Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Irodaház, Baja
#167800517
67 millió Ft
Alapterület 212 m2,  263 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó

Részletes leírás

Baján irodaház eladó

Baja város külterületén, a városból Szeged felé haladó 55. sz. főútvonal mellett található, egy hrsz-on nyilvántartott ingatlan. Környezetében beépítetlen területek, ipari-, logisztikai, szolgáltató ingatlanok helyezkednek el. Az ingatlan a tulajdoni lap alapján "egyéb épület ipari parki fejlesztési központ" megnevezésű. A természetben az ingatlan irodaházként hasznosított. Az épület összközműves, az 1980-as években épült és közterületről közvetlenül is megközelíthető. 

A jól karbantartott ingatlan földszintes, hagyományos építési módon épült, beton alapra. Teteje fémszerkezetű nyeregtető, trapézlemez héjazattal. A nyílászárók műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. Házközponti fűtésű, gáz kombicirkó kazánnal, acéllemez radiátor hőleadókkal. A padlóburkolatok kerámia és laminált parketta. 

Hívjon a megtekintés miatt!

 

Jurity Petra
+36307920096

Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az  ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is  biztosítunk az Ön részére.

Kapcsolat

Jurity Petra

ingatlan referens

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter