Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gávavencsellő,
100 millió Ft
Alapterület: 1 201 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 12 szoba
Kihagyhatatlan ajánlat ! Eladó Vendéglátóipari egység Gávanencsellőn !
Befektetők figyelem !!   Eladó egy 8000nm-es terürületen lévő, nettó 1201nm összterületű vendéglátóipari egység!   Az ingatlan óriási területen helyezkedik el,Gávavencsellőn, a Tisza mellett, A lakóépület alsó szintjén a tulajdonosoknak kialakított lakrész, társalgóval, konyhával ebédlővel, 2 fűrdővel és 2 hálószobával.  Az emeleten egy panzió van, 8 szobával ami 20 fő befogadására alkalmas, a folyosó végén közös zuhanyzóval. Az ingatlan 2010-ben lett felújítva. Az udvaron van egy betonozott tér, ami a színpadra nagyon jó kilátással bír , hiszen itt található még  egy szabadtéri színpad, külön öltözővel és zuhanyzóval, ahol,(a tulajdonos mesélte) Lagzi Lajcsi tartotta a Dáridó pár adását, de volt nagy sikerű EDDA koncert is. A telken található még egy lovaknak fentartott terület, kinti és benti istálókkal, és munkás szállóval. 50 autó befogadására alkalmas parkoló a nagyobb rendezvények nyugodt lebonyolítását is megkönnyíti. Az ingatlan per és tehermentes. Ha felkeltette az érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőséget kináló ajánlat, keressen bizalommal! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Miskolc,
19.9 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Bevezetett söröző lottóterminállal
Miskolcon a Vasgyárban az "Öntöd-e" bevezett söröző lottóterminállal együtt eladó. 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Vendéglátóipari egység, Esztergom,
34.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!   A vendéglátóhelyiség idén lett felújítva, az elektromos kábelek pedig 10 éve lettek cserélve. Az ingatlanhoz tartozik egy kinti kerthelyiség is, mely nyáron nagyon hangulatos, valamint egy pince és kerti tároló is. Az üzlethelyiség jól bejáratott, szinte a városközpontjában van, a fiatalok kedvelt találkozóhelye. Alkalmas akár ennek a tovább üzemeltetése, viszont némi átalakítással akár családi házzá is alakítható.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Békéscsaba,
22.8 millió Ft
Alapterület: 155 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kiváló befektetési lehetőség a belvárosban.
Eladó ingatlan Békéscsabán a belvárosban. Eladásra kínáljuk Békéscsabán a belvárosban a volt Generál söröző épületét. Nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan többféle vállalkozási lehetőséget rejt. (Iroda, üzlet, lakások stb.) A hírdetési ár Áfa-t tartalmaz. Amenyiben befektetésen gondolkodik, mindenképpen ajánlom a megtekintését, az ingatlant szivesen bemutatom. Keressen bizalommal.
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, X. kerület,
99 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
SZÓRAKOZTATÓ-, VENDÉGLÁTÓIPARI BERUHÁZÁS
Az ingatlan Budapest, X. kerületében a Kápolna tér szomszédságában fekszik. A telek mérete: 1893 m2. Jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de egy másik utcára nyíló kapu létesítésére is van engedély.                                           Az ingatlan specialitása: a 9 db mészkőbe vájt, beton burkolatú, szellőzéssel rendelkező pince, összesen kb. 660 m2 területen. Minden pincelejárat előtt zárható, fedett előtér található.  Az udvaron 25-50 autó parkolójának kialakítására van lehetőség. Ezen felül két, külön bejáratú lakásra osztott családi ház és külön álló (kb. 30m2-es) vendégház képezi az ajánlatot. A családi ház - átépítés után - alkalmas étterem, büfé, üzlethelyiségek, irodák, stb. kialakítására. Besorolási övezet:  I-X/Sz-1 intézményi terület (kereskedelmi-, vendéglátó-, szolgáltató épület). Legnagyobb beépítettség: 35%, Terepszint alatti legnagyobb beépítettség: 45% Építmény magassága max: 12 m. A HÉSZ szerint akár 2 önálló telekre is osztható. Részletesebb információkért, hivjon most!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
110 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Jó helyre vitorlázott.....kivételes befektetési lehetőség Siófok Aranypartján!
Jó helyre vitorlázott......20 éve...jó helyen, jól működve, magas profittal! Siófok legfrenkventáltabb helyén, az Aranypart Petőfi sétányán ajánlom figyelmébe ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, magas hozamot biztosító befektetést, mely számokkal bizonyítottan 3 év alatt meghozza befektetését! Kicsit konkrétabban: A 20 éve üzemelő, kb 160 vendéget leültetni tudó - korábban diszkóként - jelenleg melegkonyhás étteremként működő vendéglátó egység 400 m2-es alsó szintjén találjuk a 40 m2-es konyha részt, a vendég (női-férfi) wc-ket, 2 db pultot, 1 db koktél pultot és 1 db pizza pultot. A 160 m2-es emeleti szinten iroda, raktárak, személyzeti öltöző és személyzeti wc található. Az épülethez tartozik egy 40 m2-es külső terasz is, mely tovább bővíthető - az Önkormányzattól bérelve - 100 m2-ig. A megadott ár nettó! Tartalmazza a vendéglátó egység 2030-ig tartó bérleti jogát, a teljes gépesítést-berendezést, a 20 éve felépített óriási értéket képviselő brandet. Itt tényleg csak befektetnie kell és másnap kinyithat: bejáratva, azonnal termelve! Amennyiben céggel együtt szeretnék megvásárolni, vagy más ingatlant szeretnének beszámíttatni - mindenki számára kedvező feltételek mellett - lehetséges! Mondja el elképzelését, mi is elmondjuk - számokkal bizonyítva - befektetésének helyességét. Remélem felkeltettem érdeklődését. Bármilyen kérdésében készséggel állok rendelkezésére, akár HÉTVÉGÉN is. A mielőbbi találkozás reményében, szép napot kíván Önnek a VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata.
Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
110 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Siófoki vendéglátó és szórakozóhely bérleti joga teljes berendezéssel eladó
Siófokon szezonálisan működő vendéglátó egység 11 éves bérleti joga eladó , a működéséhez szükséges összes berendezési tárggyal, gépekkel együtt.   A bérleti jog 70.000.000 ft , az üzlet teljes felszereltsége 40.000.000 ft, továbbá a tulajdonos felé éves bérleti díj fizetési kötelezettség 6.000.000 ft. A bérleti jog kizárólag a tejes berendezéssel, gépesítve együtt eladó. Értékegyeztetéssel ingatlan beszámítása is lehetséges.   Hamar megtérülő befektetési lehetőség, Siófok legfelkapottabb szórakozó negyedében .  A működéshez csupán a megfelelő szakmai tapasztalat és tudás szükséges .     Az üzlet jelenleg kiváló melegkonyhás  étteremként üzemel, ahol éjszakánként  akár zenés rendezvényeket is lehet tartani a belső részben, így meghosszabítva a nyitvatartást, a nagyobb profit elérése érdekében. Az étterem 400 nm alapterületű ,  egy 160 nm-es  galériával, és tartozik hozzá  egy 40 nm-es terasz, amely még 100 nm-es önkormányzati területtel bővíthető.   Igény esetén a cégforgalommal kapcsolatban bővebb tájékoztatást személyesen tudunk nyújtani a jelenlegi üzemeltető hozzájárulásával.      NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)          
Sürgős

Eladó Vendéglátóipari egység, Mátraderecske,
8 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Mátraderecskei italbolt eladó
Mátraderecskén eladó egy vendéglátó térból, nagy fedett teraszból és kiszolgáló helyiségekből álló italbolt. Falszerkezete téglából épült, cserép tetővel rendelkezik, összesen 130nm alapterületű a felépítmény. A 800 nm-es telek közművesített, víz, gáz, villany, szennyvíz ellátással, a fűtés konvektor gázfűtés, az épületben riasztó is található. Rendelkezik pincével, illetve a telken egy kis méretű mellék épület is található, jó parkolási lehetőség.
Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, III. kerület,
20 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Bejáratott kávézó bérleti joga eladó, III. ker. Montevideo utca
Eladó egy 60 m2-es jelenleg is kiválóan működő kávézó bérleti joga teljes felszereléssel a Szépvölgyi irodaparkban. Az irodaparknak köszönhetően kiszámítható, biztos forgalma van a kávézónak. Biztos befektetés mivel 5 évre előre fix bérlővel, alkalmazottakkal rendelkezik ami a szerződés lejártával tovább hosszabbítható. A kávézóhoz tartozik továbbá egy 6 m2-es raktár és a hatalmas terasz kizárólagos használata.  Tökéletes lehetőség azoknak akik kiszámítható, fix hozamú befektetést keresnek. További információkért várom megtisztelő hívását a megadott telefonszámon. Márton Csaba +36 70 630 1651 www.gesztenyeingatlan.hu  
Eladó Vendéglátóipari egység, Jászkarajenő,
5.99 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Eladó Pub + lakás !
Eladó Jászkarajenőn 1582 nm-es telken lévő, 70nm-es felújított, kerti kemencés, nagyon hangulatos Pub kisebb raktárral, illemhelyiségekkel, terasszal, kamerarendszerrel, amely a mai követelményeknek megfelel! A vendéglátó egységhez tartozik még egy 70nm-es félig felújított lakás is, amelyet az ár tartalmaz! Az ingatlan a város központjában, a Fő utca közelében található! Kis ráfordítással egy család megélhetését biztosítja! Az ár a komplett ingatlanra értendő!  Hívjanak bizalommal, bármilyen kérdésük van!
1
2
3
4
5
6
»