Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Kaposvár,
365.91 millió Ft
Alapterület: 1 300 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Kaposvár környéki hűtőház!
A PARTNER INGATLAN eladásra kínál egy Kaposvár környéki, 2003-2005 között épült hűtőházat, irodákkal, szociális blokkal, kiszolgáló épületekkel, gépekkel, eszközökkel, 20.000 m2-es területen.   Az eladásra kínált ingatlan közlekedő útjai (aszfaltosak) és rakodó helyei kamionok kiszolgálására is alkalmasak, ehhez egy 60 tonnás hídmérleg is rendelkezésre áll..A vízellátás a közműhálózattól független. Az áramellátás saját trafóról biztosított, jelenleg 200 A teljesítménnyel, de jelentősen bővíthető.A hűtés mellett a betakarított termék osztályozása, csomagolása is teljesen gépesített, úgy mint a termelés összes folyamata . A hűtőtér tároló kapacitása 500 tonna. Minden eszköz, gép, berendezés karbantartott, megkímélt állapotú. A vételár tartalmazza az összes eszközt, gépet, berendezést. Az ingatlan céggel együtt is megvásárolható. Igény szerint egy 28 ha-os ÖKO gyümölcsös is eladó vagy bérelhető. Kérésre fényképeket és teljes gép- és eszközlistát tudok küldeni.   Érd.: +36 30 9367 066    Azonosító: 1076  Irányár:  1.100.000 Eur
Eladó Mezőgazdasági terület, Ács,
9.9 millió Ft
Alapterület: 20 234 m2
Magánszemélyek-Befektetők figyelem! Nagyon jó üzleti lehetőség mindenki számára, akinek fontos a jó elhelyezkedés. Eladó egy nagyon jó adottságokkal rendelkező mezőgazdasági földterület. Az eladó földterület Komárom város közelében ( 9 km távolságra Komáromtól ) található, közigazgatásilag Ács városához tartozik. A terület több részből tevődik össze: - Erdő: 11384 Nm 4,33 ak - Erdő: 44836 Nm 17,04 ak - Legelő: 7067 Nm 2,69 ak - Szántó: 16947 Nm 15,93 ak Az egész terület egy helyrajzi számon található, tehát csak egyben megvásárolható. Az erdő fiatal fákkal ültetett, melyek összetétele: akác, cser, dió A többi területek is folyamatosan gondozás és művelés alatt vannak. Közművekkel nem rendelkezik. Az eladásra kínált földterület mellett halad az 1-es számú főút, amelyen keresztül könnyen megközelíthető Gönyű és Győr. Továbbá az erdő mögötti részen hamarosan kialakításra kerül a nemzetközi kerékpár út. ( Ez turisztikai szempontból is kiemelkedő szerepet játszhat az elkövetkezendő időkben.) Az ár: 9,900,000 Ft / alkuképes / Amennyiben felkeltette érdeklődését, akkor várom szíves jelentkezését, hogy minél hamarabb megmutathassam Önnek. Kiss Bálint
Eladó Mezőgazdasági terület, Bonnya,
990 ezer Ft
Alapterület: 3 265 m2
Megvételre kínálok Bonnyapusztán egy gyönyörű környezetben elhelyezkedő 3265 négyzetméter területű szántóföldet, melynek hátsó határában a Koppány patak csörgedezik. A gazdálkodásra alkalmas termőföld közvetlenül az úttest mellett helyezkedik el, félúton a Kaposvár -Balaton (Szántód) útvonalon. Ugyancsak megvásárolható az út túloldalán található 73 négyzetméteres családi ház 7366 négyzetméteres telekterülettel és gazdasági épületekkel. A két ingatlan mind együtt és önállóan is eladás tárgyát képezi.
Eladó Mezőgazdasági terület, Ladánybene,
1.6 millió Ft
Alapterület: 5 755 m2
TANYAHELY ELADÓ ERDŐS KÖRNYEZETBEN! CSENDES NYUGODT ÖVEZET! IDE ÉPÍTHETI ÚJ TANYÁJÁT, ERDŐS KÖZEGBEN, ASZFALTHOZ KÖZEL! A tanya 921 nm a romjai el vannak takarítva a helyszínről,lehet rá építeni egy 10 X 15-m-es házat. Mezőgazdasági besorolása: Tanya+szőlő= 5755 nm,melyből a tanya: 921 nm,a szőlő: 4834 nm,de most akácos erdős rész.A villany lehetősége pár méterre található.Tegyen GYORSAN AJÁNLATOT! Hívjon bizalommal.
Eladó Mezőgazdasági terület, Csólyospálos,
19 millió Ft
Alapterület: 171 773 m2
14 HEKTÁR ERDŐ+ 2 HEKTÁR RÉT-SZÁNTÓ ROMOS TANYÁVAL! Bács-Kiskun megyében Csólyospálos külterületén a Kiskunmajsára vezető út mellett 17 hektáros területet kínálok eladásra, melyből 14 hektáron olasz nyár erdő (54,25 Ak), 2,3 hektáron rét-szántó (28,2 Ak), 5755 m2-en pedig egy romos tanyahely található. Az erdőterület javarészt már gyéríthető, 2,8 hektárnyi terület pedig kitermelhető, vágásérett. További információkért várom hívását, keressen bizalommal a +36 20 401 0977-es telefonszámon.
Kizárólagos megbízás

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Szank,
35.6 millió Ft
Telekméret: 95 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 2 szoba
Szankon 9,5 hektáras földterület istállóval, halastóval erdős környezetben eladó!!
Az ingatlan Szankon, egy 95.000 m2-es földterületen helyezkedik el, melyhez egy gyönyörű, angol stílusú istálló és egy hatalmas halastó is tartozik. Az istállóban 8 box található, valamint 2 ottlakásra alkalmas pihenőszoba, és fürdőszoba, WC. Az épület szigetelt, 38-as típusú porotherm téglából készült, cseréptetővel, led lámpákkal rendelkezik, valamint saját, háromfázisú villanyellátása van. Az ingatlan területén egy kisebb épület is áll, mely tárolóként funkcionál, illetve két fúrt kút található, mely biztosítja a vízellátást. A halastó kb 1300 m2-es beállt tó, vízmélysége 3 - 3,5 méteres, stéggel ellátott. Ajánlom mindazoknak, akik tanya-, vagy lovasturizmussal szeretnének foglalkozni, vagy csak a természet lágy ölében, távol a város zajától szeretnének kikapcsolódni. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Laskod,
26.9 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Állapot:
Állattartásra (apró jószág, pl. baromfi) alkalmas mezőgazdasági terület eladó Laskodon
Állattartó telep, kivett major, nyárfával telepített kifutóval eladó Laskodon. A 4,1 hektáros területen két (~400 és 500 nm-es) baromfi ól található, melyek a baromfitartáshoz megfelelő technológiával ellátottak. A közművesített telep (gáz, víz, villany, ipari áram) per-, teher-, és igénymentes. A majorban található még szociális helyiség, fedett szalmatároló is. A szabadtartásos baromfitelep szilárd burkolatú úton megközelíthető! Baromfi termeltetési és felvásárlási szerződés köthető! Fiatal gazdáknak pályázati lehetőség! Egy tulajdonos, ráadásul magánszemély! Éljen a lehetőséggel, ne szalassza el a kedvező alkalmat! A KÜLTETÜLETI INGATLAN MEGNEVEZÉSE KIVETT MAJOR ÉS BAROMFINEVELŐ.
Eladó Mezőgazdasági terület, Üllés,
12 millió Ft
Alapterület: 63 814 m2
Csongrád megyében, ÜLLÉS község határában eladó összesen 63.814 m2 egybefüggő földterület. A félig bekerített terület 5 helyrajzi számon nyilvántartott, mely magába foglal "kivett tanya", "rét", "szántó" és "beépítetlen terület" besorolású ingatlanokat. A terület egy részén egykor szállítmányozási telephely működött, így egy irodakonténer és egy félkész 20x5 m-es téglaépítésű műhely vagy gazdasági épület is hasznosításra vár. A kissé romos tanya ingatlan közelében egy mesterséges halastavat is kialakítottak, melyből az elhatalmasodott nádas kitermelését követően akár horgászásra vagy fürdőzésre is alkalmas gyönyörű pihenőhely valósítható meg. A területen 3 db fúrott kút található és az áramellátás is biztosított. Hasznosítás szempontjából frekventált elhelyezkedése miatt ajánlom telephelynek, lovarda, turisztikai célok vagy akár napelemerdő kiépítésére. Üllés nagyközség a Dél -Alföldön, M5 autópályától 15 km-re, Szeged városától 30 km-re a kiskunhalasi út mentén található. Részletes információkért várom hívását!
Eladó Mezőgazdasági terület, Szenna,
12.99 millió Ft
Alapterület: 13 732 m2
Kaposvár vonzáskörzetében, a festői szépségű Szennában kínálom megvételre az alábbi, több helyrajzi számon nyilvántartott ingatlant, melyen egy lakható, jó állapotú tégla épület is található. A könnyen megközelíthető összesen 13732 m2-es, szántó, rét és erdő besorolású terület gyönyörű környezetben helyezkedik el. A tégla építésű, kétszintes lakható ház 1996-ban épült, 60 m2 hasznos lakóterületű. Az alsó szinten egy szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, és egy további helyiség, míg a felső szinten egy tágas, egy légterű helyiség kapott helyet, mely igény esetén két különálló szobává alakítható. A házban a víz és az áram közművek bevezetésre kerültek. A ház riasztóval rendelkezik. A ház melletti területen szőlőt telepítettek, melyből készült bort az állandó hőmérsékletű, téglával kirakott pincében lehet tárolni. Igény esetén a tulajdonos a teljes borászati felszerelést átadja, azonban ez nem képezi a vételár részét.
Eladó Mezőgazdasági terület, Kaposvár,
2 millió Ft
Alapterület: 3 540 m2
Megvételre kínálom ezt a Kaposvár-Töröcskei városrészben elhelyezkedő zártkerti telket. A 3540 m2-es karban tartott, gyümölcsfákkal beültetett telekről gyönyörű panoráma nyílik a Zselici dombságra. Víz a telken, villany közvetlen a telekhatáron található. Saját emésztővel rendelkezik. A terület kiválóan alkalmas gazdálkodni vágyóknak, de lakóház építésére is van lehetőség, aki egy csendes, nyugodt, friss levegőjű környezetre vágyik.
1
2
3
4
»