Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Tatárszentgyörgy,
1.8 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
PEST MEGYÉBEN TATÁRSZENTGYÖRGYÖN AZON BELÜL IS JÓ KÖRNYÉKEN BELTERÜLETI TELEK ELADÓ! A telek aszfaltos utcában családi házas környezetben található. Közművek: Gáz az utcában, villany,víz, fúrt kút a kapun belül megtalálható. A telken tároló pincehelyiség van. a telken Gyümölcsfák és Akácfák sokasága található! A telekhez a buszmegálló pár perc sétával gyorsan elérhető. Az ár irányár.Hívjon mielőbb,nehogy lemaradjon erről a lehetőségről!
Eladó Panellakás, Kecskemét,
24.8 millió Ft
Alapterület: 46 m2
Állapot: Felújított
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Otthonok és Megoldások! Kecskemét, Homokbánya a Marina lakóparkban, új építésű, földszinti, 46,nm, 2 szobás lakás eladó, idei átadással. A lakás fűtését és meleg víz ellátását lépcsőházközponti fűtés biztosítja, egyedi mérővel. A lakás zuhanykabinos fürdőszobával kerül átadásra. A konyhához beépített konyhabútor, és kerámialapos villanytűzhely, légkeveréses sütő rendelhető. Az ár tartalmaz 1 db saját gépkocsi beállót is. A redőnnyel, rovarhálóval ellátott, 3 rétegű üvegezésű ablakok és az épület korszerű szigetelése és fűtése, mind-mind az alacsony rezsit biztosítja. A ingatlan elhelyezkedése csendes, békés otthont nyújt. Jó tömegközlekedés, fejlődő zöld övezet, modern, világos lakás, megfizethető ár, óvoda, iskola, bevásárlóközpont közelsége, mindez a lakás erőssége. Különböző méretű és emeleti elhelyezkedésű, liftes lakások állnak még vevőink rendelkezésére, várom hívását! A felsőbb emeletek kedvezőbb áron megvásárolhatóak. Irodánk szakszerű, ingyenes tájékoztatást ad az aktuális lakásvásárlási támogatásokról ( Csok, babaváró program, stb. ), hitelfelvételi lehetőségekről!
Eladó Panellakás, Kecskemét,
24.5 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Állapot: Felújított
Emelet: 3. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Otthonok és megoldások! Kecskemét-Homokbányán, LIFTES Marina lakóparkban, teljesen újjáépített 3.em-i 45,74 nm, 2 szobás lakás eladó. Átadás időpontja 2021. évben. A lakás fűtését és meleg víz ellátását házközponti fűtés biztosítja, egyedi mérővel. A lakás zuhanykabinos fürdőszobával kerül átadásra. Konyhabútor felár ellenében opcionálisan választható. Az ár továbbá tartalmaz 1 db saját gépkocsi beállót is. A redőnnyel, rovarhálóval ellátott, 3 rétegű üvegezésű ablakok és az épület korszerű szigetelése és fűtése, mind-mind az alacsony rezsit biztosítja. A ingatlan elhelyezkedése csendes, békés otthont nyújt. Jó tömegközlekedés, fejlődő zöld övezet, modern, világos lakás, megfizethető ár. Kiváló infrastruktúra, óvoda, iskola, bevásárlóközpont közelsége, autópálya elérése jellemzi a lakóparkot. Különböző méretű és emeleti elhelyezkedésű lakások állnak még vevőink rendelkezésére, várom hívását!
Eladó Építési telek, Jakabszállás,
4.4 millió Ft
Alapterület: 642 m2
Otthonok és Megoldások! Jakabszálláson, belterületen egy újonnan kialakított lakóparkban 642 nm építési telek (30 %-os beépíthetőség) eladó. A Mercedes gyár és az M5-ös autópálya, 10-15 percen belül elérhető. Az közművek - villany, gáz, víz - a telek előtt. A településen a falusi CSOK igénybe vehető! Várom megtisztelő érdeklődését!
Eladó Építési telek, Jakabszállás,
5.4 millió Ft
Alapterület: 815 m2
Otthonok és megoldások! Jakabszálláson, belterületen egy újonnan kialakított lakóparkban, 815 nm építési telek (30 %-os beépíthetőség) eladó. A Mercedes gyár és az M5-ös autópálya 10-15 percen belül elérhető. Az közművek - villany, gáz, víz - a telek előtt. A településen a falusi CSOK igénybe vehető. Várom megtisztelő érdeklődését!
Eladó Családi ház, Tázlár,
79 millió Ft
Alapterület: 935 m2
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Otthonok és megoldások. Tázlár külterületén, faluhoz közeli, jól bejáratott, 20 éves múltra tekintő gazdaság, új tulajdonost keres. Megközelíthető a Kiskunhalast Tázlárral összekötő alsóbbrendű úton keresztül. Az ingatlan a településre bevezető útról, a belterületi határtól kétszáz méterre leágazó földúton helyezkedik el. A terület nagysága: 6,9 Ha Ebből: -2,5 Ha 4 éves Generosa+Kékfrankos szőlőültetvény. -2,5 Ha 8 éves bodza ültetvény, legelő, fenyőerdő. Két külön hrsz-on nyilvántartott lakóépület. A főépület 2000-ben készült el, minőségi építőanyagokból, a ház alatt pincében működik a borászat. 2300 hektoliter befogadására alkalmas minőségi acéltartályok. Tetőtéri lakás: előtér-nappali-étkező-konyha-három szoba-fürdőszoba-spejz-tároló. Földszinten: pince-előtér-kazánház-nyári konyha-zuhanyzó-wc. Az épület folytatásában, a gépek tárolására alkalmas könnyűszerkezetes csarnok. A külön hrsz-on nyilvántartott kúria jellegű, 100 éves, masszív parasztház vendégházként üzemelt. Nagy belmagasság, vastag falak, hangulatos tornác. Melléképület : műhely-garázs-padlás. Parkosított, szépen karbantartott udvar: kemence-füstölő-két fedett kocsibeálló. A működtetéshez szükséges gépek-eszközök (traktorok, tárcsák, szüretelő gép, pótkocsi, stb) külön megállapodás szerint megvásárolható. Amennyiben vonzza a vidéki élet nyugalma, a munka, és szívesen átvenne egy bejáratott vállalkozást, ne habozzon nézzük meg együtt. Hivatalos értékbecslés alapján határoztuk meg a vételárat. Érdeklődés esetén további rajzokat-képeket videót tudok küldeni. A falusi CSOK 2019. július elsejétől 2022. június 30-ig igényelhető az alábbi célokra: Tanya, birtokközpont is. Otthonteremtési kamattámogatás: A falusi CSOK-hoz kapcsolódóan igényelhető a 3%-os kamatú támogatott hitel – CSOK hitel – is. A kamattámogatott hitel összege: két gyermek esetén maximum 10 000 000 Ft, három vagy több gyermek esetén maximum 15 000 000 Ft. Kiváló lehetőség fiatal gazdák részére is. Várom megtisztelő hívását!
Eladó Építési telek, Őriszentpéter,
6.3 millió Ft
Alapterület: 5 848 m2
Eladó Őriszentpéteren egy 5848 m2 belterületi telek. A közművek a telek könyékékén találhatóak, de nincs bekötve.Szalafő felé fő út mellett helyezkedik el. Bővebb információkért keressen telefonon vagy e-mailben.
Eladó Családi ház, Vindornyaszőlős,
15 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Vindornyaszőlősön a falu szívében vált eladóvá 2 családi ház közös udvarban, teljesen külön bejárattal. Az utcafronti ingatlan teljesen fel lett újítva,a belsejében: -konyha+étkező -2 szoba -kamra -fürdő+wc került kialakításra. A hátsó házban: -2szoba -előtér -konyha+étkező -fürdő+wc -kamra kapott helyet. A két épület közös fallal rendelkezik akár össze is nyitható. A gáz a telken belül van. Kizárólag irodánk kínálatában,érdemes megnézni.
Eladó Építési telek, Cserszegtomaj,
20 millió Ft
Alapterület: 6 799 m2
Cserszegtomajon gyönyörű,festői környezetben vált eladóvá egy 6799m2-es panorámás építési telek.Rengeteg lehetőséget rejt magában,egyben vagy megosztva is megvásárolható. Kizárólag irodánk kínálatában érdemes megnézni.
Eladó Családi ház, Lajosmizse,
48 millió Ft
Alapterület: 81 m2
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Otthonok és megoldások . Ha besokallt a városi élettől, a sok ellenőrizhetetlen eredetű zöldség-gyümölcs helyett, inkább maga termelné meg amit megeszik? Szeretne állatokat tartani, gazdálkodni, visszatérni a nyugodt, bár sok munkával járó vidéki élethez? Amennyiben a válasza : "IGEN" ezt látnia kell! Lajosmizse külterületén, Ladánybenei út közelében, 11 HA egybefüggő területen, komplett gazdálkodásra berendezkedett birtok fiatalos, munkaszerető tulajdonost keres. A kivett tanya: 2,71 HA területen fekszik. A szántó mögött akácerdő található, mérete: 2,5 hektár vágásérett, csak bejelentési kötelezettség terheli az erdőfelügyelet felé. A rendezett udvaron található: - 81 nm-es családi ház, amit 2007-ben építettek, kiváló műszaki állapotú, külső színt már az új tulajdonosra bízzák. 50 cm vastag falak, borovi fenyő-hőszigetelt nyílászárók, telepített gázzal működő kombi kazán, kandalló, 2,80 m belmagasság, látszó fagerendák -56 nm garázs-műhely-hűtőkamra. -56 nm szerelőaknás műhely. -40 nm nyitott szín. -10 nm földpince. Három kút biztosítja a vízellátást, van egy 300 m3 víztározó búvárszivattyúval. Kilenc darab fóliasátor biztosítja a család megélhetését. /egyenként 400 nm, kialakított öntözőrendszerrel/ Önálló helyrajzi számon van, egy másik régebbi, de jó állapotú, 72 nm tanya, kiváló szolgálati lakás idénymunkásoknak. Igény esetén, külön egyezség alapján, a további zökkenőmentes működéshez szükséges, gépek-eszközök is ott maradnának: traktorok, tárcsa, eke, pótkocsi, trágyaszóró, permetező, burgonyaszedő, palántázó, talajmaró, stb... Amennyiben vidéki életre, önálló gazdálkodásra vágyik, mindenképpen ajánlom figyelmébe. A falusi CSOK 2019. július elsejétől 2022. június 30-ig igényelhető az alábbi célokra is : Tanya, birtokközpont. Otthonteremtési kamattámogatás. Ma már a hitelintézetek is számos remek hitelajánlattal várják azokat, akiknek a családi gazdaság beindulásához csak a megfelelő anyagi háttér hiányozna. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Várom megtisztelő hívását !
«
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
»