Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Szekszárd,
47 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Gazdasági célú ingatlan Szekszárd-Baktán vállalkozók, befektetők figyelmébe!
Szeretne egy ingatlant a természetben, egy olyat, amit kedvére átalakíthat bontás nélkül, a városközponttól 10 percre? Ráadásul szomszédok és átmenő forgalom mentes övezetben? Esetleg kertészeti vállalkozást indítana, vagy telephelyet szeretne vállalkozásának? Befektetőknek is jó szívvel ajánlom! Most megtalálta ezt az ingatlant, ami rengeteg lehetőséget rejt magában! Az ingatlant idáig gazdasági célokra használták, leginkább tárolásra. Kertészetben használatos gépeket, szerszámokat és ládákat tároltak! Az ingatlan 2002-ben épült, falai, tetőszerkezete, nyílászárói, korának megfelelő állapotban vannak. Az új tulajdonos kedvére alakíthatja minimális bontással, hiszen a közfalak nincsenek kiépítve, a villamos hálózat (3 fázisú) részben kiépített. A víz és szennyvíz csatorna már ki van építve. A telek 1000nm-es, aminek 30%-a beépíthető és hozzá tartozik a szomszédos telek is, ami ugyancsak 1000nm nagyságú és 30%-a beépíthető! Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
Eladó Gazdasági épület, Sárospatak,
7.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Szerkezetkész
Szerkezetkész ház Sárospatak Mandulás hegyen eladó
Eladásra kínálok egy szerkezetkész téglából épült ingatlant,Sárospatak Manduláshegyen. Alsó részen borfeldolgozó egy csodás pincével,a többi rész teljes kialakításra vár. Betongerendás,tetőtér kialakítva befejezésre vár.Meléképületként van egy faház a telek felső részében. Víz nincs, kútfúrásra van lehetőség,Áram van . Ingatlan nyilvántartásban gyümölcsös, gazdasági épület szőlő -ként nyilvántartott. Hívjon a megadott számon nézzük meg együtt.  
Eladó Gazdasági épület, Sárospatak,
2.1 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Szobák: 1 szoba
Gyümölcsös 75 nm es házzal,eladó
Eladásra kínálok Sárospatak Manduláshegyen egy zártkerti ingatlant, gyümölcsös gazdasági épület megnevezéssel földhivatali nyilvántartás szerint. Az ingatlan fel van rajzolva. 75 nm alapterületű  ,egy szoba konyha , fürdőszoba kilakításra vár,és a teljes belseje felújításra. Statikailag átlagos állapotú, belső mennyezeti fa gerenda meg lett hagyva eredeti állapotában,kezelés után újra ékessége lehet az ingatlannak.Tetőszerkezete bádoggal fedett. Víz az udvaron található, áram van. Telek mérete 1323nm
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
27.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben, Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett lévő, gazdasági épületként nyilvántarott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A belső terek alakíthatósága miatt, az egyik házban nappali-konyha a másik épületben nappali-konyha+ hálószoba lett kialakítva.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   Megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség! Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
22.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben,Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett álló, 90%-os készültségben lévő, gazdasági épületként nyilvántartott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A befejezésre váró házakban a  belső terek még szabadon alakíthatóak, így a fürdőszoba mellett akár egy nappali+ hálófülkés megoldás is kivitelezhető.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   A tájékoztató jellegű alaprajz mellett a képek között megtalálható több, a befejezett állapotot szemléltető belső fotó is. Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. Részletesen: - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Tel.: 06 30/626-1101 Üdvözlettel: Dávid Tibor irodavezető IngatlanVlog, Szeged Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
27.99 millió Ft
Alapterület: 66 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 2 + 2 szoba
Eladó Debrecen, Bayk-András kertben felújított 66 nm-es (bruttó 87nm-es) tégla ház (gazdasági épület) + 30 nm-es 2 állásos autóbeállóval. Aszfalt úttól 600 méterre, széles utcában, 922 nm-es telken helyezkedik el az ingatlan, ami fel van tüntetve a földhivatali térképen is, több mint 20 éve.   Nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, előszoba, garázs. 10 cm-es szigeteléssel, nemes-vakolattal, új műanyag nyílászárókkal.   Eladó így vagy befejezve is akár!   Jelenlegi állapotában, ha nem kell befejezni AZ IRÁNYÁRA : 29,99 Millió Ft. IRÁNYÁR BEFEJEZVE: 36,5 Millió forint.   Az ár tartalmazza tehát a tető héjazat teljes cseréjét ha igény van rá, antracit színű cserepes lemezre! 90%-os készültség, ami azt jelenti, hogy a vevő igényei szerinti burkolást álljuk, de a fűtés és a fürdőszoba teljesen egyedi kivitelezése még megbeszélés tárgyát képezi!     
CSAK NÁLUNK

Eladó Gazdasági épület, Nyúl,
990 ezer Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
*** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***
 *** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja ezt a Nyúl csendes utcájában található tégla falazatú 12m2-es pincét!    Elsősorban egy szintén Nyúlon található 2576m2-es gyümölcsössel együtt vásárolható meg, melynek ára: 5.900.000 Ft   A pince ára: 990.000 Ft    Azonnal birtokba vehető! Hívjon most a részletekért! Kovács-Sásdi Nikolett +36 30 923 3809
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
17 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Lakható ház szép gyümölcsössel eladó
Debrecentől 5 km-re, Domboson, művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 1743 m2-es telekkel, lakható gazdasági épülettel (pince 23 m2, földszint 23,3 m2 + 20 m2 terasz, tetőtér 24 m2) eladó. A ház nagyméretű tömör téglából épült 1977-ben engedéllyel. Pinceszinten tároló, földszinten fedett terasz, pihenőszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, tetőtérben 1 szoba található. Fűtés cserépkályhával, vízellátás fúrt kútról, meleg víz villanybojlerről biztosított. A kertben gyümölcsfák, szőlő, konyhakerti növények vannak telepítve, és állattartásra alkalmas épületek, illetve egy garázs is található. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
4.8 millió Ft
Alapterület: 23 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Zártkerti ingatlan gazdasági épülettel eladó
Debrecen, Domboson vasútállomástól gyalog 10 percre eladó 1000 m2-es művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 23 m2 hasznos alapterületű gazdasági épülettel, mely részben fa- és részben tégla szerkezetű. A ház földszintjén előszoba, szoba, konyha, WC, tetőtérben 1 háló található, villany van (3x20A), fűtés elektromos radiátorral lehetséges, főzés PB gázpalackról működik. Fürdőszoba nincs, jó minőségű fúrott kútról működő vízvételi hely és kerti zuhanyzó van. A kert szépen gondozott gyümölcsfával, konyhakerti növényekkel beültetett, teljesen körbekerített. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges.
1
2
3
»