Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Iroda irodaházban A, Budapest, XIII. kerület
#686200024
1.42 millió Ft
Alapterület 342 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Vízparti
  • Kilátás: Részpanoráma
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Kuriózum: A+ kategóriás irodaházban kis méretű, bútorozott iroda kiadó

Egyedi lehetőség!

 

Kisméretű, 350 nm alatti, teljesen bútorozott irodaterület A+ kategóriás irodaházban a Váci úti irodafolyosón kiadó! 

 

A kategóriás irodaház 3. emeletén teljesen kiépített és bútorozott irodarész albérletbe kiadó, ugyanis a kollégák megszerették az otthoni munkavégzést, feleslegessé téve így a meglévő iroda egy részét. Az optikailag szeparálható részben egyaránt van open office és cellás iroda, tárgyaló. Az iroda világos, szép kilátású, jól szellőztetett és kellemes, inspiráló légkörű.

 

A kizárólag használatú területekre vonatkozik a kiemelten vonzó bérleti díj, míg a közös használatú helyiségek, mint konyha, tárgyalók, call boxok és mosdók használati és finanszírozási arányai, illetve feltételei megbeszélés tárgyát képezik. Természetesen a rezsiköltség négyzetméter arányosan kerülnek elosztásra, míg az üzemeltetés 1200 Ft/m2/hó + ÁFA díjat jelent. A közös területi szorzó is csupán 6,1%.

 

Az iroda azonnal költözhető, így a határozatlan időre szóló szerződést követően már birtokba is vehető a kiszemelt terület. A főbérlő rugalmasságát mutatja, hogy 3 hónapos felmondási időt kér leendő albérlőjétől.

 

Az irodaház a XIII. kerület újonnan alakuló Agora városközpontjának közvetlen közelében található, ahol az M3-as metró és az 1-es villamos 5 percen belül gyalog könnyen elérhető. Parkolás elsősorban a környező utcákban oldható meg.

 

Az A kategóriás épület BREEAM Very good minősítése mutatja a környezet- és egészségtudatosságát. Az épületben természetesen 24 órás heti 7 napos portaszolgálat van, így garantált a nyomában járó biztonság. A nyílászárók megfelelő hang- és hőszigetelése lehetővé teszi a nyugodt, kellemes munkavégzést. Büszkén mutatja majd mind ügyfeleinek, mind a kollégáinak ezt a modern épületet!

 

Az épület kávézója, bárja és étterme tökéletes választás egy informatív tárgyalásra valamelyik ügyfelével vagy kollégájával. Mindemellett az épület közvetlen közelében fitnesz terem biztosít kényelmes megoldást a sportolni vágyó munkatársaknak, akik csak leszaladnak a munkaidő végeztével. Mindezeken túl a folyamatosan fejlődő Agora projektnek köszönhetően további szolgáltatások váltak és válnak könnyen, gyorsan elérhetővé az itt dolgozók számára.

 

Amennyiben egy A+ kategóriás irodában keres kisebb, kellemes környezetet adó és bútorozott irodaterületet jól megközelíthető helyen, úgy várom szíves megkeresését, hívjon bizalommal!
 

Kapcsolat

Hinkel Szilvia

Ingatlantanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter