Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dudar
#174500095
47.5 millió Ft
Alapterület 200 m2,  6 577 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

A Bakony fővárosától mindössze 9 km távolságra, Dudar község határában, lakóépület vendéglátóipari komplexummal eladó.

 

A 6577 nm alapterületű telken, - egy épületen belül - családi ház 130 főt befogadó működő étteremmel, tekepályának kialakított 32 x 6 m méretű, faragott kőburkolatú épület, egy 48 nm-es pince-raktárral, gazdasági udvar, fatároló, illetve három autó beállására alkalmas garázs, melyen tetőtér beépítési lehetőség is adott. Az étterem saját parkolóval rendelkezik, egyrészt a 46 méter szélességű utcafronti területen, és egy udvari belső parkoló is biztosított.

 

A 200 nm alapterületű téglaépítésű ház 1986-ban épült, perlites külső, és belső vakolatú. Az északi fal emeleti része szigetelt. Az épületen dupla üvegű fa nyílászárók, Bramac cserép, és vörösréz csatorna található.

A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a földgáz telekhatáron belül van! A helyiségek radiátorral felszereltek, ezenkívül a nappaliban kerámialapos cserépkályha, az étkezőben pedig hangulatos kandalló biztosít extra meleget. A beltéri ajtók üvegberakású fából készültek, a szobák fa –akác- parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatú.

Természetesen minden egyéb közmű adott, a víz és csatorna egy mérőórával, a villany pedig külön választva az étteremtől ( 3 x 16 Amper).

 

Az étterem kapacitása, elosztásánál fogva rendelkezik egy fedett kerthelyiséggel amely 45 fő, a belső éttermi rész 80 fő, és az elő terasz 12 fő befogadására alkalmas.

 

A telek hátsó, erdővel határos területén gondozott, bőven termő gyümölcsös, és közel 2000 nm füves terület van kialakítva.

 

Az eladásra kínált ingatlan számos egyéb lehetőséggel bír. Vállalkozó kedvűek bármely más tevékenységre átalakíthatják az épületet-éttermet, a terület pedig fekvését, illetve nagyságát tekintve szintén alkalmas lehet egyéb hasznosításra, gazdálkodásra.

 

Kiváló ÁR-ÉRTÉK arány!

Kapcsolat

Véghelyi Anita

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter