Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Szántó, Siklós
#696900144
14.1 millió Ft
Alapterület 5 000 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Nincs
  • Internet: Csak mobil internet

Részletes leírás

Siklóson eladó szántó zártkerti részen

Siklóson a Csukma Dűlőben eladó szántó művelési ágú terület zártkerten.A helyi építési szabályzat és a hozzá tartozó szabályozási tervlap szerint  MK-2 jelű mezőgazdasági övezetben helyezkedik el.Az övezetben elhelyezhető funkciók elsősorban a szőlő-gyümölcstermeléssel és feldolgozással ,borászattal kapcsolatos építmények,borfeldogozó üzem.

 A beépíthetőségről az építési ügyekben eljáró önkormányzati jegyzőtől érdeklődhet. Siklós város polgármesteri hivatala az illetékes építésügyi hatóság. Építményt elhelyezni 720 négyzetméter feletti mezőgazdasági területen lehet, de ha a terület szántóként van nyilvántartva, és nem éri el az 1500 négyzetmétert, sajnos egyáltalán nem lehet beépíteni. Javasolható lenne a terület művelési ágának megváltoztatása, főképpen gyümölcsös, szőlő, erdő, fásított terület vagy kert művelési ágba. Ekkor ugyanis az 1000 négyzetméter nagyságú területen legfeljebb egy darab, tárolás célját szolgáló gazdasági épület és egy terepszint alatti pince helyezhető el, 3%-os beépíthetőséggel. Ha az egész területet ki szeretné vonni a művelés alól, akkor a fölrészletet „kivett területként” fogják nyilvántartani. A művelési ág megváltoztatása céljából forduljon a körzeti földhivatalhoz.

 

Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja!

 

 

Kapcsolat

Fekete Henriett

Irodavezető helyettes

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter