konyha, nappali szoba, , fürdőszoba,WC -vel egy légtérben található. Az ingatlan előtt "L"  alakú nyitott terasz van. Fenn a padlástérben található az egy légterű hálószoba, két oldalról. Hidroforos víz bevezetve. Az ingatlan közelében  bolt, horgászási lehetőség, hiszen előtte  kb 100 m -re húzódik a körös. A terület természetesen gáttal védet.  
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Pusztamérges,
45.9 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Gazdasági épület, Borászati pince eladó!
Pusztamérgesen Borászati pince eladó!     A pince jellemzői:   - 1910-ben épült, - 2006-ban felújításon esett át, - vegyes falazatú, - 3 helyrajzi számon lévő,  - összesen 4121 nm-es telekkel, - 2 épületből álló, - nyílászárói fa két rétegű üveggel, - fűtés gáz cirkó, radiátoros hőleadókkal, - a meleg vizet gázbojler biztosítja, - 3 fázis, - fúrt kút, - vezetékes víz, külön mérőórával, - az egyik a pince, - a másik rendezvényekre, vendégek fogadására kialakított épület, szociális helyiségekkel, - Szeged és Kiskunhalas között félúton, - termelésre, vagy turisztikai célra megfelelő, - jelenleg 1200 hl kapacitás, kb fele fa fele fém és műanyag tárolók (külső tartályokkal bővíthető), - teljesen felszerelt (tároló edények, szivattyúk, prés, bogyózó, szűrő, stb…), - kóstoló helyiség kialakítva 40 fő befogadására (alsó pincében), - parkosított, rendezett udvar, a pincét pormentes út futja körbe, -  belterületi elhelyezkedésű,  - tetszés szerint bővíthető, akár a pince, akár a kiszolgáló épület (tetőtér beépíthető…)   Kellemes környezet fogad itt mindenkit.   Az alaprajz tájékoztató jellegű! Tekintse meg a képeket, melyek jól mutatják a valóságot!   Igény esetén saját ingatlan specialista ügyvéd, és hitelügyintéző áll rendelkezésre.   Hívjon bármikor és nézze meg mielőbb!   Zámbó Ágnes: +36 30 990 5593  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Tel.: 06 30/626-1101 Üdvözlettel: Dávid Tibor irodavezető IngatlanVlog, Szeged Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Eladó Gazdasági épület, Borota,
15 millió Ft
Alapterület: 1 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Borota Külterületén lévő I. majorban 3905 m2-es épület és udvar eladó, akár ipari, ingatlanbefektetésre is! Az épület két szintes, beépíthető, átalakítható.  Víz és áram kikötve! Az épület belmagassága 3m, hosszúsága 80m, szélessége 14m, teljes négyzetméter 1120 m2. Faluközpontól 2 km-re található, frekventált helyen.       Hívjon a megtekintés miatt!   Jurity Petra +36307920096 Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az  ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is  biztosítunk az Ön részére.    
1
2
3
»