Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó iroda irodaházban a+
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda irodaházban A+, Miskolc,
34.8 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Állapot:
Megvételre kínálok Miskolc frekventált részén két egymás mellett elhelyezkedő, mégis teljesen különálló irodahelyiséget. Befektetőknek kiváló lehetőség, jelenleg megbízható bérlők használják az irodákat, akik szívesen maradnának is a megszokott helyükön, ha valaki így szeretné megvásárolni az ingatlanokat. Az épület 2004-ben épült, téglaszerkezetű, albetétenként önálló gáz, elektromos- és vízbekötéssel rendelkezik. Az irodák kiválóan felszereltek, risztórendszer, telefon, internet és vezetékes telefonhálózat is biztosított. Az ingatlanokokhoz teremgarázs hely is megvásárolható, melynek ára: 3.990.000 Ft+ ÁFA A két helyiség kizárólag egyben eladó 34.800.000 Ft + ÁFA összegért. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Jó közlekedéssel

Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, II. kerület,
147 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
BUDAPEST 2. KERÜLET ÁRPÁD FEJEDELEM ÚTJÁN PANORÁMÁS IRODA
Épület: 114 m2 BUDÁN PANORÁMÁS IRODA Budapest II. kerületében a Duna parton Prémium minőségű iroda eladó az épület 4. emeletén. Az utcai irodából a Dunára, Margit-szigetre, nyílik kilátás, mely riasztóval és klímával szerelt. Az épület patinás állapotának visszaállítása mellett került korszerűsítésre. Frekventált elhelyezkedéséből adódóan a tömegközlekedés néhány perces sétával elérhető. Bevásárlási-, szórakozási-, és szabadidős tevékenységhez számtalan alternatívát kínál a közvetlen környezet. A magas színvonalú irodát ajánlom befektetőknek valamint olyan vállalkozások számára akiknek fontos a megjelenés. Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését, kérem, hívjon!   Értéknövelő tulajdonságok Riasztó, Recepció, Irodának kialakítva, Panorámás kilátás, Légkondícionáló  
Eladó Iroda irodaházban A+, Sopron,
47.99 millió Ft
Alapterület: 123 m2
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
ÁRCSÖKKENÉS! Sopron belvárosában, az Erzsébet utcában ELADÓ egy 120 m2 -es, I. emeleti, 4+fél szobás nagypolgári lakás, mely kiválóan alkalmas ügyvédi vagy mérnöki irodának. Irányára 47.990.000 Ft. ID szám: 286244 Az épület homlokzata míves kidolgozásával és a szépséges utcára néző kilépőjével az utca legpazarabb épülete. A forgalmas belvárosi utcában számtalan iroda működik, a ház előtt parkolók, a közelben mélygarázsok találhatóak. Pár lépésre elérhetőek bankok, iskolák, hivatalok, posta, üzletek, buszmegálló és a pályaudvar is. A méretes ablakok nagy világosságot adnak a tágas belső tereknek. A fűtés gáz (cirkó) kazánnal történik. Ajánlom azoknak, akik frekventált helyen egy szép, nagystílű mérnöki vagy ügyvédi irodát szeretnének vásárolni. GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Iroda irodaházban A+, Pápa,
370 millió Ft
Alapterület: 1 543 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 23 szoba
KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMELTETÉSŰ IRODAÉPÜLET ELADÓ PÁPA, IPARVÁROS TERÜLETÉN! Az épület egy 2.584 m2-es telekterületen helyezkedik el. A három szintes irodaépület bruttó alapterülete 602 m2, a körülötte levő zöldterület 815 m2. A 2014-ben teljeskörűen átépített és felújított épület teljes hasznos alapterülete 1.543 m2, ebből kb. 1.200 m2 iroda, tárgyaló funkciót tölt be, a további 343 m2-en pedig a lépcsőház, folyosók, szociális és vizesblokkok kaptak helyet, valamint kazánház és tárolók. A földszinti és első emeleti szinten 16 iroda és 7 tárgyaló helyiség kapott helyet, a tetőtéri szinten 2 hatalmas nyitott -világos tér található, mely kiválóan alkalmas modern innovatív munkatér kialakítására. Az épület körül 43 gépkocsi számára van parkolóhely, térkövezett burkolattal, melynek felülete 1.166 m2. Az épület elsődleges hűtése-fűtése az ún."hőkocka", de a másodlagos fűtés lehetőség gáz-cirkó rendszerre alapoz. Az épületnek így alacsony az üzemeltetési költsége (600.000 Ft/év), mely az imént említett megújuló energiára alapoz, mint a tetőre szerelt napelemek és hőszivattyú rendszer, melyet kiegészít az épület 10 cm-es fal szigetelése és a korszerű nyílászárók. Az ingatlan aszfaltos közútról két bejáratról is jól megközelíthető. Irodaházként az épület megtérülési mutatója 1.500 Ft/m2 ár mellett kb.15 év. Az iroda munkásszállóvá történő alakításához kész tervek vannak. Ha az irodaépületet szálláshellyé alakítják (100-120 személyes munkásszálló), akkor a megtérülés kb. 8 év. Ennek a beruházási költsége kb. 50 millió Ft lenne. Az árban benne van a szomszédos terület és a raktárépületek is, mely további fejlesztési lehetőségeket biztosít a vevőnek. Irodai referenciaszám: Aj 401 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!