Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Sorház, Szeged, Hársfa utca
#150703254
64.99 millió Ft
Alapterület 113 m2
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Újszegeden, 113 nm-es ház eladó, garázzsal

Újszegeden, a Hársfa utcában kínálunk eladásra egy 200 m²-es telken, 113 m²-es, kétszintes, 1988-ban épült, saját, gondozott kerttel rendelkező, nappali plusz 3 hálószobás, jó állapotú sorházat önálló garázzsal.

 

Az előkertnek és a hátsó udvarrésznek köszönhetően, nyugodt és csendes életteret kapunk, Újszeged egyik legkedveltebb, kertvárosi részén. A közel 10 m²-es terasz, amely a nappaliból nyílik, tökéletes helyszíne családi összejöveteleknek, hangulatos vacsorák elfogyasztásához vagy kellemes ejtőzésnek a szabadban.

 

A házba belépve egy 5,2 m²-es előszobába érünk, ahonnan jobbra fordulva a 7,4 m²-es konyha és kamrát nyílik. Az előtérből balra fordulva egy közel 4 m²-es zuhanyzós fürdőszobát, mellette pedig egy külön bejáratú illemhellyel találunk. Az előtérből egyenesen beléphetünk a ház szívébe, a 33,6 m²-es nappaliba és étkezőbe.

A nappali hangulatát, a délnyugati fekvése, a nagy ablakai és a jó minőségi parketta teszi otthonossá.

 

Az étkezőből tudunk felmenni az emeletre, ahol 3 hálószobát találunk (14,5 m²-es, 13,4 m²-es, 12,9 m²-es).

A felső szinten található 7,1 m²-es kádas fürdőszoba valamint egy külön illemhely. Az udvar felé néző 2 hálószoba

előtt egy 7,5 m²-es erkély található.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

Az ingatlan 1988-ban került átadásra, 38 cm vastag téglából épült. A kivitelezésnél figyeltek a kényelmes lakóterek, tágas, világos helyiségek kialakítására. A ház melegéről egy pár éves Viessmann cirkó kazán gondoskodik, amely melegvíz cirkulációval fűtőtesteken keresztül adja le a meleget. A ház REZSIVÉDETT, hiszen a gázfogyasztás nem haladja meg az éves korlátot. Az ingatlanhoz tartozik egy 15 m²-es, fűthető garázs is.

 

Környék

Újszeged, Marostői városrésze, a legkeresettebb régiók közé tartozik. Nem véletlen. A madárcsicsergés, zöld övezet, átmenő gépjármű forgalomtól mentes, nyugodt, meghitt környék, ahol jó élni, és alig várják az ott élők, hogy hazaérjenek. Könnyen megközelíthető a belváros, a Thököly utcának, Fő fasornak és a Szőregi útnak köszönhetően. Ez az a városrész, ahol a szomszéd gyerekek nyugodtan tudnak játszani az utcán.

Busz: 72-es, 72A-s.

 

Ajánljuk

Ajánlom összeköltözőknek, azoknak a családoknak, akik igazán nyugodt, csendes, természetes környezetben szeretnének élni a gyermekeikkel Újszeged egyik legkedveltebb utcájában.

Kapcsolat

Tajthy Renátó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter