Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Vecsés,
230 millió Ft
Telekméret: 6 591 m2
Össztömeg-korlátozás nélküli ipari telek M0-ig vezető úttal!
A Budapest melletti Vecsésen, M4, Liszt Ferenc repülőtértől öt percre, GKSZ-2 besorolású, aszfaltozott úton megközelíthető két darab 6591nm-es iparterület eladó.   A szomszédos telkek szinte mind beépítésre kerültek. A villany a telken belül, a többi közmű az utcában megtalálható. Mivel össztömeg-korlátozás nélküli, ezért a kamionos forgalom számára is elérhető. Mindkét telek jól megközelíthető, de az egyik telek végében épül egy 20 méter széles ipari út, ami  az M0-ásig lesz kiépítve.   Besorolásuk alapján: GKSZ-SZ-2- Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület. Legnagyobb beépítettsége: terepszint felett: 35%. De az önkormányzatnál további beépítettség vásárolható. Legnagyobb szintterület mutató: nm/telek/nm: 1,0 Az épület magassága legalább: 3,0 méter, legfeljebb: 9,0 méter   Elhelyezhető épületek: Mindenfajta, a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épület. Ezen belül: igazgatási és egyéb irodaépület, parkolóház, autómosó, üzemanyagtöltő állomás, sport célú épület (ha az építési övezetek másképp nem rendelkeznek) Kivételesen elhelyezhető: szállásépület, szociális épület, közösségi, szórakoztató épület.   Az M0, M5 jó megközelíthetősége, a folyamatos környékbeli vállalkozások, telephelyek is azt mutatják, hogy Vecsésnek ezen a területén érdemes beruházni!   A két telek egyben is megvásárolható.    Irányár darabonként:230 000 000 Ft Egyben 395 Millió Ft. ÁFA mentesen!   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
Eladó Iparterület, Teskánd,
250 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Eladóvá vált Zalaegerszeg mellett egy jó fekvésű, jól megközelíthető ipari csarnok irodával, szociális helyiségekkel, udvarral, fedett nyílt színi tárolóval. A ipari csarnok 600 m hőszigetelt. ipari árammal, fűtéssel és egy 3.2 tonnás daruval ellátott. A hátsó részen található még egy 160 m alapterületű raktár (hőszigetelés nélkül). Az udvar nagy teherbírású, 10 cm-es térkővel van burkolva ahol fedett beálló található a teherautók részére. Az ingatlan riasztóval és ipari kamerákkal ellátott. A csarnok tetején egy 25KW - os napelemrendszer van telepítve. A szociális tér alsó szintjén az öltöző található zuhanyzókkal, mellékhelyiségekkel, valamint étkező és egy iroda. A felső szinten 3 iroda, kis konyha, mellékhelységek és egy kis raktárhelyiség került kialakításra. Az irodák és szociális helységek 140 m helyet foglalnak. Teljesen tehermentes. Kedvezményes kamatozású beruházási hitel igényelhető hozzá. Az ingatlan további előnye, hogy nincs építményadó a településen. Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Eladó Iparterület, Lajosmizse,
315 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Lajosmizsén ipari területen elhelyezkedő nádtetős hagyományőrző tanya eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Lajosmizsén ezt a   8000 nm.-es teljesen körbekerített ipari területet, a rajta álló patinás nádtetős hungarikum ingatlanokkal.  A tanyaházak  2008-ban érték el a jelenlegi arculatukat. A tanya udvaron 3 ház : 90, 60 és 60 nm.-esek;  és több garázs épült. I. épület: 1800-as évek végi, 90 nm-es. Folyamatosan karban tartott , 2008-ban az egész tanya teljes felújításon esett át. A falazata vert sárfal. Magas beltér, nyeregtetős és nádfedeles. A belső térben: 2 tágas hálószoba, konyha, fürdőszoba, spejz és előtér került kialakításra. Új és igényes fürdőszoba került kialakításra. Rézvezetékek, fűtés szerelvények lettek beépítve. A fűtésrendszer a két lakóházban  vegyes tüzelésű kazánról,működik radiátorokkal . A kazánhoz egy 750 literes puffer tartály is tartozik. A belső burkolatok: padlószőnyeg, járólap, csempe és festett fal, néhány helyiség látványgerendás . A nyílászárók fából készültek új fa ablakok vannak beépítve. Részben alá pincézett. II. épület: 60 nm-es, folyamatosan karban tartott 2008-ban teljes felújítást kapott.  A falazata vert sár és tégla vegyesen. Nyereg tetős pala héjazatos.  A belső térben: 2 szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra.  A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal. A konyhában egy hűtő klíma és egy beépített kandalló lett beépítve, plusz a központi fűtés.  Elől igényes faácsolatos fedett járólapos terasz került kialakításra. III. Üzlet épület: Ez az épület is 2008-ban kapta meg jelenlegi arculatát.  60 nm- es. Falazata vert sárfal. Nyereg tetős, nádfedeles. Belső térben: eladótér, raktár, fürdőszoba került kialakításra. Belső burkolatok: járólap, festet fal, csempe. Ipari áram bevezetésre került.  A nyílászárók új fára lettek kicserélve. Riasztóval ellátott. 13 db kamerás térfigyelő rendszer lett kialakítva, de még bővíthető. Kályhával fűthető az épület. Az épületek mellett egy dupla garázs és egy fedett gépkocsi beálló található. A hátsó udvari részen gazdasági kiszolgáló helységek épültek, melyek alkalmasak tárolásra és állat tartásra. A kertrészen 100 db termő kiotói barackfa terem mely nagy ritkaságnak számít, valamint almafák és meggy fák érlelik gyümölcseiket. Az ingatlan a főútról azonnal megközelíthető. 2 db elektromos kapuval ellátott, mart aszfalt felhajtóval. Az épületben egy kiforrott jól bejáratott vendégkörrel rendelkező mezőgazdasági kereskedelmi egység működik. A belső udvar csodás hungarikum: hagyományos nádfedeles tornácos házikókkal övezett paradicsomi tanya udvar.  A terület kiválóan alkalmas hagyományőrző életvitel folytatására, állattartásra,gazdálkodásra, jövedelmező üzlet üzemeltetésére. A tanya udvaron gyermek játszótér és medence is telepíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Kérem hívjon bizalommal.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Eladó Iparterület, Budapest, XXI. kerület,
63 millió Ft
Alapterület: 6 179 m2
XXI.PLUTÓ UTCAI FEJLESZTÉSI TERÜLET 6179m2
XXI.Csepelen,M0-tól pár perce, ipari fejlesztési terület akár mezőgazdasági akár szabadidős tevékenységhez eladó.   Az iparterület portszolgálattal ellátott,kamerával felszerelt. Beépíthetősége jelenleg 3% melyről 25%-ra változik a meglévő határozattal. Jelenlegi besorolása: : kivett telephely   Közművek bevezetése ingyen történik mivel  vétel esetén a közműtársaság résztulajdonjoga is társul a területhez./víz-gáz,csatorna-ipari áram/ Több irányból megközelíthető,bejárás két kapun is történik a 12 tonnás össztömegkorlátozású zónában. Bármilyen eszköz,szerszámok gépek tárolására is alkalmas terület de csarnok építése is megengedett.
Eladó Iparterület, Törökbálint,
150 millió Ft
Alapterület: 5 000 m2
Törökbálint mechanikai Művek - ipari terület eladó! 5000 m2
Törökbálinti Mechanikai Művek területén ipari fejlesztési terület kínál lehetőséget vállalkozása bővítéséhez vagy akár beindításához. Ideális lehet gyártó-szerelő, raktározási vagy egyéb üzemi célokat szolgáló létesítmény építésére. Övezeti besorolása: GIP3 Beépíthetősége: 50 % /igény esetén további beépítés is lehetséges/ A telephely biztonságos ,őrzött terület, jól kiépített belső úthálózattal . Súlykorlátozás nélkül az M0 és az M1-M7 felől is rövid úton megközelíthető. Megtekintés rugalmas időpontban.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
2090 millió Ft
Alapterület: 83 000 m2
Biatorbágy Premier Outletnél fejlesztési terület eladó 83000 m2!
Biatorbágy fejlódő ipari környezetében, Premier Outlet közelében ipari/kereskedelmi terület várja új tulajdonosát. Beépíthetősége 40 % - Besorolása GKSZ2 - Építménymagasság 12,5 m Aszfaltos úton megközelíthető, telek előtt villany,gáz , a közelben víz-csatorna . Megosztás lehetséges,összközművesítés folyamatban. Ára: 90 euro/m2- 7.47 millio euro.
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
139.9 millió Ft
Alapterület: 683 m2
Állapot: Átlagos
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! X. kerület Gyárdűlő részén, a Mázsa utcában, ipari és kereskedelmi övezetben, 1014 m² önálló helyrajzi számmal rendelkező telken, TELEPHELY / ÜZLETI - IPARI / RAKTÁR / MŰHELY / IRODA tevékenységekre alkalmas területet kínálunk eladásra. Az ingatlan besorolása: " -Kivett üzem, udvar ". Az ingatlan KÉT UTCÁRA IS NYÍLIK, korábban autószerelő műhelyként üzemelt, ezért az ehhez szükséges kritériumoknak teljesen megfelel, de adottságai miatt számos más tevékenységre is kiválóan alkalmas lehet. Az épületek téglából épültek, egyszintesek, az építési éve 1990 illetve 1994, alapterületük összesen 683 m², az elrendezés az alaprajzon tájékoztató jellegű. Belmagasság autószerelő műhelyek 5 méter, egyéb helyiségekben 3,5 méter - 4 méter. Az udvar teljesen betonozott, kb. 10 gépjármű számára parkolási lehetőséggel. Közművek: - áram ( ipari ): országos hálózat - gáz: országos hálózat - víz: városi hálózat - csatorna: városi hálózat Kb. 200 méteren belül: polgármesteri hivatal, alapellátást biztosító egység, orvosi rendelő, iskola, autóbuszjárat, vasútállomás kb. 100 méterre van. Az ingatlan tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ! Részletes dokumentációkkal rendelkezem, az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is. További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését. Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN. 21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. Az ingatlan irányára: 139,9 MFt.
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
139.9 millió Ft
Alapterület: 683 m2
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! X. kerület Gyárdűlő részén, a Mázsa utcában, ipari és kereskedelmi övezetben, 1014 m² önálló helyrajzi számmal rendelkező telken, TELEPHELY / ÜZLETI - IPARI / RAKTÁR / MŰHELY / IRODA tevékenységekre alkalmas területet kínálunk eladásra. Az ingatlan besorolása: " -Kivett üzem, udvar ". Az ingatlan KÉT UTCÁRA IS NYÍLIK, korábban autószerelő műhelyként üzemelt, ezért az ehhez szükséges kritériumoknak teljesen megfelel, de adottságai miatt számos más tevékenységre is kiválóan alkalmas lehet. Az épületek téglából épültek, egyszintesek, az építési éve 1990 illetve 1994, alapterületük összesen 683 m², az elrendezés az alaprajzon tájékoztató jellegű. Belmagasság autószerelő műhelyek 5 méter, egyéb helyiségekben 3,5 méter - 4 méter. Az udvar teljesen betonozott, kb. 10 gépjármű számára parkolási lehetőséggel. Közművek: - áram ( ipari ): országos hálózat - gáz: országos hálózat - víz: városi hálózat - csatorna: városi hálózat Kb. 200 méteren belül: polgármesteri hivatal, alapellátást biztosító egység, orvosi rendelő, iskola, autóbuszjárat, vasútállomás kb. 100 méterre van. Az ingatlan tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ! Részletes dokumentációkkal rendelkezem, az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is. További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését. Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN. 21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. Az ingatlan irányára: 139,9 MFt.
Eladó Iparterület, Heves,
108 millió Ft
Telekméret: 16 572 m2
1,6572 ha terület Iparterületen ELADÓ!
Hevesen a MOL kút közelében iparterületen ELADÓ, több helyrajzi szám alatt található, egybefüggő belterület! Jelenleg belterületként nyilvántartott területek, melyekre ipari besorolása kérhető. Gázvezeték, vezetékes víz, valamint villanyhálózat is végig rendelkezésre áll. A telkek elhelyezkedését tekintve mind a 31-es főútvonal, mind pedig egy aszfaltozott mellékútról is megközelíthetők. Az egyik telken található egy kocka típusú családi ház!   További földterületek vásárolhatók a területhez: Egy külterületi 1.8 ha terület, továbbá egy 10 ha-s terület is megvásárolható külön vételárért! (Így akár 13-14 ha egybefüggő területről beszélünk részben iparövezetben!) További informáccióért keressen bizalpommal!  
Eladó Iparterület, Mosonmagyaróvár,
39.75 millió Ft
Telekméret: 1 504 m2
Ipari területen telek eladó!
Mosonmagyaróváron, ipartelepen, 1500m2-es telket kínálunk. -A terület aszfaltozott útra nyílik. -A telek két oldalról bekerített drótfonatos kerítéssel. -Az ipari telek arányai: 30m*49.3m, széles körben ideális beépítésre, hasznosításra. -Közművek közül a víz- és csatornavezeték a telken található. A villanyhálózatot a jelenlegi tulajdonos kiépíti, várható átadás 2023 III. negyedév. Gázvezeték távolabb található, igény esetén ennek kiépítése a vevő feladata. Telefon, internet igény szerint megrendelhető. -Az övezeti besorolás: GK-TE (Kereskedelmi, szolgaltató gazdasági övezet), szabadon álló telepszerű beépítés, 50% beépíthetőség, 10.5m épület magasság.   Amennyiben a mosonmagyaróvári telek, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»