Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Telephely, Budapest, III. kerület
#687500129
249 millió Ft
Alapterület 668 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Telephely eladó Budapest Óbuda III. kerület 668 m2

Eladó Óbudán a régi Goldberger Textílgyár területén egy két szintes, 668 m2-es, pincével ellátott épület. Osztatlan közös tulajdonú ingatlan, de szerkezetileg nem kapcsolódik más épületekhez. (mint épület önálló)
Hozzá tartozó pince 101 m2, két szinten.
Tömör falas tégla építésű ingatlan, tető héjalása nemrég cserélve. Nyílászárók és az elektromos vezeték rendszer többlépcsős felújításon estek át.
Földszinten sok helyiségre tagolt, több bérlőnek bejáratok és közmű mérési rendszer kialakítva. Folyamatosan karbantartott épület.

Emeleten nagyobb egybefüggő terek és sport rendeltetés kialakítva. Belmagasság szintenként 2,8 – 3,7 méter, Fűtés saját kazán és klíma segítségével megoldott. 3X50 Amper áram. Kiépített kamerarendszer.
Ez az ingatlan a hely adottságaiból ki indulva olyan szolgáltató és egyéb tevékenységre alkalmas ami közvetlenül kötődik Óbuda és Budapest belső területeihez.

Irányár: 249 Millió Ft.

Ipari ingatlanokkal foglalkozom 18 éve.

Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Kapcsolat

Radnai Ervin

Irodavezető

+36 20 323-8556
radnai.ervin@gmail.com
Eladoipariingatlan.hu
https://eladoipariingatlan.hu/
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter