Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Balatoncsicsó,
6.8 millió Ft
Telekméret: 5 759 m2
Balatoncsicsói mezőgazdasági terület eladó
Erdő közelében fekvő kiváló aranykorona értékű telek, panorámával a Nivegy-völgyre. A telek déli fekvésű, mezőgazdasági kertes övezetben fekszik, így 80% szőlő telepítése mellett 3%-ban be is építhető. A telek nagyrészt bekerített. Ajánlom gazdálkodóknak, nyugalmat, csendet keresőknek, de nyaraló építésére is megfelelő lehet. Jelenleg szántóként hasznosítják, de állattartásra, növénytermesztésre is hasznosítható. A Balaton távolsága 8 km. Keressen bizalommal, amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését!!  
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
6.5 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó tanya, kertség
Mezőgazdasági területet kínálunk eladásra Debrecen külső területén a tó vendégházzal szemben Pac tanya térségben.  A területen egy 2 szintes fa ház és egy 200nm-es ház alap található. Kialakított filagória, tároló és jelenleg használaton kívüli jakuzzi. Békés, csendes környezetben helyezkedik el. Körülbelül 1 km a főúttól. 2 közvetlen szomszédban családi házak találhatók és egyik oldal felől egy erdős terület. Az ingatlan csak készpénzre vásárolható.
Áron alul

Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Balatonendréd,
6 millió Ft
Telekméret: 4 227 m2
Balatonendrédi kivett major
Balatonendréden kínál 4227 m2 nagyságú „kivett major” megnevezésű területet a Lido Home ingatlan iroda. Az ingatlan teljesen bekerített,  jól megközelíthető, szilárd burkolatú út mellett fekszik. Kiváló lehet például bármilyen mezőgazdasági hasznosításra. A Balaton kb 4 km-nyire található. A 6 millió forintos ár a 27%-os Áfát nem tartalmazza! (Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 4410-es számú balatonendrédi kivett major, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?). Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Mezőgazdasági terület, Balatonendréd,
9.6 millió Ft
Telekméret: 5 782 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Balatonendrédi major
Balatonendréden kínál 5782 m2 nagyságú „kivett major” + épülettel rendelkező területet a Lido Home ingatlan iroda. Az ingatlan jól megközelíthető, a szilárd burkolatú úttól kb 200 méter a murvás út. Mezőgazdasági hasznosításra, állattartásra, vagy akár egyéb tervékenységre is kiváló lehet. A terület 75%-a van bekerítve, a rajta lévő régi épület erősen felújítandó, vagy bontandó. A Balaton kb 4 km-nyire található. A 9,6 millió forintos ár a 27%-os Áfát nem tartalmazza! (Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 4409-es számú balatonendrédi kivett major és épület, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?). Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
Eladó Mezőgazdasági terület, Rád,
4 millió Ft
Alapterület: 23 629 m2
ELADÓ! Rád, Csekei dűlöben eladó 2,36 HA földterület! Ár: 4.000.000 Ft   Az eladó 2,36 hektáros földterület kaszálóként használt, Budapesttől 46 km-re, Rádon, a Csekei dűlő részben található.
Eladó Mezőgazdasági terület, Fertőrákos,
2.5 millió Ft
Alapterület: 4 000 m2
Eladó 4000 nm-es külterület 2,5 M Ft.-ért!
A Páneurópai Piknik felé vezető út mellett található összesen 4000 nm terület alkalmas akár gazdálkodásra, akár befektetésnek is kedvező döntésnek ígérkezik, tekintve hogy a környék közművesítése folyamatban van. Egyes hírek szerint elképzelhető, hogy hosszabb távon a Volt Fesztivál is ezen a környéken talál majd új otthonra, ez is erősíti a terület "jó befektetés jellegét"!
Eladó Mezőgazdasági terület, Fertőrákos,
13 millió Ft
Alapterület: 14 034 m2
Kiváló terület művelésre, befektetésnek a Fertő-tónál!
Sopron és Balf között közel 1,5ha mezőgazdasági terület eladó! Fekvése gyönyörű, talaja pedig kiválóan alkalmas szőlőművelésre, jelenleg is gondozott, kékfrankos szőlő található rajta.  Előnye továbbá, hogy belterület határolja, így befektetésnek is kiváló, alkalmi lehetőség! Zárójelben fontos megjegyeznem, hogy a Fertő-tó körül tervezett és előkészítés alatt álló fejlesztési elképzelések további vonzerőt jelenthetnek erre a területre!  
Eladó Mezőgazdasági terület, Medgyesegyháza,
125 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Medgyesegyházán eladó 3 Ha kertészet
Békéscsabai Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál 3 HA területen kiépített kertészetet.A terület egybefüggő , viszont 4 részre van bontva. Az ingatlanon található létesítmények: - 7000 négyzetméter Francia BN növényház - 2000 négyzetméter Richel típusú növényház - 400 négyzetméteres betonozott, szigetelt tároló-manipuláló épület - 55 négyzetméteres hűtő - 80 négyzetméteres, 10 éve épült, szoc épület, iroda - 140 négyzetméteres szerkezetkész családi ház - 7200 négyzetméter tunel fóliaházak - 40 négyzetméteres kazánház A telepen lévő fóliák fűthetőek. A növényházakat korszerű eszközök működtetik: - klíma komputer kezeli a fűtést, szellőztetést, öntözést, párásítást, szén-dioxid trágyázást - Az öntözést, Vocom tápoldatozó gép látja el. - Az öntöző vizet víztisztító berendezés teszi kiváló minőségűvé. - Fűtés gázzal, láncos szenes kazánnal, valamint 100 köbméteres puffer tartály segítségével kivitelezhető. A telephez van érvényes vízjogi engedély, termálkút fúrásához. A telepen kialakított kész 80 m2 téglaépület található.szigetelt. 2.5 szobás ,fürdőszoba ,konyha ,előszobából áll. Továbbá található egy 153 m2 fél kész családi ház is.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Mezőgazdasági terület, Kaposvár,
3 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Eladó zártkerti ingatlan Kaposváron a Kapos-Zselic kertvárosban!
Az ingatlan 1000 nm-en terül el, sík, egyenes felület jellemzi. Beépíthetősége 3%. Kerítéssel körbekerített, autós bejáró kialakítása az aszfaltos Dongó utca felől megoldható. A telken víz-, villany közmű található. Ideális vétel lehet új építésű családi ház helyszínének, de akár egyszerű hétvégi ház kialakítása is megvalósítható! Tömegközlekedésre pár perc sétára van lehetőség, Kaposvár belvárosa 3-4 km! További információkért keressen bizalommal!
Áron alul

Eladó Mezőgazdasági terület, Törökbálint,
3.8 millió Ft
Telekméret: 833 m2
Három olcsó telek Törökbálinton együtt eladó
Befektetésnek is kiváló olcsó hobbi telkek együtt eladók.   Ha befektetésnek, vagy induló lakás építéséhez keres olcsó telket, ez a törökbálinti telek igazi telitalálat. Az egyik telek közel 60 nm-es beépíthetőségével 2 szinten egy induló családnak ideális lehetőség, A bruttó beépíthető területe 57 nm, de 2 szinten már egy  ideális családi ház alakítható ki, amerikai konyhás nappalival, mosdóval és dolgozó szobával a földszinten és az emeleten 3 hálóval. Önnfentartó ház építése esetén a rezsi költség a nullához közeli érték is lehet. Az M1 és az M0 a közelben van. Az első telek mérete 1916 nm. Beépíthetőség 3 %. A telek ára: 9 millió Forint. Mérete: 14 m * 136 m. Az legközelebbi utcától kb 70 m-re.   A másik telek 1435 nm Beépíthetőség 3%, bruttó 43 nm. A telek ára: 6,5 MFt.   A második telek az elsőtől párszáz méterre található.   A Harmadik telek 833 nm Beépíthetőség 3%, bruttó 25 nm. A telek ára: 3,8 MFt.   A harmadik telek az Annahegy és Diósd liget közötti területen található. Kiválóan alkalmas hobbi teleknek.   A telkek értékesítése elsősorban együtt történik. A külön történő értékseítés esetén az árak az egyedi ár 130%-a.   A három telek együttes ára: 19,3 MFt, Összesen: 4184 nm   Érdeklődjön: +36 30 815-2528 Sarok Zsuzsa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»