Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
65 millió Ft
Telekméret: 11 800 m2
Debrecenhez közel, a Vámospércsi útból nyíló, 11800 m2-es, mezőgazdasági terület eladó!
Debrecenben, a Vámospércsi útból nyíló, 11800 m2-es, mely 20000 m2-ig bővíthető mezőgazdasági területet kínálok eladásra! Átminősíthető, így befektetőknek, építkezni vágyóknak ajánlom. Ezt a területet gyönyörű házak veszik körül, kellemes látványt nyújt. Érzékelhető a friss levegő, hallható a madarak csicsergése, látható az őzek vonulása. Fás, bokros terület, itt igazán kellemes az idő eltöltése. Megvalósíthatja az új otthonával, vállalkozásával kapcsolatos álmait. Állattartásra, lovarda kialakítására, különböző üzleti tevékenységek, raktárak építésére kiváló lehetőség. Csendes, biztonságos környék, szerethető szomszédokkal. Kerékpár út, buszmegálló, étterem, aszfaltozott út mind a közelben van. Beépíthetősége 3 %, víz, villany , gáz, csatornahálózat az utcában. Engem lenyűgözött a vidék, a természet nyújtotta szabadság érzet, és az a megannyi lehetőség, ami ezen a területen megvalósítható. Engedje hát szabadjára fantáziáját és valósítsa meg magának a kiváltságosok luxus életét! Ha Önnek is annyira tetszik ez a terület, mint nekem, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Mezőgazdasági terület, Balástya,
13 millió Ft
Alapterület: 44 277 m2
VÁLLALKOZÓK, GAZDÁLKODÓK FIGYELMÉBE ! Balástya külterületén M5-ös autópálya lehajtója mellett eladó ez a 44.277m2-nyi terület szántó és rét besorolással. A terület mellett található az autópálya mérnökség-rendőrség állomása, így a közművekre való csatlakozás könnyen megoldható. A terület hasznosítását frekventált helye és adottsága teszi előnyössé. TOVÁBBI BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT VÁROM HÍVÁSÁT !
Eladó Mezőgazdasági terület, Balástya,
15 millió Ft
Alapterület: 40 059 m2
VÁLLALKOZÓK, GAZDÁLKODÓK FIGYELMÉBE ! Balástya külterületén M5-ös autópálya lehajtója mellett eladó ez a 40059m2-nyi terület erdő- szántó besorolással. A terület mellett található az autópálya mérnökség-rendőrség állomása, így a közművekre való csatlakozás könnyen megoldható. A terület hasznosítását frekventált helye és adottsága teszi előnyössé. TOVÁBBI BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT VÁROM HÍVÁSÁT !
Eladó Mezőgazdasági terület, Miskolc,
2.5 millió Ft
Alapterület: 5 790 m2
Gazdálkodni szeretne? Esetleg egy barackos kialakításán gondolkodik? Miskolc - Bedegvölgyben 5790 m2 területű, fúrt kúttal rendelkező ZÁRTKERT eladó! Nyilvántartása szerint: - rét: 1580 m2 - gyümölcsös: 1222 m2 - szántó: 1516 m2 - szőlő: 1472 m2 Érdeklődés esetén kérem, forduljon bizalommal hozzám.
Eladó Mezőgazdasági terület, Vál,
16.9 millió Ft
Alapterület: 3 448 m2
Eladó Válon egy 3448 m2-es földterületen fekvő, kétemeletes épület, mely alápincézett, présházzal, ásott kúttal. A 3448 m2-es földterületből a tulajdoni lap alapján 945 m2 kert, 852 m2 szőlő és 1.651 m2 szántó terület. Vál település Fejér megye északkeleti részén fekszik, a Váli-völgy középső szakaszán, a Baracska-Alcsútdoboz közti 8111-es út mentén. Székesfehérvártól 50, Budapesttől 45, Bicskétől 18, Baracskától 9,5, Alcsútdoboztól 8,5 kilométer távolságra található.
Eladó Mezőgazdasági terület, Siófok,
9.9 millió Ft
Alapterület: 4 499 m2
Siófok- Kilitin a szőlőhegyen, a sík területen eladó két helyrajzi számon található, összesen 4499 négyzetméter szántóföld. 2016-ban digitális mérésen átesett területen található. Művelési ágból kivont telek. Villanyvezeték van a területen. Víz,csatorna és gáz a szomszéd utcában található. A szántó nem építési telek! Jelenleg bérlő műveli. Beruházóknak, pénzbefektetőknek kitűnő választás a Balatontól 4 kilométerre található ingatlan. Megközelítése aszfaltos úton, rövid részen kijárt földes úton lehetséges.
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
14 millió Ft
Telekméret: 38 779 m2
Állapot: Kiváló
Szőreg központjától karnyújtásnyira, gyönyörű környezetben, vegyes hasznosítású földterületek egyben eladóak 
Irány a természet! Szőreg központjától karnyújtásnyira, gyönyörű környezetben, vegyes hasznosítású földterületek egyben eladóak. Szőreg központjától pár száz méterre, de közigazgatásilag Deszkhez tartozó, vegyes használatú mezőgazdaságilag földterületek, kizárólag egyben eladóak. A legnagyobb (023/5) helyrajzi számú terület a deszki gyepek részeként NATURA 2000-es védettséggel bír, a kijelöléskori tényleges földhasználatnak megfelelően legelőként hasznosítható. Külön támogatási rendszer került a Natura 2000 gyep (legelő) hasznosítású területeire kidolgozásra, ezen kívül számos agrár-vidékfejlesztési támogatás esetén a Natura 2000 területeken gazdálkodók plusz pontokat kaphatnak a támogatás igénylés elbírálása során.  Részletesen: - 023/5 helyrajzi számon nyilvántartott legelő besorolású 25.028 m2-es földterület Natura 2000 védettséggel; - 027/4 helyrajzi számon nyilvántartott szántó besorolású 8.338 m2-es földterület;  - 027/8 helyrajzi számon nyilvántartott gyümölcsös besorolású 5.413 m2-es földterület; JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG. MEGÉRI! Dávid Tibor - IngatlanVlog Ingatlanügynökség, Szeged Telefonszám: 0️⃣6️⃣-3️⃣0️⃣-6️⃣2️⃣6️⃣-1️⃣1️⃣0️⃣1️⃣ E-mail cím:david.tibor@ingatlanvlog•hu Ingatlanok: ingatlanvlog•hu Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Eladó Mezőgazdasági terület, Ács,
8.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Befektetők Figyelmébe! Kiváló elhelyezkedéssel rendelkező földterület eladó! Az értékesítésre szánt terület Kem megyében, azon belül " Ács város peremén " található. A területen megtalálható egy ingatlan, ami bontandó kategóriába sorolandó állapotot tükröz. Hajdanán szebb napokat is megélt ingatlan egy jól működő csárdaként funkcionált. Jelenleg elhagyatott állapota már nem tud megfelelő fedelet nyújtani bármi tevékenység kivitelezéséhez, de a terület ahol elhelyezkedik, azon egy nagyon jó kis mezőgazdasági tevékenység megoldható. Az eladó földterületnél nagy forgalmat bonyolító út szakasz található, amelyen keresztül Győr-Komárom városába juthatunk vagy az M1-es autópálya megközelítésével akár Budapestre rövid idő alatt eljuthatunk. A terület földhivatali megnevezése: - Kivett lakóház , udvar, gazdasági épület: 1568 Nm - Szántó: 4835 Nm Szeretne egy központi elhelyezkedésű telket? Szeretné a pénzét befektetni egy olyan lehetőségbe, ami biztonságos és megfelelő hasznosítás mellett igazán jó bevételt termel? Keressenek bátran, hogy a legrövidebb idő alatt megmutathassam ezt az eladó területet. Várom hívásaikat!
Eladó Mezőgazdasági terület, Látrány,
16 millió Ft
Alapterület: 13 840 m2
Befektetné pénzét egy olyan ingatlanba ami értékálló?
Befektetné pénzét egy olyan ingatlanba ami értékálló? Itt a lehetőség ! Csend, nyugalom és madárcsicsergés!    Szeretne egy völgyben lakni, ahol csak a természettel határos az ingatlana? Mindezek mellett a Balatontól csupán 3km távolságra élni? Egyedülálló kihagyhatatlan lehetőséget kínálok Önnek!  Látrány a Balaton szomszédságában helyezkedik el, ahol egy összetartó rendes közösség lakik életvitelszerűen!  Nincs ok aggodalomra sem a rohanásra! 13840nm telek 2% beépíthetőséggel mely bizonyos feltételek mellett akár 20%ra is növelhető! Fúrt kút a telken belül, vezetékes víz az utcában ahogyan a villany is! A tulajdonos bio gazdálkodásra használta a területet, ezért az öntözőrendszer is rendelkezésre áll! További kérdésekkel kapcsolatban hívjon bizalommal! Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU  Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Gyöngyös,
10 millió Ft
Alapterület: 205 m2
Gyöngyös, Farkasmályi pincék eladók! Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál a műemlékileg védett Farkasmályi pincesoron található 6 db jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott –közterületről nyíló- pince eladó. A pincék műemlékvédelem alatt állnak. A pincék állandó természetes hőmérséklete (+10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bor tárolásán túl a pincék borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra, bor értékesítésre kiválóan alkalmas. Az egyes ágak 5,5-8 m szélességűek és változó 15-50 m hosszúságúak. A belmagasság szintén változó 2,6-4,0 m között, A hat önálló helyrajzi számon nyilvántartott pince egyben, vagy 2-2 egységenként is eladó.   3. egység: 8751/31/G pince 95 m2 és a 8751/31/H pince 110 m2 Értékesítési ár nettó: 10 millió   Vagy választható 1. egység: 8751/31/D pince 222 m2 és a  8751/31/C pince 269 m2 Értékesítési ár nettó: 25 millió   Vagy választható: 2. egység: 8751/31/N pince 66 m2 és a 8751/31/F pince 285 m2, valamint a 8751/26 telek 53 m2, ami  présház építésére alkalmas telek terület (53 m2)  Értékesítési ár nettó 25 millió     Hívjon bizalommal és beszéljük át a részleteket!
1
2
3
4
»